|
Nu esti logat.
Pt. doctoressa:analize-6#96 2007-08-29 07:46:36
Re: pt. doctoressa:analizepana la urma cu cat timp inainte de recoltare nu ai voie sa faci sex .24 sau 48 de ore? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #97 2007-08-29 11:00:33
Re: pt. doctoressa:analizeintrebare pt doctoreasa!!!! Offline #98 2007-08-29 11:02:50
Re: pt. doctoressa:analizescuze pt formularea mesajului. astept pareri si de la alte persoane care au mai facut avort si imi pot da raspuns. Offline #99 2007-08-29 11:12:38
Re: pt. doctoressa:analizeralucaelena-48ore Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #100 2007-08-29 11:36:40
Re: pt. doctoressa:analizeeu as opta pentru un test chlamidia si un examen de secretie si sincer as cauta sa ma asigur ca acei coci in perechi nu sunt gonococi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#101 2007-08-29 11:58:14
Re: pt. doctoressa:analizecred ca poti citi in vreun curs de microbiologie... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #102 2007-09-28 15:26:25
Re: pt. doctoressa:analizeneisseria diplococ ce inseamna?,ce este? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #103 2007-09-28 15:44:55
Re: pt. doctoressa:analizeneisseria diplococ=neisseria ghonorheae...determina gonoreea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #104 2007-09-28 15:47:45
Re: pt. doctoressa:analizemultumesc frumos pt. raspuns eu credeam ca are legatura cu gardnerella VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #105 2007-09-28 15:59:58
Re: pt. doctoressa:analizemi-am facut o lama sapt trecuta si papanicolau. ceea ce e interesant si m-a uimit e ca n-am primit nicio foaie cu analizele trecute. la lama mi-a zis ca am candida si multe leucocite(rezultatu pe loc) si la pap mi-a zis sa sun pt rezultat zilele urmatoare. am sunat si mi-a zis ca e doi, adica nu am nicio problema. normal nu ar fi fost sa primesc o foaie detaileata cu rezultatul analizei si sa nu-mi zica sa sun? am platit si lama si papanicolau. oricum data viitoare voi merge la un alt medic. "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #106 2007-09-28 19:36:56
Re: pt. doctoressa:analizepoti merge si sa le ceri. sunt obligati sa ti le dea mami de minuni Offline #107 2007-09-30 13:52:07
Re: pt. doctoressa:analizeedoctoressa in curand trebuie sa vin la planning pt. controlul de 6 luni.analize complete mi-am facut in aprilie la sange au iesit bine si le-tio vazut si dumneavoastra.intrebarea mea este urmatoarea sa mai fac o serie acum cand vin la contr. asta sau sa las la un an?mai mentionez ca am facut o luna pauza si acum dupa pauza asta sunt la a4a folie. Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-09-30 13:54:34) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #108 2007-10-01 10:20:30
Re: pt. doctoressa:analizelasa la un an Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #109 2007-10-01 10:24:24
Re: pt. doctoressa:analizeasa ma gandeam si eu.offtopic la sanul stang intr-o parte cand pipai simt ceva oval ca o pernita de aer.imi e sa nu fie alt nodul sau e doar tesut? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #110 2007-10-01 10:36:23
Re: pt. doctoressa:analizeraluca...nu stiu ce simti tu..doar tu poti stii....voi palpa si eu sinii si voi stii atunci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #111 2007-10-01 10:37:39
Re: pt. doctoressa:analizeok multumesc.sper sa nu fie alt nodul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #112 2007-10-04 11:49:12
Re: pt. doctoressa:analizedoctoressa la unde lucrati dumneavoastra se face si analiza la secretie,cumva? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #113 2007-10-04 12:02:24
Re: pt. doctoressa:analizenu...ca nu putem recolta...deocamdata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #114 2007-10-04 12:03:25
Re: pt. doctoressa:analizeufffff atunci imi puteti recimanda un laborator de analize,dar nu la Marie Stopes. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|