homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Depresie...sau sunt eu paranoica? :((

#1 2007-04-02 21:11:58

smiley
Full member
Inregistrat: 2006-08-09

depresie...sau sunt eu paranoica? :((

nu stiu nici cu ce sa incep neutral
m-am certat recent cu iubitu, chiar dimineata inainte de examenele mele pt ca ma dadusem online pe mess numai la 2grupuri si nu stiu cum se face la el nu eram si a crezut ca l-am dat pe invisible...prima cearta dupa 5luni neutral
neam impacat a 2-a zi...cand el a plecat in disco fara sa anuntze. mi-am dat seama de asta si de nervi si plictiseala mi-am luat 2pritene si am plecat si eu si ne-am intalnit. se purta normal ma pupacea vai vai etc...k si cum nu facuse nimic(el nu are tel si pe net cik nu mai intrase din cauza lu taicasu k la tinut de vorba knd erau toti la el si apoi el i-a luat in disco, dar putea sa sune de pe tel cuiva k aveau numarul meu dak chiar vroia sa vin cu el sau makr sa anuntze).
am incercat sa nu ma cert cu el, sa-i distrug seara si am stat cu ei aklo...la un moment dat cand dansam cu el a trecut o tipa printre noi, iar el i-a dat o palma la fund neutral ...am ramas masca si l-am luat la intrebari "de cand face el de astea..si de fazta cu me...etc"...si el era f degajat ma luat in brate.."haide mey k nu e nimic k nuj ce"(tin sa mentionez k era f beat...lucru kre se intampla mai rar doar dak e vreun "eveniment", de obicei nu e constient dar isi aduce aminte).
am plecat mai devreme k nu mai rezistam(la nervi plang)...problema e ca in ultima vreme isi schimbase atitudinea, nu mai era la fel de atent, nu imi mai zicea la fel k tzine la me k are chef sa stea cu me...chestii banale dar carela un moment dat te pun pe ganduri...pt ca m-a obisnuit intr-un fel..dar el considera k acum suntem "un cuplu" si nu mai e nev de vrajeala aia de la inceput..desi eu consider k oricat am avea impreuna nu ar trebui sa lipseasca.
in ac noapte i-am dat msg s an intalnim k nu puteam dormi deloc..a venit si iam zis tot ce avema pe suflet si ce m-a scos din sarite in ultima vreme..asta dupa ce am plans jum de ora aksa neutral ...iar el ma lua in brate si continua sa imi zica k mi se pare k s-a schimbat k el ma iubeste,k am dreptate k a fost cam ametit in ultima vreme si nu prea am avut timp de noi k eu am fost si cu examenele dar k el ma iubeste si sa nu mai gandesc asa...k palma aia la fund era o mare prostie k asta nu inseamna k nu tzine la me...etc
nu stiu ce sa cred...problema e ca ma irita orice chestie si o tin nuami p a mea si plang din orice banalitate..si azi, i-am zis k vreau sa ies cu el si a mia spus k nu poate k trebuie sa il asta pe taicasu...si knd a venit el a iesit cu un prieten...nu stiu ce e cu me grater
vreau sa stiu ce sa fac sa trec peste starea asta...

#2 2007-04-02 21:50:00

ramonel
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((

si eu trec cu iubi meu printro perioada cam proasta,cam de la inceputui lunii martie el imi zice k sambata seara se duce cu prietenii in oras-cluburi-lautari sa se distreze, prima sambata neam certat oribil, a doua a fost cat de cat ok, si el o tot tine intro veselie si am incercat sa il inteleg,cand neam certat mia zis k sunt posesiva k il controlez k vreau sa il tin sub papuc,,,,,,,certuri,,,,,,,am ajuns parca uneori sa am senzatia k nu imi mai pasa dc vom mai fi impreuna sau nu desi sunt constienta k il iubesc,,,,,am vb cu el si lam intrebat k ce vrea si ce e cu el... mia zis k are probleme la serv k nu ii place unde lucreaza si ce lucreaza si k el vrea sa fim impreuna dar sa am rabdare cu el........azi am vb din nou pt k  el din nou sambata a fost plecat ,,,,,,,,,dar azi am vb ffff calmi .............si mia zis k eu mam obisnuit sa fim mereu impreuna sa petrecem dc se poate 24 din 24 impreuna.........de cand cu atatea certuri nu prea lam sunat si chiar azi cand am vb pt prima oara la ora 16 si ceva.........mia zis ceva de genu k eu nu mai stiu sa il sun pana ce el nu ma suna.........dar eu iam promis k o sa ii demonstrez k nu il tin sub papuc, si nici nu il controlez......uneori ma doare sufletul,,,,,,,,,,,,,si simt k nu mai pot,,,,,,,,,,,,si k nimeni nu ma intelege.....imi lipsesc gesturile tandre de la inceputul relatiei..........cand ma saruta in mijlocul strazii, cand ma lua in brate cand ma asteptam mai putin..........si ce ma mirat fff tare este k mia zis azi k suntem de ceva vreme impreuna 2 ani si ceva si k isi aduce aminte de vremurile cand era mai "tanar"-adk licean si k ar vrea si simte nevoia sa retraiasca acele momente..........
nu stiu ce va fi pana la urma............stiu k ne iubim si k nu vrem sa ne despartim...........sper din suflet doar k iubirea noastra va fi mai puternica decat toate problemele pe care trebuie sa le infruntam

deea incearca sa nu mergi unde merge el, stiu k e super greu,stiu cum e, credema pe cuvant, incearca sa pari mai indiferenta si k nu le pui toate la suflet...........asa ma sfatuieste si pe mine prietena mea........si mie fff greu sa incerc sa o ascult

#3 2007-04-02 22:10:52

smiley
Full member

nu inteleg de ce sa nu ma duc..eu vroiam sa ies in seara aia si l-am intrebat ce face si mi-a zis k dak se hotarasc ceva ma anuntza..si nu a facut-o ..asa k am iesit cu fetele is m-am rugat s anu ma intalnesc cu el pt k stiam ce va urma.
nu am de gand  sa accept asa ceva..adik sa nu ma anuntze k merge in cluburi..maia les la faza kre a facut-o de fatza cu me...dak el face asa knd sunt eu...dar knd e singur ce mai face?...il cred ca tzine la me k a facut multe lucruri kre eu nu le-as fi facut..dar pur si sp s-a racit..dc? ca s-a obisnuit cu me si nu mai e nev de aceeasi atentie...sau k s-a plictisit desi la cate i-am zis in seara aia si de cate ori l-am intrebat dak are ceva sa imi zica mereu imi zicea k ma iubeste...
poate sunt asa pt k au trecut 2sapt de cand nu am mai iesit..doar sa mergem la sc aman2..si pe mess mereu nu raspunde...statusuri false...pot sa imi pun la status ca mor k el nu reactioneaza...
nu i-am zis niciodata s anu iasa cu prietenii..si nici nu ma deranjeaza ca ii cunosc pe toti, si umblu cu ei dar nu inteleg dc nu a vrut sa ma anuntze sambata...ma dispera ca uite de mine sau nu isi da seama cat e de imp pt me un anumit lucru...chestii banale la care taci k zici k se mai intampla dar la un moment dat explodezi...
barbara_mori eu am 17 si el 18, suntem de 5luni impreuna dar asta e prima cearta...si nu mi-a picat bine chiar akm...mie frik sa nu ne indepartam pt ca tzin la el prea mult si am impresia k il irita cum gandesc in mom asta...si asta il face sa fie mai rece...urasc starea asta sad

#4 2007-04-02 22:20:18

princess_i
Full member
Inregistrat: 2007-03-04

valeu,barbatii astia...!!!!eu sunt cu prietenul meu de 2 ani si cateva luni si avem aceleasi probleme.eu as vrea sa stau 24 de ore din 24 si el simte ca il sufoc si chiar m-a acuzat in nenumarate randuri ca vreau sa-l fac catelusul meu si chiar nu asta e intentia mea.el mereu iese cu baietii in oras (ba la cafea,ba la un suc,ba la club...) si daca ii spun sa mergem si noi fetele cu ei sare in sus si zice ca nu te poti duce cu prietena la club.si mai zice ca eu ma babacesc ca nu ma duc la cluburi dar eu nu ma simt bine fara el,oriunde m-as duce sad in fiecare saptamana avem aceleasi discutii pe tema asta cu iesitul lui.chiar mi-am pus problema ca as fi paranoica (ca daca tot timpul iese singur,imi trec tot felul de prostii prin cap).eu zic ca trebuie sa fim mai calme,sa incercam sa ne umplem timpul sa nu ne mai gandim la prostii,si sa-i tratam cu o oarecare indiferenta (nu o indiferenta exagerata,doar ca atunci cand spun "ma duc cu baietii in seara asta" noi sa nu le aratam ca ne deranjeaza,ba din contra sa iesim si noi si eventual sa ajungem dupa ei acasa,ca sa vada cum e sa astepti pe cineva tongue ).oricum iti trebuie o foarte mare stapanire de sine si mai ales vointa,ca daca nu ne imbolnavim de nervi sau mai rau ne baga in mormant .eu de multe ori fac tot posibilul sa-i intorc situatiile care m-au deranjat si cateodata ma mira reactia lui.
aaaa si inca ceva,cand are ceva alcool la bord cel mai bine e sa-ti vezi de treaba ta si sa nu incepi discutii prea importante ca o sa ai parte de niste raspunsuri ff filosofice (asta in cel mai bun caz) sau de niste vorbe urate (in cazul rau) si oricum nu va mai aduce aminte a doua zi ce ati vorbit.cand prietenul meu e "aburit" imi vad de treaba mea si nu-l bag in seama (cu toate ca el are chef de vorba si mai ales am observat ca ii place sa exagereze,si daca cumva il provoc cu ceva e jale ca eu incep sa ma enervez si tip la el si ajungem nasol)

Ultima oara a fost editat de princess_i (2007-04-02 22:27:52)

#5 2007-04-02 22:23:02

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

palma peste fund mie mi se pare o banalitate,nu iti da dovada ca te iubeste mai putin.faptul ca a iesit cu pritenii iar mi se pare un lucru normal,cum de altfel si tu mai eis cu fetele,si faptul ca toate astea s-au intamplat la betie...nu-l sufoca,lasa-i libertate.

Publicitate

loading...

#6 2007-04-02 22:30:31

smiley
Full member

pey cam asa e...dar la el e prima oara cand nu ma anuntza..si il gasesc beat...na...oricum...nu am de gand sa ma consum si am sa fiu si eu indiferent in ac masura ca el si daca are de gand sa imi zica ca m-am schimbat il omor...(glumesc)
am sa ma chinui s ama abtin sa ii mai zic ca mi-e dor sa stau cu el k il iubesc..mai cu "economie" asa tongue ...ca el crede ca imi iau lumea in cap daca ma rasfata asa mult...vad ca si-a cm luat-o el...
dar totusi...pritena mea e cu unu din prtenii lui de 2ani si ceva si el face mai la fel..si chiar nu vreau sa ajung asa...sa iasa nuami cu baietii in timpul sapt nu n intalnim  ca e scoala...sa mearga iasa numai cu baietii...ai atata timp impreuna si va vedeti odata la 2-3sapt si nu vb decat pe mess...deci decat asa mai bine nu...dupa atata timp ar trebui sa facem mai tot impreuna la felul cum ne intelegem akm si la cum ne cunoastem parintii...
sper ca nu gandesc numai eu asa... cesafac

#7 2007-04-02 22:36:44

smiley
Full member

dap ionela, dar pe me nu m-a deranajt ca iesit cu pritenii k nu i-am zis niciodata nu..mi s-ar parea o prostie sa fac asta
era vorba de ultima perioada cum uita mai mereu de me, cum mai mereu existau motive sa nu stam impreuna si nici nu dadea semne ca i-ar fi dor neutral ...dar cum ziceam cred ca trec eu printr-o perioada naspa...ca altfel nu imi pot explica dc plang si ma enervez din orice...

#8 2007-04-02 22:52:21

smiley
Full member

mi-am inceput viata sexuala cu el, dar nu el a fost primul, si de ast azic k a facut unele lucruri kre mi-a dat de inteles k tzine la me pt ca relatia anterioara nu afost una normala si pe lg prietena mea el e sg care mai stie si m-a inteles.
nu ma deranjeaza sa mearga in disco k are cine imi zice ce face, avem cam aceeasi gashk si e un oras mic, dar mai fost frik k aveam impresia k exista o schimbare..in rau.
cat de vacanta...nu avem unde merge...k nu m-ar lasa ai mei sa plec atata timp si mai am ghinionul s afie tata in concediu si nici sa nu putem sta la me makr...nuj ce o sa facem...o s afie cea mai naspa vacantza..initial trebuia sa mergem la bucuresti dar vien sora mea aici sad...

#9 2007-04-02 22:52:36

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

si mie mi-a facut o faza cu disco, dar nu intentionat (sper) ne-a incurcat prietenu lui. vb sa mergem la disco, dar nu era sigur. si s-au int ei si dupa s-au dus la disco. si l-am sunat sa il intreb ceva legat de un joc (nu stiam ce iteme sa imi fac pe un erou) si na l-am intrebat si ce face si mi-a zis k se duc la disco. am luat pur si simplu foc, pt k io aveam chef sa mai stau in oras, si m-am ofticat super rau. da m-am dus si io pana la urma big_smile

oricum nu am nimic impotriva sa iasa cu baietii (decat cand n-am io cu cine sa ies tongue), la disco nu prea imi convine sa mearga fara mine (oricum nu prea ne ducem) nu k m-ar insela, k stiu k nu m-ar insela, dar de ce sa nu ma duc si io tongue

faza cu palma peste fund.... da e o banalitate,mai ales k era ametit, dar (fara suparare) mi se pare lipsa de bun simt sa faca faze de genu de fata cu tine

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#10 2007-04-02 23:04:50

smiley
Full member

tocmai de asta m-am suparat..era vb de rspect...si de disco e prima oara cand merge fara me..si tot ne-am intalnit...pt k nu prea mergem.
amincredere in el si stiu k nu ma inseala..dar imi era frik k s-a indepartat si eu nu am observat asta pt ca ma obisnuisem sa ii accept totul...neparand important
ms mult...chiar mi-a prins bine ce mi-ati zis...park incep sa imi mai revin din starea asta de moleseala... puss
stiu ca va fi bine

#11 2007-04-02 23:10:36

smiley
Full member

pey nu e nev partea cu tzinutu pe mess ca el se joaca mai tot timpu nu vb f mult pe net...si nu prea  merge in disco iar dak e sa mearga imi dau seama k iese toata gashk de p mess sau pune vreunu la status...si ii mai stiu si parola de mess...
oricum de fiecare data knd a facut ceva asemanator mi-a zis dupa fara sa apuc sa aflu de la altii.asta a fost prima iesire de care cik nu era programata...
eu am reactionat asa pt ca tzinusem mult timp in me ace aimpresie k s-a racit si partyea cu discoteca a pus capac, dar oricum palma la fund de fatza cu me m-a deranjat.
si chiar de maine imi incep abonamentul la sala..abea astept sunt sigura k imi va prinde bine, sportul ma face mai plina de viata...nuj big_smile..si ii influentez si pe altii big_smile

Ultima oara a fost editat de _deea (2007-04-02 23:14:51)

#12 2007-04-02 23:22:55

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI

fetelor eu m-am saturat de barbatii astia... unele ca noi nu prea cred k o sa gaseasca sa le suporte orice tampenie pe care ei o fac. si eu m-am certat cu al meu in seara asta,el  a inceput cearta,a tot zgarmat rahatelu...dintr-o tampenie de duminik,o banalitate. am izbucnit in plans de nervi simteam k ma sufoc inima imi batea cat 50 la un loc, ii ziceam k imi este rau si sa taca din gura ,el imi zicea caimi place sa ma vaicaresc..in momentul ala nu my eram eu, incepusem sa ma iau cu mainile de par,zici ca eram nebuna din aia de la sanatoriu...mai rau ca acum nu mi-a fost.asa usnt toti barbatii, nu-i intereseaza de asa zisle "banalitati" pe care noua ne incanta.. si pe mine  ma acuza ca il stresez si ca il interoghez dar nu fac chestia asta...nushu zgarma acolo si vad ca ii place...uneori imi vine s zic ca il las,nu ma intereseaza ca tzin la el il las asta imi vine  s fc.. m-a adus in pragul disperarii...o s-al las sa faca ce vrea,da dupa o sa zica ca-s rece cu el...cine sa-l my inteleaga. si dupa imi mai zice ca imi bat jok de 2 ani si cva de relatie..deci tot yo...simteam k explodez si dupa imi da mesaj si imi zice "bubis vroiam sa vii mai devreme[...] pe la un 10 :30" si i-am zis k incerc nu garantez nik k ajung la ora aia. i-am zis pe mes k pe la 11 pot sa ajung, si el mi-a zis cva de genu  ca bine daca nu vin la 11,daca nu-s la el atunci en despartim.doamne dumnezeule.. m-au apukat pandaliile is mi-a sarit mustarul rau de tot. sa vad maine cum se prezinta ca daca tot asa face isca o cearta dintr-un nimik ii dau si 2 peste ocheane da ce am ajuns eu sa mi se dea ordin, ori sunt intr-o relatie ori sunt in armata s-a execut ordinile, puii mei nu se face asa cva.. incerc si incerc sa nu am afecteze da parca nu my pot, my se urca rau de tot gargaunii la cap.

princesss cred ca o sa ajungem in mormant mai degraba sua undeva unde e mai rau la ospiciu, k macar in mormant avem si noi liniste rotfl2.

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-04-02 23:24:55)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#13 2007-04-02 23:31:24

smiley
Full member

ai dreptate blue-elf nu prea observa micile banalitati pe care noi le adoram si lor li se pare normal sa uite de noi sa se joace non-stop cu mici pauze de tzigara sau apoi o ora cu baietii afara...nici makr s aintrebe dak mi-e bine dak exist...si noi mereu le luam...."ee se mai intampla"...si ast ami-e frik...sa accept astea si sa asa  sa il fac sa s obisnuiasca k nu ma deranjeaza, s anu vada asta, si sa continue asa...si ma dispera cel mai tare  ca stiu k ma iubeste si eu pe el...dar lor li se pare normala indiferenta asta...

#14 2007-04-02 23:33:12

deadrose
Banat

fetelor cred k si noi ne ambalam prea tare

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#15 2007-04-02 23:40:51

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

cu trecerea timpului nu mai auzi in fiecare zi ca te iubeste si te adora,intervin multe altele care iti ocupa timpul,asa ca dragostea trebuie intretinuta cu mici artificii. intr-o relatie e nevoie de libertate,nu de constrangere...iar daca aveti incredere in prietenii vostri nu e neaparata nevoie sa sune la fiecare 5 min sa va zica ce fac si unde sunt. eu de ex,stau cu ''el'',iesim si impreuna iesim si separat,dar cand iese(chiar si la discoteca,daca eu nu am chef),nu-l sun niciodata sa-l intreb ce face sau cand vine,iar daca apare oarecum turmentat chiar nu ii zic nimic pt ca nu ar pricepe,si as vb degeaba.nu obisnuiesc sa-i tin morala,doar vorbim si ii zic ce cred eu ca nu face bine,si pe cat posibil incearca sa tina cont de ce zic eu. increderea e baza relatiei la noi,stiu cu cine iese,am incredere si in prietenii lui pt ca sunt asa cum trebuie. nu zic ca nu intoarce capul dupa o fata frumoasa sau ca nu face o gluma cu chelnerita,dar asta nu e o catastrofa...pana la urma traim cu si intre oameni.

#16 2007-04-02 23:40:54

blue_elf
Hero member

al meu deja  aineput sa zica ca sunt obsedata de le si ka la el este rutina... sunt pus ape fapte mari sa vada ca nu stau eu in vb lui de prost gust si etc. ieri cand am fost la for tuning in otopeni, ma mers de la pescarus pe jos pana la metro otopeni ala vechi, si a dureau ingrozitor picioarele si i-am zis sa luam masina, nu k el vrea sa mearga pe jos.. fitness. era sa izk o prostie yo acu..si de la asta a inceput sa faca ditamai problema in seara asta, ieri nu a zis nik s-a gasit sa zica pe mes..nu suport treaba asta sa inceapa sa-mi zica pe mes si sa ma cert cu el atunci.deea daca mie mi-ar fi facut asa in club , sa o plezneasca p o tipa la fund, il plezneam eu pe el,din fire sunt mai geloasa si posesiva, si da recunosc m-ar fi deranjat, l-as fi pleznit acolo de fatza cu toata lumea, k la urma urmei doar nu era singur , era cu tine si chiar daca era singur .. mie nu-mi plak fazele de genu asta, sa te fi dus is u la unu sa-ti fi dat ala cu palma peste fund sau sa-i fi dat u una peste fun unuia sa vedem cum i-ar fi pikat treaba. inainte, la inceputul relatiei  ma saruta pe strada ne tzineam de mana, duminik cand ma vrut s-al iau d mana a zis ca ce il iau de mana ca il pierd (?) ca sunt disperata... sad o sa vada el  cum o sa ma port si yo...sincer am ajuns sa ma satur...sa fiu blanda si buna sa suport orice kkt.

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

#17 2007-04-02 23:41:52

smiley
Full member

dap...ne consumam prea mult...punem suflet la toate prostiile lor...
si iam dat o palma dar destul de incet k urasc scenetele..sa imi sapl rufele in public...si am discutat cu el de asta in aceeasi noapte knd lam chemat k nu mai suportam sa plang de proasta in casa si el nici sa nu stie ce e cu me...dak nu observa el k ma deranjeaza ceva atunci am s aii zica..sa il ajut sama cunoasca mai usor...dak altfel nu reuseste...
si sunt de acord cu u ionela, eu nu il sufoc nu i-am zis niciodata s anu se duca undeva si nici nu am facut pe crizata k a iesit fara me...ii cunosc gashk...si stiu cu cine e..iar de controlat nu am facut-o, doar i-am sunat pritenii(el nu are tel) knd vroiam sa dau de el si k de obicei isi lasa messul fara nici un statsu k e plecat iar deea proasta vb singura...
nu-mi place sa fiu posesiva, desi geloasa sunt putin si cred k e normal, nu-mi place sa il sufoc si i-am zis asta si faptu k nu ii impun sa s schimbe pt me..asta e lucrul kre il urasc cel mai mult..pt k eu am facut asta si nu mi-a prins bine...
dar cred k ai dreptate ionela, si asta era problema la me, depasisem deja mom in care trebuia sa ne zicemin fiecare moment k ne iubim si eu nu vroiam sa vada asta, si ca de obicei mintea mea pesimista s-a gandit la altceva cand eu stiu f bine k ma iubeste.

Ultima oara a fost editat de _deea (2007-04-02 23:53:30)

#18 2007-04-02 23:46:13

blue_elf
Hero member

da iubita mea ionela  dar sa se comporte cu tine ca o oarecare persoana nu cred ca ti-ar convenii..plus de asat eu nu-l sun nu-i dau mesaje, il intreb pe mess daca e pe unde a fost dar sa nu se inteleaga ca il interoghez,alta treaba mai buna de facut nu am decat sa-l interoghez pe el, mare macho ce este.. ce sa spun... daca ei ar stii cum sa-si tzina pliscurile si sa nu iste asa dintr=o data o cearta nu am mai pune la suflet.si da deea ne consumam, degeaba zic eu si pe ei ii doare-n 14. sad. sunt foarte necajita si suparata si revoltata. incerc de fiecare data sa aduk ceva nou in relatie  si parca nimic nu-l multumeste...

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-04-02 23:48:17)

Pastreaza-ti cugetul

#19 2007-04-02 23:47:13

deadrose
Banat

na acu o gluma o vb cu altcineva face bine, zic eu, pentru oricine, mai ales daca suntem intr-o relatie, trebuie totusi sa fim sigure/i pe noi k nu ne-am pierdut farmecul wink ideea e k aceste glume sa fie facute cand suntem decat cu fetele/baietii si cu el/ea

si eu am observat k sunt cam posesiva, si il mai bat la cap sa ma mai ia si pe mine cand se duce cu baietii sa vada un meci sau cand se duc la sala, dar cand il bat la cap pur si simplu nu am ce altceva sa fac, sau nu am cu cine sa ies. si evident prefer sa merg cu el big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.