homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize doctoreasa-5

#77 2011-11-22 21:54:36

kinderrman
New member
Inregistrat: 2011-11-22

Re: analize doctoreasa

eu inteleg tot,dar secretiile astea miros ceva strasnic...pute de la mine a peste stricat...si se simte si mi-e f incomod...

#78 2011-11-28 18:28:32

AchimA
Membru
Inregistrat: 2011-11-28

Buna seara,
In urma cu saptamana mi-am facut un set de analize. Am primit o parte din rezultate si nu mai am rabdare pana saptamana viitoare cand ma voi duce la doctor pt interpretare. Sper sa ma puteti ajuta dvs cu niste raspunsuri pt ca sunt foarte stresata, imi este teama sa nu se intample ceva urat acolo.

Citodiagn. secretii vaginale: FRECVENTE EPITELII SUPERFICIALE SI INTERMEDIARE. RELATIV FRECVENTE PMN. FLORA POLIMORFA CU PREPONDERENTA COCOBACILILOR GRAM NEGATIV
ABSENTE LEVURI. ABSENT TRICHOMONAS VAGINALIS

Multumesc mult! smile

#79 2011-11-28 19:22:12

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Ai cocobacili gram negativi .Iti va da dr tratament. Nu ai nimik grav. Sanatate!

What doesn't kill me, makes me stronger

#80 2011-11-29 19:53:09

AchimA
Membru
Inregistrat: 2011-11-28

multumesc pt raspuns!

#81 2013-09-01 23:56:35

simona_daniela
New member
Inregistrat: 2010-02-28

Buna seara,
Va scriu acest mesaj in speranta ca cineva imi va putea interpreta rezultatul unor analize.
Am fost la un laborator (nu cred ca e ok sa dau nume) si mi-am facut o analiza a secretiei vaginale.
Am primit rezultatul si am sunat frumusel la 3 cabinete din oras, insa nici un medic nu a fost de acord sa ma primesca sub pretextul ca proba nu este prelevata de dumnealor si poate fi gresita, asa ca nu vor sa o interpreteze.
Va rog din suflet sa imi spuneti ce inseamna si ce tratament sa iau (am si antifungigrama, daca e nevoie, o voi scrie aici)
Sunt foarte speriata pentru ca am citit ca Candida glabrata este asociata des cu HIV, fiind un simptom precoce a acestei boli grater
Aici este analiza:

Buna ziua,
Va rog din suflet daca imi puteti interpreta aceste analize. Medicul la care am fost, s-a comportat foarte superficial, fara sa imi explice nimic si nici macar nu s-a deranjat sa imi raspunda la intrebari.
As aprecia foarte mult daca ma puteti ajuta.

Secretie vaginala:
celule epiteliale poligonale : numeroase
leucocite: relativ frecvente
levuri: relativ frecvente
Inmugurite: prezente
Hife, pseudohife: prezente

Flora bacteriana
Flora bacteriana frecventa
Predomina bacili gram-pozitivi in ''V'' si rari bacili gram-negativi
Flora lactobaciliara rara

Cultura fungi:
Pe mediul Sabouraud s-au dezvoltat conolii de Candida glabrata

Va multumesc anticipat, sper sa imi raspunda un medic cu suflet.

Publicitate

loading...

#82 2013-09-03 13:37:27

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Simona, bag seama ca ti s-a mai raspuns la intrebarea asta in alt loc. Te rog nu mai posta pe pestetot ca nu e in regula si incalci si regulamentul forumului.
Oricum, asocierea despre care vorbesti o poti uita, rasfoieste mai putin internetul ca nu faci decit sa te zapacesti de cap

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.