|
Nu esti logat.
Pentru Doctoreasa ajutama-3#39 2007-05-20 23:31:37
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaeu am terminat ieri tratamentul cu gynozol... mancarimi inca mai am, dar putine si suportabile... alta e problema.. am observat azi ca secretia si`a schimbat iar aspectul.. adica, e alba, dar nu mai e branzoasa, parca e puroi.. si nu ma refer la puroiul care apare la cosuri ..ci la puroiul din gat, din nas atunci cand esti racita..miros nu are.. dar...ce e asta ? nu am mai patit niciodata ..ce ar trebui sa fac? marti voi merge la cabinet, dar pana atunci am nevoie de un raspuns Ultima oara a fost editat de di_ana (2007-05-20 23:39:27) iubesti pentru ca iubesti, nu exista niciun motiv pentru ca sa iubesti Offline #40 2007-05-21 11:02:24
Re: Pentru Doctoreasa ajutamarectific Bacili Doderlein prezenti scuze am scris gresit Offline #41 2007-05-21 11:05:36
Re: Pentru Doctoreasa ajutamachiar ma ingrijoram...bine ca ai facut rectificarea. Analizele tale, in totalitatea lor, inseamna ca esti bine sanatoasa. Nu ai absolut nimic. Sau cel putin nu aveai lamomentul cind le-ai facut Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #42 2007-05-21 12:04:50
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaatit secretia cit si mincarimile exixtau si atunci cind am facut analizele dar acum dupa tratamente sint mult mai putin in intensitate decit atunci, secretia e mai putina si mincarimile mai rare dar totusi sint,pot sa mai refac tratamentul inca odata acum ca sa nu las timpul sa treaca si sa revina ca inainte.de fiecare data cind faceam tratament pateam la fel se diminuau si dupa 2-3 luni se faceau la loc. ne afecteaza cu ceva atat pe mine cit si pe sotul meu daca repetam tratamentul ca am renuntat la prezervativ pentru moment? stiti cumva unde as putea gasi vacinul antirubeolic ca nu il gasesc la noi in farmaci si nici nu stiu ce denumire comerciala are si ma tine pe loc. Offline #43 2007-05-21 12:07:49
Re: Pentru Doctoreasa ajutamanu stiu unde gasesti vaccinul....intreaba medicul de familie, poate are. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#44 2007-05-21 12:57:33
Re: Pentru Doctoreasa ajutamain cele 3 zile cat pun ovulele nu ma spal in vagin nu? doar in a4a de dimineata? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #45 2007-05-21 12:58:19
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaexact Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #46 2007-05-21 13:07:56
Re: Pentru Doctoreasa ajutamamultumesc pt. raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #47 2007-05-21 13:18:01
Re: Pentru Doctoreasa ajutamastiu ca va inebunesc cu atatea intrebari dar in acelas timp cind am facut ultimile analize din col ale secretiei si testul chlamidia am facut si Babes Papa Nicolau care a iesit clasa 1 dar jos au scris ceva de mina printre care si frecventi spori de candida iar dr a zis ca am candida.intrebarea mea e daca e candida de ce nu a iesit la amindoua analizele sau conteaza ca atunci cind faci testul Babes sa fie intre menstre,eu lam facut la 4 zile dupa ce sa terminat menstruatia.as vrea sa repet analizele din nou ,ce e mai bine sa fac testul de secretie sau Babes papa nicolau?multe multumiri si scuze multe daca va stresez. Offline #48 2007-05-21 13:19:34
Re: Pentru Doctoreasa ajutamafa-le pe amindoua.....clasa I la testul papanicolau exclude orice infectie....eventual schimba medicul si laboratorul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #49 2007-05-21 13:22:54
Re: Pentru Doctoreasa ajutamamultumesc pentru raspunsuri si mii de scuze asa am sa fac o sa revin cu analizele Offline #50 2007-05-21 13:47:02
Re: Pentru Doctoreasa ajutamapai si eu am facut test de secretie si scria vari spori iar la papanicolau nu scrie ca am candida .trebuie sa refac si eu analizele? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #51 2007-05-21 13:55:19
Re: Pentru Doctoreasa ajutamanu cumva scria rari spori Offline #52 2007-05-21 14:24:19
Re: Pentru Doctoreasa ajutamacred ca mai degraba rari spori da nu prea inteleg eu bine scrisul ala.ce parere aveti ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #53 2007-05-21 14:30:26
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaeu am de gind sa le refac pe amindoua deja am fost sa ma interesaz linga mine dar cabinetul nu face decit babes nu si secretie si nu are rost sa le fac separat.oricum momentan nu pot ca aseara am avut contact si mam si spalat inauntru,peste 3 zile.poti sa le refaci si tu Offline #54 2007-05-21 14:41:50
Re: Pentru Doctoreasa ajutamasa le refac da nu vreau sa fac asta iar .nu mai eu stiu ce am patit dupa ce mi-a luat proba ca mi-a zgariat o labie si am avut niste probleme iar acum chiar nu vreau sa le refac.poate nu se vede unde e doar putin.oricum ma duc maine la doctor cu analizele VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #55 2007-05-21 14:53:19
Re: Pentru Doctoreasa ajutamadute la dr cu analizele spune-i ce ai patit vezi ce zice si pe viitor dute in alta parte. eu nu am patit niciodata nimic decit un disconfort la recoltare. Offline #56 2007-05-21 15:15:58
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaam fost la marie stopes pt. recoltare acolo o sa ma duc si maine la doctor la doamna doctor Silvia Niculescu .am niste emotii pt. maine sper sa nu am alte probleme decat candida am si asa destule pe cap la ora asta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #57 2007-05-22 11:15:31
Re: Pentru Doctoreasa ajutamanu ai raluca alte probleme. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|