|
Nu esti logat.
Pt. doctoressa:analize-5#77 2007-05-10 16:08:31
Re: pt. doctoressa:analizeok Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #78 2007-05-10 16:41:14
Re: pt. doctoressa:analizemultumesc frumos oricum tratamentul pt. candida il fac pe cel recomandat de dumneavoastra VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #79 2007-05-11 09:04:30
Re: pt. doctoressa:analizedoctoressa..dupa ce am facut secretia si am aflat ca am candida(pe care am tretat'o asa cum trebuie),am fost la marie stopes sa ridic rezultatul la pap Ultima oara a fost editat de tantosica (2007-05-11 09:17:26) Offline #80 2007-05-11 10:32:44
Re: pt. doctoressa:analizept.Chlamidia se face separat analiza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #81 2007-05-11 11:06:56
Re: pt. doctoressa:analizear putea fi chlamidia...pentru ea se face analiza separata. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#82 2007-05-11 11:11:16
Re: pt. doctoressa:analizeam facut deja acest tratament..acum o saptamana..atunci cand am luat rezultatul de la secretie..(exact cum ati spus dumneavoastra si in plus clotrimazol pentru partener),,doar ca secretia este inca abundenta..si albicioasa(fara miros,mancarimi sau usturimi)..Cred ca ar trebui sa fac totusi o analiza de chlamidia,ce parere aveti? Offline #83 2007-05-11 11:17:15
Re: pt. doctoressa:analizeda, si eu cred Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #84 2007-05-11 12:41:23
Re: pt. doctoressa:analizeva multumesc..asa o sa fac..sa speram ca nu e asta..(desi am mai auzit cazuri de persoane-ivy,alexa..care aveau chlamidia fara sa isi fi schimbat partenerul,si fara ca partenerul sa fi avut relatii cu altcineva)..Ehh..asta e..cine mai stie cum apar bolile astea pacatoase.. Ultima oara a fost editat de tantosica (2007-05-11 12:41:44) Offline #85 2007-05-17 16:40:53
Re: pt. doctoressa:analizedoctoressa..am fost mai devreme la medicul de familie..sa ma consult si cu el,in legatura cu tratametul dat la Marie Stopes..Mi'a dat ovule clotrimazol(pt ca cerviron nu se mai gasesc)..,septovag-pulbere si aulin in loc de indometacin(asta ca antiimflamator.) ..E ok sa incep tratametul? Ultima oara a fost editat de tantosica (2007-05-17 16:42:40) Offline #86 2007-05-17 17:10:10
Re: pt. doctoressa:analizee ok Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #87 2007-05-17 17:58:28
Re: pt. doctoressa:analizesarumana mult Offline #88 2007-05-23 07:40:13
Re: pt. doctoressa:analizeam fost la ginecolog iar pt. candida mi-a dat canesten crema si ovule(canestenGYN 3).eu simteam si o usoara jena la intrarea in vagin pe partea stanga(ca niste usoare arsuri usturimi ,nu stiu daca de la analizele de atunci sau pt. ca acum mai bine de o saptamana am avut un contact mai dureros,sau de la candida) ideea e ca mi-a zis ca sunt iritata acolo mi-a mai spus ca am tot pe partea aia o pariatonita sau ceva de genul asta termenul imi scapa nu am reusit sa il retin de la o raceala mai veche.ideea e ca pt.iritatia aia nu mi-a dat nimic oare ajuta la ea si ovulele alea? sau paote sa irite ele si mai mult zona? mi-a pus unul aseara si am simtit o mica,mica usturime cand l-am introdus pe partea aia iar de dimineata ma manca usor zona aia,defapt zona jena cand curgea secretie. credeti ca iritatia asta e o probleme sau se rezolva?a si era sa uit dupa tratament putem sa facem prostioare?imi puteti recomanda dumneavoastra o crema sau ceva cu care sa imi dau acolo jos pt. iritatie? se poate ca iritatiea aia sa fei acolo de la candida? Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-05-23 08:19:39) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #89 2007-05-23 10:01:56
Re: pt. doctoressa:analizeputeti sa imi raspundeti si mie va rog la ce am scris mai sus.chiar si acum simt o jena pe partea aia ca o usoara usturimie sa fie de la candida? Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-05-23 10:14:43) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #90 2007-05-23 10:36:21
Re: pt. doctoressa:analizecrema ar trebui sa ajute. Nu am cum sa stiu de la ce ai iritatia...poate fi de la contactul acela sau de la tampoane...sau...sau....fireste ca jeneaza cind curge secretie devreme ce e iritata. se rezolva insa. Fireste ca, dupa terminarea tratamentului poti avea contact sexual Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #91 2007-05-25 06:23:15
Re: pt. doctoressa:analizeam observat azi de dimineata cand sa imi dau cu crema ca labia drepta exact deunde incepe aproape de vulva e putin inflamata.sa fie de la candida ?reactie la crema aia? pana acum nu era asa nu ma doare sau ustura.arata ca o zona rotunda poate putin mai rosie decat in reset a,da in zona pe acolo am simtit si ieri si azi niste mancarimi . va multumesc pt. rabdare Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-05-25 10:32:52) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #92 2007-05-25 10:33:08
Re: pt. doctoressa:analizeputeti sa imi raspundeti si mie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #93 2007-05-25 11:07:05
Re: pt. doctoressa:analizeAm fost sa fac testul Papanicolau,mi-a preluat doctorul secretie si urma sa le duc la un laborator.Dar,din nefericire,e deschis la laborator abia de la 16;in situatia asta,ce fac cu lamele?Le pun in frigider?Ca sa nu se degradeze sau stiu eu ce.A,sa nu uit,e normal sa te doara un pic atunci cand ia secretie? Offline #94 2007-05-25 11:36:26
Re: pt. doctoressa:analizeraluca, te rog eu nu mai analiza in amanunt zona. mereu vei descoperi ceva.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #95 2007-05-25 12:11:01
Re: pt. doctoressa:analizeasa o sa fac. aveti dreptate. mereu o sa gasesc ceva care o sa mi se para mie ca nu e in ordine daca mai studiez mult zona VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|