|
Nu esti logat.
Cea mai mare teama-3#39 2007-03-17 09:49:53
Re: Cea mai mare teama
prietenul meu este o persoana foarte calma, dar foarte exigenta in ceea ce priveste selectarea prietenillor si a companiei ( daca ii pot spune asa),dar in momentul in care el si-a dat seama ca mie imi era frica sa vb anumite chestii cu el sau sa ii impartasesc unele probleme pe care le aveam, m-a rugat intr-o zi sa ma duc la un salon de infrumusetare din oras de la mine, sa ma intalnesc cu cineva acolo ca trebuie sa ii dea niste bani.bineinteles ca m-am dus , stiind ca el nu are timp, iar cand am ajuns am fost tare tare surprinsa cand doamnele de acolo mi-au facut un tratament complet (masaj, cosmetica,coafat, etc)spunandu-mi ca prietenul meu a platit tot.am mers foarte fericita acasa, unde el ma astepta cu un buchet mare de flori, spunandu-mi ca el ma iubeste oricum asa fi si cu defecte si cu calitati, si frumoasa si urata.si asa mi-a trecut teama de a fi eu insumi, dandu-mi seama ca sunt persoana cea mai importanta pt el. Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline #40 2007-03-17 10:41:40
Ce frumos..ai un baiat super..felicitari Amalia My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #41 2007-03-17 10:51:09
Re: Cea mai mare teamama tem ca nu o sa pot face copii.... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #42 2007-03-17 11:29:54
Re: Cea mai mare teamaInfinity multumesc;) Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline #43 2007-03-17 11:34:44
Re: Cea mai mare teamami`e f teama ca nu o sa pot sa fac un bebe cand o sa`l vreau..sau ca n`o sa fie sanatos..mi`e groaza..si mai mi`e frica sa nu innebunesc Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#44 2007-03-17 12:58:37
Re: Cea mai mare teamaaaa si am uitat mi-e f frica de injectii daca mi le face altcineva. mi se face pur si simplu rau cand vad acu ala k se apropie de mine http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #45 2007-03-17 13:17:58
Re: Cea mai mare teamaimi este frica de inalti ,de scari rulante(ciudat nu?) cand merg in Uniri e un adevarat chin:(( imi este frica ca o sa raman singura si ca nu o sa mai am pe nimeni ,ca o sa ii dezamagesc pe cei dragi ,ca poate astazi este ultima zi din viata mea:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #46 2007-03-17 14:04:54
Re: Cea mai mare teamami-e frica de boli You think you know but you have no idea Offline #47 2007-03-17 22:49:16
Re: Cea mai mare teamami-e frica ca nu o sa pot sa imi indeplinesc visele...ca nu voi intra la facultatea care o vreau sau ca nu voi fi indeplinita din punct de vedere profesional...ca un simplu esec ma va dobori... Offline #48 2007-03-18 14:19:33
Re: Cea mai mare teamawow amelia.. super.. ce sa zic. esti norocoasa.. Adevarul nu insulta.. ci serveste dusuri reci prostiei calde.. Offline #49 2007-03-18 16:08:44
Re: Cea mai mare teamaAm uitat. Offline #50 2007-03-18 16:56:15
Re: Cea mai mare teamami frica sa nu mor arsa it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #51 2007-03-18 17:46:59
Re: Cea mai mare teamamie mi-e frica de intuneric(aprind toate luminile in casa de zici ca e revelionul),sa dorm intr-o casa straina in care este macar un barbat(viol),de inaltime(chiar si de balcon-am avut o multime de cosmaruri),de gandaci zburatori(cum sunt la mare si nu numai),de injectii,de caini,de tigani,de gandul ca as muri sau as ramane singura pe lume,de stomatolog(trebuie sa merg luna viitoare sa dau ceva milioane pt maselele mele cariate si extra cariate:)) )..cam atat pot zice acum Offline #52 2007-03-18 18:36:22
Ai fost vrajitoare ori macar eretica in alta viata!... Offline #53 2007-03-18 23:01:32
Re: Cea mai mare teamanush ce am fost... da mi tare frica dea asta ...cand eram mai mica aveam cosmaruri ca ma ardea cineva ...si ma trezeam uda leoarca it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #54 2007-03-18 23:03:41
Re: Cea mai mare teamain general nu am fobii....cel mai tare mi-e frica ca nu voi reusi vreodata sa fac tot ceea ce imi propun in viata....poate ca cer prea multe.... Offline #55 2007-03-18 23:09:35
Amintiri din alta viata?... Offline #56 2007-03-18 23:14:11
Re: Cea mai mare teamama sperii crezi in asa ceva ? crezi in vise si semne si tot ce tine de astea ? it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #57 2007-03-19 00:04:14
Re: Cea mai mare teamaeu am o chestie cu apa. chiar cateodata am impresia ca intr-o alta viata am murit inecata. serios. e super naspa cand sunt cu capul sub apa...e un sentiment pe care nu-l pot explica...ca si cand am mai fost in situatia asta si nu s-a terminat cu bine. That is strange. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|