homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize doctoreasa-3

#39 2010-03-29 20:59:38

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: analize doctoreasa

Lolitta a scris:

Postez si eu rezultatul analizelor mele....paote ma lamuriti mai bine...stiu ca am gardnerella si trebuie sa ma tratez.
Pe scurt..am avut negi..am si o rana mica pe col.....mi-am facut analiza de secretii si papanicolau .
Credeti ca ar trebiu sa fac si testul ptr hpv sa ma conving daca am intradevar hpv?Sau daca aveam hpv iesea in analizele astea?

Deci scrie asa...
pe Buletinul de analiza la chlamydia trachomatis DO proba....0,052
DO cut-off...0,225
DO pozitiv 0,225
DO negativ 0,225
Mycroplasme genitale.....negativ
ureaplasma hominis.....negativ

La papaniolau scrie...

FRONTIU CERVICO VAGINAL CLASA 2( INFECTIOS -BETHESDA SYSTEM)
SI LA FLOARA BACTERIANA ..SUGESTIV GARDNERELLA

Mai sunt scrise mai multe dar asta mi s-a parut mie de lamurit.

Multumesc.

daca ai sau nu infectie cu HPV poti afla doar facind tipajul viral...pe de alta parte, daca ai avut/ai vegetatii veneriene, asta inseamna infectie cu HPV....in rest, asa cum spui, ai gardnerella

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#40 2010-03-29 22:26:23

Lolitta
New member
Inregistrat: 2009-11-18

Doamna de la laborator era foarte relaxata..mi-a zis...ai niste vegetatii, stai linistita ca are toata lumea din astea.
Eu nu stau linistita...o sa fac tipajul ptr hpv...DAR vreau sa te intreb ..din ce am citit pe net ...negii se pot lua de la toileta  sau  sa se faca datorita trecerii de la sexul anal la cel vaginal ?

Puteam sa-i iau in ambele cazuri..de la cineva de la birou care am aflat acum ca  a avut si el negi..coleg de munca, avem toileta comuna asa ca de la toileta poate..sau in cazul 2 de la praticarea inconstienta.

Aberez sau e posibil?

Ultima oara a fost editat de Lolitta (2010-03-29 22:27:54)

#41 2010-03-30 09:01:30

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

De pe toaleta e putin probabil, dar nu imposibil. Cea mai intalnita cale de transmitere este de la un partener infectat. Faza cu sexul anal urmat de sexul vaginal, nu cred ca e o cauza a transmiterii negilor (exceptanad situatia in care partenerul este infectat si are si el negi). Cert e ca poti face alte infectii (e-coli de exemplu).

Fericita mamica de Aida Maria!

#42 2010-06-17 17:38:13

lenia
New member
Inregistrat: 2008-09-24

buna ziua,am si eu nevoie de ajutor..nu mai am rabdare pana imi citeste doctorul analizele,asa ca apelez la dumneavoastra.am fost la ginecolog si mi-a recoltat lama..am primit analizele si scrie Frecvente epitelii,frecvente leucocite,flora cocica si bacilara..imi puteti spune ce reprezinta?multumesc astept un raspuns..big_smile

#43 2010-06-20 23:01:04

Al Pacino
Administrator

ai foarte probabil o infectie vaginala.
tot la medic trebuie sa ajungi pentru tratament

Publicitate

loading...

#44 2010-06-22 22:24:20

lenia
New member

dar este ceva grav?se trateaza usor?care poate fi cauza acestei infectii?

#45 2010-06-22 23:29:54

blue_ellf
Full member
Inregistrat: 2006-08-03

grav va fi daca nu o vei trata  mai repede. fugi la doctor sa-ti dea tratament. nu te impacienta ca se rezolva.

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#46 2010-06-23 09:44:08

Al Pacino
Administrator

lenia a scris:

dar este ceva grav?se trateaza usor?care poate fi cauza acestei infectii?

deja intram in ceea ce se poate numi consultatie...si eu nu dau consultatii in-line.
Mergi si pune toate intrebarile astea medicului tau curant...stai insa linistita, nu ai nimic ce nu se poate rezolva cu tratament

#47 2010-06-23 15:18:40

lenia
New member

deja am fost,am facut si testul papanicolau urmeaza sa merg sa le citeasca doctorul...vroiam sa stiu daca este ceva grav pt ca imi cam ia somnul problema asta..si pana imi vine rezultatul in 10 zile mai dureaza..multumesc

#48 2010-08-05 17:45:58

kivi
Membru
Inregistrat: 2010-08-05

buna am si eu o problema,am facut si eu papanicolau si mi-a iesit de gradu II,modificari celulare reactive,cocobacili,coci,numeroase celule pmn,fisura de col.as dori si eu un sfat

#49 2010-08-05 17:51:46

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ai o infectie pentru care medicul iti va da tratament

#50 2010-08-05 17:53:59

kivi
Membru
Inregistrat: 2010-08-05

mi-a dat doar ovule

#51 2010-08-05 17:56:27

gargarita
Moderator

daca ai fi facut/ ti-ar fi facut si culturi ai fi vazut ce e cu cocii si cocobacilii si ai fi avut si o antibiograma. sper sa nu spun prostii dar cred ca ar fi fost nevoie si de un antibiotic. sau poate ti-a dat ovulele preparate cu antibiotic...

#52 2010-08-27 18:06:08

crisstinica
Membru
Inregistrat: 2010-08-27

buna ziua,
va rog daca ma puteti ajuta cu interpretarea rezultatelor:

Urocultura
         Cultura          <10.000 UFC/mL
         Antibiograma   nu e cazul
Examen secretie vaginala
         Cultura fungi   Candida spp
Microbiologie
         microbiologie           Secretie vaginala frotiu:
                                       -relativ frecvente epitelii superficiale
                                       -relativ frecvente leucocite polimorfonucleare
                                       -relativ frecventi lactobacili
                                       -rare levuri
                                       -nu se observa trichimonas

La consult docturul a cerut sa mi se faca examen de secretie, antifungigrama si urocultura. Din cate stiam eu antifungigrama ajuta la recomandarea unui tratament intrucat se detecteaza medicamantele la care sunt rezistente infectia vaginala si cele la care nu sunt rezistente.
Din rezultate vad si eu candida, cu care ma lupt de 2 ani, si totusi din nou imi apare intrebarea cu ce o tratez? Exista antifungigrama in aceste rezultate sau nu?
Multumesc mult smile

#53 2010-08-27 18:12:36

gargarita
Moderator

intr-adevar, ai o candidoza. dar antifungigrama nu a fost facuta.

#54 2010-09-01 16:25:30

daniellla
New member
Inregistrat: 2010-08-31

buna ziua poate ma ajutati si pe mine cu ceva. mi-am luat rezultatele de la analiza de secretie vaginala si a iesit asa: CELULE EPITELIATE-RELATIV FRECVENTE ; REACTIE INFLAMATORIE -DISCRETA-RARE POLIMORFONUCLEARE ; HEMATII- ABSENTE ; FLORA DODERLEIN- RELATIV FRECVENTA ; BACILI SCURTI GRAM VARIABILI- RELATIV FRECVENTI, LEVURI NU SE OBSERVA. TRICHOMONAS VAGINALIS NU SE OBSERVA. E CEVA IN NEREGULA IN ACESTE ANALIZE?

#55 2010-09-01 20:07:10

daniellla
New member

offf sad nu imi raspunde nimeni si mie????sad

#56 2010-09-01 20:29:09

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

E ok secretia vaginala. Poate doar reactia aceea inflamatorie sa indice ceva suspiciuni. Ti-ai facut test Papanicolau?acesta e mai important si iti recomand sa il faci si pe el. Se repeta in fiecare an sau in functie de recomandari. (Daca si Papanicolaul iti iese bun, adica clasa I sau II, e perfect.)

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-09-01 20:30:29)

#57 2010-09-02 02:09:13

daniellla
New member

Mi-am facut si Papanicolau si mi-a iesit : negativ pentru o leziune intraepiteliata sau maligna; modificari celulare asociate cu inflamatia; descriere citologica: moderat fond inflamator polimorf cu usoare alterari celulare de natura inflamatorie, flora polimorfa ; concluzie: frotiu de tip inflamator. Atat scrie. Si mi-a dat Augmentin fara ovule, decat Augmentin 2 la 12 h. Dar eu nu am inteles ce am defapt.
Si mi-am facut si urocultura care mi-a iesit negativ.
O alta intrebare ar cam fi, la cat timp dupa ce iau antibiotice pot sa imi fac iar analiza de secretie ca sa nu influenteze antibioticul analiza? Inainte sa imi fac aceasta analiza am luat antibiotice cu 2 saptamani si jumate in urma. Poate influenta?  Oricum intentionez sa ma duc la alt control si sa imi ia inca o secretie dupa ce termin antibioticul ca sa vad daca totul e in regula. Dar sincer nu am priceput ce am...
Si bacilii aia ce sunt???l Levuri absent stiu ca inseamna ca nu am candida, la fel si flora doderlein care stiu ca e ok sa fie acolo, dar nu stiu ce sunt bacilii... am incercat sa caut pe net dar nu am gasit nimic despre acesti bacili... sunt in regula acolo?

Ultima oara a fost editat de daniellla (2010-09-02 02:19:23)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.