|
Nu esti logat.
SEX ORAL ! ! !-38#704 2007-11-30 00:21:11
Re: SEX ORAL ! ! !nici eu nu ma innebunesc sa imi faca prefer sa fac pt k...simt ceva placere dar sunt inhibata cand coboara el acolo jos....si ii zic 'nu nu'...nu stiu ce am..poate k nu vreau sa il dezamagesc k eu nu simt asa multa placere...si mai sunt si prima careia ii face cica...desi a avut n-spe partenere... Offline #705 2007-11-30 19:30:08
Re: SEX ORAL ! ! !el tot spune k din cauza k nu ma 'satisface' vom ajunge sa ne certam..si nu e asa..e adevarat k cateodata cand am si eu chef si n-avem unde si cand ma supar...dar nu e vina lui... mie imi place asa cum e acum,sa il stiu pe el satisfacut ma face sa ma simt cel mai bine.din pacate el nu ma crede cand ii zic k pt mine conteaza mai mult sa il am langa mine decat sa mi se intample si mie odata acel mare bang.iar azi a fost atat de frumos,m-am simtit atat de bine,am avut niste senzatii extraordinare si cred k inca putin si gata...dar putinul ala nu stiu ce e si ce trebuie.oricum...nu ma interesaza asa mult finalul ala,si as vrea k si el sa inteleaga asta si sa nu mai fie nesigur si suparat din cauza asta. Offline #706 2007-11-30 19:43:16
Re: SEX ORAL ! ! !a.w... cand ati inceput? k eu primul orgasm l-am avut dupa vreo 2 ani Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #707 2007-11-30 19:47:38
Re: SEX ORAL ! ! !
Offline #708 2007-11-30 20:14:29
pai km acum 8 luni...mai am timp. e bine de stiut Offline Publicitateloading...
#709 2007-11-30 21:09:43
Re: SEX ORAL ! ! !si pana sa stiu ce e aia mi se parea oricum fantastic ceea ce faceam da` eram copil Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #710 2007-12-01 02:34:47
Marchizul de sade cik dar nu stie ce versiune Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #711 2007-12-06 17:11:11
Re: SEX ORAL ! ! !si eu sunt la fel ori mai jos, ori sus acolo deasupra clitorisisului Ultima oara a fost editat de deadrose (2007-12-06 17:11:38) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #712 2007-12-06 17:25:05
Re: SEX ORAL ! ! !aoleu cand vad topicu asta ma apuca o pofta ...da degeaba Offline #713 2007-12-06 20:03:37
Re: SEX ORAL ! ! !ma misc eu unde simt io ca tre sa pupe, si daca schimba locu ma mut iar http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #714 2007-12-06 22:58:40
Re: SEX ORAL ! ! !thinkpink, el este singurul care ti-a oferit asa ceva?? Offline #715 2007-12-07 09:36:00
Re: SEX ORAL ! ! !vezi k poate apasa prea tare http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #716 2007-12-07 09:36:52
Re: SEX ORAL ! ! !el face multtt mai bine toata treaba asta decat mine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #717 2007-12-07 14:12:21
Re: SEX ORAL ! ! !iti infigi manuta in parul lui si ii dai asa indicatii . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #718 2007-12-07 14:42:13
Re: SEX ORAL ! ! !pune-l pe el pe spate, si tu te pui cu pasarica desupra gurii lui eee? cum suna? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #719 2007-12-07 15:21:33
Re: SEX ORAL ! ! !offf stau aici la taclale despre chestii destea... si ma lua un chefffffffffffff. vai si nu am in cap decat toatele de baruri =P~ si inca astept ploaia aia de vara http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #720 2007-12-07 17:27:21
Re: SEX ORAL ! ! !cred ca mentaliatatea asta cu sexul oral ca numai cu*vele il fac este cam depasita mi se pare o tampenie . Cred ca oricine isi doreste la un moment dat sa incerce si daca nu incearca nu stie ce a pierdut sau ce ar fi putut castiga . e o senzatie super sa ti se faca dar si sa oferi persoanei pe care o iubesti si stii ca te iubeste , fiindca intr-adevar e o chestie super intima in care el ajunge sa iti cunosca absolut tot corpul si ce te face fericita si invers desigur . e super sa incepi o noapte de asta de dragoste cu sex oral ....... mi se pare ceva nebunesc si al naibii de frumos asta e parerea mea ........ love is a bird she need to fly... Offline #721 2007-12-07 19:14:27
deci asta e CEA MAI TARE senzatie posibila Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #722 2007-12-07 19:20:51
io o zisai asa din imaginatie, dar daca zici tu o sa si incerc http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|