|
Nu esti logat.
Prezervative-pro si contra, nume-15#267 2010-06-30 23:50:27
Re: prezervative-pro si contra, numeNu pricep ce-i asa greu de crezut ca la orice regula din lumea asta exista si exceptii. Nici prezervativele nici AC nu au eficacitate 100% ci undeva pe la 98-99%, ceea ce inseamna ca - chiar si in caz de utilizare foarte corecta a oricareia din cele doua metode - se poate sa ramai insarcinata, pentru ca s-a intamplat ceva cu metoda respectiva. Fie ca prezervativul avea un defect care nu a fost observat la testare si s-a rupt desi l-ai folosit corect, fie ca pastila nu si-a facut efectul din cauza ca s-a combinat cu nu stiu ce un organism sau ca organismul nu a acceptat-o sau mai stiu eu ce situatii, se pot intampla accidente. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #268 2010-08-14 21:08:25
Re: prezervative-pro si contra, numehttp://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ … inata.html Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|