|
Nu esti logat.
Pt. doctoressa:analize-7#115 2007-10-04 12:06:29
Re: pt. doctoressa:analizeam zis dincolo...ia vezi la cantacuzino... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #116 2007-10-18 10:44:46
Re: pt. doctoressa:analizemi-am fracut exudat lingual micologoc.rezultatul-cultura:levuri-absente.asta inseamna ca nu am candida bucala? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #117 2007-10-18 10:55:05
Re: pt. doctoressa:analizeexact Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #118 2007-10-18 10:56:50
Re: pt. doctoressa:analizemultumesc mult pt. raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #119 2007-10-18 11:34:36
Re: pt. doctoressa:analizeAm fost diagnosticata cu virusul HPV.Acum imi tratez condiloamele cu condyline. Am facut si ex. babes nicolau si ex de secretie dar nu inteleg rezultatele. Poate resiti sa ma ajutati dumneavoastra pana la urmatoarea vizita la ginecolog. Am programare abia sapt viitoare si sunt foarte speriata. Offline Publicitateloading...
#120 2007-10-18 11:40:45
Re: pt. doctoressa:analizebuna ziua. am facut testul papanicolau dar ginecologul nu l-a interpretat in nici un fel. va rog sa ma ajutati, pe analize sunt scrise urmatoarele: frotiul comporta celule maplighiene superficiale si intermediare cu modificari reactive citoplasmatice-vacuole,granule si numeroase polimorfonucleare asociate cu o inflamatie nespecifica.sunt prezente celule cilindrice endocervicale normale. se observa de asemenea prezenta de filamente miceliene si spori. Concluzii: frotiu negativ pt o leziune intraepiteliala sau maligna, cu modificari reactive non-neoplazice asociate inflamatiei; prezente organisme fungice comapatibile cu candida. Ultima oara a fost editat de alexz (2007-10-18 11:43:34) Offline #121 2007-10-18 11:43:35
Re: pt. doctoressa:analizepapanicolau zice clar ca nu ai nimic altceva decat candida. mami de minuni Offline #122 2007-10-18 11:45:49
Re: pt. doctoressa:analizekristina_iona, Papanicolau ok, probabil candidoza vaginala Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #123 2007-10-18 11:52:34
Re: pt. doctoressa:analizeSi trebuie sa mai fac vreun test care sa confirme prezenta candidei? Offline #124 2007-10-18 11:57:31
Re: pt. doctoressa:analizemai am si o rana pe col de care a zis ca o sa se intereseze dupa ce scap de candida.primul tratament a constat in 2 pastile de flucoric in prima si a 14 zi; monazole 7-crema vaginala 2% 7 zile si dupa cansten gyn 3-1 ovul la 2 zile; al doilea tratament 1 ovul lomexin si acum crema lomexin 7 zile. o alta problema e ca in timpul tratamnetului cu crema am avut timp de zile sangerari, acum sunt ok. Ginecologul nu mi-a recomandat un tratament partenerelui,mi-a spus sa se duca sa-si faca analize. Offline #125 2007-10-19 10:55:43
Re: pt. doctoressa:analizefetele am si eu o intrebare: azi am fost si am luat rezultatul la examenul de secretie: ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #126 2007-10-19 10:58:17
Re: pt. doctoressa:analizediagnosticul este corect si nu e nimic grav. fa tratamentul si mergi din nou la lama dupa. mami de minuni Offline #127 2007-10-19 11:05:12
Re: pt. doctoressa:analize
am inteles...mersi frumos...intentionam sa merg sa fac lama dupa ce imi vine menstruatia peste 2 saptamani....pot sa fac dupa ce termin tratamentul si insertii cu iaurt? ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #128 2007-10-19 15:48:03
Re: pt. doctoressa:analizepoti... happy with him...inlove with him... Offline #129 2007-10-19 15:52:51
Re: pt. doctoressa:analize
poti si atunci. mami de minuni Offline #130 2007-10-22 08:12:07
Re: pt. doctoressa:analizemiercuri trebuie sa ma duc sa imi iau rezultatele de la niste analize printre care si o antifungigrama dar medicul nu stia sigur dac apoate sa o faca pana saptamana asta.asa ca intreb daca nu e gata cand ma duc si le cer atunci sa imi faca trebuie sa imi recolteze din nou? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #131 2007-10-22 11:40:24
Re: pt. doctoressa:analizenu, evident ca nu...au proba, vor lucra antifungigrama cind vor avea reactivi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #132 2007-10-22 11:45:09
Re: pt. doctoressa:analizemultumesc frumos pt. raspuns.sper totusi sa fi primit reactivii aia si sa primesc miercuri antifungigrama sa fac si eu tratament VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #133 2007-10-22 11:46:22
Re: pt. doctoressa:analizeeu ti9n pumnii strinsi in sensul acesta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|