homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Orgasmul...ciudatenie...-12

#210 2009-05-03 22:47:16

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: Orgasmul...ciudatenie...

Daca te masturbezi ( sau iubitul tau iti stimuleaza clitorisul manual ... ori cu limba ... stiu eu ... ) si senzatiile pe care le ai sunt, asadar, la nivel clitoridian, atunci orgasmul se incadreaza in aceasta categorie ( dar ai spus ca stii cum sta treaba cu asta ;d ); in caz contrar, e orgasm vaginal - obtinut prin penetrare. Pe care, insa, nu stiu sa il descriu lol
Din ce zici si asa, din exterior, eu zic ca ai avut orgasm, desi e cam tampit sa ma afirm, caci doar printr-o descriere nu iti poti da seama, evident ca cel ce simte, stie. Sau nu. Oricum, ideea e sa te bucuri de moment, chiar daca nu ai orgasm vaginal smile Istoricul meu sexual nu implica nici macar un orgasm vaginal, dar am trait momentul in sine. Do the same, girlie kram

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-05-03 22:48:47)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#211 2009-05-03 23:12:24

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

eh, am insistat atata cu treaba asta pentru ca vroiam sa am constiinta impacata oarecum. Am zis ca nu vreau sa fiu ca cele care ajung sa se prefaca sau sa-l minta din nu stiu ce motive, dar cand m-a intrebat i-am spus ca am avut orgasm, desi nu eram foarte convinsa. Vreau sa stau eu linistita ca nu l-am mintit. Merita si el sa stie ca a dat roade "munca" lui mai ales ca e cel cu care am inceput si care ma initiaza intr-ale sexului.

Cat despre placere, este, nu gluma. Dar deh, orgoliul masculin cateodata contorizeaza placerea in orgasme si desi poate pare aiurea, cel putin pentru moment, as vrea sa-i pot oferi satisfactia aceasta

#212 2009-05-04 11:55:42

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

michidoo a scris:

Cat despre placere, este, nu gluma. Dar deh, orgoliul masculin cateodata contorizeaza placerea in orgasme si desi poate pare aiurea, cel putin pentru moment, as vrea sa-i pot oferi satisfactia aceasta

EL trebuie sa-ti ofere tie placerea asta... ai orgasm de placere, nu ca sa aiba el satisfactie  roll

#213 2009-05-04 13:11:58

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

michidoo a scris:

eh, am insistat atata cu treaba asta pentru ca vroiam sa am constiinta impacata oarecum. Am zis ca nu vreau sa fiu ca cele care ajung sa se prefaca sau sa-l minta din nu stiu ce motive, dar cand m-a intrebat i-am spus ca am avut orgasm, desi nu eram foarte convinsa. Vreau sa stau eu linistita ca nu l-am mintit. Merita si el sa stie ca a dat roade "munca" lui mai ales ca e cel cu care am inceput si care ma initiaza intr-ale sexului.

Da, normal smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#214 2009-05-05 00:29:09

michidoo
Full member

LadyPink a scris:

EL trebuie sa-ti ofere tie placerea asta... ai orgasm de placere, nu ca sa aiba el satisfactie  roll

stiu stiu, dar el face tot ce trebuie ca sa ma simt bine (are ceva experienta) iar eu inca bajbai. Imi mai arata el, mai aflu si singura, dar fiind la inceput, mai greu sa fie totul perfect. Dar as vrea sa-i arat totusi ca-mi place de fiecare data, mai mult pentru asta vreau sa am orgasm. Din punctul de vedere al unui barbat, una e sa-i spuna "a fost bine / extraordinar / fantastic.." si alta e sa vada femeia cum ajunge pe culmile placerii (asta face cat o mie de cuvinte). Iar mie oricum mi-e greu sa ma exteriorizez, sa m-apuc si sa-l periez si sa-i zic cat de fantastic a fost, chiar daca a fost asa. Prefer orgasmul. E vizibil, nu mai e nevoie de alte cuvinte. Evident ca orgasmul imi provoaca placerea (sau placerea provoaca orgasmul, cum o fi? smile dar pentru mine mai are si componenta aceasta, care tine practic de comunicarea cu el. Deh, pana gasesc alte modalitati sa o fac, ma chinuiesc cu varianta asta neutral

Publicitate

loading...

#215 2009-05-05 22:58:49

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

sad  si la mine sta treaba aiurea. Parca nu ma mai atrage deloc, incep sa cred ca nu-mi mai place sexul  grater
De multe ori o facem mecanic, pe silent ca sunt parintii, pe fuga ca tre sa vina parintii..etc. El saracu isi da toata silinta, dar nu-mi mai place. roll  grater  grater

when the pomp lights up,you shoot.

#216 2009-05-06 23:15:42

alexa123
Hero member

N-am cum sa numai tin cont de parinti...n-o sa incep sa tip ca nebuna cu ei in casa big_smile Fac parte din categoria femeilor care au nevoie de spatiu, de un cadru pt a se desfasura in voie lol

#217 2009-05-07 13:14:01

LadyPink
Platinum member
Site

Alexa, in ritmul asta o sa ajungi sa nu iti mai place pentru ca te obisnuiesti asa.. decat sa o faceti asa si mai mult sa te frustrezi, mai bine mai rar dar bine... parerea mea...

Michi, orgasmul vine cand nu te gandesti la el... cu cat te stresezi mai tare, mai ales pe ideea ca trebuie sa ii demonstrezi lui ca te simti bine, cu atat va fugi mai tare de tine (orgasmul, nu iubitul tongue). Daca te simti bine cu el, SE VEDE, nu trebuie sa te contracti vaginal ca sa creasca pipota in el!! Iti inteleg gandirea, dar nu te mai incrancena pe chestia asta... e un lucru misto, t descoperi, el te invata, iti place, ii place, ce atatea dovezi de placere? Daca iti place, lucrurile astea se vad de la o posta, nu trebuie sa termini ca sa ii arati lui cat de mult iti place

#218 2009-05-07 23:21:25

alexa123
Hero member

Am rezolvat-o. N-o sa mai fie nevoie prea curand de sex, ne-am despartit.

#219 2009-05-08 01:10:18

LadyPink
Platinum member
Site

alexa123 a scris:

Imi pare rau puss

#220 2009-05-08 23:25:56

alexa123
Hero member

sad

#221 2009-05-09 13:57:28

michidoo
Full member

LadyPink, ca bine le zici smile

gata, de-acum nu ma mai concentrez asupra orgasmului, il las sa vina cand are el chef. In definitiv, stiu ca exista, am mai avut, deci pot sa am in continuare si asta ma mai linisteste putin (totusi, exista persoane care chiar la ceva timp dupa inceperea vietii sexuale nu reusesc sa ajunga la orgasm, eu ar trebui sa ma consider norocoasa)

#222 2009-06-11 21:07:27

michidoo
Full member

Epitaph, eu zic asa: te asiguri ca ai golit bine vezica inainte de actul sexual si apoi, cand ai senzatia de urinare, nu mai ai de ce sa-ti faci probleme ca ai urina...asa ca te lasi in voie si cred eu ca asa va veni si orgasmul

uite un filmulet cu marturii ale femeilor care au trecut prin asta, e chiar interesant:

#223 2009-06-11 21:14:44

skumpi
Vizitator

alexa123 a scris:

yikes whyyy

#224 2009-06-12 11:04:36

mewee
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-08-08

Epitaph a scris:

Vad ca s-a cam incheiat subiectul asta, dar am patit si eu acelasi lucru ca michidoo, in repetare randuri, in timpul actului sexual, am avut o senzatie de urinare..N-am avut niciodata orgasm pana acum, dar am o senzatie foarte intensa cand fac dragoste cu prietenul meu..imi vine sa ma urc pe pereti de placere tongue si uneori, cand actul e asa intens, am senzatia asta de urinare...dar ma abtin, mi-e teama sa nu fac pipi tongue oare as avea orgasm daca nu m-as abtine? Prietenul meu crede ca da, si imi spune mereu sa nu ma mai abtin, ca poate cine stie, as avea orgasm sau as ejacula..voi ce credeti? Si daca nu m-as mai abtine, ar fi posibil sa urinez? Ca n-as vrea asta, totusi..tongue

mergi la toaleta inainte de a incepe...si nu te mai abtine...o sa fii si tu uimita cat de bine e, si probabil "iti va reusi" si celebrul squirt... sa nu te sperii, nu e pipi...e doar un lichid ejaculator...incolor, nu pateaza, nu miroase. doar lasa-te dusa de val wink nu se poate descrie in cuvinte  hjarta

cater to u boy hjarta

#225 2009-06-12 11:22:41

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

fetele ....cand imi face iubitul sex oral...simt o puternica arsura in talpa  va ..stiti ce poate fi?

sapt trecuta cand am facut dragoste ..am trait niste placeri super..dar fara zenzatie de urinare...stiu ca imi venea sa plang..sa tip nush...era ciudat...cred ca fuse pe aproape de orgasm  dance

Ultima oara a fost editat de leonora (2009-06-12 11:23:14)

...HAPPY IN LOVE...hjarta

#226 2009-06-12 13:32:28

LadyPink
Platinum member
Site

Leo, nu trebuie sa ai senzatia de urinare ca sa ai orgasm... de la sex oral ai orgasm clitoridian, senzatia de urinare vine daca se pune problema ejacularii feminine smile

#227 2009-06-12 13:37:20

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

michidoo a scris:

kdeea a scris:

In ce te priveste ... daca am inteles bine ... nu stii exact daca ai avut orgasm ? Adica nu reusesti sa iti dai seama daca intre senzatia pe care o ai si ideea de orgasm se poate pune un semn de egalitate ?

cam asa ceva. In sensul ca stiu ce inseamna un orgasm, am avut acele contractii vaginale provenite din diverse stimulari: vizuala, clitoridiana si apoi clitoridiana in timpul penetrarii. Dar tot nu-mi pot da seama daca pot sa-l cataloghez pe ultimul, spre exemplu, drept orgasm vaginal si in acelasi timp ma intreb ce a fost cu senzatiile acelea si eventual unde duc. Nu stiu cum e un orgasm vaginal dar stiu ca ar trebui sa vina doar din penetrare si la mine asa a fost de data asta, fara stimulare clitoridiana. Pe de alta parte, ma gandesc ca e posibil sa n-aiba nicio legatura cu orgasmul, pur si simplu uretra a fost stimulata si a dat aceste senzatii. Iar de orgasm "uretral" n-am mai auzit pana acum lol

smile daca ai orgasm,il recunosti,nu trb sa stai sa analizezi senzatiile si sa le identifici ca un orgasm.Poate inca n-ai avut...

#228 2009-06-12 13:57:36

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

LadyPink a scris:

Leo, nu trebuie sa ai senzatia de urinare ca sa ai orgasm... de la sex oral ai orgasm clitoridian, senzatia de urinare vine daca se pune problema ejacularii feminine smile

...si totusi ma arde in talpa cand imi face sex oral...zici ca mi ia foc toata talpa de la piciorul drept....e ff ciudat  va

...HAPPY IN LOVE...hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.