homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Knd mama iti distruge viata....-4

#58 2007-06-11 14:56:20

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Re: knd mama iti distruge viata....

Mey Arwen, politia nu are ce sa iti faca atat timp cat esti majora(18 ani impliniti).
Asa ca, daca tu crezi ca o sa fiti mereu impreuna(nu ma refeream ca nu te iubeste, e vb de certuri de statul 24/24  impreuna etc) muta'te la el.
Daca iti e frik de scandalurile mamei tale, nu o sa reusesti niciodata sa fi cu el, si sa aveti liniste.Asta e cheia, nu trebe sa iti pese de scandaluri, trebuie doar sa le explici cu frumosu ca tu nu te desparti de el( tu cu frumosu, ca am obs ca mama ta nu stie ce ea aia).
Si scoate'ti sinuciderea din cap fato!!!!!!Cum drq sa te sinucizi???Pai daca te sinucizi cum mai stai cu el????Si scoate'ti si sinuciderea aia dubla din cap (si tu si el) , ganditi'va la ce lasata`ti in urma, la familia lui si, daca tu zici ca iti e frik ca se imbolnaveste mama ta daca fugi de acasa, gandeste'te ce face daca te sinucizi!!!!!Si sunt multe lucruri, cel mai important fiind faptu ca AI TOATA VIATA IN FATA!!!!
capu sus, si fi tare in fata lor, mama ta exagereaza, asa ceva nu se face.
Pup

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#59 2007-06-11 15:02:44

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Fetita draga,

Daca nu faci ceva ...povestile astea au un final nu tocmai pozitiv. Asa ca vezi partea frumoasa a vietii. Esti sanatoasa, baiatul asta te iubeste.
Eu imi iubesc enorm mama ca orice copil cred...Dar daca s-ar ajunge la asa ceva...nu stiu... Cred ca ar trebui sa i putina coloana vertebrala. Nu se va imbolnavi daca pleci...In cel mai "rau" caz va accepta situatia. Dar te rog eu frumos nu mai fii asa pesimista nici tu. Ai o varsta la care tot universul se prabuseste..stiu din experienta proprie.... acum gandesc altfel. Asa ca sfatul meu foarte foarte prietenesc este sa pleci la el. Chiar asa...cateva zile...Nu trebuie sa pleci dcat cu cateva haine. Daca tu il iubesti si el te iubeste nu-ti mai fa probleme.... Fa-ti bagajul, spune-i ca pleci..ca sa fie totul in ordine..si vezi-ti de viata ta. Id-ul meu de mess e ralucaghisa si poti sa-mi dai add si sa vb cand vrei tu. Capul sus!

#60 2007-06-11 15:34:28

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

si daca te sinucizi ce ai rezolvat? pe ai tai oricum ii vei distruge. si mai mult: vei face asta si cu el...
eu as lua viata in piept. m-as muta cu el.

Nobody home

#61 2007-06-11 15:38:24

TIFFANY
Full member
Inregistrat: 2007-05-20

arwen sunt alaturi d tine! shi yo ma mai cert cu mama, k vrea sa-mi controleze viata, are impresii k cine stie c fac, shi pana acuma am fost fata cuminte shi am ajuns sa nu mai am prieteni, sa ma izolez...shi o prietena buna la fel..nush c i-a apucat p parintii astia, ei cred k stiu c e mai bine pt noi, shi din cauza asta nu n putem trai propria noastra viata, cel putin yo asa am impresia.

People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not.

#62 2007-06-11 16:12:36

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

esti prea slaba. pai cand ti-a dat telefonul sa il suni, banuiesc k nu ti-a pus cutitu la gat.  ce anume iti face??? te bate? nu extista de obliga, nu te poate obliga decat daca te ia cu forta, altfel nu.  iar mama ta... nu e pe treaba ei, incearca sa o rezolvi cumva, vb cu tatal tau si ducetio la un medic

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#63 2007-06-11 16:14:06

deadrose
Banat

me_Arwen a scris:

apoi kteva ore a bocit langa mn,spunandu-mi cum am putut sa o mint atata,ea mi-a zis sa ma despart d el iar eu m-am dus si m-am culkt cu el

asta clar nu e un comportament normal. vorbeste cu tatal tau sau cu prietenul tau sa te ajute in privinta ei...

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#64 2007-06-11 16:16:05

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Offf draguta. Azi am citit toata povestea ta si imi pare sincer rau ca esti in situatia asta.
Stiu k pt nimic in lume nu ai renunta la iubitul tau. Iar daca ai 18 ani impliniti si vrei sa pleci, atunci pleaca. Nici politia nici pompierii,nicio autoritate din lume nu are ce sa iti faca. Esti majora si ai plecat de buna voie. Pa si pusi.
Iar mama ta poate o sa isi schimbe atitudinea cand o sa fie pusa in fata faptului. (desi cam greu de crezut) Dar ai un prieten si o "soacra" care te iubesc si te sprijina. Si mama ta o sa isi dea seama k si-a "pierdut" copilul din cauza incapatanarii sale.
Nu te mai lasa doborata, chiar daca e mama ta, nu merita sa te imbolnavesti. Ai toata viata inainte.
Si nu te mai gandi sa te desparti de el. Omul te iubeste si nu merita sa suferiti amandoi. Chiar nu este o solutie, pt ca daca te desparti tot nu ai avea liniste cu mama. Sunt sigura ca nu ar trece zi in care sa nu ii reprosezi ca din cauza ei nu esti fericita.
Noi toate suntem aici ca sa te sustinem si sa te incurajam.
Ma intreb daca peste cativa ani o sa vii la ea cu un nepotel in brate, cum ar reactiona.

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#65 2007-06-11 16:26:41

deadrose
Banat

acum am citit mai atent sfarsitul. nu are ce sa iti faca politia. daca se va duce la politie eventual se va constata la parintii tai o neregula, nu la voi.

du-te cu prietenul tau, ce scandal o sa iti mai faca dupa?

#66 2007-06-11 16:27:25

fallingstar
Full member
Inregistrat: 2007-02-27

in locul tau nici n-as mai sta pe ganduri...mi-as face bagajul si as pleca! si nu te mai gandi k ai putea sa o bagi pe mama ta in spital...ea se gandeste oare ca dak continua asa te-ar putea imbolnavi pe tine?? se pare k nu.
ar trebui sa pui fericirea ta pe primul loc...nush, oi fi eu mai egoista dar cred k nu are rost sa stai in atmosfera aia tensionata.
si sa-ti scoti din cap sinuciderea...asta nu e o solutie!! trebuie sa fii puternica si sa lupti pt fericirea ta!
iti tin pumnii sa fie bine smile

29+

#67 2007-06-11 18:04:11

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

Mai...N-as pleca de-acasa, dar tot trebuie sa discuti cu ei. Ii spui mamei ca nu te desparti de el si gata. Ce poate sa faca? De plans oricum plange si te urmareste, si te innebuneste de cap. Sa te incuie in casa nu are cum, trebuie sa mergi la scoala, la facultate, etc. De batut, sper ca nici nu se pune problema. O sa iti spuna in toate felurile, si tie, si lui, dar la urma urmei chiar nu are ce sa faca. Tu stai calma cat discuti cu ei, te gandesti la el, nu plangi nu tipi.
E foarte important ca tu sa iti pastrezi calmul. Nimeni nu poate sa mentina un ton ridicat si de scandal prea mult, cand partenerul de discutie e calm. Oricum, nu te poate obliga sa il suni sa ii spui ca te desparti. Spui frumos ca nu faci asta. Ai sa vezi ca te simiti mai bine daca spui nu, in mod calm si rational. Tot ce vei avea de suportat de la ei e mai usor, pt ca macar ai bucuria de a fi facut ce simiti.

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#68 2007-06-11 18:30:00

fallingstar
Full member
Inregistrat: 2007-02-27

din cate am observat, me_Arwen a incercat cam tot ce se putea fara sa ajunga la un rezultat...s-a straduit sa o convinga si tot degeaba...poate dak se muta la el, isi da mama ei seama k o pierde si asa ii mai vine mintea la cap...

29+

#69 2007-06-11 18:32:52

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

p mine m-a durut capul cand am citit. maicata e nebunaaaaaa de legat!!!! alte cuvinte nu am..e mama ta intr-adevar dar are nevoie de un control la cap.yo nushu cum rezisti u asa...chiar nu inteleg.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#70 2007-06-11 18:34:00

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland

am citit toata povestea ta.. si sincer si eu cred ca ar trebui sa pleci de acasa. si nu te mai gandi ca maica ta se inbolnaveste.. daca ea nu se gandeste la tine u dc ar trebui sa te gandesti la ea? demonstreaza-i ca eshti fericita langa el...  din cate mi-a pov mama mea, si ea a avut aceleasi probleme cu bunica mea, ca si tata e mai mare cu 8 ani decat ea. si ei au facut la fel. la 19 ani a plecat de acasa. intr-adevar, asta era acuma 21 de ani... dar daca atunci se putea, se poate si acuma.... asha ca, nu te mai gandi de 1000 de ori... fa-ti bagajelul si pleaca! trimite-o undeva pe maica ta. scz ca itzi zic, da femeia asta are nevoie de ajutor specializat. sau poate doar de o zguduiala buna! si cea mai buna i-o poti da tu, plecand de acasa. ai sa vezi ca o sa ramana cu gura cascata cand isi va da seama ca te-ai razvratit.. si poate va reactina mai bine. te pup! ai grija de tine!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#71 2007-06-11 22:20:33

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Nasoala treaba....stiu k ai avut ghinion cu nenorocitu ala de bon...
  In alta ordine de idei, si yo cred k pana la urma m-as cara cu bocceluta in spate,kiar dak as rupe o parte din mine knd as face asta...
  Dak mai tii tu minte,iti spusesem k si yo am avut probl cu mama,slava domnului,nu]s kiar asa..kiar dak si ea e paranoica uneori,kiar rau...dar n-a ajuns la partea cu interzisu fiindk nush, cred k stie k as fi in stare sa ma car...
   Ar fi bine totusi sa mai lasi sa treaca un timp,sa se mai calmeze si dak nu te va mai urmari sa incerci sa te vezi cu el...dak lucrurile raman asa mai bine te cari.. si pe langa asta exista posbilitatea ca ea sa-si dea seama k greseste (desi nu cred)
   Dar serios aku,tipu e rezistent,dak a stat cu u pana aku e clar k tine la tine...deci nu mai sta pe ganduri...

DAk vrei sa mai vb...id-ul meu e Lelaina_003

Poor is the man whose pleasure depends on another

#72 2007-06-17 17:38:16

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland

me_Arwen, ce s-a mai intamplat cu mama ta?? scz ca poate bag cutitul in rana dar sunt curioasa... si poate mai sunt si alte fete curioase ca mine..

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#73 2007-06-17 22:58:49

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

am trekut si eu printro faza ca mam certat rau cu mama pt ca am stat prea mult prin orash cu un preten de acre nui placea, dar ne am certat am pelkat la bunici la atra am stata kolo 3 luni in vacanta de vara si mama in fiecare zi venea la mine sa vin inapoi, si uite asa pe zi ce trecea am inceract si ne am cunoscut mai mult si kaum am intelege si m,a sprijina in tot ceea ce fac, si este mereu alaturi de mine si il accepta si pe iubitu meu care vine la mine in fiecare zi si toti ne intelegem de minune.............s-a schimbat enorm acnd a vazut k ma descurc si fara ea.poate si la tien are sa mearga.nush dar dak stiam cum se paote intampla facem de mutl lucrul acesta

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#74 2007-06-20 00:08:33

me_Arwen
New member
Inregistrat: 2006-11-02

mary_aleee am sa-ti satisfac curiozitatea:P..am sa va spun fetelor k situatia nu s-a shimabt mai deloc...in continuare sunt urmarita,interogata..in loc sa ma mai intrebe dak sunt ok k totusi ar putea sa se gandeask kt d mult sufar...dar ea ma intreaba d 2x p zi dak m-a sunat,dak am mai tinut legatura...(eu normal mint k nu, k ne-am dspartit)si nu-i convine tonul p kre il zic..normal k ma irita lucru asta si nu pot sa spun asa zambind:"da, draga mea mama nu mai avem nici o treaba unu cu altu,esti fericita? "..apoi incepe alta discutie k dak ii zic p tonu asta si vede k ma consum knd ma intreaba asta inseaman pt ea k ink ne mai intalnim ,k altfel as fi fost mai degajata:((..numai tampenii spune..
a mai incetat cu predik aia kilometrik d kteva zile incoace...
knd o vad k intra la mn in camera ma apuk groaza nu alta...am ajuns sa fac tot posibilu sa plec kt mai mult d aksa...dar knd vin tot gaseste cva timp sa ma bata la kp:((...si mai ales k atunci knd tre sa plec ma intreaba unde ma duc cu cine,c fac acolo knd vin la fel:((
el imi este in cotinuare alaturi ..am trecut prin atatea..nu stiu cum mai poate avea atata rabdare,ar vrea sa se duk sa vb cu ea,sa fak si  skndal k asta merita mama,dar n-o va face pt k toate se vor spaerge in kpu meu:((..tre sa stea cu mainile in san..mi-a spus k ii este enorm d greu sa stie k trec prin c trec si nu imi poate fi alaturi:(
ma obliga acum mama sa zambesc si sa fiu fata model ...orice copil isi dorste vacanta insa eu nu pt k imi sta mereu p kp..si totusi era ultima mea vaknta k la anu am bacu:(..si abia sunt in prima sapt d vaknta:((
noi ne mai vdem rar knd mai skp d la munk putin si apreciem la maxim acele clipe..dar am tot timpu impresia k sunt urmarita p strada k vad masina alor mei sau...cine stie:(imi ia mult timpo sa-mi fac curaj sa ne intalnim:(
in fine am decis sa ast un an sa term lic si apoi ma mut la  el...cred k va fi cel mai bn..stiu k mi-ati spus sa o fac d acum:)..dar va fi mai bn atunci..va trebui sa mai inghit si sa tac un an...kre nu va deloc usor..i-am spus si lui asta si nu prea a fost d acord dar ma sustine ...ma iubeste enorm baiatul asta,nu vreau sa-l pierd....
km asta e in mare...incerc sa rabd gandindu-ma k intr-o zi vom fi sot si sotie..si vom fi happy..va pup..numai bn!

#75 2007-06-20 00:18:32

me_Arwen
New member
Inregistrat: 2006-11-02

am mai patit cva k park nu era d ajuns....mi-a intarziat 4 zile aproape..si nu stiu dc pt k ne-am protejat mereu cu prez(adevarul e k nici nu prea am mai avut knd sa avem rel intime cu tot skndalu asta:(..dar odata m-a penetrat in timpul preludiului fara prez ..dar au fost ktva sec maxim un min..si nu si-a dat drumu in mn ..d fiekre data am verifikt prez amandoi si nu era spart era ok...mens e regulata..luna trecuta mi-a venit p 16...acum un an m-am operat..am avut un chist p ovarul drept si tot asa s-a intamplat,nu-mi mai venea odata...oare am iar un chist?test nu cred k are rost sa fac...trebuia sa mai fac un eco sa vad dak  se mai formeaza un chist..offf...numai probl am:((..in nov iar mi-a intarziat 2 sapt aproape nu stiu dc grater...
voi c spuneti??asta e ink un stres in plus:((offf

#76 2007-06-20 00:20:45

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Poate e doar de la stres,nu cred ca e ceva grav...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.