|
Nu esti logat.
Pt. doctoressa:analize-2#20 2007-04-24 08:27:31
Re: pt. doctoressa:analizehm..cred ca ma descurc..Mersi Si inca ceva.. preturile de pe site sunt cele actuale? Mai exact secretie 25 lei si PAP 35 lei? Plus reducere 20% pt.studenti?(ps:scuze daca te stresez )...Si in cat timp vin rezultatele? Ultima oara a fost editat de tantosica (2007-04-24 08:28:03) Offline #21 2007-04-24 08:31:05
Re: pt. doctoressa:analizepai la secretie le iau astazi ,PAP e gata in 10 zile pe secretia am dat 20 cu reducere dar PAP nu are si da cam alea sunt preturile. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #22 2007-04-24 08:33:41
Re: pt. doctoressa:analizeasa o sa fac..Mersi again Offline #23 2007-04-24 08:35:07
Re: pt. doctoressa:analizecu placere. sa imi spui daca ai gasit clinica VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #24 2007-04-24 10:22:00
Re: pt. doctoressa:analizeSalut! Offline Publicitateloading...
#25 2007-04-24 10:23:52
Re: pt. doctoressa:analizepoti sa ceri tu si sa vac i si dupa te duci cu rezultatul la ginecologul tau.cum decurge ce sa iti zic te sui pe masa si preleveaza probe nimic special VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2007-04-24 11:41:47
Re: pt. doctoressa:analizeam luat astazi rezultatele daca puteti sa imi raspundeti doctoressa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #27 2007-04-25 07:19:45
Re: pt. doctoressa:analizemultumesc pt. raspuns alexia probabil scrie rari acolo nu prea inteleg eu bine scrisul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #28 2007-04-25 07:30:36
Re: pt. doctoressa:analizeralucaelena,am ajuns si eu la marie stopes. si nu a fost greu deloc..Intrebarea mea este pe la ce ora ma pot prezenta pt.ridicarea analizelor?Adica,sunt gata incepand cu o anumita ora,sau nu conteaza? Offline #29 2007-04-25 07:34:20
Re: pt. doctoressa:analizedupa 8 .offf acum am alta problema imi vine sa plang cred ca de cand am recoltat a reusit sa imi sfasie putin marginea labiei acum am o usoara jena acolo cand m-am uitat jos am vazut ca e o usoara sfasiere ca sa zic asa nu poate sa fie de la contact sexual ca de o luna suntem cuminti.offfffffffffffff Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-04-25 07:39:49) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #30 2007-04-25 07:48:34
Re: pt. doctoressa:analizepai a zis sa ma relaxez..si m'am relaxat.Am tot auzit povesti cu discomfortul de dupa recoltare/vizita(tot ce include ginecolog),si nu am vrut sa trec prin asta..asa ca m'am gandit la ceva frumos..si oricum am zis in gandul meu ca nu e prima si nici ultima data cand doctorita vede asa ceva ...si am fost relaxata,ca si cum nu s'ar fi intamplat. Ce mi'a placut,a fost ca nu am asteptat decat..cel mult 2 minute,fata de cele cel putin 60 cu care eram obisnuita in alte parti. Offline #31 2007-04-25 08:04:29
Re: pt. doctoressa:analizesi eu am asteptat putin cu mine pacat ca m-am ales cu labia sfasiata,chiar nu sti ce sa fac : ( ca ma cam jeneaza cand ma spal si pun mana acolo. ti-a fost de ajutor indicatiile mele? Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-04-25 08:11:34) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #32 2007-04-25 08:17:28
Re: pt. doctoressa:analizepai incearca sa pui niste crema de galbenele,sau niste CARPICON.(care este o crema calmanta,antiinflamatoare,antiseptica,etc..este foarte buna..si iti garantez ca o sa iti treaca foarte repede) Offline #33 2007-04-25 08:21:27
Re: pt. doctoressa:analizeda e foarte frumoasa zona.crezi ca e ceva grav ce am patit eu si cam cat costa crema aia carpicon la crema de galbenele ma gandem si eu multumesc frumos pt sfat chiar incepusem sa imi fac griji VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #34 2007-04-25 08:33:32
Re: pt. doctoressa:analizesincer nu stiu cat mai costa..Eu am in fata un flacon din 2004,si atunci costa 9 lei,dar parerea mea este ca este mai eficienta decat crema de galbenele. Nu este grav ce ai patit,este o mica rana,datorata ruperii tesutului de acolo,pt. ca ai stat incordata,si a fortat oarecum intrarea.Va trece,nu iti mai face griji. Intreab'o pe doctoressa daca "te lasa" sa folosesti carpicon'ul..si daca da,foloseste'l cu incredere,pt ca este un bun cicatrizant.(contine:extract uleios de rasina de conifere,ceara galbene,alcool cetilstearic). Offline #35 2007-04-25 08:37:39
Re: pt. doctoressa:analizemultumesc frumos sunt mai linistita acum datorita tie.pacat ca am acum probleme cu netul si nu stiu cand o sa mai intru pe forumul meu preferat VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #36 2007-04-25 17:07:50
Re: pt. doctoressa:analizerevin: rana de care zic a inceput azi sa usture si sa manance,am fost azi la doctoressa si mi-a recomandat o crema. mi-am dat cu ea si e mai bine dar am o nedumerire credeti ca mancarimea aia si usturimea ar trebui sa ma ingrijoreze? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #37 2007-04-25 22:12:03
Re: pt. doctoressa:analizetantosica iti multumesc pt. ajutorul de dimineata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|