Analize doctoreasa-4
- jeannie
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-07-13
Re: analize doctoreasa
Frotiu inflamator e clasa II. Esti bine. Daca medicul tau a considerat ca trebuie sa iei antibiotice...probabil ajuta, luate cu masura. Dar frotiu clasa II este foarte bun pentru orice femeie activa sexual. Sanatate!
LE: Nu sunt o problema bacilii; ei fac parte din flora vaginala normala. Atata timp cat nu iti iese gardnerella la cultura din cauza unui dezechilibru al florei, nu cred ca ei ar fi o problema. Dupa 2 saptamani dupa ce termini antibioticul e ok sa refaci o analiza, cel putin mie asa mi-a zis d-na ginecolog si am intrebat si o farmacista.
Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-09-02 03:43:45)
- daniellla
- New member
- Inregistrat: 2010-08-31
Iti Multumeeeesc Din Sufleeeeet Ca M-ai Linistit!!!!!
- halo2007
- New member
- Inregistrat: 2007-04-13
Buna ziua,
Dupa cate am constatat am mai intervenit pe acest subiect cu mai mult timp in urma (cred ca vreo 3 ani). Am rezolvat-o pe aceea la momentul respectiv. Era vb de o candida, cu o Klebsiela, in fine. Ideea este ca intre timp a intervenit altceva. Mai tot timpul la mine secretia este modificata. Adica mai laptoasa, si destul de abundenta, cateodata ca o crema. Pana acum nu m-a deranjat, decat ca aspect. Am incercat sa investighez, si d-nul dr. Peltecu mi-a spus ca este ok, ca ma ingrijorez eu prea mult, deci pana acum la analize a iesit ok, si papanicolau este bine, am facut toate analizele, si colposcopie, tot, la cabinet la dansul prin martie aprilie.
Totusi in vara asta am contactat o raceala puternica, si a trebuit sa iau antibiotic (augmentin). Eu l-am luat si cu nistatina, ca sa fiu sigura, stiam ca sunt predispusa la candida, si totusi la o saptamana jumatate dupa, au aparut niste usturimi si mancarimi, mai ales seara. Am facut un examen de secretie singura (m-am dus la Medicover, fara medic), si iata rezultatul.
Celule epiteliale poligonale relativ frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule cu aspect de "clue cell" absente Leucocite relativ frecvente Hematii absent Trichomonas vaginalis absent Levuri relativ frecvente Inmugurite prezente Hife, pseudohife prezente
Flora bacteriana Relativ frecventa flora lactobacilara Rari coci Gram pozitivi, izolati, si in perechi.
Din pacate, nu mi-am dat seama exact ce reprezinta din interpretarea celorlalte persoane de pe forum. As dori sa stiu daca este un rezultat ok, sau dimpotriva, ca sa stiu daca este necesar sa mai platesc o consultatie la un medic, si sa nu fie cazul.
Intre timp, pentru ca rezultatul mi-a iesit la 7 zile lucratoare, mi-am administrat o crema numita Macmiror Complex, pentru ca ma deranjau f rau noaptea usturimile la nivelul vulvei, si se pare ca starea s-a mai ameliorar, nici nu stiu daca am rezolvat-o singura in acest sens.
As dori sa stiu care este si parerea voastra, si mai ales a doctoressei, daca are timp si de mine. As vrea sa stiu ce credeti ca am, si de unde v-ati dat seama, sa stiu si pe viitor, sa fiu atenta, poate nu trebuie sa fie prezent ceva, sau din contra absent. Multumesc frumos si imi cer scuze ca intru asa, doar din an in Paste, cand am nevoie. Multumesc!
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Asa cum banuiesti si tu, ai candida, in rest e ok : levuri = candida
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
nici cocii aia nu stiu daca sunt ok. era buna si o cultura. sfatul meu este sa mergi la medic.
- alexaaandra
- New member
- Inregistrat: 2008-11-18
buna fetelor, mi-am luat si eu rezultatul examenului de secretie ieri si dr meu mi-a spus ca sa vin la el doar daca e vorba de infectie...intrebarea e cum imi dau eu seama daca e vorba de infectie? asa ca vi le scriu mai jos si poate mi le descifreaza cineva
streptococcus agalactiae (grup B) - prezent levuri - absent
celule apiteliale poligonale - relativ frecvente celule epiteliale rotunde - rare celule cu asptect de "clue cell" - absente leucocite - relativ frecvente hematii - absente levuri - absente trichomonas vaginalis - absent
Flora microbiana Predomina flora lactobacilara Rari coci Gram pozitivi, izolati, in perechi si lanturi scurte Rari bacili Gram negativi
si dupa toata povestea asta e antibiograma streptococcus spp.
sapt viitoare trebuie sa-mi iasa si rezultatul de la paps. multumesc anticipat.
- alinda
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-01-07
pai pentru steptococul ala trebuie sa mergi la medic sa-ti dea si tratament. nu uita sa iei toata analizele la tine, inclusiv antibiograma.
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
- halo2007
- New member
- Inregistrat: 2007-04-13
gargarita a scris:nici cocii aia nu stiu daca sunt ok. era buna si o cultura. sfatul meu este sa mergi la medic.
Am fost azi la medic. Intradevar era candida. Mi-a prescris Diflucan, Canesten, si Macmiror, dupa ce imi trece menstruatia, ca azi maine trebuie sa imi vina. Cu acei coci cica nu ar fi nimic, am intrebat.
Multumesc frumos pentru sfaturi!
- alexaaandra
- New member
- Inregistrat: 2008-11-18
alinda a scris:pai pentru steptococul ala trebuie sa mergi la medic sa-ti dea si tratament. nu uita sa iei toata analizele la tine, inclusiv antibiograma.
mersi pt raspuns, banuiam si eu ca un streptococ sigur nu e de bine astept sa iasa si papanicolau-ul si ma duc la dr.
- bimbolina
- Membru
- Inregistrat: 2010-11-29
Buna ziua! Tocmai mi-am facut niste analize si nu prea stiu cum sa interpretez rezultatul... ma puteti ajuta...?
FRECVENTE EPITELII SUPERFICIALE SI INTERMEDIARE. RARE PMN. ABSENTI BACILI DODERLEIN. FLORA POLIMORFA CU PREPONDERENTA COCOBACILILOR GRAM NEGATIV CU ASPECT SUGESTIV DE VAGINOZA BACTERIANA ("CLUE CELLS"). ABSENTE LEVURI. ABSENT TRICHOMONAS VAGINALIS
- daenarys
- Vizitator
ai o vaginoza bacteriana,gardnerella mai bine spus.nu e nimic grav se trateaza relativ simplu.trebuie ners la medicul tau sa iti dea tratament si trebuie sa faci ceva s ainmultesti lactobacilii
- Lolala
- Membru
- Inregistrat: 2009-11-18
Buna la analizele de sange au iesit urmatoarele mai anormale:
PCT : 0.28 (NORMAL 0.16-0.48) MPV :11.8 (NORMAL 7.4-10.4) MO: 0.51(NORMAL 0.09-0.88) EO: 1.3(NORMAL 2-4)
pare a fi un nr mai mare de trombocite. credeti ca ar fi cazul sa schimb anticonceptionalele? eu iau de 6 ani novynette... anul trecut am facut pauza 2 luni si am reluat... pls help
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Mi-am facut 2 hemoleucograme complete in urma cu 2 luni, la distanta de 3 saptamani intre ele, la recomandarea medicului ORL-ist ( din cauza unor probleme cu amigdalele ). Limita de laborator a trombocitelor era 450 si mie mi-au iesit intai 500 si ceva si apoi 499. Din cate stiu eu, nu sunt indicate anticonceptionalele femeilor care au un numar ridicat de trombocite, e vreo problema in cazul meu ? E prea mare numarul pentru a mai putea lua anticonceptionale ? Intentionez sa repet analizele, dar, pana atunci, as vrea sa stiu daca e vreo problema in sensul asta.
Multumesc !
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
kdeea a scris:Mi-am facut 2 hemoleucograme complete in urma cu 2 luni, la distanta de 3 saptamani intre ele, la recomandarea medicului ORL-ist ( din cauza unor probleme cu amigdalele ). Limita de laborator a trombocitelor era 450 si mie mi-au iesit intai 500 si ceva si apoi 499. Din cate stiu eu, nu sunt indicate anticonceptionalele femeilor care au un numar ridicat de trombocite, e vreo problema in cazul meu ? E prea mare numarul pentru a mai putea lua anticonceptionale ? Intentionez sa repet analizele, dar, pana atunci, as vrea sa stiu daca e vreo problema in sensul asta.
Multumesc !
Riscul este evident legat de hipercoagulabilitate Personal sunt de parere sa mergi la un hematolog, sa refaci hemoleucograma, sa identifici eventual cauza. De regula, probleme de coagulare apar la valori de peste 1 milion de trombocite...totusi, intrucit nu e sigur 100%, parerea mea e sa investighezi problema....cel mai adesea e suficient sa iei o pastiluta de aspenter/zi si nu ar fi probleme cu contraceptivele...mai verifica insa cum stau lucrurile cu trombocitele, poate ca intre timp s-au normalizat
Lolala cam asta e discutia cu trombocitele...nu se pune problema schimbarii ci daca iei sau nu iei
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Va multumesc pentru raspuns !
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- danamity
- Membru
- Inregistrat: 2011-11-17
buna am si eu rezultate de la analize de urina daca ma poate ajuta si pe mine cineva, programare la doctor am doar saptamana viitoare si nu prea am rabdare celule epiteliale valoare 5-6 leucocite valoare 4-5 flora rara cristale saruri amorfe va rog ajutatima, multumesc
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
danamity a scris:buna am si eu rezultate de la analize de urina daca ma poate ajuta si pe mine cineva, programare la doctor am doar saptamana viitoare si nu prea am rabdare celule epiteliale valoare 5-6 leucocite valoare 4-5 flora rara cristale saruri amorfe va rog ajutatima, multumesc
pare a fi vorba de ceva pietricele si, destul de probabil si o infectie. Eu sunt de parere sa faci o urocultura
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- kinderrman
- New member
- Inregistrat: 2011-11-22
Doctoressa,buna in primul rand sunt si eu noua aici si am niste intrebari,sper ca ma vei putea ajuta...numai ce am trecut de ovulatie si sper ca sa fi ramas insarcinata,insa problema e urmatoarea,chiar acuma am inhatat o frumusete de gardnerella,si as vrea sa incep tratamentul cu metronidazol per os si Mycogynax intravaginal...se poate???Nu are efecte adverse???Nu vreau sa pun in pericol viitorul bebe...mersi mult...
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
eu stiu ca metronidazolul nu e indicat in sarcina. mai bine amani tratamentul pana la urmatoarea menstruatie (daca vine) sau intrebi ginecologul ce poti lua in schimb.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|