|
Nu esti logat.
Marvelon..-21#381 2007-01-31 23:33:32
Re: marvelon..uneori e necesar sa mergem pe la ei. Nobody home Offline #382 2007-02-01 11:34:16
Re: marvelon..hello sper sa fie o mica problema: am avut contacte repetate ieri si in urma ultimului contact am sangerat. care sa fie cauza? faptul ca nu am fost bine umezita? diverse pozitii pot si ele determina sangerari? dar AC? e cazul sa ma alarmez? iaurtul in ce scop poate fi introdus in vagin si in ce cantitati? scuze ca pun atatea intrebari, sper sa mi se raspunda ma gandesc ca avand in vedere faptul ca iau AC de 14 zile, pot exclude sarcina, chiar daca am avut contacte si in urma cu 3 zile, nu? mersi mult There ain't no sunshine now that he's gone Offline #383 2007-02-01 11:45:54
Re: marvelon..stai calma. cred ca era spotting. Nobody home Offline #384 2007-02-01 11:55:11
Re: marvelon..okey mi s-a intamplat pt prima data asa ceva, de aceea eram putin alarmata. si tot acum s-a intamplat sa ma si doara putin la penetrare, apoi era ok... ma gandesc ca poate fi de la faptul ca nu eram destul de lubrifiata ms de rasp There ain't no sunshine now that he's gone Offline #385 2007-02-01 13:08:08
Re: marvelon..Buna ziua...de un an de zile,fac tratament cu anticonceptionale,sa scap de chisturi s-au folicule ovariene.la inceput am luat mersilon timp de trei luni......dupa care am facut pauza timp de mai multe luni....dar in urma unui control genecologic mi-a spus ca am iar chist,4,5 cm care sangera.Prima data mi-au dat mersilon...si acum mi-au dat marvelon.vreau sa stiu e vreo diferenta intre ele...Acum am niste starii ciudate ...ma c-am dor picioarele...nu am pofta de mancare...si ma c-am doare stomacul....nu stiu ce sa fac ....multumesc Offline Publicitateloading...
#386 2007-02-01 13:11:08
Re: marvelon..marvelon are 10 micrograme de estrogeni mai mult decit mercilon si acelasi progestativ. Chisturile functionale de ovar reapar daca opresti contraceptivele....durerile de stomac au alta cauza, nu contraceptivele...eu sincer, daca te-ai inteles bine cu mercilon le-as lua tot pe alea...cu durerile de picioare, trebuie investigat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #387 2007-02-01 14:57:08
Re: marvelon..multumesc mult pentru raspuns....dar daca chisturile reapar ,in timp ce opresc tratamentul cu anticonceptionale,ce sanse am sa raman insarcinata....si care sunt riscurile daca raman insarcinata si am chist...mentionez ca in timp cat am oprit tratamentul nu am ramas insarcinata si nu am folosit nimic de protectie....am 30 de ani si imi doresc sa am copii...mentionez ca sunt casatorita numai de un an de zile.....multumesc Offline #388 2007-02-01 15:01:50
Re: marvelon..asi, poti linistita ramine insarcinata si daca ai chisturile alea pe ovar. Nu din cauza lor nu ramii iar o eventuala sarcina e posibil sa le faca sa dispara(in timpul sarcinii nu ovulam). Verifica daca ai ovulatie, calculeaza perioada fertila si e posibil sa obtii si sarcina mult dorita. Avind in vedere ca esti doar de 1 an maritata si ca niste luni ai luat contraceptive, nu e ingrijorator ca nu ai ramas gravida Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #389 2007-02-01 15:10:18
Re: marvelon..va multumesc mult pentru raspun.... Offline #390 2007-02-02 01:38:48
Re: marvelon..va salut, sunt noua pe aici, si am si eu o problema, si eu am luat o luna mercilon, apoi 2 luni marvelon, si apoi mi le-a schimabt medicul iar in fine, asta se intampla acu juma de an, ideea e ca in acest timp cat am luat pilule m-am ingrasat foarte mult, peste 10 kg si de atunci nu pot scapa de aceste kg in plus, tin dieta, fac sport si nimic. "don't be afraid of what u r" Offline #391 2007-02-02 12:46:49
Re: marvelon..Nashira scumpo, stiu ca mi-ai mai raspuns la intrebare si totusi raman oarecum nelinistita... spotting-ul poate aparea la jumatatea CM daca iau AC si poate tine cateva zile dupa care, in pauza aceea de 7 zile, va veni si menstra, nu? intreb pt k mi s-a parut ciudat ca sangerarile au reaparut in urma contactului si avand in vedere ca de data asta am avut un disconfort la penetrare gandul meu a zburat si la o posibila rana pe col de care s-a tot vorbit pe forum. cand ai rana pe col, cum se manifesta durerea ? si inca ceva, AC ofera siguranta, dar nu 100%... in ce conditii se poate sa ramai insarcinata? There ain't no sunshine now that he's gone Offline #392 2007-02-02 12:49:17
Re: marvelon..cind ai rana pe col nu te doare nimik, nu stii despre ea decit daca faci control ginecologic si o vede medicul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #393 2007-02-02 13:24:56
Re: marvelon..as vrea sa stiu si eu ce efecte negative pot aparea in cazul in care renunt la marvelon.si cand ar trebuii sa-mi vina menstruatia? Offline #394 2007-02-02 13:28:18
Re: marvelon..menstruatia iti va veni luna asta normal (la cate zile de pauza iti venea cand le luai) si luna viitoare va veni cum venea inainte sa iei pastilele. in rest nimic. doar ca ar fi bine sa foloseti prezervativ la fiecare contact sexual. Nobody home Offline #395 2007-02-02 19:02:03
Re: marvelon..multumesc pt rasp doctoressa! banuiesc ca "diversele nefacute" se refera la: uitatul unei pastile sau la interactiunea AC cu unele medicamente/alimente... nu mai stiu la ce altceva sa ma gandesc... too much sex? apropo, sangerarile au incetat ma gandesc ca ar fi putut fi determinate si de durata destul de mare a actului in fine, sunt linistita acum multumesc There ain't no sunshine now that he's gone Offline #396 2007-02-03 16:21:22
Re: marvelon..
Multumesc pt.invatatura,nu stiam sa dau un dublu citat,nu stiam nici macar ca e o regula.Poate ar trebui sa citesc si eu regulamentul... Ultima oara a fost editat de Princess (2007-02-03 16:21:33) Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirile lui o viata intreaga. Offline #397 2007-02-04 17:22:31
Re: marvelon..apropo de marvelon..eu abia l-am inceput si acum de la voi m-am lamurit de ce dorm eu ca o vacutza de 2 zile..n-am mai dormit asa bine din pruncie cred..wow Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #398 2007-02-04 17:36:01
Re: marvelon..Hmm?eu nu stiam de efectul asta...n-am auzit niciodata,nici macar pe forum nu am vazut sa scrie pe undeva....hai,serios?? Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirile lui o viata intreaga. Offline #399 2007-02-04 18:31:48
Re: marvelon..eu iar am spotting de vreo 2 zile, exact in urma contactului Princess, tu aveai spotting? dureri de sani? mai am 4 pastile pana la pauza de 7 zile. din cate imi amintesc, in acea perioada sunt protejata, nu? iar a 2a folie o incep chiar daca nu mi-a trecut menstra, right? ciudat insa cu sangerarile intre menstre really, tot ma sperie desi doctoressa spune ca sunt normale There ain't no sunshine now that he's gone Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|