|
Nu esti logat.
Prezervative-pro si contra, nume-7#115 2009-12-31 15:16:36
Re: prezervative-pro si contra, nume(alex) ce mentalitate ai frate........,daca port cu ei un prezervativ in portofel asta inseamna ca sunt ratazi?! poate unii nu au loc de femii si isi i-au dp ei(am dat un ex:P)sa fiu siguri! cat despre prietena ta cred k si acum e ink virgina(asta daca mai e cu u),odata ce ai dezvirginat-o ,cu timpu muschii vaginului si ai pelvisului se obisnuiesc si nu mai devine asha de ''stramta''......sa-u poate k u ai vrea sa fie k si cum ai baga un castravete intr-un borcan gol de murat!!! sfatul meu.......lasa traseistele,nu's bune:)) Offline #116 2009-12-31 15:45:33
Re: prezervative-pro si contra, nume
fara nici o legatura cu ce s-a scris mai devreme , sunt fete ...asa ca mine...care iau antibebe pentru efectul lor terapeutic....indiferent daca am sau nu contacte sexuale .... Offline #117 2009-12-31 16:03:59
Re: prezervative-pro si contra, numeLOTR,o sa-ti iei warn pentru postare multipla... tu nu-ti poti aduna ideile intr-un singur post,si sa-l scrii pe ala? Not to mention de romana de balta in care te exprimi. Offline #118 2009-12-31 16:36:34
Re: prezervative-pro si contra, numemie mi se par destul de incomode...de aceea am decis sa trec pe ac, si in plus sunt mult mai linistita asa... Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #119 2009-12-31 17:35:26
Re: prezervative-pro si contra, numeprezervativul nu protejeaza doar impotriva copiilor ... ci si a bts. Cand citesc asta cei mai multi dintre noi se gandesc ca partenerul lor le este fidel; dar nu te poti baza pe asta, mai sunt care calca stramb fara ca partenerul/partenera sa afle vreodata. Prezervativul il folosesti ca sa te protejezi pe tine de lucruri mai rele decat o sarcina nedorita, cum ar fi hepatitele de orice tip, virusul hiv, herpes, si multe altele de care nu poti "scapa" cum poti face cu o sarcina nedeorita ..... deci daca folosesti prezervativ inseamna ca iti respecti sanatate .... si acum sincer cate dintre noi cerem analizele inainte de a ne culca cu cineva ? sau macar cati dintre noi ne facem analizele astea macar odata la 3-4 ani ? .... si nu, nu e bine sa te bazezi pe zicala "mie nu mi se poate intampla" Offline Publicitateloading...
#120 2009-12-31 18:13:24
Re: prezervative-pro si contra, numePoate unii dintre noi sunt primii din viata sexuala a partenerilor lor. Si de la laba nu cred ca se ia vreo boala,deci nu cred ca virginii ar trebui testati. Si de asemenea,poate unele dintre noi suntem capabile sa ne tinem partenerul in pat langa noi,si nu umbland pe la altele. Zic. Fiecare isi stie ograda sa,nu pe a altuia. Offline #121 2009-12-31 18:16:23
Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #122 2009-12-31 18:28:09
dar stii ca bolile astea mai rele si de care nu scapi se pot lua si prin alte feluri , ce nu au nimic sexual in ele ..... deci si virginii ar trebui testati .... iar in legatura cu ograda raman la parerea mea, nu poti avea incredere 100% ca nu te-ar insela, iar daca nu folosesti prezervativ macar poti sa ai respect fata de tine si sa faci analize (cum am spus nu anual macar la cativa ani) Offline #123 2009-12-31 19:01:35
Re: prezervative-pro si contra, numeLe fac de doua ori pe an. Dar cand folosesti prezervativ,e in dezavantajul tau. Placerea scade,apropierea de asemenea (ca una e sa te freci de partener,si alta e sa te freci de o fasie de latex),nu mai ai placerea ca-si da drumul in tine (eu simt,si imi provoaca placere),si asa mai departe. Plus ca prezervativul nu iti face tenul sa arate mai bine,nu iti regleaza ciclul si nu te tine departe de dereglari hormonale. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-31 19:02:46) Offline #124 2010-01-01 16:12:16
Re: prezervative-pro si contra, numeEu nu pricep de ce se cramponeaza lumea atata pe ideea asta ca daca ai incredere in el ca nu te inseala, nu mai trebuie sa folosesti prez. de parca numai asa te poti imbolnavi - cand "ingratul" s-a culcat cu alta si a "adus" o boala in cuplu. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #125 2010-01-01 16:21:13
Re: prezervative-pro si contra, numeAsta e in cazul tau. Si e un caz fericit,se pare. Dar spune-mi,cum as putea folosi eu prezervativ in conditiile in care mie de la prezervative imi apar niste iritatii si mancarimi de-mi vine sa ma urc pe pereti,il simt cu varf si indesat,placerea nu e nici pe jumatate la fel si zgomotul ala de latex frecat care se face simtit in timpul partidei imi face orice chef sa piara? Deci... nu pentru toata lumea e la fel . Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-01-01 16:22:22) Offline #126 2010-01-01 16:25:24
Re: prezervative-pro si contra, numecandida o faci tu singura, nu o iei de niciunde. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #127 2010-01-01 19:30:47
Re: prezervative-pro si contra, numemie mi s-a rupt o singura data prezervativul- nu mai stiu ce era.. Offline #128 2010-01-01 20:31:30
Re: prezervative-pro si contra, numeadevarul e ca de multe ori prezervativul e cea mai buna solutie, insa as fi vrut sa pot zice si eu ca folosite corect chiar nu se rup si ca totul e ok Offline #129 2010-01-03 13:50:10
Re: prezervative-pro si contra, numeBuna,cat de bine este sa o faci prima data cu prezervativ? Este aceasi placere ca si fara el? Offline #130 2010-01-03 14:04:00
Re: prezervative-pro si contra, numepai mary, daca iei anticonceptionale, de ce vrei sa o mai faci cu prezervativ? In America, in sfarsit! Offline #131 2010-01-04 10:10:25
prezervativul nu te fereste numai de sarcina, ci si de boli cu transmitere sexuala. Offline #132 2010-01-04 11:35:25
Re: prezervative-pro si contra, numeeu gandesc asa:(bine, din pacate nu am gandit intotdeauna asa dar mi-am revenit) Offline #133 2010-01-04 17:50:32
Re: prezervative-pro si contra, numefac si eu apel la baietii cunoscatori, in sensul de a-mi spune si mie ce prezervative gasesc si eu cu diametrul mai mic ? folosesc durex pentru ca am auzit ca sunt cele mai bune, dar as putea spune ca imi vin cam ca o haina a unui frate mai mare. sunt un pic mai largi decat ar trebui si mi-e frica sa nu alunece in timpul actului sexual. Pe cutia prez Durex scrie diametru nominal 56 mm. stie cineva unde as putea gasi mai mici ? dar sa fie tot ceva de calitate. multumesc anticipat! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|