homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL ! ! !-103

#1939 2009-02-17 00:24:36

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

Re: SEX ORAL ! ! !

LadyPink a scris:

Oxxy, si nu poti sa faci sex sau sa ti-o tragi cu o persoana daca o iubesti? Daca o iubesti => faci dragoste?? Ca daca ar fi asa, la mine arata tare diferit de ORICE notiune de dragoste pe care o cunoasteti voi ceea ce fac cu el in pat big_smile big_smile

Heheh, LadyPink, nu esti singura care face nebunii in pat  sexinpat  Uite, de exemplu, noua uneori ne place sa vb mai dirty asa... De fapt mie imi place cam tot timpul, ma excita  rodnar  Si multe altele...  chicot  Dar eu cred ca fac dragoste... Poate in opinia ta ma insel, dar... Stiu ce inseamna sa faci si sex. E ok, e placere, dar nu exista sentiment, implicare... cam asta cred eu wink Parerea ta care e? puss

#1940 2009-02-17 02:36:24

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Eu cred ca tocmai, pentru ca exista si niste sentimente, iese asa de misto aproape de fiecare data. Dar tot n-as zice ca facem dragoste ... pentru ca, dupa cum ziceam, ar insemna ca revolutionam lumea si viziunea asupra a ceea ce inseamna sa "faci dragoste" big_smile

#1941 2009-02-17 03:30:09

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

ma! cautati cuvantu sex in dictionar lol
cu tot romantismu meu, care de multe ori e dus la extrem, dragoste = sex.

hjarta

#1942 2009-02-17 10:32:51

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

intr-o relatie...dragoste=sex=actu' in sine cu sentimentele aferente ... indiferent daca iti place sa ti-o tragi la lumina lumanarii cu muzica in surdina sau iti place sa ti-o tragi agatata de tavan....legata la gura ...oki ...maini rotfl ma rog...

baby Dragos hjarta rugaciune

#1943 2009-02-17 19:06:01

Darrrn
Full member
Inregistrat: 2008-12-15

Exista sexul fara implicatii si sexul pe care il faci cu persoana iubita, unde normal ca sunt sentimente. La cel din urma, sexul pe care il faci cu persoana iubita poti alege sa pui accentul pe uniunea trupurilor voastre, pe romantism, pe profunzimea tandreturilor etc. (= a face dragoste) saaau poti sa pui accentul pe placerea fizica, pe fantezia sexuala, pe ce va exicita mai mult si mai mult (= a face "sex"). Asta consider eu tongue Personal, n-as putea sa am incredere sa fac "sex" decat cu iubitul meu, pentru ca in el am deplina incredere si doar cu el pot fi eu insami si ii pot povesti cele mai ascunse fantezii... tongue

Ultima oara a fost editat de stelutza (2009-02-17 19:07:16)

Publicitate

loading...

#1944 2009-02-26 09:31:13

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

Hei, nu mai vine nimeni cu povesti, picanterii, nimic?  chicot  Sa va intreb eu ceva.... Ce ziceti de  trombon ? Nush...eu am ceva, nu pot sa accept pozitia asta. Pt k nu prea ma pot concentra pe ce am eu de facut acolo big_smile Voi ce ziceti? Nu e mai bn separat, pe rand?  chicot

#1945 2009-02-26 09:43:35

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

visslar ce scrie acolo 69???eu am facut dar am stat peoparte...deci aman2 pe opartea nu unu peste altul....pai e super dar vb da nu te poti concentra dance

Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-02-26 09:44:47)

#1946 2009-02-26 13:15:42

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

mie imi place   trombon deasupra, sub,intr-o parte lol plus ca asa pot sa fac deep destul de usor rodnar
mai, eu nu am probleme cu concentratrea..e fain sa faci si sa primesti sex oral in acelsi timp  sexinpat

Ultima oara a fost editat de lady in black (2009-02-26 13:16:07)

#1947 2009-02-26 13:46:56

ana 30
New member
Inregistrat: 2009-02-16

Buna fetelor ,ma-ti incins de tot .Sunt noua pe aici dar imi place ce ati scris.As vrea sa intreb si eu ceva ,dar sa nu va suparati.Am vazut ca aici se vb deschis. Care din voi dupa ce a facut sex oral ia dat voie iubitului sa ejaculeze pe fata? As vrea sa stiu si eu daca e bine, daca el se simte mai bine etc. Va poop pe toate sunteti cele mai tari rotfl

#1948 2009-02-26 13:48:18

ana 30
New member

precizez ca si eu fac sex oral cu sotu ,e placerea lui rotfl

#1949 2009-02-26 14:32:36

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

Pai.. este evident ca placerea ce iese din a ejacula pe fata prietenei nu este una fizica si psihica si nu este prezenta la toti. Daca e bine? Depinde ce vrei sa intrebi mai exact... de daunat nu dauneaza sanatatii ( totusi ai grija sa nu iti intre in ochi, nu de alta dar ustura si iti inroseste ochiul cateva ore bune smile ). Daca el se simte mai bine? Intreaba-l smile

#1950 2009-02-26 16:24:25

ana 30
New member

ms Hugsy pt raspuns. dance  drink

#1951 2009-02-26 16:46:27

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

ana 30 a scris:

Buna fetelor ,ma-ti incins de tot .Sunt noua pe aici dar imi place ce ati scris.As vrea sa intreb si eu ceva ,dar sa nu va suparati.Am vazut ca aici se vb deschis. Care din voi dupa ce a facut sex oral ia dat voie iubitului sa ejaculeze pe fata? As vrea sa stiu si eu daca e bine, daca el se simte mai bine etc. Va poop pe toate sunteti cele mai tari rotfl

daca el are o fantezie de genu..de ce sa nu ii faci o surpriza si sa-l lasi..pana la urma e sotul tau si in pat e permis orice..atata timp cat le face placere ambilor parteneri

#1952 2009-02-26 17:10:39

ana 30
New member

Melany1 a scris:

ana 30 a scris:

daca el are o fantezie de genu..de ce sa nu ii faci o surpriza si sa-l lasi..pana la urma e sotul tau si in pat e permis orice..atata timp cat le face placere ambilor parteneri

Ai dreptate ,la urma urmei e sotul meu.Dar el vrea sa ejaculeze si in gura.Eu sunt ma scarboasa de felul meu nu stiu cum as reactiona.Nu stiu ce gust ar avea.Spuneti-mi parerea voastra.As vrea sa stiu. Si ms pt raspuns pc

#1953 2009-02-26 18:31:23

gaya
New member
Site

e cv ok pt cele care vor sa incerce ,e tot sex dar cu alt organ,daca iti doresti din suflet si esty pregatita e ok numai ai grija k cine

.MARETIA IUBIRII sta in a fi alaturi cand celalalt sufera…cand ii arati cat de mult conteaza pentru tine,MAI MULT CA VIATA PROPRIE…nu in trairea propriilor ambitii…par si :k�ra: produce par

#1954 2009-03-01 00:16:49

LadyPink
Platinum member
Site

Pai Ana... ai venit unde trebuia pentru probleme d-astea big_smile chestia e ca gustul spermei poate sa fie diferit in functie de ce manancan: poate sa fie mai dulceag, mai amarui, nu e o regula. E o lista cu diverse fructe s.a.m.d pe care le poate manca inainte ca sa aiba un gust mai "norma" si prin normal zic sa nu fie amaruie sperma.

Iar in ceea ce priveste terminatul pe fatza: multi barbati au fantezia asta smile e misto din punct de vedere vizual. Am facut-o si eu de cateva ori, problema e ca daca iti ajunge prin par se incalceste lol iar daca ajunge in ochi ustura lol am plecat o data de la el cu un ochisor mic si rosu de zici ca eram zombie rotfl nu e nimic rau sau aiurea in asta, doar ca e cam ... messy asa big_smile pentru ca sunt putini care se pot controla si ejacula cum trebuie.. de obicei se duce prin nas, prin ochi, prin par lol

#1955 2009-03-01 00:19:01

LadyPink
Platinum member
Site

vorbeati si de 69 ... uhm, e destul de misto, dar mie nu mi se pare ceva iesit din comun adica nu ma excita prea tare pentru ca trebuie sa ma concentrez in 2 parti si creierul meu nu prea mai functioneaza in momentele alea big_smile prefer mai degraba pe rand daca e sa fie...

#1956 2009-03-01 13:07:50

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Ai dreptate ,la urma urmei e sotul meu.Dar el vrea sa ejaculeze si in gura.Eu sunt ma scarboasa de felul meu nu stiu cum as reactiona.Nu stiu ce gust ar avea.Spuneti-mi parerea voastra.

eu l-am lasat pe al meu sa ejaculeze in gura..sincer n-am simtit nici un gust chicot nici dulce, nici amarui, ziceai ca e apa..numai ca dupa ce a ejaculat mi-a cam venit sa vomit oleaca. initial voiam sa si inghit dar n-am fost in stare si am scuipat imediat. cu toate astea el a fost in al 9-lea cer cand a terminat si vazandu-l atat de implinit am si uitat de senzatia nu tocmai placuta de dinainte.
cat despre 69, am facut-o si pe asta lol mie una imi place foarte mult, nu ma mai pot concentra la nimic altceva...dar sunt foarte salbatica rodnar si i-am cam lasat niste urme, fara sa vreau evident tongue

bebe V., soarele si luna

#1957 2009-03-01 15:31:33

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

LadyPink a scris:

Pai Ana... ai venit unde trebuia pentru probleme d-astea big_smile chestia e ca gustul spermei poate sa fie diferit in functie de ce manancan: poate sa fie mai dulceag, mai amarui, nu e o regula. E o lista cu diverse fructe s.a.m.d pe care le poate manca inainte ca sa aiba un gust mai "norma" si prin normal zic sa nu fie amaruie sperma.

Iar in ceea ce priveste terminatul pe fatza: multi barbati au fantezia asta smile e misto din punct de vedere vizual. Am facut-o si eu de cateva ori, problema e ca daca iti ajunge prin par se incalceste lol iar daca ajunge in ochi ustura lol am plecat o data de la el cu un ochisor mic si rosu de zici ca eram zombie rotfl nu e nimic rau sau aiurea in asta, doar ca e cam ... messy asa big_smile pentru ca sunt putini care se pot controla si ejacula cum trebuie.. de obicei se duce prin nas, prin ochi, prin par lol

scuza mi intrebarea,poate i idioata..dar de ce ustura daca intra in ochi? :f?rv?nad:

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.