homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Orgasmul...ciudatenie...-13

#229 2009-06-15 13:04:55

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

Re: Orgasmul...ciudatenie...

de multe ori e doar senzatie de urinare sau  urmeaza sa si faci?exista printre voi fete care ejaculeaza?eu poate gresesc dar de multe ori ma abtin si cred ca de asta nici nu am orgasm...mai greu cu relaxarea

Ultima oara a fost editat de in_love (2009-06-17 21:09:01)

kapitulation

#230 2009-06-15 16:48:34

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

si eu am aceasi problema/intrebare. oare dupa senzatia ca iti trebuie la toaleta mai vine ceva. la mine in momentul ala se simte super bine si zice si prietenul ca se contracta vaginul, dar doar atat am ajuns sa simt ca lui ii vine. dupa ce ii vine lui si gata actiunea eu merg mereu la toaleta ptr lipsa minca. oare daca il tine mai mult pe prieten mai urmeaza si altceva dupa senzatia respectiva?

#231 2009-06-15 17:18:41

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

eu zic ca tocmai dupa momentul ala urmeaza orgasmul. Ar trebui sa simti o descarcare si o placere care se intinde in tot corpul. Eu n-am ajuns pana aici. Al meu nu termina repede si tocmai de aceea pot ajunge de mai multe ori in momentul asta, dar lipseste declansarea. Ceva-ceva tot e, pentru ca dupa mai multe episoade din astea (cand chiar m-am lasat in voie, am golit inainte vezica si nu mi-era teama ca ar iesi urina, deci am lasat in voie senzatia de a urina) eram praf, abia am ajuns la baie, ma miscam parca in reluare, eram atat de moale incat nu reuseam sa pun un picior inaintea altuia si sa merg drept. va

dar tot n-a fost orgasmul ala real. Nu ma intereseaza sa fie cu ejaculare, ma intereseaza senzatiile pe care le am la orgasmul clitoridian - ma gandesc ca sunt tot astea, poate chiar mai puternice.

#232 2009-06-16 11:36:58

in_love
Full member

o intrebare....la ei cum se manifesta orgasmul?el imi povestea ca i amorteste corpul ...

kapitulation

#233 2009-06-16 19:29:36

michidoo
Full member

buna intrebarea ta..chiar sunt curioasa sa aflu cateva raspunsuri

si, cu riscul de a fi off-topic, mai am o nelamurire. Stiu ca sunt oarecum sensibili imediat dupa ce ejaculeaza, as vrea sa stiu cat de departe se poate merge cu atingerile...Organul in sine poate fi atins sau nu mai suporta nimic acolo? mangaieri pe corp, saruturi pe fatza? sau chestiile astea depind de la barbat la barbat?

Publicitate

loading...

#234 2009-06-16 22:49:03

in_love
Full member

eeeeeiii..nici chiar asa...doar nus muieri rotfl

kapitulation

#235 2009-06-16 23:53:49

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

michidoo a scris:

buna intrebarea ta..chiar sunt curioasa sa aflu cateva raspunsuri

si, cu riscul de a fi off-topic, mai am o nelamurire. Stiu ca sunt oarecum sensibili imediat dupa ce ejaculeaza, as vrea sa stiu cat de departe se poate merge cu atingerile...Organul in sine poate fi atins sau nu mai suporta nimic acolo? mangaieri pe corp, saruturi pe fatza? sau chestiile astea depind de la barbat la barbat?

al meu om chiar ii place sa fie atins,de pupat vine singur si ma pupa doar nu`s din portelan
in_love si eu is curioasa dar o sa`l intreb pe sot cum se manifesta la el si iti zic

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#236 2009-06-17 14:17:18

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

distru a scris:

Citez :

?
Orgasmul vaginal are loc atunci cand penisul parnenerului atinge o anumita zona si stimuleaza repetat acea zona. Nu e vorba de punctul G. Orgasm acolo se obtine prin stimulare cu degetul mai degraba decat cu penisul.
E vorba despre cervix. In preajma colului se afla un buzunaras. Misterul consta in frecventa redusa cu care nimereste penisul exact in buzunaras. Daca nimereste pe intrarea in col, se simt o durere ca la menstruatie. Stop.
Daca nimereste alaturi de buzunaras, nu se simte nimic, nici durere, nici placere.
In acel buzunaras se declanseaza niste reactii incredibile. Orgasm care poate dura foarte mult, nu secunde ci minute. Cu conditia ca el sa nu ejaculeze. Pentru ca valul orgasmic, energia degajata ii provoaca lui ejacularea instantaneu. Si femeia atunci poate simti doar o umbra de orgasm. Daca el poate continua, daca nu ejaculeaza si continua masajul in buzunaras atunci orgasmul este ceva teribil.
Nota: la inceput, pot aparea manifestari psihologice alarmante, ca de exemplu, femeia sa inceapa sa planga.
Explicatia este aceea ca in acel punct se strang tensiunile emotionale legate de sex, de relatii, in general de viata amoroasa.
Orgasmul pe cervix provoaca eliberarea acelor energii. La inceput sunt greu de suportat dar dupa eliberarea tensiunilor femeia isi simte si trupul si sufletul mai usor.
E genul de experienta wow! 
Mai intai, acel punct trebuie gasit. Partenerul introduce un deget in vagin cu palma orientata in sus si cu buricul degetului cauta locul de langa intrare in col, trebuie sa dea de o zona care se simte la palmare ca un buzunar. Cred ca e locul unde palpeaza ginecologul ca sa verifice pozitia uterului.
Apoi, incepe sa miste degetul inainte si inapoi, e ca atunci cand faci gestul cu degetul de a chema pe cineva. Trebuie apasat destul de tare.
Si se mai intampla ceva. Se declanseaza ejacularea feminina. Apare ca o senzatie de urinare. Dar lichidul care iese nu provine din vezica, este incolor, fara miros si curata fantastic vaginul, cum nu o poate face nici un irigator.
Si poate si rezolva problemele legate de flora vaginala.
Ce este foarte dificil pentru partener este oboseala care apare rapid la nivelul degetului, trebuie sa fie exersat, ca sa poata face asta cateva minute.
Apare o senzatie irezistibila de a face sex.
Deci, daca partenerul vrea sex, sa faca acest masaj. Partenera lui il va implora sa o patrunda, pentru ca simte ca inebuneste.
Ar fi bine sa nu fie nimeni pe acasa si muzica data tare, sau ea sa-si acopere gura cu mana pentru ca s-ar putea ca vecinii sa cheme politia din pricina strigatelor.
Dupa acest masaj, penisul isi va gasi usor drum spre buzunaras. Si odata intrat acolo, orgasmele ei contrinua, val dupa val.
E un secret pe care daca l-ar sti barbatii ar avea sex garantat. Pentru ca nu ar mai trebui sa ceara sex, ar oferi masaj si orgasme fabuloase iar ea l-ar implora apoi sa faca sex cu ea. Sau pur si simplu il inhata. Si il incaleca. Si devine de neoprit.
Incercati acasa. Sau pe unde sunteti. Succes. ?

#237 2009-06-17 15:00:11

Alec
New member
De la: Alba
Inregistrat: 2008-04-23

multumesc camysh

- am o intrebare in ceea ce priveste pozitia recomandata dupa un masaj la cervix, stie cineva care ar putea fi aceasta pozitie?

#238 2009-06-17 19:12:04

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

in_love a scris:

o intrebare....la ei cum se manifesta orgasmul?el imi povestea ca i amorteste corpul ...

uneori mai puternic, alteori mai slab.. depinde cat a trecut de la ultima partida, cat de misto a fost etc.
mie mi-a zis dupa o partida ca a inceput sa vada alb-negru lol

#239 2009-06-17 21:08:25

in_love
Full member

are orgasm de fiecare data, lady?

astept vesti raluk:D

Ultima oara a fost editat de in_love (2009-06-17 21:10:47)

kapitulation

#240 2009-06-18 02:04:30

LadyPink
Platinum member
Site

in_love, daaaa... cel putin cu mine. si ii vine sa termine si repede de multe ori, dar si-o mai prelungeste si el cat poate smile ma rog, eu sunt de parere ca daca baiatul n-are probleme de sanatate sau e foarte stresat/beat sau intr-o situatie mai deosebita... ei oricum termina smile problema mai mare e la noi smile

#241 2009-06-18 12:42:30

in_love
Full member

dar daca e ft excitat nu e neaparat sa fi avut si orgasm...eu asa ma gandesc.Si pe mine ma excita dar doar atat:D deocamadata

kapitulation

#242 2009-06-18 12:55:21

michidoo
Full member

la ei orgasmul nu apare odata cu ejacularea?

#243 2009-06-18 13:06:01

in_love
Full member

kapitulation

#244 2009-06-18 23:14:21

LadyPink
Platinum member
Site

michidoo, in cele mai multe cazuri, da, dar se poate intampla sa aiba orgasm si fara sa ejaculeze

#245 2009-06-20 14:52:26

andy tm
New member
Inregistrat: 2009-06-20

camysh mie mie se pare destul de complicat sa atinga buzunarasul de care vorbesti tu exact in modul in care trebuie..cel putin eu n am intalnit pe nimeni sa faca asta..dar daca e cum spui tu..fac tot psibilul sa gasesc un ,, cobai,, pe care sa l antrenez in directia asta...lool..mama ce complicata treaba e si cu sexul asta..

#246 2009-06-20 21:36:09

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

camysh are dreptate... tocmai aseara iubitelul meu a inceput treaba cu degetul... dupa care in timpul actului sexual am avut un mic orgasm.. de cateva secunde... insa eu sunt multumita ca nu inrtampla des acest lucru... nu l-am putut mentine... acum nush daca e vb de acel buzunarash...

#247 2009-06-20 21:45:40

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Domne deci nush ce sa zic. Mie nu-mi place cu degetul deloc. Mai bine ma misc eu cum vreau eu decat sa-si bage el vreun deget. Cred ca am ramas cu fobie de degete si alte scule dastea "contondente" dupa ce am pierdut o sarcina si m-a curatzat.

I love you. Remember. They cannot take it

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.