Analize doctoreasa-2
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Re: analize doctoreasa
pari a avea candida ce tratament ti-a dat ?
- me2
- New member
- Inregistrat: 2008-02-17
heimdall a scris:pari a avea candida ce tratament ti-a dat ?
Flucovim 150 3/una la 3 zile pentru mine si partener.Crema locala la fel pentru amandoi -Canesten.Spalaturi cu tantum rosa inainte si dupa tratament,deci doua pliculete si o crema care se intruduce nu mai tin minte exact cum se numeste insa cred ca e singura cu aplicator.
- heimdall
- Diamond member
pai e bine, asta e tratament pentru candida
- me2
- New member
heimdall a scris:pai e bine, asta e tratament pentru candida
Vreau sa te mai intreb ceva.Cand mi-am facut analizele am cerut sa-mi faca pentru toate:Candida,chlamidia etc.Cea din urma ar fi iesit daca o aveam,nu?
- heimdall
- Diamond member
Nu, pentru Chlamydia se face test special, ori din secretie, ori din sange.
- me2
- New member
heimdall a scris:Nu, pentru Chlamydia se face test special, ori din secretie, ori din sange.
Pai am platit pentru si pentru asta.Adica mi-au zis ca se recolteaza pentru toate.Oricum ms inca o data:)
- stresalina
- New member
- Inregistrat: 2009-11-10
Ma ajutati si pe mine, va rog! Am avut e.coli si am luat mult antibiotic. Acum mi-am facut din nou analiza de secretie+urocultura si a iesit asa: la urocultura absolut nimic decat prezente epitelii plate, dar la analiza de secretie au iesit prezente epitelii plate; prezenti coci gram pozitiv dispusi in lanturi; gramezi si izolat. Atat, nu candida, nu e.coli. Inseamna ceva? Mai trebuie sa fac tratament? Va multumesc si astept cu mult interes.
- heimdall
- Diamond member
inseamna ca nu mai ai nimic
- x_ynna
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-01-27
hello fetelor!! imi dati si mei va rog cateva informatii... in urma unei lame+antifungigrama au aparut: FCB: numeroase PMN si epitelii superficiale frecvente levuri rara flora cocobacilara Cultura: numeroase colonii de Candida albicans Antifungigrama: sensibil la...
medicul mi-a spus ca e vb doar de candida si nimic altceva...este adevarat?...PNM.urile se refera la infectie nu?...si is din cauza candidei prezente nu? dar acele levuri la ce se refera?...
mutumesc anticipat!!
O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!!
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
x_ynna a scris:hello fetelor!! imi dati si mei va rog cateva informatii... in urma unei lame+antifungigrama au aparut: FCB: numeroase PMN si epitelii superficiale frecvente levuri rara flora cocobacilara Cultura: numeroase colonii de Candida albicans Antifungigrama: sensibil la...
medicul mi-a spus ca e vb doar de candida si nimic altceva...este adevarat?...PNM.urile se refera la infectie nu?...si is din cauza candidei prezente nu? dar acele levuri la ce se refera?...
mutumesc anticipat!!
doctorita ta are - asa cum se intampla in majoritatea situatiilor - dreptate
pmnurile sunt de la infectie si pot aparea si fiziologic, nu te ingrijora de ele. levuri inseamna ciuperci, candida in cazul tau.
- x_ynna
- Addicted member
thx moksha...nu m-am indoit de faptul ca are dreptate niciun moment...problema e ca nu stiam exact ce semnifica aceste PMN.uri si levuri iar astazi era f ocupata si nu am avut timp sa stam la povesti si sa o intreb exact...iar pt cunostintele mele proprii vroiam sa stiu...multumesc inca o data!!
- moksha
- Hero member
x_ynna a scris:thx moksha...nu m-am indoit de faptul ca are dreptate niciun moment...problema e ca nu stiam exact ce semnifica aceste PMN.uri si levuri iar astazi era f ocupata si nu am avut timp sa stam la povesti si sa o intreb exact...iar pt cunostintele mele proprii vroiam sa stiu...multumesc inca o data!!
am facut si eu o gluma e bine sa te indoiesti, doar ai vazut cate cazuri sunt si aici pe forum de doctori neatenti, ziceam doar ca in ciuda acestor exceptii de obicei doctorii au dreptate din pacate.
pmnurile arata practic, spus mai simplu, inflamatie. clar ca exista o inflamatie acolo, din moment ce e candida prezenta.
oricum nu e nimic complicat, o sa se rezolve, nu iti face prea multe griji in legatura cu asta.
sanatate!
- Lolitta
- New member
- Inregistrat: 2009-11-18
Postez si eu rezultatul analizelor mele....paote ma lamuriti mai bine...stiu ca am gardnerella si trebuie sa ma tratez. Pe scurt..am avut negi..am si o rana mica pe col.....mi-am facut analiza de secretii si papanicolau . Credeti ca ar trebiu sa fac si testul ptr hpv sa ma conving daca am intradevar hpv?Sau daca aveam hpv iesea in analizele astea?
Deci scrie asa... pe Buletinul de analiza la chlamydia trachomatis DO proba....0,052 DO cut-off...0,225 DO pozitiv 0,225 DO negativ 0,225 Mycroplasme genitale.....negativ ureaplasma hominis.....negativ
La papaniolau scrie...
FRONTIU CERVICO VAGINAL CLASA 2( INFECTIOS -BETHESDA SYSTEM) SI LA FLOARA BACTERIANA ..SUGESTIV GARDNERELLA
Mai sunt scrise mai multe dar asta mi s-a parut mie de lamurit.
Multumesc.
- Nykolycy
- New member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-03-18
Buna,
Va rog sa ma ajutati cu interpretarea acestor rezultate, le-am primit azi, dar de abia luni am programare la dr. Va multumesc mult de tot.
BULETIN DE ANALIZE (sange + urina) ANALIZA + REZULTAT (varsta: 30 ani)
HEMATOLOGIE HEMOLEUCOGRAMA: SYSMEX
RBC(hematii)=4200000 HGB(hemoglobina)=13.36 HCT(hematocrit)=39.27 RDW(latime distrib.eritrocit)=10.98 MCV(volum mediu eritrocitar)=93.40 MCH(cant.HGB medie)=31.77 MCHC(conc.HGB erit.medie)=34.02 WBC(leucocite)=10940 Neutrofile segmentate=59.00 Eozinofile=1.40 Bazofile=0.60 Limfocite=31.80 Monocite=7.20 PLT(trombocite)=254800 MPV(vol.mediu plachetar)=9.34
VSH - KIMASED
VSH 1h=2 VSH 2h=6
BIOCHIMIE
Uree fotometric HUMAN=41 Creatinina fotometric HUMAN=0.7 Calciu total fotometric HUMAN=9.2 Glicemie fotometric HUMAN=84 Magneziu fotometric HUMAN=2.3 TGO (AST) fotometric HUMAN=18 TGP (ALT) fotometric HUMAN=19 Filtrat glomerular*=normal
TESTE URINARE SUMAR URINA-ARKRAY
Densitate=>1.030 pH=6.0 Proteine=negativ Glucoza=negativ Cetone=negativ Bilirubina=negativ Nitriti=negativ Urobilinogen=normal Hemoglobina=0.03 Leucocite=negativ Sediment urinar=RELATIV FRECVENTE CELULE EPITELIALE, RARE LEUCOCITE.RELATIV FRECVENTE HEMATII.
Multumesc anticipat!
Ultima oara a fost editat de Nykolycy (2010-03-26 21:23:06)
- x_ynna
- Addicted member
moksha a scris:x_ynna a scris:thx moksha...nu m-am indoit de faptul ca are dreptate niciun moment...problema e ca nu stiam exact ce semnifica aceste PMN.uri si levuri iar astazi era f ocupata si nu am avut timp sa stam la povesti si sa o intreb exact...iar pt cunostintele mele proprii vroiam sa stiu...multumesc inca o data!!
am facut si eu o gluma e bine sa te indoiesti, doar ai vazut cate cazuri sunt si aici pe forum de doctori neatenti, ziceam doar ca in ciuda acestor exceptii de obicei doctorii au dreptate din pacate.
pmnurile arata practic, spus mai simplu, inflamatie. clar ca exista o inflamatie acolo, din moment ce e candida prezenta.
oricum nu e nimic complicat, o sa se rezolve, nu iti face prea multe griji in legatura cu asta.
sanatate!
thx again moksha...nu m-am indoit pentru ca stiu ca dna doctor este foarte buna (mama a fost operata la dumneaiei de cancer la san si a fost f multumita)...ma interesa exact ce semnifica si pentru asta iti multumesc tie pentru lamuriri...
stiu ca nu am de ce sa imi fac griji dar am o candida sistemica si tocmai de aceea am fost la medic...ca sa imi dea o schema de tratament...sper sa fie bine...
numai bine!!
- moksha
- Hero member
x_ynna a scris:moksha a scris:x_ynna a scris:thx moksha...nu m-am indoit de faptul ca are dreptate niciun moment...problema e ca nu stiam exact ce semnifica aceste PMN.uri si levuri iar astazi era f ocupata si nu am avut timp sa stam la povesti si sa o intreb exact...iar pt cunostintele mele proprii vroiam sa stiu...multumesc inca o data!!
sanatate!
thx again moksha...nu m-am indoit pentru ca stiu ca dna doctor este foarte buna (mama a fost operata la dumneaiei de cancer la san si a fost f multumita)...ma interesa exact ce semnifica si pentru asta iti multumesc tie pentru lamuriri...
stiu ca nu am de ce sa imi fac griji dar am o candida sistemica si tocmai de aceea am fost la medic...ca sa imi dea o schema de tratament...sper sa fie bine...
numai bine!!
sunt sigura ca o sa fie bine.
- Lolitta
- New member
Mie nu imi raspunde nimeni??
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
Lolitta i-am lasat link doctoressei
- Lolitta
- New member
Multumesc. Astept cuminte atunci.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|