homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize doctoreasa-2

#20 2009-04-15 11:45:31

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: analize doctoreasa

pari a avea candida
ce tratament ti-a dat ?

#21 2009-04-15 11:49:09

me2
New member
Inregistrat: 2008-02-17

heimdall a scris:

pari a avea candida
ce tratament ti-a dat ?

Flucovim 150  3/una la 3 zile pentru mine si partener.Crema locala la fel pentru amandoi -Canesten.Spalaturi cu tantum rosa inainte si dupa tratament,deci doua pliculete si o crema care se intruduce nu mai tin minte exact cum se numeste insa cred ca e singura cu aplicator.

#22 2009-04-15 11:51:20

heimdall
Diamond member

pai e bine, asta e tratament pentru candida

#23 2009-04-15 11:54:03

me2
New member

heimdall a scris:

pai e bine, asta e tratament pentru candida

Vreau sa te mai intreb ceva.Cand mi-am facut analizele am cerut sa-mi faca pentru toate:Candida,chlamidia etc.Cea din urma ar fi iesit daca o aveam,nu?

#24 2009-04-15 11:55:11

heimdall
Diamond member

Nu, pentru Chlamydia se face test special, ori din secretie, ori din sange.

Publicitate

loading...

#25 2009-04-15 11:57:08

me2
New member

heimdall a scris:

Nu, pentru Chlamydia se face test special, ori din secretie, ori din sange.

Pai am platit pentru si pentru asta.Adica mi-au zis ca se recolteaza pentru toate.Oricum ms inca o data:)

#26 2009-11-23 11:47:54

stresalina
New member
Inregistrat: 2009-11-10

Ma ajutati si pe mine, va rog! Am avut e.coli si am luat mult antibiotic. Acum mi-am facut din nou analiza de secretie+urocultura si a iesit asa: la urocultura absolut nimic decat prezente epitelii plate, dar la analiza de secretie au iesit prezente epitelii plate; prezenti coci gram pozitiv dispusi in lanturi; gramezi si izolat. Atat, nu candida, nu e.coli. Inseamna ceva? Mai trebuie sa fac tratament? Va multumesc si astept cu mult interes.

#27 2009-11-23 12:25:33

heimdall
Diamond member

inseamna ca nu mai ai nimic

#28 2010-03-26 15:47:24

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

hello fetelor!! imi dati si mei va rog cateva informatii... in urma unei lame+antifungigrama au aparut:
FCB: numeroase PMN si epitelii superficiale
        frecvente levuri
        rara flora cocobacilara
Cultura: numeroase colonii de Candida albicans
Antifungigrama: sensibil la...

medicul mi-a spus ca e vb doar de candida si nimic altceva...este adevarat?...PNM.urile se refera la infectie nu?...si is din cauza candidei prezente nu? dar acele levuri la ce se refera?...

mutumesc anticipat!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#29 2010-03-26 16:57:01

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

x_ynna a scris:

hello fetelor!! imi dati si mei va rog cateva informatii... in urma unei lame+antifungigrama au aparut:
FCB: numeroase PMN si epitelii superficiale
        frecvente levuri
        rara flora cocobacilara
Cultura: numeroase colonii de Candida albicans
Antifungigrama: sensibil la...

medicul mi-a spus ca e vb doar de candida si nimic altceva...este adevarat?...PNM.urile se refera la infectie nu?...si is din cauza candidei prezente nu? dar acele levuri la ce se refera?...

mutumesc anticipat!!

doctorita ta are - asa cum se intampla in  majoritatea situatiilor - dreptate smile

pmnurile sunt de la infectie si pot aparea si fiziologic, nu te ingrijora de ele. levuri inseamna ciuperci, candida in cazul tau.

#30 2010-03-26 17:01:56

x_ynna
Addicted member

thx moksha...nu m-am indoit de  faptul ca are dreptate niciun moment...problema e ca nu stiam exact ce semnifica aceste PMN.uri si levuri iar astazi era f ocupata si nu am avut timp sa stam la povesti si sa o intreb exact...iar pt cunostintele mele proprii vroiam sa stiu...multumesc inca o data!!

#31 2010-03-26 17:14:31

moksha
Hero member

x_ynna a scris:

thx moksha...nu m-am indoit de  faptul ca are dreptate niciun moment...problema e ca nu stiam exact ce semnifica aceste PMN.uri si levuri iar astazi era f ocupata si nu am avut timp sa stam la povesti si sa o intreb exact...iar pt cunostintele mele proprii vroiam sa stiu...multumesc inca o data!!

am facut si eu o gluma smile  e bine sa te indoiesti, doar ai vazut cate cazuri sunt si aici pe forum de doctori neatenti, ziceam doar ca in ciuda acestor exceptii de obicei doctorii au dreptate din pacate.

pmnurile arata practic, spus mai simplu, inflamatie. clar ca exista o inflamatie acolo, din moment ce e candida prezenta.

oricum nu e nimic complicat, o sa se rezolve, nu iti face prea multe griji in legatura cu asta.

sanatate!

#32 2010-03-26 20:12:53

Lolitta
New member
Inregistrat: 2009-11-18

Postez si eu rezultatul analizelor mele....paote ma lamuriti mai bine...stiu ca am gardnerella si trebuie sa ma tratez.
Pe scurt..am avut negi..am si o rana mica pe col.....mi-am facut analiza de secretii si papanicolau .
Credeti ca ar trebiu sa fac si testul ptr hpv sa ma conving daca am intradevar hpv?Sau daca aveam hpv iesea in analizele astea?

Deci scrie asa...
pe Buletinul de analiza la chlamydia trachomatis DO proba....0,052
DO cut-off...0,225
DO pozitiv 0,225
DO negativ 0,225
Mycroplasme genitale.....negativ
ureaplasma hominis.....negativ

La papaniolau scrie...

FRONTIU CERVICO VAGINAL CLASA 2( INFECTIOS -BETHESDA SYSTEM)
SI LA FLOARA BACTERIANA ..SUGESTIV GARDNERELLA

Mai sunt scrise mai multe dar asta mi s-a parut mie de lamurit.

Multumesc.

#33 2010-03-26 21:15:33

Nykolycy
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-03-18

Buna,

Va rog sa ma ajutati cu interpretarea acestor rezultate, le-am primit azi, dar de abia luni am programare la dr. Va multumesc mult de tot.

BULETIN DE ANALIZE (sange + urina)
ANALIZA + REZULTAT (varsta: 30 ani)

HEMATOLOGIE
HEMOLEUCOGRAMA: SYSMEX

RBC(hematii)=4200000
HGB(hemoglobina)=13.36
HCT(hematocrit)=39.27
RDW(latime distrib.eritrocit)=10.98
MCV(volum mediu eritrocitar)=93.40
MCH(cant.HGB medie)=31.77
MCHC(conc.HGB erit.medie)=34.02
WBC(leucocite)=10940
Neutrofile segmentate=59.00
Eozinofile=1.40
Bazofile=0.60
Limfocite=31.80
Monocite=7.20
PLT(trombocite)=254800
MPV(vol.mediu plachetar)=9.34

VSH - KIMASED

VSH 1h=2
VSH 2h=6

BIOCHIMIE

Uree fotometric HUMAN=41
Creatinina fotometric HUMAN=0.7
Calciu total fotometric HUMAN=9.2
Glicemie fotometric HUMAN=84
Magneziu fotometric HUMAN=2.3
TGO (AST) fotometric HUMAN=18
TGP (ALT) fotometric HUMAN=19
Filtrat glomerular*=normal

TESTE URINARE
SUMAR URINA-ARKRAY

Densitate=>1.030
pH=6.0
Proteine=negativ
Glucoza=negativ
Cetone=negativ
Bilirubina=negativ
Nitriti=negativ
Urobilinogen=normal
Hemoglobina=0.03
Leucocite=negativ
Sediment urinar=RELATIV FRECVENTE CELULE EPITELIALE, RARE LEUCOCITE.RELATIV FRECVENTE HEMATII.

Multumesc anticipat!

Ultima oara a fost editat de Nykolycy (2010-03-26 21:23:06)

#34 2010-03-26 22:12:49

x_ynna
Addicted member

moksha a scris:

x_ynna a scris:

am facut si eu o gluma smile  e bine sa te indoiesti, doar ai vazut cate cazuri sunt si aici pe forum de doctori neatenti, ziceam doar ca in ciuda acestor exceptii de obicei doctorii au dreptate din pacate.

pmnurile arata practic, spus mai simplu, inflamatie. clar ca exista o inflamatie acolo, din moment ce e candida prezenta.

oricum nu e nimic complicat, o sa se rezolve, nu iti face prea multe griji in legatura cu asta.

sanatate!

thx again moksha...nu m-am indoit pentru ca stiu ca dna doctor este foarte buna (mama a fost operata la dumneaiei de cancer la san si a fost f multumita)...ma interesa exact ce semnifica si pentru asta iti multumesc tie pentru lamuriri...

stiu ca nu am de ce sa imi fac griji dar am o candida sistemica si tocmai de aceea am fost la medic...ca sa imi dea o schema de tratament...sper sa fie bine...

numai bine!! puss

#35 2010-03-26 22:18:28

moksha
Hero member

x_ynna a scris:

moksha a scris:

x_ynna a scris:

sanatate!

thx again moksha...nu m-am indoit pentru ca stiu ca dna doctor este foarte buna (mama a fost operata la dumneaiei de cancer la san si a fost f multumita)...ma interesa exact ce semnifica si pentru asta iti multumesc tie pentru lamuriri...

stiu ca nu am de ce sa imi fac griji dar am o candida sistemica si tocmai de aceea am fost la medic...ca sa imi dea o schema de tratament...sper sa fie bine...

numai bine!! puss

sunt sigura ca o sa fie bine.

#36 2010-03-27 11:05:39

Lolitta
New member

Mie nu imi raspunde nimeni??

#37 2010-03-27 13:25:26

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Lolitta i-am lasat link doctoressei

#38 2010-03-27 16:31:49

Lolitta
New member

Multumesc.
Astept cuminte atunci.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.