|
Nu esti logat.
Pentru Doctoreasa ajutama-2#20 2007-05-02 13:47:56
Re: Pentru Doctoreasa ajutamapoti sa faci tratamentul acela, sigur ca da. lasa totusi o sapt dupa iaurt ca sa poti vedea ce si cum(poate nu mai e nevoie). Sincer, eu as repeta tratamentul medicamentos dupa menstruatie, daca ar fi cazul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2007-05-02 16:28:22
Re: Pentru Doctoreasa ajutamamersi asa am sa fac, mai am 3 zile cu iaurt si dupa aia imi vine menstra daca nu trece o sa fac si tratamentul .intrebarea mea sotul mai ia tratament odata cu mine el nu are probleme si oricum am facut sex cu prezervativ? Offline #22 2007-05-07 12:28:38
Re: Pentru Doctoreasa ajutamadaca doar pentru ca favorizeaza candida, pe care o vei face oricum in sarcina, excluzi din start cea mai eficienta metoda de contraceptie....ma tem ca celelalte sunt si mai inabordabile pentru ca pot provoca leziuni de col uterin....ma rog. Sotul nu trebuie sa faca tratament Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2007-05-12 16:13:53
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaDoctoreasa dupa menstra am facut tratamentul gynozol 400 si flucovim 150 doza unica lam terminat dar acum ma confrunt cu alta problema; de la primul ovul a doua zi dimineata am simtit o iritatie in vagin care persista si dupa ce am terminat tratamentul.problema e ca am avut contact sexual si la usturat si pe sot ,si pe mine atunci si mai tirziu.ce sa fac ca ma deranjeaza ?multumesc mult pentru raspunsurile date inainte. Offline #24 2007-05-12 16:28:59
Re: Pentru Doctoreasa ajutamabanuiala mea e ca nu ti a trecut candida...sotul tau a luat flucovim? ai facut cumva spalaturi in timpul tratamentului? daca nu ai mancarimi sau secretii pune 3-4 zile iaurt si ia biotics... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2007-05-14 12:00:52
Re: Pentru Doctoreasa ajutamasper ca te-ai spalat in vagin inainte de contactul sexual....si mai sper ca nu te-ai spalat in vagin inainte de a pune ovulele....pare a fi gynozolul de vina pentru problemele astea....solutia...iaurt sau biotics, cum bine zice crys_ty_na Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2007-05-15 17:02:50
Re: Pentru Doctoreasa ajutamada m-am spalat in vagin dupa ce am terminat ovulele ,si da a luat si sotul flucovim .treaba e ca mincarimile nu au disparut si nici secretia doar ca sint in cantitate mult mai mica decit inainte. am citit aici pe forum despre bioclin gel si lam luat si eu iar cind lam folosit am avut o usturime sau mai bine zis arsura de parca luase foc dar nu in interior ci in exterior pe labi.am facut bine ca lam folosit? sa il folosesc mai departe?sau sa il intrerup? Offline #27 2007-05-15 17:48:43
Re: Pentru Doctoreasa ajutamafoloseste l in continuare...desi cred totusi ca ar trebui sa incerci cu un alt tratament si dupaia sa incepi refacerea florei...dar daca tot ai inceput continua cu el... happy with him...inlove with him... Offline #28 2007-05-17 17:06:19
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaof...candidoza..m`am pricopsit si eu cu ea:(....luna trecuta..si m`am dus la o doctorita de la planning, mi`a spus sa iau gynofort si flucovim doza unica..si sa revin sapt urmatoare..a doua saptamana mi`a dat gyno travogen si flucovim..aa..uitasem sa precizez:D..a spus ca nu e nevoie de nicio analiza, ca se vede asa e ce e....pe timpul tratamentului mancam f mult chefir.dupa gynotravogen mi`a trecut..sau cel putin asa parea..m`am dus din nou la control, a zis ca totul e ok, ca nu trebuie sa mai iau nimic, ca pot reveni la obiceiurile de dinainte..si...am renuntat la chefir ca oricum nu mai aveam bani sa`mi iau in fiecare zi si nu am mai luat nimic..doar ca, imediat dupa menstra a revenit in forta:((..astazi am fost din nou la doctorita, i`am explicat si mi`a spus sa mai iau ce vreau ori gyno travogen ori gynofort si daca nu trece pana saptamana viitoare sa ma duc sa faca niste analize...recent citisem undeva ca flora vaginala se reface abia in 2 -3 luni..ok..daca stiam asta continuam cu chefirul, dar asa..acum am luat si eu biotics si niste capsule cu ulei de catina ca sa`mi imbunatatesc sistemul imunitar..care, de altfel, e la pamant:(..in rest, am luat si eu gynozol 400 acum..imi voi pune diseara..pentru ca chiar nu mai am bani de gynofort..iar gyno travogen nu am gasit iubesti pentru ca iubesti, nu exista niciun motiv pentru ca sa iubesti Offline #29 2007-05-17 17:22:43
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaFetelor ce tratament sa mai fac, doctoreasa nu mi-a trecut tot mincarimi si secretie nu ma doare la contact dar ma maninca rau de tot ce as mai putea sa mai fac? sa schimb tratamentul sau sa il mai refac tot pe acela gynozol 400 si flucovim 150 si daca da la ce perioada intre ele sa il fac?momentan folosesc bioclin gel de 3 zile dar in timp ce e inauntru nu ma deranjeaza mincarimea dar dupa ce ma spal imediat ma maninca. E normal ca de la gel cind il introduc sa am senzatia de arsura, cam 5 minute ca dupa aia imi trece? Va multumesc pentru raspunsuri sinteti dragute.Sa natate multa la toata lumea. Offline #30 2007-05-17 17:38:31
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaau mai fost fete care au zis despre aceasta senzatie...nu sunt probleme Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #31 2007-05-17 17:58:26
Re: Pentru Doctoreasa ajutamasi ce ar trebui sa fac mie la analizele secretiei nu mi-a iesit niciodata nimic si am facut vreo 4 numai la testul Babes mi-a iesit candidoza.sa fac testul din nou? acum 2 ani cind ne-am hotarit ca vrem un copil am fost la control iar dr mi-a recoltat secretie si rezultatul a fost secretie nespecifica si a zis ca e ok. dupa aceia am cauterizat o rana pe col care nu stiu cum sa format iar dupa cauterizare cam la 10 zile am avut o criza de mincarimi foarte puternica care a persistat foarte mult atit de mult ca dupa 6 saptamini cind am avut contact acelas lucru i sa intimplat si sotului.am facut tratament atunci amindoi el nu mai are nimic dar eu da . mincarimile de acum nu sint atit de puternice ca atunci dar sint. ce analiza sa mai fac ca disper cind vad ca nu iese nimic si mi se spune ca e doar in capul meu dar pina si cea care o recolteaza ca sa o trimeata la laborator se mirade cantitate. un sfat te rog frumos Offline #32 2007-05-17 18:31:17
Re: Pentru Doctoreasa ajutamacantitatea poate fi mai mare sau mai mica...fiziologic. daca la analiza de secretie nu iese candida...nu e candida.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #33 2007-05-17 19:39:07
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaatunci ce ar putea sa fie ce ar putea sa cauzeze mincarimile in interior si secretia? Offline #34 2007-05-18 10:05:59
Re: Pentru Doctoreasa ajutamasecretia, inca odata spun, e firesc sa existe...in cantitate mai mare sau mai mica, functie de profilul hormonal al fiecareia si de strictetea igienei personale. Cu mincarimile....nu stiu ce sa zic. As indrazni insa sa sugerez sa mai faci un test de secretie si untest chlamidia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2007-05-19 13:17:37
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaDoctoreasa am aceste analize facute pentru ca fac investigatii pt sterilitate primara sa le repet?ati putea sa imi spuneti ce inseamna:examenn microscopic secretie vaginala:celule epiteliale relativ frecvente polimorfonucleare,rare hematii,flora microbiana nespecifica:bacili gram pozitivi,bacili gram negativi,trichomoas vaginalis,candida absente. Ac chlamydia trachomatis IgM Elisa negativ, Ac Chlamydia trachomatis IgG elisa negativ, aceste 2 analize au fost facute la singe.si alte analize facute din col; citodiag secretie vaginala cultura:flora microiana patogena absenta,absete lervuri, celule epiteliale frecvente,PMN absente trichomoas vaginalis absent,bacili doderlein absenti. si tot din col Ag chlamidia secretie negativ ,mycoplasma hominis+ ureaplasma ureliticum negativ. sa repet secretia si tastul chlamidia Offline #36 2007-05-19 20:18:04
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaAm patit si eu chestia asta cu Gynozolul. Ultima data cand am vrut sa mai fac un tratament, dupa un singur ovul am avut niste usturimi, iritatii, arsuri... oribil. Nu mi-am mai pus al doilea ovul. Am folosit insa en-gros gel Bioclin (actigel) si s-a dus... deocamdata, adica nu ma supara, ca de parasit, ma indoiesc... :-( Offline #37 2007-05-20 13:49:23
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaCum ramane cu viata sexuala in timpul candidozei? In afara de prezervativ se pot folosi si ac? Offline #38 2007-05-20 15:50:39
Re: Pentru Doctoreasa ajutamapoti folosi si ac. dar prezul e obligatoriu (sa nu o ia si el si sa te reinfectezi). Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|