homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Marvelon..-21

#381 2007-01-31 23:33:32

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: marvelon..

uneori e necesar sa mergem pe la ei.
si pe viitor, editeaza daca ai ceva de completat. banuiesc ca nu stiai sa dai dublu citat, de-asta nu iti dau warn. dar faci asa: scrii un mesaj cu citat, il trimiti, dai "citeaza" la urmatorul, apoi copy si te intorci la mesajul anterior. dai click pe "editare" si ii dai paste acolo. pare complicat, dar nu e.

Nobody home

#382 2007-02-01 11:34:16

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

hello smile  sper sa fie o mica problema: am avut contacte repetate ieri si in urma ultimului contact am sangerat. care sa fie cauza? faptul ca nu am fost bine umezita?  diverse pozitii pot si ele determina sangerari? dar AC? e cazul sa ma alarmez? iaurtul in ce scop poate fi introdus in vagin si in ce cantitati? scuze ca pun atatea intrebari, sper sa mi se raspunda smile ma gandesc ca avand in vedere faptul ca iau AC de 14 zile, pot exclude sarcina, chiar daca am avut contacte si in urma cu 3 zile, nu?   mersi mult

There ain't no sunshine now that he's gone

#383 2007-02-01 11:45:54

ZZZZ123
Addicted member

stai calma. cred ca era spotting.
iaurtul se folosese penru a reface flora.

Nobody home

#384 2007-02-01 11:55:11

SonneAle
Addicted member

okey big_smile  mi s-a intamplat pt prima data asa ceva, de aceea eram putin alarmata. si tot acum s-a intamplat sa ma si doara putin la penetrare, apoi era ok... ma gandesc ca poate fi de la faptul ca nu eram destul de lubrifiata neutral ms de rasp

#385 2007-02-01 13:08:08

asi
New member
Inregistrat: 2007-02-01

Buna ziua...de un an de zile,fac tratament cu anticonceptionale,sa scap de chisturi s-au folicule ovariene.la inceput am luat mersilon timp de trei luni......dupa care am facut pauza timp de mai multe luni....dar in urma unui control genecologic mi-a spus ca am iar chist,4,5 cm care sangera.Prima data mi-au dat mersilon...si acum mi-au dat marvelon.vreau sa stiu e vreo diferenta intre ele...Acum am niste starii ciudate ...ma c-am dor picioarele...nu am pofta de mancare...si ma c-am doare stomacul....nu stiu ce sa fac ....multumesc

Publicitate

loading...

#386 2007-02-01 13:11:08

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

marvelon are 10 micrograme de estrogeni mai mult decit mercilon si acelasi progestativ. Chisturile functionale de ovar reapar daca opresti contraceptivele....durerile de stomac au alta cauza, nu contraceptivele...eu sincer, daca te-ai inteles bine cu mercilon le-as lua tot pe alea...cu durerile de picioare, trebuie investigat

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#387 2007-02-01 14:57:08

asi
New member

multumesc mult pentru raspuns....dar daca chisturile  reapar ,in timp ce opresc tratamentul cu anticonceptionale,ce sanse am sa raman insarcinata....si care sunt riscurile daca raman insarcinata si am chist...mentionez ca in timp cat am oprit tratamentul nu am ramas insarcinata si nu am folosit nimic de protectie....am 30 de ani si imi doresc sa am copii...mentionez ca sunt casatorita numai de un an de zile.....multumesc

#388 2007-02-01 15:01:50

Al Pacino
Administrator

asi, poti linistita ramine insarcinata si daca ai chisturile alea pe ovar. Nu din cauza lor nu ramii iar o eventuala sarcina e posibil sa le faca sa dispara(in timpul sarcinii nu ovulam). Verifica daca ai ovulatie, calculeaza perioada fertila si e posibil sa obtii si sarcina mult dorita. Avind in vedere ca esti doar de 1 an maritata si ca niste luni ai luat contraceptive, nu e ingrijorator ca nu ai ramas gravida

#389 2007-02-01 15:10:18

asi
New member

va multumesc mult pentru raspun....
                                    o sa va mai cer parerea ....

#390 2007-02-02 01:38:48

ayuni
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-02-02

va salut, sunt noua pe aici, si am si eu o problema, si eu am luat o luna mercilon, apoi 2 luni marvelon, si apoi mi le-a schimabt medicul iar in fine, asta se intampla acu juma de an, ideea e ca in acest timp cat am luat pilule m-am ingrasat foarte mult, peste 10 kg si de atunci nu pot scapa de aceste kg in plus, tin dieta, fac sport si nimic.

pastilele mi-au fost recomandate fara examen gineco, si spune-ti ce as putea face sa scap de aceste kg, exista pastile care sa aiba si efectul invers?

"don't be afraid of what u r"

#391 2007-02-02 12:46:49

SonneAle
Addicted member

Nashira scumpo, stiu ca mi-ai mai raspuns la intrebare si totusi raman oarecum nelinistita... sad    spotting-ul poate aparea la jumatatea CM daca iau AC si poate tine cateva zile dupa care, in pauza aceea de 7 zile, va veni si menstra, nu? intreb pt k mi s-a parut ciudat ca sangerarile au reaparut in urma contactului si avand in vedere ca de data asta am avut un disconfort la penetrare gandul meu a zburat si la o posibila rana pe col de care s-a tot vorbit pe forum. cand ai rana pe col, cum se manifesta durerea ?  si inca ceva, AC ofera siguranta, dar nu 100%... in ce conditii se poate sa ramai insarcinata?
multumesc inca o data smile

#392 2007-02-02 12:49:17

Al Pacino
Administrator

cind ai rana pe col nu te doare nimik, nu stii despre ea decit daca faci control ginecologic si o vede medicul
contraceptivele luate riguros corect ofera protectie 100%, poti ramine gravida doar daca faci diverse nefacute.
Singerarile au aparut in urma contactului din pricina contractiilor uterine provocate de acesta

#393 2007-02-02 13:24:56

cartasalina
Membru

as vrea sa stiu si eu ce efecte negative pot aparea in cazul in care renunt la marvelon.si cand ar trebuii sa-mi vina menstruatia?

#394 2007-02-02 13:28:18

ZZZZ123
Addicted member

menstruatia iti va veni luna asta normal (la cate zile de pauza iti venea cand le luai) si luna viitoare va veni cum venea inainte sa iei pastilele. in rest nimic. doar ca ar fi bine sa foloseti prezervativ la fiecare contact sexual.

Nobody home

#395 2007-02-02 19:02:03

SonneAle
Addicted member

multumesc pt rasp doctoressa!   banuiesc ca "diversele nefacute" se refera la: uitatul unei pastile sau la interactiunea AC cu unele medicamente/alimente... nu mai stiu la ce altceva sa ma gandesc... sad too much sex? lol   apropo, sangerarile au incetat smile ma gandesc ca ar fi putut fi determinate si de durata destul de mare a actului neutral in fine, sunt linistita acum smile multumesc big_smile

#396 2007-02-03 16:21:22

Princess
New member
De la: Timis
Inregistrat: 2006-12-26

Nashira a scris:

uneori e necesar sa mergem pe la ei.
si pe viitor, editeaza daca ai ceva de completat. banuiesc ca nu stiai sa dai dublu citat, de-asta nu iti dau warn. dar faci asa: scrii un mesaj cu citat, il trimiti, dai "citeaza" la urmatorul, apoi copy si te intorci la mesajul anterior. dai click pe "editare" si ii dai paste acolo. pare complicat, dar nu e.

Multumesc pt.invatatura,nu stiam sa dau un dublu citat,nu stiam nici macar ca e o regula.Poate ar trebui  sa citesc si eu regulamentul...

Ultima oara a fost editat de Princess (2007-02-03 16:21:33)

Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirile lui o viata intreaga.

#397 2007-02-04 17:22:31

Lelaina
Hero member

apropo de marvelon..eu abia l-am inceput si acum de la voi m-am lamurit de ce dorm eu ca o vacutza de 2 zile..n-am mai dormit asa bine din pruncie cred..wow

Poor is the man whose pleasure depends on another

#398 2007-02-04 17:36:01

Princess
New member
De la: Timis
Inregistrat: 2006-12-26

Hmm?eu nu stiam de efectul asta...n-am auzit niciodata,nici macar pe forum nu am vazut sa scrie pe undeva....hai,serios??

Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirile lui o viata intreaga.

#399 2007-02-04 18:31:48

SonneAle
Addicted member

eu iar am spotting neutral de vreo 2 zile, exact in urma contactului neutral  Princess, tu aveai spotting? dureri de sani?  mai am 4 pastile pana la pauza de 7 zile. din cate imi amintesc, in acea perioada sunt protejata, nu? iar a 2a folie o incep chiar daca nu mi-a trecut menstra, right? ciudat insa cu sangerarile intre menstre neutral really, tot ma sperie desi doctoressa spune ca sunt normale

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.