|
Nu esti logat.
Gardnerella vaginalis-25#457 2009-02-25 15:21:53
Re: gardnerella vaginalis
probabil trebuia sa mai astepti putin pana la a incepe tratamentul cu ovule...vaginul,uterul trebuie sa se refaca dupa intrerupere... se mai intampla sa sangerezi,doar ca ar trebui sa te duci la medic,sa-i spui despre ce este vorba... Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #458 2009-02-25 15:29:41
Re: gardnerella vaginalismultumesc, adryana grygo! o sa ma duc la medic. Offline #459 2009-02-25 15:34:12
Re: gardnerella vaginaliscu multa placere,mai asteapta sfaturi si de la celelalte fete Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #460 2009-02-26 12:52:51
Re: gardnerella vaginalisttttt,cum te simti de la ovule feminella vagi?Le-as incerca si eu daca zici ca au dat rezultate....Secretia mea persista si lubrifiata tot nu sunt klumea...Am sa incerc si bioclinul...Crezi ca da vreun rezultat?O fi bun in problema mea?Astept raspuns..mercic mult:* "Arta diplomatiei consta in a-l tine pe adversar in expectativa"!!(Coelho) Offline #461 2009-02-26 15:23:22
Re: gardnerella vaginalisimi pare rau sa iti zic ca eu nu le-am putut termina pt ca mi-au revenit usturimile GROAZNICE Offline Publicitateloading...
#462 2009-03-03 07:52:24
Re: gardnerella vaginalisde la gardnerella pot avea si sangerari. eu am dar foarte putin. medicul mi a zis k de la gardneralla am, dar eu n am auzit pe nimeni sa aiba sangerari de la gardnerella. spuneti mi o parere. multumesc Offline #463 2009-03-03 08:22:25
Re: gardnerella vaginalisnu prea cred ca da sangerari garned , sau nu ar trebui Offline #464 2009-03-03 11:07:28
Re: gardnerella vaginalisgardnerella e o dereglare a florei...deci nu ar avea dc sa dea sangerari...cum sunt? mai deschise la culoare? happy with him...inlove with him... Offline #465 2009-03-03 11:30:00
Re: gardnerella vaginalisda. dar nu inteleg de ce. probabil mai am si o infectie??. acum 2 luni am facut si o intrerupere de sarcina, dar medicul mi a zis k e ok. mi a facut si ecograf intravaginal si mi a zis k nu am vreo problema. se vedea si k tr sa mi vina si menstruatia. dar eu am sangerarile astea mai demult. de aproximativ 2 sapt Ultima oara a fost editat de poly (2009-03-03 11:34:04) Offline #466 2009-05-12 09:27:13
Re: gardnerella vaginalisBuna fetelor. Am si eu o intrebare legata de Gardnerella Vaginalis. Vreau sa incerc tratamentul cu lactobacilus acidophillus si nu stiu exact cum se face. Nu am gasit nicaieri pe forum si nici pe internet. Am cumparat pilule gelatinoase cu Acidopillus si am inceput sa iau 3 pe zi, dar vreau sa incep si tratament cu iaurt natural, am cumparat lapte de la tara si am facut iaurt din el, nefierbandu-l, am inteles ca asa raman vii fermentii. Insa nu stiu daca pot sa iau si pilulele si iaurt in acelasi timp, mi-e sa nu dau in alte alea... Si nu stiu exact nici schema de tratament local. Am inceput sa introduc o pilula gelationasa in vagin, seara inainte de culcare, dar nu stiu daca e de ajuns, daca nu cumva trebuie 3 pilule, sau daca e mai bun iaurtul. Si nu stiu daca trebuie sa fac spalaturi vaginale inainte sa introduc pilula. Invatati de la stanci sa sperati De la cer sa luminati De la nor sa credeti in zbor De la ploaie sa turnati peste altii dragoste si impacare... Offline #467 2009-05-12 16:43:34
Re: gardnerella vaginalispuyut, in primul rand doar iaurtul nu te scapa de gardnerella. intai trebuie sa faci tratament cu antibiotic si ovule, iar apoi sa refaci flora prin tratamentul cu iaurt Offline #468 2009-05-18 12:20:26
Re: gardnerella vaginalisAm mai scris intr-un alt post despre problema mea, anume ca la analiza secretiei vaginale iesise ca am candida si leptotrix, iar prietenul meu gardnerela. Dupa tratamente de vreo 2 luni pt candida si leptotrix , care nu au avut nici un succes, am repetat analiza si acum, culmea...am candida si gardnerela , nu leptotrix, iar tratamentul care i l-a dat prietenului pt gardnerela este sumamed in doza unica si dalacin timp de 4 zile 2/zi, iar mie acum mi-a dat sa iau 4 zile, de 2/zi dalacin, dupa care mi-a zis ca-mi trece si sa-mi refac analizele... Offline #469 2009-05-18 12:29:20
Re: gardnerella vaginalispana iti raspunde doctoressa...pot sa-ti zic k si eu am fost in situatia ta...cu candida si gardnerella ...si am facut tratament pt gardnerella cu tinidazol(doza unica-4 pastile) + ovule flagyl apoi dupa ce am terminat cu ovulele flagyl am pus ovule pentru candidoza... (lomexin) si am scapat de amandoua. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #470 2009-05-19 18:52:35
Re: gardnerella vaginalisYoHanna, multumesc mult.. cred ca am sa incerc si asa, ca deja am ajuns la capatul rabdarii. e groaznic sa te patezi continuu, sa mergi la doctor sa dai o gramada de bani si pe consultatii, analize, sa faci tratamente pentru diverse boli care oricum nu le ai, sa-ti mai si incurce analizele si sa-ti spuna k nu stie la ce reactioneaza microbul si k trebuie sa incerci medicamente la nesfarsit pana isi va face unul efectul, etc... Cred ca mai am putin si-mi fac specializare in ginecologie, la cate am citit.. Offline #471 2009-05-19 21:33:35
Re: gardnerella vaginalis
cunosc sentimentul Offline #472 2009-07-07 08:43:15
Re: gardnerella vaginalisBuna tuturor. Am nevoie de ajutor ...mare. De 3 ani am garderella. Prima data a iesit la un examen de rutina, nu am avut nici un simptom(nu mai stiu cu ce am facut tratament-ceva ovule portocalii si ceva pastila); a doua oara am avut simptome si am facut tratament cu flagyl (pastile si ovula)...a treia oara e anul asta - acelasi tratament si deasemenea am simtome. Ce sa fac? Nu imi fac spalaturi si nu am probleme cu sistemul imunitar. Imi este frica sa nu cumva sa dezvolt si altfel de probleme din cauza asta. Multumesc pentru orice raspuns. Offline #473 2009-07-07 10:59:59
Re: gardnerella vaginalisonair, in cazul gardnerellei nu prea ai ce sa faci decat sa repeti tratamentul Offline #474 2009-07-07 11:37:00
Re: gardnerella vaginalisvoi afla saptamana viitoare cu exactitate. Sper ca nu. Sad face-ul asta nu e deajuns sa descrie cat de sad sunt Offline #475 2009-07-07 16:02:13
Re: gardnerella vaginalisnu trebuie sa te impacientezi. se va rezolva. fa analize sa vezi exact ce ai. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|