|
Nu esti logat.
Knd mama iti distruge viata....-5#77 2007-06-20 10:43:58#78 2007-06-20 12:58:49
Re: knd mama iti distruge viata....probabil as spune ca sunt parintii tai care te iubesc si nu vor sa patesti nimic dar mama ta exagereaza......io in locul tau as tipa la ea...sa vedem cat tine ...ea la mine eu la ea si nu m-as despartii de el din contra m-a Ultima oara a fost editat de mariabuzz (2007-06-20 12:59:25) Offline #79 2007-06-20 13:17:20
Re: knd mama iti distruge viata....as vrea sa intreb daca mai ai frati sau esti singura? ptr. ca mama ta este fff dominatoare in privinta ta; pe de o parte, trb sa intelegem ca parintii isi doresc ce e mai bun ptr copii, dar totodata, si ei trb sa inteleaga ca avem personalitatea noastra si nu suntem "papusi"; ma gandesc ca mama ta poate a fost la fel de "supravegheata" in copilarie, ori a avut vreo experienta neplacuta cu veun baiat si acu ii e teama sa nu o repeti si tu ... incearca sa abordezi problema, sa discuti cu ea, ca stii ca te iubeste, dar asta nu trb sa o faca sa te tina intr-un glob de sticla; spune-i ca ai nevoie de o mama de care sa nu iti fie teama sau jena sa discuti ... Offline #80 2007-06-20 13:49:14
Re: knd mama iti distruge viata....PAREREA MEA: Offline #81 2007-06-20 14:56:07
Re: knd mama iti distruge viata....In primul rand vreau sa salut pe toata lumea tinand cont ca sunt noua ca membru, insa am vizitat de mai multe ori acest site unde am gasit multe sfaturi utile dar doar acum mi-am facut curaj sa scriu! Desi am suficienti ani si eu am avut cu parintii tot felul de probleme de fiecare data cand le prezentam pe cineva, nimeni nu era suficient de bun in opinia lor pana nu le-am mai zis nimic. Offline Publicitateloading...
#82 2007-06-20 20:21:36
Re: knd mama iti distruge viata....me Arwen, ai nevoie nervi puternici sa poti sa rezisti in conditiile date. eu iti doresc mult succes si multa rabdare. dar dak eram in locul tau, plecam de mult de acasa. 29+ Offline #83 2007-06-20 22:57:22
Re: knd mama iti distruge viata....eu ziuc ca ar tre sa comunicati mai mult si sa ii explici ca fare el nu poti trai air dak ea nu te sustine u te vei muta la el........ dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #84 2007-06-21 23:49:34
Re: knd mama iti distruge viata....fetelor,c sa fac??deja sunt 5 zile d knd imi intarzie:((..am facut 2 teste si ambele erau negative..luna trecuta mi-a venit p 16:)..incerc din rasputeri sa nu mai fiu stresata k sa imi vina,v-am mai zis asta imi lipsea acum:((..nu sunt destule???nu vreau sa-i zic lu mama k imi intarzie k o sa-mi fak scandalu dupa lume..dupa c k il uraste,il mai acuza si k m-a lasat,Doamne fereste:(...nu prea avem nici unu bani sa merg la dr dar o sa ne imprumutam,el ia salariul p 30 dar nu pot sta pana atunci:((v-am mai zis k mi s-a intamplat la fel si in sept...si am luat duphaston,si intr0un final dupa 2 sapt a venit:(...dar nu inteleg dc se intampla asa....din sept pana acum a venit mereu knd trebuia dar iarasi s=a dereglat??? Offline #85 2007-06-21 23:52:44
Re: knd mama iti distruge viata....este posibil sa ti se fi dereglat...mai asteapta 2-3 zile si repeta testul ca sa fii sigura ca o sarcina e exclusa mami de minuni Offline #86 2007-06-21 23:57:23
Re: knd mama iti distruge viata....ms mult eu_vreau...mai ast pareri...am sa-l repet oricum... Offline #87 2007-06-22 09:55:06
Re: knd mama iti distruge viata....bea ceai de macese. Am auzit k e bun.....stiu cateva cazuri la care a functionat + k am auzit k macese sunt f bune pe asa ceva. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #88 2007-06-25 21:49:22
Re: knd mama iti distruge viata....oare de ce nu a mai postat nimic......voi mai stiti ce e cu ea? Offline #89 2007-06-25 22:53:12
Re: knd mama iti distruge viata....offf..parintii astia. (mai ales mamele, cel putin la mine..) :-<..ma enerveaza k vrea sa-mi conduca viata, imi spune ea cu cine am voie sa vb shi cu cine nu.nu inteleg dc face ea alegeri pt mine knd ea nu e in viata mea k sa s poata da cu parerea decat in week-end, k in rest nu prea n intersectam. am crezut k a inteles k am crescut, k pot sa iau singura decizii pt mine (chiar dak is proaste dar is ale mele). am ajuns iara sa ma ascund d ai mei..am incercat sa ma deschid in fata lor dar n-am cu cine vb.. :-S People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not. Offline #90 2007-06-30 17:36:38
Re: knd mama iti distruge viata....pana la urma a venit d 3 zile...am suflat usurati amandoi...c bine!!era din cauza stresului... Offline #91 2007-06-30 17:38:34
Re: knd mama iti distruge viata....pai de ce nu te duci si sa stai cu tatal tau? expect the worst , hope for the best! Offline #92 2007-06-30 21:48:00Re: knd mama iti distruge viata....
Subscriu...Am avut si o o prietena care tot asa parintii nu erau de acord cu iubitul ei k e prea mic de inaltime, ca nu are servici banos etc...drept ptr care prietena asta a mea a plecat de acasa...in vara dinainte de clasa a 12-a. Pur si simplu a plecat la el, a stat vreo 3 zile...ai ei au inceput sa o sune si sa o roage sa se intoarca acasa, dupa care a inceput ea sa puna conditiile. Insa au fost vorbe in vant din parte alor ei, dupa cateva zile s-au dus la politie si au facut plangere impotriva baiatului pentru corupere de minori (asta inainte cu o luna ca prietena mea sa implineasca 18 ani). Insa cu sistemul juridic de la noi a cam ramas ca-n tren, cum se spune. Ea acum e la Bucuresti la facultate, s-a mutat cu iubitul ei iar parintii nu stiu nimic. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #93 2007-06-30 21:52:19
Re: knd mama iti distruge viata....ai incredere in prietenul tau si va iubiti mult ca asta conteaza cel mai mult, amma ta eu zic ca o sa se calmeze dupa ecva radikal din cauza ta adik muta te un timp al tatal sau pietnul tau sau plekati o sapt departe undeva numai voi doi, si atunci o sa se schibe..nush la mine a dat rezultate super dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #94 2007-07-15 18:15:52
Re: knd mama iti distruge viata....iar am patit-o fetelor....sunt cea mai ghinionista persoana din kte s-a vazut vreodata.... Offline #95 2007-07-15 18:22:09
Re: knd mama iti distruge viata....n-o sa te tina la infinit in casa, nu au cum. o sa "scapi" curand, trebuie. nu au nici un drept sa te oblige sa faci ce nu-ti doresti. si-o sa va intalniti sigur. ai trecut prin atatea, o sa reusesti sa treci si peste asta. fii tare si sa ai mare grija de tine Ultima oara a fost editat de marissa (2007-07-15 18:22:55) I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|