homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cea mai mare teama-3

#39 2007-03-17 09:49:53

amelia
Full member
Inregistrat: 2007-01-14

Re: Cea mai mare teama

miru a scris:

Amelia.. impartasesc sau impartaseam cred.. acum nu stiu daca mai am.. teama asta cu nu pot sa ma ridic la asteptarile unei persoane anume.. sau ca a fost\ca o sa fie alta mai buna decat me.. Cum te`ai lamurit el in treaba asta?
A.. si sa nu uit.. teama de dentist.. m`as duce la orice alt doctor.. sa`mi faca orice alta injectie.. dar la dentist... sad numai cand aud zgomotul de la freza aia brr..

prietenul meu este o persoana foarte calma, dar foarte exigenta in ceea ce priveste selectarea prietenillor si a companiei ( daca ii pot spune asa),dar in momentul in care el si-a dat seama ca mie imi era frica sa vb anumite chestii cu el sau sa ii impartasesc unele probleme pe care le aveam, m-a rugat intr-o zi sa ma duc la un salon de infrumusetare din oras de la mine, sa ma intalnesc cu cineva acolo ca trebuie sa ii dea niste bani.bineinteles ca m-am dus , stiind ca el nu are timp, iar cand am ajuns am fost tare tare surprinsa cand doamnele de acolo mi-au facut un tratament complet  (masaj, cosmetica,coafat, etc)spunandu-mi ca prietenul meu a platit tot.am mers foarte fericita acasa, unde el ma astepta cu un buchet mare de flori, spunandu-mi ca el ma iubeste oricum asa fi si cu defecte si cu calitati, si frumoasa si urata.si asa mi-a trecut teama de a fi eu insumi, dandu-mi seama ca sunt persoana cea mai importanta pt el.
am uitat sa spun ca prietenul meu nu face prea des surprize de genul asta, de aceea am fost asa de incantata.big_smile

Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele.

#40 2007-03-17 10:41:40

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

amelia a scris:

miru a scris:

Amelia.. impartasesc sau impartaseam cred.. acum nu stiu daca mai am.. teama asta cu nu pot sa ma ridic la asteptarile unei persoane anume.. sau ca a fost\ca o sa fie alta mai buna decat me.. Cum te`ai lamurit el in treaba asta?
A.. si sa nu uit.. teama de dentist.. m`as duce la orice alt doctor.. sa`mi faca orice alta injectie.. dar la dentist... sad numai cand aud zgomotul de la freza aia brr..

prietenul meu este o persoana foarte calma, dar foarte exigenta in ceea ce priveste selectarea prietenillor si a companiei ( daca ii pot spune asa),dar in momentul in care el si-a dat seama ca mie imi era frica sa vb anumite chestii cu el sau sa ii impartasesc unele probleme pe care le aveam, m-a rugat intr-o zi sa ma duc la un salon de infrumusetare din oras de la mine, sa ma intalnesc cu cineva acolo ca trebuie sa ii dea niste bani.bineinteles ca m-am dus , stiind ca el nu are timp, iar cand am ajuns am fost tare tare surprinsa cand doamnele de acolo mi-au facut un tratament complet  (masaj, cosmetica,coafat, etc)spunandu-mi ca prietenul meu a platit tot.am mers foarte fericita acasa, unde el ma astepta cu un buchet mare de flori, spunandu-mi ca el ma iubeste oricum asa fi si cu defecte si cu calitati, si frumoasa si urata.si asa mi-a trecut teama de a fi eu insumi, dandu-mi seama ca sunt persoana cea mai importanta pt el.
am uitat sa spun ca prietenul meu nu face prea des surprize de genul asta, de aceea am fost asa de incantata.big_smile

Ce frumos..ai un baiat super..felicitari Amalia wink

#41 2007-03-17 10:51:09

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ma tem ca nu o sa pot face copii....
si ca va pati prietenul meu ceva...
si ca nu voi reusi sa fac ceea ce imi doresc
si de inaltime...dar asta e cea mai neinsemnata temere....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#42 2007-03-17 11:29:54

amelia
Full member
Inregistrat: 2007-01-14

Infinity multumesc;)

Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele.

#43 2007-03-17 11:34:44

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

mi`e f teama ca nu o sa pot sa fac un bebe cand o sa`l vreau..sau ca n`o sa fie sanatos..mi`e groaza..si mai mi`e frica sa nu innebunesc

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

Publicitate

loading...

#44 2007-03-17 12:58:37

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

aaa si am uitat mi-e f frica de injectii daca mi le face altcineva. mi se face pur si simplu rau cand vad acu ala k se apropie de mine

semiha o sa iesi din deprsie. trebuie numai sa gasesti ceva care sa te tina captivata (iti trimit cu eu un joc daca vrei - bubble trouble- si sa vezi ce nervi o sa iti faci cand mori de o sa uiti de depresie tongue)

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#45 2007-03-17 13:17:58

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

imi este frica de inalti ,de scari rulante(ciudat nu?) cand merg in Uniri e un adevarat chin:(( imi este frica ca o sa raman singura si ca nu o sa mai am pe nimeni ,ca o sa ii dezamagesc pe cei dragi ,ca poate astazi este ultima zi din viata mea:)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#46 2007-03-17 14:04:54

lolita
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2005-10-07

mi-e frica de boli

You think you know but you have no idea

#47 2007-03-17 22:49:16

smiley
Full member
Inregistrat: 2006-08-09

mi-e frica ca nu o sa pot sa imi indeplinesc visele...ca nu voi intra la facultatea care o vreau sau ca nu voi fi indeplinita din punct de vedere profesional...ca un simplu esec ma va dobori...
mi-e frica de singuratate...de a face rau si ai dezamagi pe cei din jur...
mie- frica de a repeta experienta unei iubiri imposibile...

#48 2007-03-18 14:19:33

miru
New member
Inregistrat: 2006-12-06

wow amelia.. super.. ce sa zic. esti norocoasa..
_deea.. sa stii k uneori esecurile te ambitioneaza.. mai ales cele profesionale..

Adevarul nu insulta.. ci serveste dusuri reci prostiei calde..wink

#49 2007-03-18 16:08:44

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

Am uitat.

Mi-e frica de controlul ginecologic, mai ales de valve...
Si de stomatolog.

Nu mi-a fost frica sa merg sa nasc, prin cezariana. Nici de injectii nu imi e frica.

#50 2007-03-18 16:56:15

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

mi frica sa nu mor arsa big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#51 2007-03-18 17:46:59

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

mie mi-e frica de intuneric(aprind toate luminile in casa de zici ca e revelionul),sa dorm intr-o casa straina in care este macar un barbat(viol),de inaltime(chiar si de balcon-am avut o multime de cosmaruri),de gandaci zburatori(cum sunt la mare si nu numai),de injectii,de caini,de tigani,de gandul ca as muri sau as ramane singura pe lume,de stomatolog(trebuie sa merg luna viitoare sa dau ceva milioane pt maselele mele cariate si extra cariate:)) )..cam atat pot zice acum

#52 2007-03-18 18:36:22

Marlyn
Full member

dida a scris:

mi frica sa nu mor arsa big_smile

Ai fost vrajitoare ori macar eretica in alta viata!...

#53 2007-03-18 23:01:32

dida
Insomniac member

nush ce am fost... da mi tare frica dea asta ...cand eram mai mica aveam cosmaruri ca ma ardea cineva ...si ma trezeam uda leoarca cesafac

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#54 2007-03-18 23:03:41

rotaruiuliana
New member
Inregistrat: 2006-07-06

in general nu am fobii....cel mai tare mi-e frica ca nu voi reusi vreodata sa fac tot ceea ce imi propun in viata....poate ca cer prea multe....

#55 2007-03-18 23:09:35

Marlyn
Full member

dida a scris:

nush ce am fost... da mi tare frica dea asta ...cand eram mai mica aveam cosmaruri ca ma ardea cineva ...si ma trezeam uda leoarca cesafac

Amintiri din alta viata?...

#56 2007-03-18 23:14:11

dida
Insomniac member

ma sperii big_smile  crezi in asa ceva ? crezi in vise si semne si tot ce tine de astea ?

#57 2007-03-19 00:04:14

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

eu am o chestie cu apa. chiar cateodata am impresia ca intr-o alta viata am murit inecata. serios. e super naspa cand sunt cu capul sub apa...e un sentiment pe care nu-l pot explica...ca si cand am mai fost in situatia asta si nu s-a terminat cu bine. That is strange.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.