|
Nu esti logat.
Pt. doctoressa:analize-4#58 2007-05-07 12:19:34
Re: pt. doctoressa:analizepentru asta nu te stresa ca nu sunt probleme Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #59 2007-05-07 12:23:27
Re: pt. doctoressa:analizemultumesc frumos pt. raspunsuri VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #60 2007-05-07 14:31:36
Re: pt. doctoressa:analizebuna fetelor..vreau si eu sa merg sa imi fac analizele la marie stopes, vroiam sa va intreb daca trebuie sa imi fac vreo programare sau ma duc asa pur si simplu? si pe la ce ora imi recomandati sa merg? thx If you are going through hell, keep going Offline #61 2007-05-07 15:02:46
Re: pt. doctoressa:analizenu trebuie programare inainte mia mi-au zis sa vin oricand intre 3 si 5.bafta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #62 2007-05-07 15:15:05
Re: pt. doctoressa:analizemultumesc mult raluca If you are going through hell, keep going Offline Publicitateloading...
#63 2007-05-07 15:23:23
Re: pt. doctoressa:analizecu placere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #64 2007-05-08 12:16:08
Re: pt. doctoressa:analizeam fost astazi sa iau rezultatul de la papanicolau. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #65 2007-05-08 13:39:58
Re: pt. doctoressa:analizedaca tu nu intelegi ce scrie nu imi poti spune nici mie exact ce scrie. Oricum, daca e negativ pentru leziunile cu pricina esti bine sanatoasa. Nu te mai gindi la HPV Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #66 2007-05-08 13:40:46
Re: pt. doctoressa:analizeesti bine sanatoasa. nu ai nimic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #67 2007-05-08 14:42:39
Re: pt. doctoressa:analizemultumesc frumos pt. raspuns .mai o intrebare aceste celule se gasesc in mod normal la nivelul colului nu? Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-05-08 14:45:01) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #68 2007-05-09 11:35:38
Re: pt. doctoressa:analizeraluca, esti perfect ok. nu ti se adreseaza tie comunicarea referitoare la celule(care trebuie sa fie pe frotiu) ci clinicianului care a recoltat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #69 2007-05-09 20:18:46
Re: pt. doctoressa:analizemultumesc frumos pt. raspuns si rabdare VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #70 2007-05-09 22:05:42
Re: pt. doctoressa:analizeralucaelena,am inteles de la tine ca pentru examen d secretie la marie stopes nu este nevoie de programare.vreau sa ma duc si eu maine.imi poti spune si mie cum sa ajung mai exact acolo...ca sa nu bajbai:).si cum procedez?...se plateste inainte examenul,nu?n-am mai facut niciodata si sunt putin nelinistita pt ca nu stiu cum o sa fie si ce trebuie sa fac...orice sfaturi sunt bine venite.Mc Offline #71 2007-05-09 22:17:33
Re: pt. doctoressa:analizese plateste inainte examenul la recoltare sa stai cat mai relaxata.pai de la unuirii iei 312 merci cateva stati cobori la stati dambovita SA (parca asa se numeste) de aici cauti strada bucur sunt si semne care arata unde e strada si centrul Sanador care e chiar langa marie stopes.in rest nu stiu ce sa zic nu prea ma pricep la dat indicatii VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #72 2007-05-09 22:28:05
Re: pt. doctoressa:analizemultumesc..sper sa nimeresc:) Offline #73 2007-05-09 22:37:01
Re: pt. doctoressa:analizecu placere desi nu cred ca te-am ajutat prea mult VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #74 2007-05-10 07:28:59
Re: pt. doctoressa:analizerana nu mai ma doare .nu mai jeneaza totusi eu imi mai dau cu crema seara ca rau nu cred ca imi face?pana la sf. saptamanii acesteia.in aceste conditii presupun ca pot sa am contact sexual? si inca o intrebare luni ma duc la ginecolog sa incep ovulele saptamana asta sau sa astept pana supa ce merg la doctor? va multumesc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #75 2007-05-10 10:51:36
Re: pt. doctoressa:analizece cauti luni la ginecolog? Cu rezultatele l;a analize? pentru tratament? daca da si tu faci tratamentul saptamina asta, nu il vei mai face si pe cel dat de ginecolog....poti sa il faci saptamina asta, e ok Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #76 2007-05-10 16:00:24
Re: pt. doctoressa:analizema duc la un control de rutina la doamna doctor Silvia Niculescu nu de alta dar nu am gasit un ginecolog bun pana acum si daca imi place la dansa vreau sa raman pacienta (am auzit pe forum doar lucruri bune la adresa dansei).va multumesc pt. raspuns. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|