homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL ! ! !-155

#2927 2009-06-20 18:45:15

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: SEX ORAL ! ! !

chestia cu pauzele e alegerea ta. eu una fac... cursiv,fara intreruperi.

#2928 2009-06-20 18:50:34

o fetita dulce
New member
Inregistrat: 2009-06-20

pai presupun k la tine termina din oral si daca asta vrei, e normal sa nu faci pauze. pana la urma fiecare are stilul sau si depinde si de partener. eu stiu k il cam chinui pe al meu tongue saracu...

#2929 2009-06-20 18:51:40

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

si cine spune ca a2a oara nu poate se termine? smile de ce sa nu-l termini din oral,si dup-aia sa-l termini si in asternut? tongue  pluralul e mai bun decat singularul.

#2930 2009-06-20 18:59:05

o fetita dulce
New member
Inregistrat: 2009-06-20

asta asa este, dar daca termina din oral trebuie sa astept ceva k sa facem si normal si nu-mi place. asa prefer sa le fac pe amandoua si sa termine o data big_smile. stiu k sunt egoista, dar e norocul nostru k putem sa avem mai multe orgasme smile . eventual prefer prima partida normal si a doua oral k sa termine de 2 ori si eu sa fiu satisfacuta din prima angel

#2931 2009-06-20 19:01:44

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

ShineOfBlood a scris:

si cine spune ca a2a oara nu poate se termine? smile de ce sa nu-l termini din oral,si dup-aia sa-l termini si in asternut? tongue  pluralul e mai bun decat singularul.

asa facem noi tongue si cred ca e cel mai bine pt ca prima data se termina mai repede ( cel putin in cazul alui meu) deci nu trebuie prestat prea mult cu gura pana n-o mai simt chicot iar a doua oara e placerea mai mare pt mine ca nu termina prea repede deci are timp destul sa ma satisfaca rodnar

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#2932 2009-06-20 21:49:13

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

James a scris:

Puţin sex ?n gură scurtează oralul. big_smile

si-l face sa se simta al dracului de pervers big_smile

#2933 2009-06-23 22:01:33

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

o fetita dulce a scris:

James a scris:

Dacă faci 30 min., e clar că nu-i place. Bravo ţie că rezişti, dar faptul că şi el rezistă... nu e prea bine.

daca nu i-ar placea nu m-ar mai lasa, nu crezi? si participa destul de bine avand in vedere k nu e genul care sa se prefaca. si NU am zis 30 de minute non-stop. iti dai seama k ar trebui sa mi se faca statuie daca ar fi asa lol . chiar am precizat k mai fac pauze in care ne jucam doar si e normal sa nu termine daca eu ma opresc un moment sau incetinesc ritmul. k sa intelegei mai bine, noi folosim oralul k preludiu. daca ar fi sa vreau sa termine in 5 min ar fi gata, dar pe mine cine m-ar mai satisface atunci? tongue

Holy Mother of Blowjobs, Batman ! Juma de ora ? WoW ! Eu n-as rezista atat in veci, una ca preludiu nu cred ca rezist sa mi se faca oral, fara sa vreau sa trec la act in sine, mai mult de 10 minute si fie el doar preludiu fara oral, nu cred ca pot psihic mai mult de 20 inainte sa ma arunc peste problema big_smile

Ultima oara a fost editat de sioux (2009-06-23 22:02:09)

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#2934 2009-06-23 22:09:34

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

si 10 minute mi se pare mult...30 e deja exagerat

#2935 2009-06-23 22:26:31

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Reviu la cerinţele lui Lady lol
Apoi referitor la ce spunea sioux:
Nuş, noi nu prea folosim oralul ca preludiu. Cel puţin nu al lui. Nu atunci c?nd ne dorim am?ndoi să facem sex.
?n rest, c?nd mă apucă pe mine aşa o poftă din senin, at. ?ncep cu un oral, şi dacă şi el are chef de sex, nu rezistă mai mult de 5 minute, că deja e pe mine smile
Nu ştiu na, da mie ?mi place ca dacă ?ncep să-i fac oral, să ?l şi termin aşa.

Ultima oara a fost editat de Finesse (2009-06-23 22:27:17)

Goodnight moon

#2936 2009-06-23 22:31:36

sioux
Full member

Hmmm eu nu prea termin asa decat daca din cauza perioadei sau a altor probleme nu se poate altfel big_smile Imi place mai mult la caldurica rotfl Darrrrr , sa nu se inteleaga ca atunci cand termin din oral nu e foarte bine, ba dimpotriva, e doar chestie de preferinte big_smile

#2937 2009-06-23 22:36:54

Finesse
Banat

?mi doresc enorm să fi fost bărbat numai pentru a trăi senzaţiile lui, să văd cum e ?ntr-o gură moale şi calda sau inside ea. Dar cred că am mai spus-o asta aici de vreo 2 ori chicot

Goodnight moon

#2938 2009-06-23 22:38:05

sioux
Full member

Nici nu stiti ce pierdeti big_smile

#2939 2009-06-23 22:49:45

Finesse
Banat

Nu nu ştim, dară noi nu suntem prezente şi nici nu avem vreo legătură cu asta lol
Dar senzaţia... hmmm

Goodnight moon

#2940 2009-06-24 00:22:52

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

smile si eu ma intreb uneori cum se simte ... la noi oralul e la ordinea actelor... asta si pentru ca mie imi place mult sa fac, iar pe el il excita in principal dorinta si pasiunea cu care o fac, cand ma priveste in oglinda si vede cat de mult imi place; apoi placerea care provine din control si din impunerea ritmului... e o pleiada intreaga de senzatii care nu tine neaparat de tehnica in sine smile ci de persoana si de pasiune... si cum sa nu vrei sa oferi asa ceva cu o asa de mare intensitate? smile

ultima oara cand s-a intamplat, pentru ca nu o mai facusem de mult, am avut un moment in timpul actului cand m-am dedicat doar oralului... l-am convins sa nu se mai infiga in par si in gat si sa ma lase pe mine sa fac cum vreau si cat vreau... si ma uitam din cand in cand la el, el ma fixa cu privirea... dorinta in forma cea mai pura, extaz, pasiune... tot i se citea in ochi... si eu faceam totul, eu aveam toata puterea smile carei femei nu i-ar placea asa ceva?? smile

#2941 2009-06-24 09:19:34

Finesse
Banat

LadyPink a scris:

el ma fixa cu privirea... dorinta in forma cea mai pura, extaz, pasiune... tot i se citea in ochi... si eu faceam totul, eu aveam toata puterea smile carei femei nu i-ar placea asa ceva?? smile

Ft. bine spus ?n prima parte wink
Legat de ?ntrebarea din final: să-ţi enumăr c?teva? lol

pfff  drool abia aştept chicot

Goodnight moon

#2942 2009-06-24 10:44:50

Ella23
New member
Inregistrat: 2009-06-24

Sexul oral este o experienta minunata, chiar si cel anal poate fi la fel. Sunt de acord cu faptul ca trebuie sa existe comunicare si ca partenerul (a) este indreptatit (a) sa-i spuna iubitei/ iubitului ce asteapta de la ea si invers. Sexul oral nu se face pur si simplu, trebuie sa stii si cum sa-l faci. Nu zic ca e o arta, dar sunt anumite trucuri de care ar trebui sa tinem cont.  Parerea mea este ca in momentul in care nu ne place cum este facut sexul oral, trebuie sa discutam cu partenerul/ partenera. In caz contar, acesta va crede ca totul e ok si ca se pricepe de minune. Ah, si in niciun caz, sa nu ne prefacem ca ne simtim bine wink Voi ce credeti?

#2943 2009-06-24 11:34:29

anabella_n
Hero member

LadyPink a scris:

la noi oralul e la ordinea actelor... asta si pentru ca mie imi place mult sa fac, iar pe el il excita in principal dorinta si pasiunea cu care o fac

apropo de ce zici tu aici...mie-mi place s-o sug ca pe o acadea si s-o ling ca pe o inghetata
cred ca de aia rezista doar 2-3 minute lol

#2944 2009-06-24 12:16:57

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Fine, pana si intrebarile retorice ne enerveaza, nu? lol teoretic... teoretic, fiecarei femei ar trebui sa-i placa sa detina controlul in pat si sa aiba barbatul la degetul mic - si pentru asta sa se foloseasca de fiecare metoda care-i sta la indemana. Practic insa intervin prea multi factori care tin mult prea multe femei departe de niste senzatii super tare smile

Ella, ca pentru orice alta practica sexuala, si pentru sexul oral trebuie sa existe dorinta. Daca o faci doar de dragul de a o face, nu iese nimic bun, oricat de talentata ai fi tu intr-ale tehnicii smile si zic asta din experienta personala. Deci poate ca tehnica lasa un pic de dorit, dar ca si barbat, cand o vezi cu cata pofta si pasiune o face, nu prea mai tii cont de cum isi invarte limba big_smile mie cel putin asa mi-au zis barbatii carora le-am facut sau cu care doar am vorbit despre chestia asta. Si da, normal, trebuie comunicat mult si eficient si intre asternuturi!

Anabella, fiecarui barbat ii place altceva smile al meu spre exemplu e innebunit dupa deep si dupa dorinta de a ma lua el de cap si de a controla totul... si pentru ca tehnica imi permite mie, iar organul ii permite lui, de cele mai multe ori se transforma in ceva destul de animalic big_smile

#2945 2009-06-24 12:21:39

anabella_n
Hero member

LadyPink a scris:

Anabella, fiecarui barbat ii place altceva smile al meu spre exemplu e innebunit dupa deep si dupa dorinta de a ma lua el de cap si de a controla totul... si pentru ca tehnica imi permite mie, iar organul ii permite lui, de cele mai multe ori se transforma in ceva destul de animalic big_smile

misto! (ca sa-l parafrazez pe iri dupa un episod asemanator)
si al meu are momente cand prefera deep si sa detina el controlul. dar avem o problema cu asta: prea maaare si gros pt deep smile, deci ne limitam si noi la ce putem

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.