Knd mama iti distruge viata....-3
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
Re: knd mama iti distruge viata....
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- cornflower
- Hero member
- Inregistrat: 2006-11-02
acum am vazut ea are 18 iar el 24 ... e cam absurda mama ei ... dar atunci ce ar fi trebuit sa faca ai mei cand eu am 19 , iar prietenul meu 33 ... in fine diferenta de varsta mai e cum mai e dar mai e si faptul k tata l-a cunoscut la cununia civila iar mama cu 3 saptamani inainte. Si ca sa mai fie ceva mama a aflat k sunt insarcinata cu 1 saptamana inainte de a face cununia iar tata in ziua cununiei si dupa toate astea nu au reactionat cu reactioneaza mama lui me_Arwen oricum capul sus si ce pot sa-ti spun e sa lupti pt el daca crezi k merita. Mama ta se va obisnui pana la urma si va intelege
- Lelaina
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-02
deci sunt niste kestii pe kre eu una nu le pricep.. 1- si din tot sufletul te rog sa nu crezi k sunt nesimtita..dar,taicatu e de mamaliga? serios aku,eu care nu sunt adepta genului de barbat care sa faca numa cum vrea el,aici imi pun deja intrebari..totusi,sunt pe picior de egalitate,dc o lasa sa faca numa cum vrea ea? Vb cu el si incearca sa-l faci sa ia atitudine in toata kestia asta...el e cam singurul kre te-ar putea ajuta cu adevarat.. 2- Am scris mai demult,inainte sa pleci la mare..dc nu ramai in buc,zikndu-i mamei tale k pleci la mare..si stateai la prietenul tau? de ce ai plekat totusi la mare? in final...eu zik k faci o mare greseala..aceeasi greseala pe kre era sa o fac si eu..niki mama mea n-a fost de acord cu el la inceput si cum noi ne certam foarte acid..am ajuns la un mom dat knd ma gandeam k singura solutie sa mai am si yo ceva liniste era despartirea..crede-ma k nu e asa..si imi pare bine k el m-a oprit la timp sa nu fac asta..te va intrista si mai mult...vei ramane cu regrete enorme.. Lupta pt relatia ta..mai ales k ai un baiata special langa tine..nu-l lasa fiindka ai sa regreti mult..si linistea pe kre ai sa o ai cu mama ta nu va compensa lipsa lui
Poor is the man whose pleasure depends on another
- blue_elf
- Hero member
- De la: BUCURESTI
- Inregistrat: 2006-08-09
ma mama u ai innebunit al cap? scuze ca-ti zik..dar ce mama naibii..esti deja majora gandeste si u pt tine nu o mai lasa pe mama ta sa faca ce vrea cu tine, sau sa faci numai ca ea, se invatza si dupa cand iti zice cva tre sa faci ac ea ca n-ai incotro... du-o la balamuc ca innebunesc eu cnd am citit ce ti-a zis... chiar te lasi manipulata de ea? da-o inkolo de treaba.. o fi mama ta da nici in halul asta.. sper ac nu te-am jignit in niciun fel indirect sua direct da mi s-a ridicat parul in cap cnd am citit cat de malefica e si ii pasa doar de sufletelu ei nu si de al tau...crede-ma daca azi ar zice ai mei k s nu am mai vd cu babi ..heheee pai numai de a draq as fi cu el..or fi ei parintii mei dar nici in halul asta s-mi interzica sa iubesc (pe cine vreau eu).arata-i si u k te-ai maturizat nu my esti o pustoaica si k gandesti, impune-te.
Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
eu nu cred ca poate sa te oblige mama ta sa te desparti de el!dar trebuie sa stie ea cand va intalniti?ii zici ca iesi cu fetele si gata!ce are impotriva lui,de ce e asa porinita sa va desparta?
- me_Arwen
- New member
va multumesc din nou pt rasp..si mai ales pt incurajari... lelaina...nu ma supar k ai spus k tata ar fi d "mamaliga" dar a vb d multe ori cu ea si n-a ajuns la nici un rezultat este extrem d impotriva,el ne-a tinut partea un an jumate dar mi-a zis k nu mai poate k mereu se cearta cu ea din cauza asta,mai ales k el i-a zis lu mama k l-a cun si a asigurat-o k e f ok prietenu meu,dar v-am zis nici n-a vrut sa auda,iar s-a certat cu el:((... p 12 a fost ziua ei...si prietenul meu a venit la noi sa-i aduk florisi sa-i zik la multi ani..nu va dati seama cum l-a tratat...a stat cu spatele la el, ii vb intr-un mare sictir si cu ura...desi mai earu atatia invitati la noi...mama prietenului +din familie...v-am zis k mama soacra s-a combinat cu unchiul meu(situatie p kre mama n-o accepta)....nici makr n-a apreciat k s-a invoit d l munk desi abia a putut,1 h kt a stat la noi ..nu putea sa-l trateze k p un om...ma simteam enorm d aiurea.....ma mir cum d nu i-a pus otrava in mankre Doamne fereste:(... in fine..knmd a trebuit sa plece prietenul meu la munk,i-a spus in acelasi sictir k tre sa vb cva:am iesit toti 3 la poarta si c a iesit..vai si amar:(....mama i-a spus.."dupa cum stii nu mai vreau sa fii cu fata mea,nici nu vreau sa mai aud k sunteti impreuna,pt binele ei las-o in pace,k am si batut-o o sa ii iau si tel ii tai si netu numai sa stiu k intrerupeti orice legatura"... saracu s-a uitat in ochii ei...si a implorat-o sa ne mai acorde o sansa...i-a spus k ii pare rau k am mintit-o in privinta varstei..si i-a spus k nu mai vrem s-o mintim...ea nici nu se uita la el,nu-l auzea..ii tragea intr-una k am mintit-o...eram terminati amandoi...era kda sa se roage bietu d el in genunchi...dar in zadar..la un moment dat i-am spus lu mama k am avut momente knd simteam k nu mai am pt c sa traiesc dak nu raman cu el.....si s-a enervat si a intrat in curte si ne-a last k p 2 prosti cu ochii in soare..si asta a fost discutia cu mama... va dati seama c fel eram amandoi dupa asta... acum stie k ne-am despartit si k nu mai vb deloc...acum traiesc alt chin...ma obliga sa ies afara,"nu numai cu fete"sa cun si baieti:(ma interogheaza sa vada dak m-am intalnit cu el d fiekre data..ai multe alte chestii... eu si el am decis sa ne intalnim p ascuns..by the way,mai avem d indurat pt k eu termin a 11a acum...nu-a a 12a:(( si dupa c dau bac-ul o sa ma mut la el:)..Sa ne ajute Dumnezeu...a spus si mama soacra k nu mai poate sta deoparte si va vb cu mama..k pana la urma e vb d baiatul ei..si nu e vinoavat cu nimic...sper sa rezolve cva desi... ne iubim mult..si kte a facut pt mn nu mai am nevoie d nicio dovada stiu k ma iubeste si nu va renunta la mn..va pup...ast rasp voastre:)..numai bn:)
- cornflower
- Hero member
me_Arwen a scris:acum stie k ne-am despartit si k nu mai vb deloc...acum traiesc alt chin...ma obliga sa ies afara,"nu numai cu fete"sa cun si baieti
intalneste-te cu el pe ascuns ... si cat despre interogatorii poti sa inventezi niste intalniri pt mama ta daca tot te presseaza ca trebuie sa cunosti si alti baieti
- brunetzik
- Insomniac member
- De la: cluj-napoca
- Inregistrat: 2007-02-23
dak mama ta e tot impotriva voastra muta-te cu el si arata-i cat va iubiti si ca va descuracati singuri, si apoi eu zic ca te va chema ea inapoi akasa cand va vedea cum este fara tine... pupici si ai grija de tine..
dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
eu una nu inteleg de ce este mama ta asa de inversunata impotriva prietenului tau...inclin sa cred ca nu e vorba de minciuna cu varsta, nu cred ca pentru un lucru ca acesta sa-si tortureze propria fiica...poate gresesc, dar asta e parerea mea. iti doresc mult curaj si putere sa treci peste toate!
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- Lelaina
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-02
yo zik k cel mai bine e sa faci mom cum zike mama ta..adik sa-i dai impresia k te-ai desparit de el si k incerci sa iesi cu alta lume..si tocmai intre timp..te vezi cu el O sa fie o perioada mai stresanta...dar yo zik k o sa fie bine...e de preferat sa se obisnuiasca cu ideea pana intri intr-a 12-a..k atunci n-o sa fie bine sa traiesti in stresu de aku..bafta multa
Poor is the man whose pleasure depends on another
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
me_Arwen a scris:.v-am zis k mama soacra s-a combinat cu unchiul meu(situatie p kre mama n-o accepta)....
s-ar putea k asta sa o deranjeze
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
expect the worst , hope for the best!
- blue_elf
- Hero member
- De la: BUCURESTI
- Inregistrat: 2006-08-09
nu are cum tokmai chestia asta..pt ca fata a zis ca de cand sunt ei impreuna tot face asa,deci din=nainte k mama lui si unchiul ei s se cunoasca.
Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.
- me_Arwen
- New member
fetelor,e din c in c mai rau..am facut cum mi-ati spus si voi adik m-am vazut cu el p ascuns d knd am venit d la mare pana acum...insa iarasi totul s-a prabusit si numai din vina mea...vineri a kutat mama un nenorocit d pix in geanta mea(cred k e doar un pretext)si mi-a gasit un bon d la farmacie(prezervative) d p 1 iunie:(((..sa-l ia dracu d bon,cum am putut fi atat d dobitoak???cum???mi-am facut-o cu mana mea!! normal k si-a dat seama k m-am culkt cu el(pana acum credea k sunt virgina)si desgiur si k ne intalnim:((( a facut un scandal monstru..in primul rand bineinteles pt k ink ne-am intalnit,stiti bine k acum o luna am avut un skndal gigantic si apoi a inceput sa aiureze k el s-a culkt cu mn si k a profitat d mn,k sunt o proasta k fac numai cum zice el.. apoi m-a pus sa-l sun si sa-i spun d fata cu ea k trebuie sa ne despartim ceea c a trebuit sa fac.(..l-am sunat si i-am spus,imi venea sa mor in momentul ala:(((apoi a vrut si mama sa vb cu el ink o data amenintandu-l k dak vrea sa-mi fie bn sa ma lase in pace..apoi el a ridikt tonu si e si normal spunandu-i k ma indeparteaza si k probabil intr-o zi voi plek d aksa(atat a trebuit mama sa auda)..apoi am mai vb iar eu cu el...si imi spunea cum pot sa fac asta,dupa toate prin kte am trecut,k stiu k ma iubeste..si tot asa..iar eu nu puteam sa-i alin in vreun fel suferinta pt k era mama langa mn si spuneam doar "da" sau oricum prop scurte:((..in fine am terminat d vb la tel si mama a inceput iar sa urle la mn ziknd:"uita-te la el d maimutoi tipa la mn si la tine am vazut eu k u scoteai 2-3 cuvinte si el vb intruna t invata la rele nu???in zadar i-am explikt k nu-i cum zice ea:((( apoi kteva ore a bocit langa mn,spunandu-mi cum am putut sa o mint atata,ea mi-a zis sa ma despart d el iar eu m-am dus si m-am culkt cu el,k nu se astepta sa fac iar asta,k o sa ma urmareask, k o sa ma tina numai in ksa...o sa-mi fak orice numai sa nu fiu vreodata cu el:((...apoi m-a intrebat d vreo 10 ori(pt k nu rasp nimic) c o sa fac d acum inainte-i-am zis k o sa termin liceu si o sa fac cum vor ei iar apoi o sa fac cum vreau eu,o sa decid c vreau sa fac cu viata mea..atat i-a trebuit sa auda,iar a inceput cu skndal k dc nu inteleg k nu ma va lasa vreodata sa fiu cu"mosul "ala"maimutoi"..k dc nu vad k mi-a distrus viata????bineinteles k au urmat si alte,alte lucruri p kre mi-a le-a zis...eram terminata..imi veanea sa ma duc in baie sa-mi tai venele sa n-o mai aud,m-a torturat asa o i intreaga...am iesit in oras 2-3 ore cu fetele si m-a intrebat unde o sa fiu si normal k a trecut si ea p acolo k sa vada u cine sunt..si asa o sa-mi fak mereu..mai ales k acum e vaknta aproape(v-am zis k ai mei vand la un chiosc intr-o sc adik practic iau si ei vaknta si va avea timp sa ma sune in oras sama urmareak etc(deci nu am curak sa ma mai vad iar cu el p ascuns).... am venit din oras si a inceput tata sa fak un scandal si mai mare,credeam k e d partea mea,dar kte mi-a zis aseara era sa-i traga si una(desi nu m-a batut niciodata)..mi-a zis k ma baga si in spital batandu-ma numai sa-mi iau gandul d la el..k pana la urma ne bate p amandoi...nu stiu park i-a fost creierul spalat d intrigile lu mama imi spunea acelaeasi lucruri k si ea..k sunt o proasta k dc knd am vb cu el la tel el tipa si eu taceam si tot asa..m-a amenintat k o sa ma urmareaks si el si dak mai aude vreodata k mai am vreo legatura cu el, o sa fie vai d mn.... am apukt sa vb cu el la tel kt am fost in oras si i-am explikt in mare c s-a intamplat,i-am zis k mama m-a pus sa ma despart d el,si k eu nu vreau asta:((el mi-a zis k ma iubeste si k imi va fi mereu alaturi si mi-a zis sa ma mut la el:) n-am apukt sa ii zic si faza cu tatal meu...nici nu stiu cum sa-i zic:((mai ales k el stia k tata e de partea noastra o sa ramane fara cuvinte... va imaginati cum e atmosfera prin ksa...mama ma toak intruna la kp spunandu-mi aceleasi chestii, si uita urat la mn si plange mereu,iar tata nu prea vb cu mn..mama ma intreaba din 4- in 4 ore dak m-a sunat el si dak am mai vb si tot asa.... toata noaptea m-am gandit c voi face....1)raman aksa si o sa ma despart d el,regretand toata viata k mi-am pierdut sufletul pereche,asta ar inseamna k nu mai am pt c trai.2)sa plec d aksa,insa mi s-a spus k dak fac asta nu mai am c kuta aksa vreodata..desi sunt sigura k nu se vor lasa asa cu una cu 2...cine stie se vor duce la politie..vor depune plangere impotriva lui k ma sechestreaza ,k m-a rapit prietenul meu...vin si fac skndal k situ unde sta prietenul meu... la kt urla mama toata ziua o sa se imbolnaveask si o mai am si p constiinta:((((.....si 3)plec d p lumea asta si skp d tot,deja sunt e a2a oara knd ma gandesc la asta intr-o luna..am inceput sa ma gandesc kre metoda e mai putin dureroasa si mai rapida..se va omori si el si vom trai fericiti p lumea cealalta,nu??am dreptate??? sunt cu moralul la pamant nu-l pot vedea stiu k nici el nu e bn deloc:((si nu stiu c sa fac...o sa urmeze clasa a 12a(dak o mai apuc)nu sa pot trai in nebunia d acum:(((ast sa-mi scrieti va rog:((
- Shosanna
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-04-26
uof:( ce mama naspa ai (scuze ca iti spun) Tu ai 18 ani impliniti deci daca ai fugi de acasa sa te duci la el, nu ar avea ce sa ii faca politia ca esti majora.dar si asta e cu dus si intors ca nu ai de unde sa stii ca o sa ramai toata viata cu el, si pe urma unde te duci? sa te desparti de el nu e bine, pt k nu e ceea ce iti doresti tu si o sa regreti toata viata ta, deci NU TE DESPARTII DE EL!!! Si a treia varianta este stupida, sa nu iti mai treaca niciodata prin minte asta!!!! Fii tare si tine'le piept incearca sa nu te mai intereseze cand tipa la tine, spune'le pe fata ca tu nu renunti la el si sa te lase in pace, intr'un final or sa se sature si ei de atatea certuri si or sa te lase in pace.Vb cu prietenu tau sa fiti uniti, si in caz ca va prinde mama ta si face scandal, sa nu comentati niciunu, sa ii spune'ti doar ca voi va iubiti si ramaneti amandoi.Chiar daca va face scandal pe strada, si spune ca o faci de ras, spune'i ca ea se face singura de ras ca tipa ca nebuna si nu o lasa pe fi-sa sa fie fericita.Nu renunta la el, pt ca o sa fie mult mai greu decat e acum cu certurile. Bafta multa
Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud...
- ZZZZ123
- Addicted member
- De la: Never-ever-land
- Inregistrat: 2006-05-19
cati ani ai? in locul tau, daca as fi majora m-as muta cu el. se pare ca te iubeste destul de mult incat sa te intretina el 1 an, pana dai bacul. apoi te angajezi si tu.
Nobody home
- me_Arwen
- New member
ank_lala sunt sigur k vreau vom fi toata viata impreuna...el e singurul om caruia i-a pasat intr-adevar d mn..mai ales kte ni s-aui intamplat,altu ar fi renuntat d knd lumea,dar el mereu mi-a fost alaturi si stiu k ma iubeste enorm...astea nu-s doar vorbe crede-ma,sunt sigura d asta si nici nu s-ar pune probleama k m-as desparti d el... deokmdata pus si simplu nu mai am curaj sa ma mai intanlesc su el,am impresia k sunt mereu urmarita p strada si skndalu doar ce s-a temperat un picut nu as putea acum sunt sigura k ma vor urmari..ma gandesc k vine si vaknta aia tampita..sigur nu are c sa ne fak politia???? singurul lucru pt kre am curaj- sa ma sinucid..chiar nu vad alta solutie:((..dja mi-e dor d el dar nu ne putem vedea sub nicio o forma:((...mersi pt sfat:) oricum:)
- me_Arwen
- New member
nashira am 18 ani si chiar ma iubeste enorm si eu p el...dar nu am curaj sa plec d aksa..pt k mama o sa se imbolnaveask si dak i se intampla cva o s-o am p constiinta plus k mie- frik d scandalu c ar urma....asa am fost eu mereu intotdeuna m-am gandit sa nu fac rau celorlati:(((..p mn m-am pus p ultimu plan:((
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|