|
Nu esti logat.
Pt. doctoressa:analize-3#39 2007-04-26 14:15:16
Re: pt. doctoressa:analizemi-am dat cu crema si rana e mai bine ma deranjeaza doar cand curge secretia sa ma spal in vagin doar seara sau pot si dimineata ca sa nu mai curga secretie? menstra imi vine miercuru nu stiu cat de bine face la rana absorbantele alea sa o aman pana se vindeca de tot? probabli saptamana asta nu o sa am contact sexual ci peste cam 2 sapt. se paote sa se deschida iar? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #40 2007-04-26 17:17:52
Re: pt. doctoressa:analizema scuzati pt. insistenta puteti sa imi raspundeti si mie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #41 2007-04-26 17:20:36
Re: pt. doctoressa:analizeda, spala-te si dimineata...spala-te de ori de cite ori e nevoie. E justificat. Vei pune ovulele dupa menstra Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #42 2007-04-26 17:49:23
Re: pt. doctoressa:analizemultumesc frumos pt. raspus credeti ca se potae redeschide dupa un contact sexual daca acesta o sa aiba loc cam peste 2 saptamani? Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-04-27 16:06:00) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #43 2007-04-27 16:06:35
Re: pt. doctoressa:analizeputeti sa imi raspundeti la intrebarea de mai susu si daca absorbantele ar putea sa irite rana VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#44 2007-04-27 16:08:25
Re: pt. doctoressa:analizenu cred ca se va redeschide si nici ca absorbatele vor irita zona, cu conditia sa le schimbi eventual mai des decit de obicei(la 3-4 ore) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #45 2007-04-27 16:13:51
Re: pt. doctoressa:analizeasa ma gandeam si eu sa fac . oricum arata mult mai bine zona ustura chiar mai putin decat ieri si nu ma mai mananca nu mai este rosie decat putin si nici imflamata crema recomandata de dumneavoastra isi face efectul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #46 2007-04-27 16:17:06
Re: pt. doctoressa:analizeincearca....daca vezi ca nu merge(doare) te opresti. Grija maxima insa, sa nu tentezi intromisiunea daca nu esti excitata la maxim(asta va trage de labiile mici si le va departa, deci ajuta) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #47 2007-04-27 16:42:54
Re: pt. doctoressa:analizeadica cand sunt excitata labiile mici se departeaza si asta ajuta sa nu ma ranesc nu?.inca o intrebare cam cat timp sa imi mai dau cu crema? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #48 2007-04-27 16:43:37
Re: pt. doctoressa:analizepia trece da-te cu crema. asa e, ai inteles corect Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #49 2007-04-27 16:46:35
Re: pt. doctoressa:analizemultumesc frumos pt. raspunsuri.o sa imi dau cu crema pana trece nu stiu cat inseamna asta dar am rabdare ca vad ca e mai bine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #50 2007-05-01 10:57:10
Re: pt. doctoressa:analizevreau si eu o parere din partea voastra fetelor. nu a durut rana am foast foarte excitata dar am simtit acolo o usoara jena nici nu stiu cum sa o descriu nu durere sau usturime ca o frecare nu stiu daca intelegeti cand ma miscam si ma jena usor.rana nu sa deschis iar sau ceva de genul asta nu mai doare sau ustura doar ca am simtit jena respectiva. imi es a nu raman cu jena asta voi ce ziceti e bine venit orice sfat VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #51 2007-05-01 13:10:00
Re: pt. doctoressa:analizepai poate fii o senzatie de jena de la faptul ca ai candida? Cred ca dupa tratament o sa treaca..(parerea mea) Offline #52 2007-05-01 13:12:09
Re: pt. doctoressa:analizemultumesc mult tantosica de la candida ma ustura putin la intrare la vagin si parca sunt si mai stramta (da poate asta e si de la inactivitate) .jene o simt cum sa iti explic cand ma misc unde e rana aia sau ce e,eu cred ca se datoreaza de la frecare intelegi tu . si imi e frica sa nu se deschida iar offfff Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-05-01 13:15:56) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #53 2007-05-02 12:56:08
Re: pt. doctoressa:analizenu se va deschide. Se va vindeca. Nu vei ramine nici cu jena asta, va trece si ea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #54 2007-05-02 13:58:28
Re: pt. doctoressa:analizea trecut aproape de tot jena si e din ce in ce mai bine.multumesc pt. raspunsuri VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #55 2007-05-03 12:50:29
Re: pt. doctoressa:analizeinca o intrebare daca sunt la menstra pot sa imi mai dau si cu alifie? pe mine ma cam irita absorbantele in general si parca a inceput iar sa jeneze rana da ma gandesc ca unde e umed mereu acolo jos Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-05-03 12:54:20) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #56 2007-05-07 12:04:32
Re: pt. doctoressa:analizeda-te cu rema aia, rau nu iti face Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #57 2007-05-07 12:13:33
Re: pt. doctoressa:analizemi-am dat si imi mai dau si acum seara.nu ma mai doare dar decand cu asta labia e mai franjurata acolo(inainte nu era ata de franjurata). va multumesc frumos pt.raspunsuri VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|