|
Nu esti logat.
Gardnerella vaginalis-13#229 2007-11-30 11:48:06
Re: gardnerella vaginalisBuna ziua! Our !! determines our past. Offline #230 2007-11-30 11:49:39
Re: gardnerella vaginalis
mie asa mi-a zis doctorul ala...nu e musai sa fie si adevarat Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-11-30 11:51:31) Offline #231 2007-11-30 11:56:24
Re: gardnerella vaginalis
la sa in pace gardnerella si candidoza pina dupa ce nasti. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #232 2007-11-30 15:55:44
Re: gardnerella vaginalisBuna,sunt si eu noua aici si am o problema asemanatoare.Tim pde cateva luni am avut o secretie groasa abundenta,cu mancarimi si usturimi serioase.In prima instanta am fost la medicul de familie care mi-a dat ca tratament 2 ovule(nu mai stiu cum se numeau dar am citit c se iau o singura data),le-am luat niciun efect,asa ca m-am dus iar la doctor sa imi recomande un ginecolog,am fost la o clinica unde o domna doctor a spus ca nu stie ce e, insa am leziuni destul de serioase pe peretele vaginului dar restul este ok.Mi-a dat atat mie cat si parteneruli o doza unica cu Fasygin 5 zile tratament cu Nurofen din 12 in 12 ore si 10 zile spalaturi cu Femigin si Kelin ovule,nu a trecut nici de aceasta data,este adevarat nu am facut spalaturile pt ca nu le suportam(pe fond psihiv banuiesc),am mai fost odata la medic si i-am zis sa fac analize.Rezultatul este urmatorul: celule epiteriale povinentuase provenite din toate straturile ceulare,rare membrafile.filamente de mucus,rara-flora-coci nespecifici(scuze daca am gresit un termen sau 2 dar nu inteleg scrisul:">) Diagnosticul este candida si tricomonas absente, dar nimeni nu m-a lamuirit ce este. Am mai primit 6 zile tratament cu femigin,Ginozol ovule si dixicilina 5 zile din 12 in 12 ore. Nu a mers nici de data aceasta. Imi puteti spune macar ce este de ce nu scap de ea?Are vreo legatura cu faptul ca sunt foarte anemica? care sunt indicatiile contraindicatiile?...deja nervii mei incep sa cedeze si nu mai stiu ce sa fac Ultima oara a fost editat de lalabu (2007-11-30 15:56:53) Offline #233 2007-11-30 16:01:23
Re: gardnerella vaginalisnu are anemia nici o legatura.ginozol e pt. candida dar din analize rezulta ca nu ai deci nu inteleg dece ai primit tratamentul asta spui ca ai niste leziuni pe,peretele vaginului.pt.ele nu ai primit nimic???investigatii suplimentare precum colposcopie??? eu as incerca sa merg si la alt doctor VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#234 2007-11-30 16:11:25
Re: gardnerella vaginalisnu am avut nicio alta examinare,la al 2-lea consult doctorita a spus ca este mai ok,si adevarul e ca de atunci nu am mai avut mancarimi usturimi,a ramas numai secretia de care nu mai scap...ce ma deranjeaza e ca nu mi s-a zis ce e nici cum sa ma feresc ...decat ca e "ok" si atat....acum sunt in merioada menstruala si ma gandesc serios sa schimb doctorul dupa ce trece...de leziuni nu a mai zis nimic nici ca sunt nici ca nu mai sunt...absolut nimic Ultima oara a fost editat de lalabu (2007-11-30 16:12:34) Offline #235 2007-11-30 16:15:43
Re: gardnerella vaginaliseu as schimba doctorul.sa vad cum e treaba cu leziunile alea si as mai face o analiza la secretie. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #236 2007-11-30 16:17:56
Re: gardnerella vaginalisms mult pt sfaturi Offline #237 2007-12-02 13:28:30
Re: gardnerella vaginalisLa cat timp dupa terminarea tratamentului pentru gardnerella,pot avea contacte sexuale fara prezervativ?Si ma refer aici in special la sotul meu...care vine acasa peste 2 saptamani,eu voi termina tratamentul pana atunci,dar trebuie sa ia si el (din nou)doza unica de metronidazol!Deci....?!?!? Offline #238 2007-12-02 13:48:44
Re: gardnerella vaginalischiar si a2a zi dupa ce termini tratamentul.eu acum fac trat. pt. bacteria asta si doc.mi-a zis ca pot sa fac sex ca nu se transmite sexual VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #239 2007-12-02 14:57:25
Re: gardnerella vaginalisAsa mi-a zis si mie prima doctora,ca nu se transmite sexual....Iar a doua ca totusi ar fi bine sa faca si el tratament,ca se transmite si pe cale sexuala ,dar mai greu....Uff....radem mereu ca nu a facut tratamente cand era flacau,face acum cand e insurat! )U ce tratament urmezi acum? Offline #240 2007-12-03 15:56:44
Re: gardnerella vaginalisOfff... astept si eu raspunsul la intrebarea cu "cat timp dupa terminarea tratamentului mai trebuie sa ne protejam"? Adica 10 zile cat iau ovule, ok... si apoi cate zile inca? As fi tare recunoscatoare pt un raspuns. Multam! Our !! determines our past. Offline #241 2007-12-03 17:00:50
Re: gardnerella vaginalisnu mai e nevoie de protectie dupa terminarea trat...poate o zi pana se scurge si absoarbe si ultimul ovul (pt ca banuiesc ca le pui seara)...sau daca vreti pana stiti 100% ca a trecut...pt ce pui ovulele? happy with him...inlove with him... Offline #242 2007-12-03 17:30:58
Re: gardnerella vaginalispai eu pt gardnerella fac tratament. Si da, seara pun ovulul, evident Our !! determines our past. Offline #243 2007-12-12 19:16:38
Re: gardnerella vaginalisAm fost la dr., mi-a pus diagnostic "vaginita nespecifica" si mi-a dat 2 ovule de Lomexin. Inainte de a face acest tratament, am luat pt o infectie in gat 3 zile augmentin si 10 zile arcoxia. Imediat dupa terminarea acestui tratament, am inceput sa simt un miros asemanator cu cel de peste, fara mancarimi, cu usoare usturimi doar la urinat. Am luat acele 2 ovule de Lomexin, mirosul a mai disparut, insa nu de tot. Si cand fac spalaturi intravaginale se elimina o secretie alba, branzoasa, seamana cu ceea ce se elimina dintr-un ovul. E posibil sa fi dat in candida? Nu am nici un fel de alte simptome, nu ma mai ustura, nu ma mananca. Help... :-* Offline #244 2007-12-12 19:20:52
Re: gardnerella vaginalisdu te si fa un examen de secretie...nu avem cum sti...e posibil sa fie candida... happy with him...inlove with him... Offline #245 2007-12-12 19:41:59
Re: gardnerella vaginalisAbia luni am programare la dr. meu. Si totusi... Lomexinul nu vindeca si candida? Eu inprospect asa am citit. Intr-adevar, am mai facut o data candida si am urmat tratamentul de aici, de pe forum, cu gynozol. A fost f simplu si super ok. Offline #246 2007-12-12 19:44:42
Re: gardnerella vaginalisce ma mira pe mine e ca medicul tau nu a investigat mai departe vaginita nespecificata... happy with him...inlove with him... Offline #247 2007-12-13 12:21:17
Re: gardnerella vaginalisvaginita nespecifica inseamna cel mai adesea gardnerella....ce e de investigat? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|