|
Nu esti logat.
Soacrele...-3#39 2007-03-28 11:19:58
Re: soacrele...
Offline #40 2007-03-28 11:22:09
Re: soacrele...Desi cateodata echiar o corvoada... e mai util fara... dar nici CU nu strica... Offline #41 2007-03-28 11:29:33
Re: soacrele...Pai... si soacra-mea a vazut ca ii bine lu' fii-sa cu mine, dar gura n-a inchis-o... e inca vie! Offline #42 2007-03-28 11:36:25
Re: soacrele...Offline #43 2007-03-28 12:35:39
Re: soacrele...mdeeea... Offline Publicitateloading...
#44 2007-03-28 12:51:47
Re: soacrele...eu una daca nu o sa am noroc de soacra nu o sa fie o tragedie,asta in cazul in care iubitelul meu nu o sa fie prea mamos,ca de obicei eu nu prea bag in seama,deci daca ma va strsa...adios si see u never...nu ma complic,ca doar nu cu ea ma voi marita.dar inca sper ca soacra mea sa fie mama baiatului cu care sunt acum...e nemaipomenita,desi nu suntem f apropiate,fiecare cu treaba ei,ne salutam,ne respectam,stam de vorba,dar nu cine stie ce...si mi se pare firesc sa existe o oarecare distanta,ca doar nu trebuie sa stie ea tot ce se intampla. Offline #45 2007-03-28 13:53:02
Re: soacrele...asa e , ionela.Soacra nu trebuie sa stie prea multe.Mama mea are o vorba :"Soacra nu trebuie sa stea nici macar pe aceeasi strada cu fiul si nora". "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #46 2007-03-28 20:00:06
Re: soacrele...Off-topic: SA CREPE SOACRELE DE C*C*T! Offline #47 2007-03-28 23:08:25
Re: soacrele...danut,ce rau esti?nu trebuie sa traiasca si ele pe langa noi,ca sa ne chinuie?si cand te gandesti ca s-ar putea sa ajungem si noi ca ele...razbunareeeeee!!!!!!!! Offline #48 2007-03-28 23:20:43
Re: soacrele...bey uameni, a luat-o lumea razna...despre mama iubitului meu nu am ce zice...insa ma gandesc acum la ce a avut si are maica-mea de indurat cu mama lui tata...care e o femeie pururi tanara (adolescenta in calduri,cum zicea mildangel).... l-a facut pe tata ca sa castige un pariu (...ca poate sa se marite cu bunicul , un inginer de succes pe atunci) si l-a lasat in grija bunicii lui cand avea 4 luni. (motivul: nu era femeie 'de familie' la 27 de ani, voia sa isi traiasca viata).apoi a murit tatal lui tata si s-a gandit si ea ca are un copil (tata avea 7ani pe atunci).l-a mutat de aici din Brasov intr-o lume conservatoare cu o groaza de alte obiceiuri, mentalitati, etc unde l-a lasat pe mana celeilalte bunici...asa a ajuns tata sa fie un om cu multe probleme, absolvent cu note aproape maxime la Facultatea de Fizica , Iasi (dupa ce s-a dus beat la licenta si a luat 9...)...si a trait intr-o negura continua pana cand l-a scos mama de acolo....acum scumpa si iubita de bunica s-a mutat la noi ptr ca a vandut apartamentul...si asteapta sa plece ai mei in Canada ca sa se apuce de modificat casa...noroc k nu- s ai mei prosti, ea avea impresia ca le poate da banii pe apartament in schimbul unei case care valoreaza de 4ori mai mult... Ultima oara a fost editat de Melody (2007-03-28 23:21:37) Cocorosie! Offline #49 2007-03-29 10:13:47
Re: soacrele...Melody )))))))) sunt pe jos. am luat parte amuzanta si anume comportamentul senil... in rest... un Bravo mare de tot surioarei tale, copiii astia au (unii) atata inteligenta incat ramai blocat. nu stiai ca de la o varsta batranii dau in mintea copiilor? depinde acum ce fel de copii Offline #50 2007-03-29 10:59:34
Re: soacrele...Melody.... have fun cu madame! Offline #51 2007-03-29 11:00:38
Re: soacrele...mama fetelor aveti si un stil sa povestiti deci sunt pe jos. bine naibii k bunica-mea nu are amanti in schimb are o nepoata (fata lu fie-sa) care e cerul si pamantul, soarele si luna, nu mai e nimeni k ea. si acum o sa raman singura acasa si o sa vina toata ziua la mine sa vada ce mai fac, mai ales k sunt bolnava http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #52 2007-03-29 11:05:36
Re: soacrele...si io is pe jos... dar ma ridic iute! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|