|
Nu esti logat.
Soacrele...#1 2007-03-26 09:48:12
soacrele...cum va intelegeti cu soacra? Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti. Offline #2 2007-03-26 09:52:14
Re: soacrele...Subscriu... sunt de parere ca soacrele sunt bune doar atunci cand au in temperatura corpului identica cu cea a berii scoase din frigider... si sunt de asemenea pe masa. Offline #3 2007-03-26 09:59:53
Re: soacrele... in cazul meu, nici o sansa de metastaza, infloreste pe zi ce trece! Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti. Offline #4 2007-03-26 10:02:44
Re: soacrele...Nasol... soacram-mea poa' sa predea linguritza si maine, nu ma mai atinge nik... am zis ca merg doar sa vad cand o ingroapa, sa ma asigur ca e in cutie, sa-i prind capacul de la cisciug cu niste holsuruburi de 10, cate 25 pe fiecare lungime, dupa care ii torn o cifa de beton peste el, si armez cu plasa de armatura de fi 8, sa ii fie cald si moale acolo.... Offline #5 2007-03-26 10:07:15
Re: soacrele...n-o urasc, pacatele mele.... dar imi face probleme si, cum nu prea-s dusa la biserica, mi-e ca o sa ajung s-o bat intr-o zi! Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti. Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-26 10:11:07
Re: soacrele...Sa ma bantuie pe la cooooor cand o crapa, pana una alta sunt in curs s-o las in pace pe fii-sa. Offline #7 2007-03-26 10:38:23
Re: soacrele...tie macar ti-a spus in fatza ca nu te place; pe mine ma pupa toata ziua, imi trimite flori, cadouri, muraturi, "fata lu' mama" , "manca-o-ar mama de fata frumoasa", il critica pe el in avantajul meu, ai crede ca e cea mai minunata soacra; dar cand, accidental, am auzit o discutie pe la spatele meu, am crezut ca innebunesc - numai calcule pragmatice despre ce si cum sa faca legal ca sa-i revina doar lui, ca de ce nu gatesc, ca ce fel de femeie si-a gasit si el, sa nu mai vina cu mine la ea acasa si numai d'astea urate; si, a doua zi m-a sunat sa-mi spuna ca ii e dor de mine, sa mai trec pe la ea sa mai stam de vorba... Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti. Offline #8 2007-03-26 10:41:33
Re: soacrele...Pai... mie nu mi-ar veni sa o bat, ci sa o decapitez.... Offline #9 2007-03-26 10:59:04
Re: soacrele...uf, spinoasa problema, armine! "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #10 2007-03-26 11:03:52
Re: soacrele...pentru ca le place sa stea spectatori si sa se amuze de cum se cearta femeile pentru ei. doar cand ii ameninti cu ruptura, isi dau seama ca e groasa si iau atitudine, dar in optica lor, daca a trecut furtuna inseamna ca a trecut si problema. Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti. Offline #11 2007-03-26 12:03:37
Re: soacrele...Eu, din punctul asta de vedere, ma consider o norocoasa. Nu am socri in mod oficial, poate viitori socri! In general ma inteleg bine cu ei, dar cand au indraznit sa spuna ceva rau despre mine, prietenul meu le-a taiat-o scurt si mi-a luat apararea. Intotdeauna! If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #12 2007-03-26 12:11:25
Re: soacrele...are maica`mea o soacra.... mama mama!! poti sa te si impusti. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #13 2007-03-26 13:46:55
Re: soacrele...soacra mea e o femeie normala, trecuta prin f multe, cu f mult bun-simt. ne intelegem bine, in limite normale. sper sa nu se schimbe... mami de minuni Offline #14 2007-03-26 13:47:52
Re: soacrele...Doamne ajuta-ti sa nu se schimbe...! Ca-i de rau cand se dau astea peste cap, se trasforma instant in bestii... Offline #15 2007-03-26 13:50:23
Re: soacrele...nu stiu daca se va schimba vreodata dar inclin sa cred ca nu...nu e in stare sa zica la un soarece "du-te mai incolo"...d-apoi mie mami de minuni Offline #16 2007-03-26 15:13:44
Re: soacrele...eu,daca raman cu cel cu care sunt acum o sa am noroc de o soacra pe cinste,e o femeie f de treaba,la locul ei,si mai ales o buna gospodina,cate prajituri stie sa faca.... Offline #17 2007-03-26 15:20:01
Re: soacrele...eu cu viitoarea mea soacra ma inteleg f bine...mi e f draga si eu ei...la fel si cu tata socru...dar am si eu cazuri in familie...mama tatalui meu...ar fi facut orice ca scumpul ei fiu sa n o ia de nevasta pe maicamea si sa nu se mute cu ea in celalalt capat al tarii...dar nu ia iesit...si nu tre sa se suporte decat o data pe an..ca norocu in timp a mai acceptat situatia mai ales cand a vazut ca la taicameu ii e f bine, ce nepoti are, etc...acum totul e ok...cel putin aparent Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-03-26 15:20:32) happy with him...inlove with him... Offline #18 2007-03-26 15:27:40
Re: soacrele...pe mine m-au iubit mereu mamele "prietenilor" mei. de fapt, cred ca ele m-au iubit mai mult decat ei. Nobody home Offline #19 2007-03-26 15:39:08
Re: soacrele...aoleu nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie daca o sa ma marit cu prietenul meu...el nu mai are mama, ia murit, iar tatal lui s-a recasatorit imediat cu o scorpie....dupa ce ca nu e nimic de capul ei mai are si ifose.....nu ne suportam deloc...ea are ceva cu toata lumea si ma enerveaza ca-l pune pe al meu mereu la treaba ii mai vb si pe un ton din ala rautacios ...clar n-o sa ne intelegem deloc, nici acum nu ii inghit pe ai lui de aia nici nu ma duc pe la el pe acasa © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|