homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL ! ! !-121

#2281 2009-03-11 01:04:25

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Re: SEX ORAL ! ! !

Atunci răm?ne să schimbi amantele periodic, nu? Glumesc. Sunt mai fidel şi mai liniştit dec?t par.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#2282 2009-03-11 02:15:43

narissa
Full member
Inregistrat: 2009-01-04

hai mah..incerc si eu sa te descos. sa invat mai multe . de la un posibil guru al sexualitatii. ziceai tu intr-un post..ca inca nu am descoperit noi reteta sexului de calitate. therefor, nu tine numai pt tine:P

Come play my game.

#2283 2009-03-11 02:23:25

James
Banat

narissa a scris:

hai mah..incerc si eu sa te descos. sa invat mai multe . de la un posibil guru al sexualitatii. ziceai tu intr-un post..ca inca nu am descoperit noi reteta sexului de calitate. therefor, nu tine numai pt tine:P

Nu-s guru, dar eu urlu c?nd termin, iar ea ţipă ca nebuna. Iar asta, fără să jucăm teatru şi să ne minţim ba că nu ne place să facem sex oral, ba că nu vrem... big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#2284 2009-03-11 07:51:29

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

Esti mare attention whore James. smile

#2285 2009-03-11 11:30:28

James
Banat

Și tu gelos, sau cum? Mai ușor cu insultele, nu de alta, dar ?ți fac inimă rea, mai tare.

Publicitate

loading...

#2286 2009-03-11 11:48:49

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

offtopic:love,imi vine sa te dumbom box pentru ca te-ai impacat cu "individul" diablo

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#2287 2009-03-11 12:06:04

Stef
Full member

James, dar nu este o insulta. Este o trasatura de caracter si atat. Intradevar sunt gelos, imi furi dragostea vietii asa ca am planificat sa te atac. Fii serios. Oricum, tu esti cel care imi spui sa ma cenzurez? Ciudat. smile N-am mai vazut barbat, pana acum, care sa faca atat pe misteriosul. Probabil pentru ca este, de obicei, o tactica extrem de feminina. In fine, continua. smile

#2288 2009-03-11 12:11:16

James
Banat

Dar nu-s misterios deloc. ?nsă nu divulg peste tot, pe internet chestiuni ce nu-şi au rostul (poze, date exacte...) pentru că nu urmăresc nimic. Nu-ţi convine ceva, poţi să discuţi cu alţii, nu te oblig să vorbeşti cu mine.

#2289 2009-03-11 13:12:48

Stef
Full member

Desigur exprimarea ta ambigua atunci cand este vorba de orice informatie generala nu inseamna ca faci pe misteriosul.

?: Locuiesti in UK?
R: Uneori. big_smile

You reply: Poate unii fac ?n timp ce vorbesc...

?: Cati ani ai James?
R: Curiozitatea a omor?t pisica. ?n chinuri. smile

Dacă-mi ştii v?rsta interpretezi diferit cele spuse. Uneori favorabil, alteori mai puţin favorabil... aşa că nu ştiu c?t de indicată ar fi să o zic. Oricum, probabil sunt mai ?n v?rstă dec?t o bună parte dintre voi...

Your reply: Şi dacă nu-s băiat?

Ai dreptate. Toate aceste intrebari au fost prea amenintatoare pentru tine si modul in care ai raspuns nu tinde a parea misterios deloc. Esti un barbat matur, realizat si cu o viata, atat sexuala cat si generala, de invidiat. Stai cu clientii pe YM si iti petreci ziua pe un forum numit anticonceptionale. Ai nick-ul James, nume real pus la profil "James Bond" si varsta ta sau locatia ta ( pana si sexul tau ) sunt subiecte tabu care intra in rand cu marile legende autohtone si nu numai. Zici ca nu te cenzurezi si ca daca iti va fi impusa cenzura pe acest forum vei pleca dar ajungi sa fii cenzurat, sa te auto-cenzurezi si sa ramai pe forum. In 7 zile ai facut 173 de posturi, in majoritatea insultand si facand pe interesantul. Bagi smile-uri ca o fata mare la maritat si te consideri mare barbat simtind nevoia sa te lauzi cu performantele tale sexuale pe un forum plin de necunoscuti. Cu un lucru ai mare dreptate, nu ma obliga nimeni sa vorbesc cu tine. Deh, asta e post-postmodernismul. Poti sa fii, daca vrei, un adevarat Superman pe un forum. Felicitari! smile

Ultima oara a fost editat de Stef (2009-03-11 13:15:07)

#2290 2009-03-11 13:17:37

narissa
Full member
Inregistrat: 2009-01-04

hugzy bugzy. ai un biscuite din partea mea big_smile

ce mai faci? cum o mai duci? hai sa fim on-topic. ne povestesti ceva? (imi cam place sa descos baietii/barbatii sau ce-or fi.e interesant)

Come play my game.

#2291 2009-03-11 13:21:58

James
Banat

Dragule, pur şi simplu am intrat aici din plictiseală. Nu am o problemă, nu-s ?n căutare de femei, nu am de g?nd să postez poze cu mine (cum fac alţi masculi feroce de pe aici, serioşi de mama focului), nu-mi pasă ce crezi tu, iar asta o zic ca să te scutesc de efortul pe care-l depui ?n a-ţi apăra poziţia de mascul alfa.

Sunt ochelarist, mic, slab, prost, ur?t, sărac, distrus din punct de vedere sentimental, fără carieră, fără nimic, nici posturile nu-s ale mele, le-am furat de pe alte forumuri. Na, e mai bine aşa? Eşti fericit acum că ai aflat adevărul?

Era un vers, al unui c?ntăreţ de seama ta, unul mic şi cu bube-n cap... ?unii ?şi iau meseria de căcat prea ?n serios?... ?n cazul tău, ?meseria? de bărbatul de pe forum. ?n altă ordine de idei, eşti liber să mă citeşti sau nu, să mă crezi sau nu... i don't give a flying fuck. Not just a regular one. wink

#2292 2009-03-11 15:54:01

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Stef a scris:

Desigur exprimarea ta ambigua atunci cand este vorba de orice informatie generala nu inseamna ca faci pe misteriosul.

Dacă-mi ştii v?rsta interpretezi diferit cele spuse. Uneori favorabil, alteori mai puţin favorabil... aşa că nu ştiu c?t de indicată ar fi să o zic. Oricum, probabil sunt mai ?n v?rstă dec?t o bună parte dintre voi...

Ai dreptate. Toate aceste intrebari au fost prea amenintatoare pentru tine si modul in care ai raspuns nu tinde a parea misterios deloc. Esti un barbat matur, realizat si cu o viata, atat sexuala cat si generala, de invidiat. Stai cu clientii pe YM si iti petreci ziua pe un forum numit anticonceptionale. Ai nick-ul James, nume real pus la profil "James Bond" si varsta ta sau locatia ta ( pana si sexul tau ) sunt subiecte tabu care intra in rand cu marile legende autohtone si nu numai. Zici ca nu te cenzurezi si ca daca iti va fi impusa cenzura pe acest forum vei pleca dar ajungi sa fii cenzurat, sa te auto-cenzurezi si sa ramai pe forum. In 7 zile ai facut 173 de posturi, in majoritatea insultand si facand pe interesantul. Bagi smile-uri ca o fata mare la maritat si te consideri mare barbat simtind nevoia sa te lauzi cu performantele tale sexuale pe un forum plin de necunoscuti. Cu un lucru ai mare dreptate, nu ma obliga nimeni sa vorbesc cu tine. Deh, asta e post-postmodernismul. Poti sa fii, daca vrei, un adevarat Superman pe un forum. Felicitari! smile

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  cool

eu,tu si restul lumii...

#2293 2009-03-11 17:14:08

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Stef a scris:

cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  rotfl  rotfl  rotfl  applause  applause

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#2294 2009-03-11 17:29:50

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

acum 203 posturi,cred e mai activ pe  forum decat sexual=)) pc

eu,tu si restul lumii...

#2295 2009-03-11 17:47:09

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Kids, radeti ca la clasa a IV-a punish Iar topicul de caracterizari este la Members Area si se fac la cerere din cate am inteles. Si chiar va face mai happy postul lui Stef? Hmm..

James a scris:

Dragule, pur şi simplu am intrat aici din plictiseală. Nu am o problemă, nu-s ?n căutare de femei, nu am de g?nd să postez poze cu mine (cum fac alţi masculi feroce de pe aici, serioşi de mama focului), nu-mi pasă ce crezi tu, iar asta o zic ca să te scutesc de efortul pe care-l depui ?n a-ţi apăra poziţia de mascul alfa.

Sunt ochelarist, mic, slab, prost, ur?t, sărac, distrus din punct de vedere sentimental, fără carieră, fără nimic, nici posturile nu-s ale mele, le-am furat de pe alte forumuri. Na, e mai bine aşa? Eşti fericit acum că ai aflat adevărul?

Era un vers, al unui c?ntăreţ de seama ta, unul mic şi cu bube-n cap... ?unii ?şi iau meseria de căcat prea ?n serios?... ?n cazul tău, ?meseria? de bărbatul de pe forum. ?n altă ordine de idei, eşti liber să mă citeşti sau nu, să mă crezi sau nu... i don't give a flying fuck. Not just a regular one. wink

tummenupp

Goodnight moon

#2296 2009-03-11 19:18:26

James
Banat

Contează calitatea nu cantitatea ?fanilor?. Ai mei sunt mai buni, mai deştepţi şi mai maturi.

Mulţumesc mult, oricum vă iubesc pe toate.  retas

Ultima oara a fost editat de James (2009-03-11 19:19:15)

#2297 2009-03-11 23:00:14

Stef
Full member

James a scris:

Daca nu iti pasa ce credeam eu nu te-ai fi angajat in discutia asta. Iar legat de "apararea pozitiei mele de mascul alfa", sincer, nu-mi amintesc sa ma fi aparat cu nimic. Exprimarea ta cu "masculi feroce" si "mascul alfa" imi aminteste de citystar. Si el avea aceleasi ofuri.

Cat despre cat de fericit sunt eu despre dezvaluirea ta (din care, probabil, jumatate cuprinde adevaruri); nu este vorba despre fericire ci respectarea principiilor dupa care imi ghidez comportamentul si despre putin amuzament (de care am parte din plin).

Imi place ca te-ai atacat si ai trecut la insulte cu greutate precum "unui c?ntareţ de seama ta, unul mic şi cu bube-n cap". Cat despre "meseria" de bărbat de pe forum, tu pari sa te incadrezi in tipar tocmai bine.

Ca ultima resursa vad ca este recurenta nevoia ta de a insulta. Atribui unui grup de oameni calitati precum prostie si imaturitate pentru ca nu sunt de acord cu tine? Sa nu mai vorbim despre faptul ca simti nevoia sa contorizezi "fanii" acumulati; nu ca ar fi greu sau ceva.

Numai bine "dragul meu" James. smile

#2298 2009-03-11 23:20:33

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

in speranta ca nu trebuie sa ma repet (exista un topic cu dedicatie speciala) atat mai am de spus: nu vreau sa vad o avalansa de testosteron pe forum...cine poate discuta civilizat si fara insulte bine...cine nu sa invete sau sa taca...si in plus sunteti ffffffffffffffffff offtopic...

happy with him...inlove with him...puss

#2299 2009-03-11 23:37:11

James
Banat

Eu o să las puştiul ?n pace, să se bată cu pumnii ?n piept c?t vrea, am terminat cu el. smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.