homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL ! ! !-147

#2775 2009-05-14 14:09:14

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

Re: SEX ORAL ! ! !

Katalyna2311 a scris:

in love incerci atat cat poti. eu am inceput sa il pup si am tinut-o asa ceva vreme, apoi am inceput sa ma folosesc si de limba pana cand m-am simtit capabila sa pun gura si sa nu mi se faca scarba chicot

il pacalesc eu cumva....sper sa nu fie foarte surprins wow big_smile

dar el ce reactie a avut atunci?

Ultima oara a fost editat de in_love (2009-05-14 14:11:12)

kapitulation

#2776 2009-05-14 14:10:41

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

adina15 a scris:

esti chiar  norocoasa atunci .eu chiar nu ma omor sa mi se faca as zice chiar deloc........felicitari...........oricum trebuie sa recunoastem k noi oferim mai mult decat ei noua chicot

aaaaaaaaaaaaah, DE CE?  va  va  va  va  va  deci, jur, eu nu pot sa inteleg femeile care nu accepta asa ceva!! hai, ca nu faceti voi partenerilor, mai treaca-mearga, dar sa nu VREI sa ti se faca?  wow sa imi explice si mie cineva cu mai mult de "nu-mi place si gata" smile

#2777 2009-05-14 14:12:33

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

LadyPink a scris:

adina15 a scris:

esti chiar  norocoasa atunci .eu chiar nu ma omor sa mi se faca as zice chiar deloc........felicitari...........oricum trebuie sa recunoastem k noi oferim mai mult decat ei noua chicot

aaaaaaaaaaaaah, DE CE?  va  va  va  va  va  deci, jur, eu nu pot sa inteleg femeile care nu accepta asa ceva!! hai, ca nu faceti voi partenerilor, mai treaca-mearga, dar sa nu VREI sa ti se faca?  wow sa imi explice si mie cineva cu mai mult de "nu-mi place si gata" smile

yo nu inteleg nici partea cu nu-mi place lol nu inteleg cum poate sa nu'ti placa sa ti se faca big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#2778 2009-05-14 14:14:02

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

lady si eu cand eram mai micuta nu prea vroiam sa imi faca. daca miroase nu stiu cum, daca e gustu nu stiu cum, daca nu stiu ce..etc.  lol

Dragostea nu se stă, se face.

#2779 2009-05-14 14:15:13

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

am momente cand nu mi place...sau poate ca nu e vorba neaparat de placut ci ca nu simt mare lucru...o fi de vina si anticonceptionalele.Cateodata astept sa termine mai repede si sa inceapa normal,ca ma excita mai tare asa sexinpat

kapitulation

Publicitate

loading...

#2780 2009-05-14 14:15:45

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

delyutza* a scris:

LadyPink a scris:

adina15 a scris:

yo nu inteleg nici partea cu nu-mi place lol nu inteleg cum poate sa nu'ti placa sa ti se faca big_smile

nu stiu pur si simplu nu sunt f atrasa d ideea asa:D sau d latura asta a sexului........dar nici nu nu as zice merge din knd in cand chicot  chicot .....oricum o sa fiu d azi incolo mai open mind.............

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#2781 2009-05-14 14:17:54

LadyPink
Platinum member
Site

adina15 a scris:

da am intalnit f multi barbati kre sunt rezervati  merg p ideea"dc sa pun eu gura unde au mai bagat si altii"......

pfoaaaai de capul meu, n-am mai auzit de mentalitatea asta de muuuult  alcool chiar ca incep sa ma simt norocoasa, cu toti nemernicii mei cu tot lol

#2782 2009-05-14 14:23:09

adina15
Hero member

LadyPink a scris:

adina15 a scris:

da am intalnit f multi barbati kre sunt rezervati  merg p ideea"dc sa pun eu gura unde au mai bagat si altii"......

pfoaaaai de capul meu, n-am mai auzit de mentalitatea asta de muuuult  alcool chiar ca incep sa ma simt norocoasa, cu toti nemernicii mei cu tot lol

din pacate eu o mai aud dar asa e fiecare e cu parerea lui desii eu cred k una zic si alta fac knd sunt cu partenera lor.........cred k atunci se dezlantuie d orice inhibitii si trec peste orice alta idee

#2783 2009-05-14 14:24:15

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

mie nu imi place atat de mult sa mi se faca sex oral.
pt. mine nu e cine stie ce placere fantastica sexul oral si orgasmul clitoridian. alui meu ii place si e dispus oricand sa ia liftul pana jos  big_smile  si il las de fiecare data, insa prefer sa treaca rapid la actiune  big_smile , nu sa o lalaim asa o ora.   
in schimb mie imi place sa ii fac sex oral. anytime, anywhere  lol

#2784 2009-05-14 14:24:56

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

pai daca e surprins eu zic ca o sa fie si mai bine tongue
lady imi place ce si cum ai scris mai sus si iti dau dreptate.
ce reactie avea? pai era surprins si cred ca nici el nu stia ce i se intampla, dar de fiecare data imi cerea sa o mai fac macar o data. imi placea privirea lui cand faceam ceva nou

Ultima oara a fost editat de Katalyna2311 (2009-05-14 14:30:08)

#2785 2009-05-14 14:30:49

LadyPink
Platinum member
Site

passenger a scris:

pt. mine nu e cine stie ce placere fantastica sexul oral si orgasmul clitoridian.

eu merg pe ideea: "orgasm? bring it on!!!" lol sub orice forma, e mai mult decat binevenit. big_smile si nu-i nimic in neregula sa nu vrei sa stea acolo un secol, mentionasem ca nici mie nu imi place sa dureze o eternitate si ca mai misto e sa alternam - si eu lui, si el mie cu sexu normal - dar intrebarea mea era legata de femeile care se oripileaza la ideea asta si nu lasa sub nicio forma barbatul sa le faca oral...

kata, bine ca macar tu esti de acord cu ce am zis, ma gandeam ca nu apuc bine sa postez si sar pe mine ca privesc problema prea detasat smile

#2786 2009-05-14 14:39:06

Sonia_Simona
Insomniac member

nu vad de ce sa sara cineva pe tine lady, daca tu dreptate in tot ceea ce ai spus. astia sunt barbatii....ce sa le facem?!

#2787 2009-05-14 14:44:18

adina15
Hero member

LadyPink a scris:

passenger a scris:

pt. mine nu e cine stie ce placere fantastica sexul oral si orgasmul clitoridian.

eu merg pe ideea: "orgasm? bring it on!!!" lol sub orice forma, e mai mult decat binevenit. big_smile si nu-i nimic in neregula sa nu vrei sa stea acolo un secol, mentionasem ca nici mie nu imi place sa dureze o eternitate si ca mai misto e sa alternam - si eu lui, si el mie cu sexu normal - dar intrebarea mea era legata de femeile care se oripileaza la ideea asta si nu lasa sub nicio forma barbatul sa le faca oral...

kata, bine ca macar tu esti de acord cu ce am zis, ma gandeam ca nu apuc bine sa postez si sar pe mine ca privesc problema prea detasat smile

sunt d acord cu tine   imi place ideea cu alternatul f mult asa e mai distractiv:Dbig_smile........abia astept sa.l prind chicot  chicot  rotfl ................

#2788 2009-05-14 15:12:18

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

LadyPink a scris:

5. Anca, daca ti-e scarba sa o faci, de ce o mai faci?

as putea raspunde: conform cu punctul 1., daca nu i-as face, l-as pierde. si la fel si pe urmatorul, deci prin generalizare: pt ca n-o sa stea niciunul cu mine daca nu ii fac smile
dar raspunsul e: "pur si simplu evit sa-i fac. am facut-o, am vazut cum e si nu e ceva care sa-mi placa"

legat de "sa imi explice si mie cineva cu mai mult de "nu-mi place si gata"", nu e de ajuns asta? mie mi se pare firesc daca nu iti place ceva, sa nu faci/primesti acel ceva.

#2789 2009-05-14 15:18:06

LadyPink
Platinum member
Site

Anca, aia cu "sa-mi explice si mie cineva" se referea la femeile care refuza sa primeasca sex oral de la partenerul lor mult iubit... nu la motivul pentru care nu o faci tu.

Si te simti implinita daca faci chestia asta doar din datorie ? Asta e ideea ta de satisfactie sexuala atat pentru tine cat si pentru el? Sunt doar niste intrebari, pura curiozitate, pentru ca ma intereseaza un caz separat, cunoscut de mine, asemanator cu situatia ta (si poate a multor altor femei)

#2790 2009-05-14 15:22:57

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

"se referea la femeile care refuza sa primeasca sex oral de la partenerul lor mult iubit" - pai nu e cazul meu? la asta m-am referit si eu. de ce refuz sa-mi las iubitul sa o faca...  roll

ma simt implinita pe alte planuri (care mie imi sunt suficiente). iar chestia asta n-o fac din datorie. am facut-o din curiozitate, acum n-o mai fac deloc.

#2791 2009-05-14 16:07:30

a_d_a
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2008-11-29

general vorbind  smile : daca ai facut si nu iti place ok, asta e .....nu te obliga nimeni....dar daca nu ai facut si zici ca nu iti place, eu zic macar sa incerci  chicot ......eu acum un an as fi zis ca in nici un caz nu as face....cum adica?... acklad .....si ca sa vezi pana la urma am inceput cu oralul si dupa am trecut la normal...... rotfl
nu stiu daca a fost din cauza atractie f mare ....fiind si la inceputul relatiei.....probabil atractie amestecata cu curiozitate........la inceput cand mi-a zis am ramas socata....dupa am inceput sa devin curioasa......dupa am facut-o... urmatoarea data a fost si mai bine...... am tot invatat pe parcurs.....si acum el se declara pe deplin multumit....sper ca nu ma minte  tongue ..... si in plus e foarte excitant pt mine sa fac asta si sa il vad cu reactioneaza  chicot
nu cred ca as face sex oral decat unui tip pe care il iubesc ..... si daca il iubesc nu cred ca e posibil sa imi fie scarba sau ceva de genul asta.....dar asta sunt eu....nu zic ca toate tb sa fie ca mine smile .....

Ultima oara a fost editat de a_d_a (2009-05-14 16:08:39)

#2792 2009-05-14 18:28:49

liku
New member
Inregistrat: 2009-04-15

lady sunt foarte de acord cu tine, ai punctat foarte bine. si eu sunt de parere ca daca nu iti place sa ii faci oral partenerului nu ar trebui sa o faci din obligatie, caci dupa mai mult timp, la un moment dat s-ar putea transforma in frustrare, in dezgust de sine, si in mult mai multe inhibari (mai ales daca ac problema nu este discutata intre cei doi).
in ceea ce ma priveste imi place sa primesc (nu mult timp) dar mai mult imi place sa ii ofer sotului meu un oral pe cinste.
si sunt de parere ca daca nu incerci nu ai cum sa stii daca iti place sau nu, si eu la inceput priveam cu dezgust sexul oral, si nu credeam ca voi face acest lucru ever. dar la inceput mi-a facut el, si incet incet am incercat si eu (inconstient poate, m-a dus valul), a fost binisor, apoi din ce in ce mai bine si acum imi place la nebunie :rodna

#2793 2009-05-14 19:28:18

Sonia_Simona
Insomniac member

liku a scris:

si sunt de parere ca daca nu incerci nu ai cum sa stii daca iti place sau nu, si eu la inceput priveam cu dezgust sexul oral, si nu credeam ca voi face acest lucru ever. dar la inceput mi-a facut el, si incet incet am incercat si eu (inconstient poate, m-a dus valul), a fost binisor, apoi din ce in ce mai bine si acum imi place la nebunie :rodna

liku eu cand eram mai micuta pana mai incoace spuneam ca nici sex nu fac decat cand va fi sa am bebei ca deh....mi se parea  acklad ce sa mai zic de oral?!!!!!!!  am zis ca pe acesta chiar nu am de gand sa il practic vreodata si nah ca intotdeauna ce nu mi-am dorit aia am patit, aia am facut sau de aia am dat.  partea buna e ca am inceput din curiozitate si de dragul de a-i da lui ceea ce isi dorea foarte mult.e adevarat ca nu mi-a placut mult timp, dar acum daca am o fantezie, trebuie sa includ si oralul facut lui caci altfel nu ma simt bine.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.