|
Nu esti logat.
Knd mama iti distruge viata....-2#20 2007-05-04 14:06:28
Re: knd mama iti distruge viata....cum sa te arunci in mare??? de ce sa-ti arunci viata? orice problema are cel putin o solutie! nu dispera. Nobody home Offline #21 2007-05-04 14:30:35
Re: knd mama iti distruge viata....omg..cum sa te arunci in mare.sper sa intri de pe la un netcaffe de pe acolo sa citesti ce am postat noi pe aici.acum mai mult k niciodata trebuie sa fii rationala, nu trebuie sa cedezi psihic..mai rabda putin ...ai sa pleci la facultate si scapi de cicaleala parintilor.doar stii ca noi suntem alaturi de tine...si prietenul tau Offline #22 2007-05-04 15:26:15
Re: knd mama iti distruge viata....ai 18 ani, e greu dar se poate sa te descurci singura. bafta http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #23 2007-05-06 12:45:06
Re: knd mama iti distruge viata....de acord cu nashira....explicai ce sa intamplat in ultima vreme cu ai tai...si faceti o pauza pana la bac....dupa care vei pleca la facultate iti vezi de viata ta si relatia ta...iti vei gasi de lucru mai usor ca sa nu ai nev de ei. iar dak rel ta va merge si vor vedea ca esti fericita poate au sa regrete ce au facut... Offline #24 2007-05-06 23:19:29
Re: knd mama iti distruge viata....acu sincer....de ce nu incerci sa te calmezi...vorbeste cu el, trebuie sa te inteleaga si sa fie langa tine daca tine la tine cu adevarat...si spune'i cum sta treaba....alor tai spune'le sa faca ce cred ei mai bine, si tu fa tot ca tine...intr'un final...o sa pleci la fac si nu or sa mai aiba ce sa iti faca, mai am 3-4 luni de suportat, daca ai suportat un an jumate, mai incearca putin.Mi se pare cat se poate de stupid sa te desparti de el pt a asa vor ei! Tu nu ai personalitata?nu ai si tu un cuvant de spus in viata ta?Nu vreau sa crezi ca iti vorbesc nu shtiu cum, dar crede'ma , am avut si eu probleme cu ai mei....si le'am rezolvat...am vb cat mai putin de el, le'am zis ca eram cu prietenele afara cand defapt eram cu el...nu trebuie sa stie totu despre voi...oky, vor sa va despartiti?V'ati despartitit si gata (asta or sa stie ei) .Fa si tu ceva pt viata ta, nu sta dupa ei...cum adik sa te oblige sa te duci la mare?Sa se duca ei daca au chef...trebuie sa si risti putin...si ai mei au stiut ca am fost 2 zile la munte dar am stat la el...am riscat...si ai mei nu au aflat nici in ziua de azi...LUPTA PT FERICIREA TA! Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline Publicitateloading...
#25 2007-05-14 22:13:51
Re: knd mama iti distruge viata....mah..ce o fi cu fata asta...k n-a mai trecut de ceva timp,ati mai vazut-o logata? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #26 2007-05-15 13:42:22
Re: knd mama iti distruge viata....si eu am aceeasi intrebare. daca stiti ceva de ea anuntati-ne si pe noi. poate a vb careva cu aea pe mes Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline #27 2007-05-19 14:01:11
Re: knd mama iti distruge viata....stie cineva cand trebuia sa vina de la mare?suspect! To the world you may be one person, but to one person you may be the world. - Bill Wilson - Offline #28 2007-05-19 14:40:09
Re: knd mama iti distruge viata....Din ce a spus,pe 6 trebuia sa se intoarca de la mare... Offline #29 2007-05-19 15:13:24
Re: knd mama iti distruge viata....pe 6 mai?!!atunci e grav To the world you may be one person, but to one person you may be the world. - Bill Wilson - Offline #30 2007-05-19 15:23:40
Re: knd mama iti distruge viata....Pai ea pe 4 spunea ca pleaca la mare(vinerea din cate am vazut pe calendar)si ca duminica se intoarce...Sper sa fie vreun motiv banal pt care n-a mai intrat pe forum.... Offline #31 2007-05-19 15:32:20
Re: knd mama iti distruge viata....si eu sper la fel To the world you may be one person, but to one person you may be the world. - Bill Wilson - Offline #32 2007-05-20 00:13:20
Re: knd mama iti distruge viata....si mie mi se pare ciudat k nu a mai intrat dupa ce a plecat la mare...dar sunt optimista k totul e ok si sper k va reveni in curand 29+ Offline #33 2007-05-23 15:49:09
Re: knd mama iti distruge viata....va multumesc k va faceti griji pt mn,sunteti f dragute..duminik am venit d la mare,dar n-am mai fost in stare sa ma apropii d calc,imi pare rau... Offline #34 2007-05-23 16:03:25
Re: knd mama iti distruge viata....of Arwen of!mama ta nu se numeste om!daca prietenul tau ar fi lasat-o pe una gravida,sau daca era fost puscarias,sau fara slujba la 20si ceva de ani,sau ca bate femei,sau ca nu mai are dinti in gura sau ca vorbeste urat cu totii,as fi inteles-o!ma doare sufletul numai cand citesc ce scrii Offline #35 2007-05-23 16:10:53
Re: knd mama iti distruge viata....me_Arven de ce nu este mama ta deacord cu relatia pe care o ai ? Offline #36 2007-05-23 16:10:58
Re: knd mama iti distruge viata....incearca sa mergi la biserica,da un pomelnic,vorbeste cu un preot..nu stiu..poate se rezolva ceva! Offline #37 2007-05-23 16:12:21
Re: knd mama iti distruge viata....
era vorba ca a mintit-o la inceput in legatura cu varsta lui!el are aproape 30 ani..sau cel putin peste 25..gasesti in posturile ei Offline #38 2007-05-23 16:15:58
Re: knd mama iti distruge viata....me_Arwen...sper sa nu te superi pe mine cand iti spun dar mama ta are probleme psihice...sau cel putin asta reseie din tot ce ai scris tu...prin asta nu vreau sa se inteleaga ca eu zic ca e nebuna...pur si simplu are probleme cu acceptare unei alte realitati decat pe cea care o vrea ea...si cu cat o sa faci mai des cum zice ea si ce vrea ea cu atat o sa se agraveze situatia...eu aici iti zic din experienta...din faptul ca nu i refuz multe mamei mele...dar cerintele si dorintele ei se rezuma la chestii de genul "hai ia ma de acolo si duma acolo" sau sa mergem si eu cu iubi unde merg ea si tati...spre ex la prieteni de fam...sau alte chestii de astea care mie mi se par f enervante (daca as fi in locul tau cred ca deja mi as fi iesit din minti) dar care de obicei nu i le refuz deoarece pe langa faptul ca e mama mea are si probleme cu inima si nu numai...dar cand vine vb sa se implice direct in viata mea pun piciorul in prag...nu inteleg cum poate sa ti urasca prietenul daca nici nu l cunoaste...e mai degraba vb de o gelozie fara limite...sunt convisa ca are momente cand e geloasa si pe tatal tau...daca i se pare ei ca te comporti mi bine cu el decat cu ea...toate chestiile pe care le zice sunt doar pretexte...cum ar faptul ca nu ar fi destul de frumos (este si o vb populara pt asta care zice ca o femeie poate fi cu un barbat mai urat ca ea deoarece barbatii trebuie sa aiba si alte calitati...dar un barbat frumos cu o femeie urata nu da deloc bine)...parerea mea e ca daca te desparti de el numai pt ca asa zice ea...ai sa regreti mult mai tarziu...si peste ani nici n ai sa vrei s o mai vezi...daramite altceva...din pacate ea nu vede ca te indeparteaza si va continua...sper sa reusesti sa faci alegerile cele mai bune...pt tine...nu pt mama ta... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|