homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Soacrele...-2

#20 2007-03-26 16:21:49

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

Re: soacrele...

a mea 'soacra' ( mama prietenului meu) ii mai retrasa asha...ne gateste cand o rugam , ne ajuta cand poate insa o simt rece,distanta...foarte rar da semne ca i-ar place de mine insa nici nu zice ca nu -i place... oricum, e o femeie hotarata si cand s-a intamplat sa gresesc/gresim , a avut grija sa ne-o zica...pana acum e bine, nu e posesiva cu al meu iubit insa pe el nu l-am prea vazut sa i se opuna atunci cand spune ceva.habar nu am cum va fi pe viitor, insa acum mi-e bine asa.

Cocorosie!

#21 2007-03-26 17:40:59

princess_i
Full member
Inregistrat: 2007-03-04

ma ingrozesc cand vad ce se intampla cu soacrele!!!viitoarea mea soacra mi-e ca o a doua mama.si nu e o chestie de fatada,chiar simt ca ma iubeste smile .ea zice ca am reusit sa-l schimb f mult pe baiatul ei (in bine) si probabil de asta ii sunt draga (nu mai spun ca iubitul meu s-a ingrasat 15 kg de cand suntem impreuna ,deci sunt si gospodina tongue ).cand mergem la ea in vizita nu-mi vine sa mai plec,ma simt ca la mine acasa.cred ca sunt fff norocoasa din punctul asta de vedere

#22 2007-03-27 11:15:49

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

mildangel esti o norocoasa neutral

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#23 2007-03-27 11:44:13

persifona
Vizitator

Mildangel, am ramas tampita, jur neutral Cati ani are?

Ultima oara a fost editat de persifona (2007-03-27 11:44:35)

#24 2007-03-27 11:52:55

Danut
Sr. member
De la: Around the world - Cruising
Inregistrat: 2007-02-01

mildangel.... am senzatia ca ai descri-o pe soacra-mea in vremurile ei "bune".
Cele doo metastaze din prezent i-au taiat elanul si puterea. Acum sta in cur si (incearca sa) dea ordine... insa nu o mia prea baga lumea in seama. Insa procentual, 98% ai povestit fix de soacra-mea... in curand FOSTA!
Sa-ti traiasca in memorie, niciodata in fata ochilor!
Ah... uitasem, nota 12 pentru descriere!

Publicitate

loading...

#25 2007-03-27 12:38:04

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

midangel...ma mir ca ai rezistat pana acuma...eu una cred c o bateam demult...dak scapa asa ieftin...mult bafta iti doresc pt c o sa ai nevoie de ea...

happy with him...inlove with him...puss

#26 2007-03-27 18:02:43

armine
New member
Inregistrat: 2007-01-29

ooo...ce avalansa am creat!!
mildangel, ai grija la limbaj ca iti iei warn smile
ma simt totusi mai bine cand vad ca nu-s singura chinuita de soacra

acum ca am citit ce povestesti tu, jur ca a mea pare rupta din rai smile

Ultima oara a fost editat de armine (2007-03-27 18:13:06)

Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti.

#27 2007-03-27 21:05:00

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

Nashira a scris:

pe mine m-au iubit mereu mamele "prietenilor" mei. de fapt, cred ca ele m-au iubit mai mult decat ei. sad

asa este nasira... tindsa cred si eu asta...

eu cu socrela(ink nu devenita)ma inteleg bine, pot sa zic ca uneorichiar imi ia apararea in fatza lui babi. socrelu nu e asa deschis la orice discutie e my nah...nu-i plak pupaturile chestiile dulcegaroase in rest e ok.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#28 2007-03-27 23:37:55

Danut
Sr. member

@blue_elf -> e Nashira... cu h.. te bubuie arabii daca le pocesti numele... wink

#29 2007-03-28 00:01:57

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

am si e sa va intreb ceva. prietenul meu intr-o discutie/cearta pe tema "soacra"lol imi zice:"ce vrei sa fac s-o urasc?"
voi cum ati reactiona la aceasta intrebare? ce ati face...?

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#30 2007-03-28 00:23:02

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

Eu evit certurile pe tema asta,deoarece am observat ca pentru orice barbat mama lui e un punct sensibil.
Ai putea sa-i spui frumos ca e normal sa o iubeasca, pentru ca e mama lui, dar ca ar fi bine sa-i spuna ca tu esti femeia care il face fericit si ca ar fi cazul sa nu se amestece in relatia voastra.
Asta nu inseamna insa ca o sa si faca ceea ce ii sugerezi.Cel putin la mine nu a functionat metoda.M-a facut soacra-mea albie de porci si el nu a scos nici un cuvintel.A comentat dupa aceea, pe strada, dar mamei lui, in fata, nu i-a spus nimic.Uf!

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#31 2007-03-28 08:57:16

Danut
Sr. member

E foarte urat din partea lui ca nu ia atitudine atunci cand acest lucru se impune. Pe strada poate sa urle cat il tin bojocii, efectul e 0 .... din pacate! Desi nu intotdeauna e bine sa te certi cu parintii din cauza lui/ei... eu i-am taiat macaroana mamei mele si acum... cand EA devine istorie, imi dau seama ca mama e tot mama. Deci... NU intotdeauna merita sa te certi cu parintii atunci cand ti se pare ca acestia nu au dreptate.
Cred ca totusi problema e cu doua taisri si se aplica individual! wink
Succese nebanuite!

#32 2007-03-28 10:26:23

armine
New member

ma ingrozesc, serios. eu o scoteam iremediabil din viata mea, indiferent ca mi-era mama sau soacra. dar tu ar trebui sa n-o mai primesti la tine, nu inteleg cum vine asta, stai in casa ta, copilul ei sta tot in casa ta, iar ea vine (cu amantul?!) peste voi sa va faca viata praf??? si tu o lasi?
la cat de nervoasa esti, ar trebui sa iei masuri in privinta invadarii spatiului tau.
ps: ma duc sa-i iau un mic cadou soacra-mii, ca azi imi pare o bomboana de fata smile

#33 2007-03-28 10:44:31

Danut
Sr. member

mildangel, da-mi un e-mail la euroschnieder@gmail.com si iti dau retea sa o convingi sa se sinucida! Efet garantat! big_smile
Glumesc.... dar... sunt atat de obisnuit cu ce scri tu aici, ti-am si mai sus, am senzatia ca o descri pe soacra-mea! Anyway... iti doresc putere maxima sa supravietuisti pana moare bestia....

#34 2007-03-28 10:48:12

Danut
Sr. member

Si nu va puteti muta in gazda undeva sa uitati cu desavarsire de ea?
Si mildangel.... fara sa vreau sa fiu marlan sau mitocan.... esti 100% ca omul tau nu ii seamana? Ca de obicei... dintr-un cotetz de porci nu iese niciodata o lebada, asta edovedit de ani de istorie si experiente umane!
Tu stii... oricum trebuie sa iei masuri, altfel te-asteapta o viata grea!

#35 2007-03-28 10:51:58

Danut
Sr. member

Atunci... nu iti ramane decat sa te rogi sa ai putere sa nu crapi inaintea ei! Sa-i dai asemenea satisfactii ... :-?

#36 2007-03-28 10:58:47

armine
New member

Danut a scris:

Si nu va puteti muta in gazda undeva sa uitati cu desavarsire de ea?
Si mildangel.... fara sa vreau sa fiu marlan sau mitocan.... esti 100% ca omul tau nu ii seamana? Ca de obicei... dintr-un cotetz de porci nu iese niciodata o lebada, asta edovedit de ani de istorie si experiente umane!
Tu stii... oricum trebuie sa iei masuri, altfel te-asteapta o viata grea!

subscriu...esti sigura ca, atunci cand vei scapa de ea, nu vei continua la fel cu fiul?
si de ce nu va mutati in chirie undeva?

#37 2007-03-28 11:04:21

Danut
Sr. member

mildangel? Cati ani si de cati ani sunteti casatoriti?
P.S. Eu nu l-am judecat, doar am intrebat... si tata este si a fost alcoolic de-a lungul copilariei noastre, si din 3 copii, nici unul nu l-a mostenit... deci cunosc problema!

#38 2007-03-28 11:12:19

Danut
Sr. member

Aha.. ok!
Succes si putere va doresc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.