|
Nu esti logat.
Pentru Doctoreasa ajutama-4#58 2007-05-22 11:17:04
Re: Pentru Doctoreasa ajutamamultumesc frumos pt. raspunsuri VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #59 2007-06-08 16:57:15
Re: Pentru Doctoreasa ajutamadoctoreasa am facut 2 tratamente cel de la dr care a fost 12 ovule macmiror si diflucan 150 doza unica,iar dupa menstra luna trecuta cel de pe forum flucovim 150 si gynozol 400 iar in urmatoarele 3 saptamani am luat cite un flucovim 150 pe saptamina.atit secretia cit si mincarimile au disparut mai ales mincarimile ,iar la menstra din luna asta nu mai mau deranjat pana azi cind a inceput sa ma manince din nou adica la 2 zile dupa menstra .sa mai continui sa iau flucovim 150 una pe luna ?ca asa bine era si ce bine m-am simtit.e prea mult flucovim? Offline #60 2007-06-08 17:08:29
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaeu zic sa pui local ovule 3 zile(gynozol de 400)....de regula se reactiveaza dupa menstra.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #61 2007-06-08 17:11:07
Re: Pentru Doctoreasa ajutamasi fara flucovim?multumesc de raspuns Offline #62 2007-06-08 17:12:16
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaas zica ca fara....ai luat destul...sa mai lasam ficatul linistit nitel Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#63 2007-06-08 17:14:09
Re: Pentru Doctoreasa ajutamamultumesc numai bine Offline #64 2007-06-09 08:59:19
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaam nevoie de ajutor! acuma 2 zile am facut o infuzie cu ceai pt spalaturi vaginale din plante dupa care m-am si spalat cu irigatoru..dupa aceea am obs ca in scurgerea vaginala au aparut cateva firicele de sange mici mici de tot...a doua zi am avut contact sexual cu prietenul meu dar nu am avut nici un fel de dureri dar in scurgerea vaginala tot mai apareau acele firicele da sange si mi-a aparut si o pata mica roz...scurgerea mea nu sa modificat deloc adik nu a prins alta culoare,nu miroase e la fel ca ed obicei doar ca mai apar aceste fire de sange sau pata mica roz..menionez ca am facut testul papa nicolaus in luna septembire si a iesi foarte bun am inteles ca trebe facut o data pe an....ma paote ajuta si pe mine cinea???oare ce ar putea fi??sunt foarte speriata.. Offline #65 2007-06-09 10:09:18
Re: Pentru Doctoreasa ajutamasa nu te fi zgariat cumva cu irigatorul... http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #66 2007-06-09 10:45:06
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaiau antibebe laurina de 11 luni....crezi ca poate fi de la irigator? Offline #67 2007-06-09 11:53:06
Re: Pentru Doctoreasa ajutamae posibil sa te fi ranit usor cu acel irigator.daca firicele acelea de sange au aparut dupa ce ai facut spalaturile, este cel mai probabil.sau poate nu iti mai priesc pastilele astea ( desi inclin sa cred ca nu sunt ele de vina) ...poate esti in pauza de 7 zile si astepti menstra? Offline #68 2007-06-09 12:17:38
Re: Pentru Doctoreasa ajutamanu sunt in cele 7 zile de pauza sunt la a 17-a pastila deci na mai am pana imi vine menstra.....de aceea imi este frica dar probabil ai dreptate poate m-am ranit usor oricum am sa merg la doctor dupa ce imi trece perioada de menstra Offline #69 2007-06-10 15:21:10
Re: Pentru Doctoreasa ajutamafetelor azi de dimi am stat pe aburi de ceai de musetel si nu m-am mai spalat cu irogatoru dar am obs ca a inceput sa-mi curga sange adik na mai rozaliu de la ce poate fi?de la rana??pana acuma nu era asa.....mi-e frica:(( Offline #70 2007-06-10 17:08:02
Re: Pentru Doctoreasa ajutamade la irigator sa iti fi afcut rana? hmmm .. si mie doc. mea mi-a dat s fac spalaturi cu irigatoru in care sa pun musetel k am gardnerella, dar eu o s-mi pun cu o seringa de 5 ml..nu prea suport corp strain in mine... chiar daca ar fi sa ma spal inauntru.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #71 2007-06-10 23:06:06
Re: Pentru Doctoreasa ajutamada deci am pus ceaiu fierbinte intr-un lighean si dupaia am stat peste lighean pe aburii respectivi si de atunci a inceput sa-mi curga mai tare dar na nu foarte mult...sigur am o rana dar sper sanu fie grava ca mie frica de numai pot:(..sper ca din septembrie cand am facut testu papa nicolaus si mi-a iesit bun acuma sa u fie ceva grav:(( Offline #72 2007-06-11 00:06:37
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaaha deci pe aburi nu ai bagat si funduletu in lighean..pan acu n-am folosit niciodata irigatorul... si ce efect au aburii aia de ceai de musetel? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #73 2007-06-11 11:02:22
Re: Pentru Doctoreasa ajutamapai am inteles ca sunt bune pentru ovare si penttru raceli la ovare... Offline #74 2007-06-11 11:11:00
Re: Pentru Doctoreasa ajutamaluky, ce ar fi sa te potolesti cu irigatiile vaginale si cu statul pe aburi de ceai de musetel...inteleg ca nu ai nici un fel de infectie vaginala...tii musai sa capeti una??? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #75 2007-06-11 11:25:40
Re: Pentru Doctoreasa ajutamainfectie nu am dar na stiam ca de obicei e bine sa faci spalaturi dar dupa chestia asta m-am pototlit nu mai vreau sa aud de asa ceva..sunt foarte speriata mi-e frica sa nu am ceva grav...mai am 3 pastile de luat din folia de antibebe si astept sa-mi vina menstra ca dupaia sa merg la doctor...crezi ca poate fi ceva grav??oricum de la aburii aia a inceput sa-mi vina mai roz secretia ..ce crezi ca ar putea fi? mi-e frica:( Offline #76 2007-06-11 11:35:18
Re: Pentru Doctoreasa ajutamanu are de ce sa iti fie frica iar sa faci spalaturi si mai ales cu tot felul de ceaiuri si cu frecventa mare NU E BINE. Nu e nimic grav insa potoleste-te cu spalaturile...altfel vei sta cu tratamente pentru diverse minuni vreme indelungata.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|