|
Nu esti logat.
Marvelon..-20#362 2007-01-27 14:54:05
Re: marvelon..ea a zis ca nu are probleme,dar doctoru ia zis sa ia aceste pastile si sa nu mai ia prima pastila ca va fi protejata si asa dar sa mai astepte 2 saptamani,eu iam zis sa schimbe doctoru si sa mearga la doctorita la care merg si eu dar ea nu ma ascultat pentru ca la medicu ei era mai ieftin.ea vrea sa le opreasca acum pt ca iam zis ce mi-ati zis si voi.iam zis sa mearga mai intai la alt medic nu sa le opreasca de capu ei.si ii e cam rau dupa ce le ia (seara),o doare capu si ameteste.nu stiu ce sa ii mai zic ca sa o conving sa mearga la alt medic (e si cam rusinoasa). Offline #363 2007-01-27 16:49:31
Re: marvelon..nu le opreste! ia toate pastilele, cate 1 pe zi si foloseste prezervativ la toate conactele sexuale in urmatoarele 7 zile. dar bag eu seama ca doctorul ala vrea sa-i ia bani pt avort... Nobody home Offline #364 2007-01-27 19:37:13
Re: marvelon..
Iti raspund si eu:schimbarea mare de cand le iau este ca nu am mai avut dureri,luna asta observ ca sunt totusi un pic ,insa ani de zile nu am avut probleme de acest gen.Sangerarile au ramas la fel,ca abundenta ma refer.De ingrasat m-am ingrasat,eu zic ca de la ele,acum n-as baga mana in foc pt.asta,oricum nu m-am ingrasat exagerat,2 kg in cativa ani,dar banuiesc ca si acest lucru depinde de la organism la organism,cum spunea una dintre fete mai sus. Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirile lui o viata intreaga. Offline #365 2007-01-27 19:48:00
Re: marvelon..multumesc mult pentru raspunsuri.sa sti nashira ca sunt de acord cu tine pentru faza cu doctoru (vrea doar sa ia bani de pe ea).va pupik Offline #366 2007-01-27 21:21:35
Re: marvelon..din cate am citit...multe fete folosesc marvelon.si eu iau da prietenul meu inca nu a avut curaj sa ejaculeze in mine.e fricos...iau doar ca sa fim siguri. vreau sa stiu daca sunt eficiente si pot sa incerc fara nicio problema? Offline Publicitateloading...
#367 2007-01-27 21:23:24
Re: marvelon..anticonceptionalele daca sunt luate corect protejeaza 99,99% poti sa incerci fara nici cea mai mica problema. Offline #368 2007-01-27 22:16:27
Re: marvelon..mersi mult, princess. cand ai spus sangerari, te-ai referit si la cele intre menstre? inca mai ai spotting dupa ani??? hmm, ai incercat sa le schimbi? ms mult There ain't no sunshine now that he's gone Offline #369 2007-01-28 17:49:23
Re: marvelon..Ma refer la sangerarile menstruatiei,intre menstruatii sangerari nu am avut de la Marvelon.Am vrut sa le schimb o data ca mi s-au parut invechite,mai ales ca o cunostinta de-a mea incepuse sa ia Yasmin si-mi povestise de ele ca sunt noi,bine ca nu le-am schimbat, caci dupa spusele ei nu e nici o diferenta intre ele.Cel putin pt.ea.Dar tie Alezzone cum iti mai este?Aceleasi "probleme"?Daca tot asa este,eu in locul tau as merge la un gine,nu vreau sa par eu mai desteapta,tot ce stiu despre Marvelon este din experienta mea de "consumatoare"a acestor anticonceptionale si din auzite,dar cel mai bine asa mi se pare. Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirile lui o viata intreaga. Offline #370 2007-01-28 19:26:55
Re: marvelon..pai observ ca nu mai am spotting de vreo doua zile thank god, nu curgea mult, asa cum am scris deja, doar ca era destul de neplacut deocamdata ma simt bine, abia astazi am luat a 10a pastila. sper sa fiu ok de acum inainte. vad eu ce schimbari mai apar cand incep a 2a folie... ms mult inca o data There ain't no sunshine now that he's gone Offline #371 2007-01-28 20:04:45
Re: marvelon..Imi pare bine ca ti-a trecut,eu sunt de obicei mai fricoasa cu lucrurile de genul asta,eu cred ca fugeam disperata la gine,daca ma tinea atat. Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirile lui o viata intreaga. Offline #372 2007-01-28 20:11:21
Re: marvelon..m-a calmat doctoressa, a spus ca e normal ceea ce mi se intampla si ca fiecare organism raspunde diferit la AC. ehh, eu atat sper sa nu se repete!!! daca se mai intampla, cu siguranta voi merge la gin, desi mi-e groaza abia am inceput sa iau AC, astept sa se obisnuiasca organismul. sunt unele fete pe care menstra le tine 9 zile fara sa ia AC, deci nah... astept There ain't no sunshine now that he's gone Offline #373 2007-01-28 20:27:02
Re: marvelon..Si eu am avut niste probleme,adica asa credeam ca de fapt n-aveam nimic,m-am dus prima oara la gine,desigur eram speriata la culme,dar spre fericirea mea nu a trebuit sa fac un control ,o simpla discutie a fost suficienta pt. a-mi spune dr.ca totul e in regula.Aveam niste "probleme" iar eu credeam ca este din cauza Marvelonului,noroc ca nu este asa,ca n-as fi vrut sa le schimb.Sunt curioasa cum te simti tu dupa cateva luni de luat Marvelon. Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirile lui o viata intreaga. Offline #374 2007-01-28 22:22:32
Re: marvelon..chiar o sa-ti spun sper sa fie de bine ceea ce iti voi spune. ma bucur sa stiu ca tu esti ok de la marvelon There ain't no sunshine now that he's gone Offline #375 2007-01-29 16:25:14
Re: marvelon..Eu am inceput sa iau Marvelon la indemnul unei prietene,si am avut incredere si tupeu sa incep sa-l iau chair daca nu m-am dus la medicul ginecolog sa vad daca mi se potrivesc.Dar atatea povesti am auzit si de recomandarile medicilor,ca n-a fost bun ce au spus ei...Si daca stau sa ma gandesc bine nu cred ca am auzit vreo persoana care sa se planga de Marve.De aceea am ramas un pic mirata cand am vazut ca tu ai sangerari de la ele.Dar daca spui ca au trecut si ca totul e bine,inseamna ca si tie ti se potrivesc.Poti sa stai linistita acum Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirile lui o viata intreaga. Offline #376 2007-01-29 16:35:05
Re: marvelon..Princess, treci totusi si pe la medic, macar 1 data pe an, sa faci niste analize. Nobody home Offline #377 2007-01-30 10:32:44
Re: marvelon..ieri am luat a 10a pastila marvelon si in aceeasi zi am avut contact neprotejat. cred ca stiti deja ca eu sunt paranoica de pe forum as vrea sa ma asigur daca exista sau nu sansa sa fi ramas... AC au fost luate zilnic la aceeasi ora cu o intarzere de maxim 20 min. msmsms mult There ain't no sunshine now that he's gone Offline #378 2007-01-30 11:15:56
Re: marvelon..lasa paranoia deoparte ca nu este cazul.esti ok. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #379 2007-01-31 21:28:44
Stiu ca ar fi bine...dar "iubesc asa de mult doctorii"... Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirile lui o viata intreaga. Offline #380 2007-01-31 21:29:57
Stai linistita,eu am luat uneori si la cate 1,2 sau chiar 3 ore diferenta pastilele si nu am patit nimic. Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirile lui o viata intreaga. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|