|
Nu esti logat.
SEX ORAL ! ! !-50#932 2007-12-24 09:32:34
Re: SEX ORAL ! ! !da shtiu asha le faceam si eu(ca acum mi'e lene....si nu numai:P nu mai fac pt ca ma excitam singura in public din cauza lor:))si ma enervam:P) 6 ani de dragoste Offline #933 2007-12-30 18:04:28
Re: SEX ORAL ! ! !si mie imi place sa ii fac sex oral mai mult decat sa mi se faca mie...mai ales cand vad k il innebuneste atomat ma exicta si pe mine la maxim ) pupiki Offline #935 2008-01-01 19:00:36
Re: SEX ORAL ! ! !deci chestia cu scarba........sa nu imi zica mie toti care sunteti aici ca nu va retinut da e o oarecare scarba dar trebuie sa iti infrangi chestia asta cum se zice iti ei inima in dinti si o faci si realizezi ca nu e nimic naspa si e o chestie placuta dar nus depinde de mentalitatea fiecariua....era o fata care zicea ca iubitu ei ii zice nu findca nu vrea sa o injoseasca sau nus ce......asa ma fost sie u aceiasi mentalitate cum sa imi faca mie prietena mea asa ceva......si etc cum sa o sarut eu dupa si anumite chesti care ma bantuiau dar am trecut peste va trece peste.........mie 1nu mie rusine cu sexu oral.....tovarasi mei ca vai domne ca cum sa o lsai sa iti faca asa ceva sau cum sa ii faci u asa usor......fiecare cu conceptiile lor dar chestia e ca tovarsi mei au 20 de ani si nu prea stiu cum arata o pasarica asa ca nu ma atac......de e o chestie normala.....cancer si nus ce vrajeli placerea vieti conteaza si inseamna ca o actrita poro ar trebui sa moara in fiecare an......hai sa fim seriosi aaa si inca ceva....igiena conteaza mult foarte mult..... Offline #936 2008-01-01 19:12:43
Re: SEX ORAL ! ! !conteaza igena bogdan foarte mult adevarat si faza cu cancerul este adevarata tocmai ca se pote transmite prin sex oral hpv.care provoaca cancerul de col uterin daca ajunge in gat se poate intampla sa faci cancer in gat.asta in situatia in care faci sex oral cu multi parteneri VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#937 2008-01-01 19:24:53
Re: SEX ORAL ! ! !ms pt sfaturi chestia asta nu o stiam cat de adevarat e cu canceru dar daca ai o rlatie stabila eu zic ca e totul ok Offline #938 2008-01-01 19:30:49
Re: SEX ORAL ! ! !da normal.ideea e sa nu ai parteneri cu nemiluita.multi adolescenti practica sexul oral neprotejat si cu multiplii parteneri tocmai in ideea ca nu iei nimic si nu e chiar asa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #939 2008-01-01 22:57:29
Re: SEX ORAL ! ! !ivy si ralucaelena au perfecta dreptate ...cand iubesti pe cineva "iti iei inima in dintii" si faci tot posibilul ca pers iubita sa se simta bine.... pentru ca automat si tu te vei simti f bne....mai ce sa zic nu e o chestie asa naspa pe cat cred unii... acum depinde cu cine o faci si ce simti pt pers respectiva....si poate asta depinde de mentalitate da totusi in ziua de azi sexul oral nu e nimic neobisnuit si merit incercat:) sexul oral este o cale de cunoastere mai intensa a partenerului si de ce nu de satisfacere:) Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #940 2008-01-03 12:55:38
Re: SEX ORAL ! ! !..am tot citit ce ati scris la topicul asta ..si la altele asemanatoare:dsper sa tin minte cate ceva k sa pot aplik. Offline #941 2008-01-03 12:57:44
Re: SEX ORAL ! ! !poti sa ii ceri direct .eu asa fac VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #942 2008-01-03 13:01:18
Re: SEX ORAL ! ! !si cum sa ii spun direct??eu nu is chiar asa de directa de felul meu:(el nu imi cere direct niciodata..adik,,de obicei imi dau seama dupa cum imi prinde limbutza cu gura cand ne sarutam.tu prima oara cand ti-a facut,i-ai cerut tu sau ti-a fact din proprie initiativa??si mai e o chestie...noi fetele suntem mai umede nu are gust ciudat ?? Offline #943 2008-01-03 13:01:43
Re: SEX ORAL ! ! !hm...faza e, a mai facut-o pana acum in viata lui? daca nu...cam greu. asta trb sa o discuti mai intai cu el, daca se simte incomfortabil el sau ii este rusine k nu stie ce sa faca trb sa o rezolvati in cuplu. pr meu nu mai facuse nimanui pana sa fie cu mine si pot spune k mi-a trebuit destul timp sa-l educ sa o faca asa k la carte si acum e f bun la asta, dar initiativa a fost a lui, el a fost curios si a vrut... Ultima oara a fost editat de unik (2008-01-03 13:03:11) Offline #944 2008-01-03 13:05:55
Re: SEX ORAL ! ! !el mi-a facut prima data si sincer iti spun ma lasat total rece ,eram si eu mica si rusinoasa .o perioada nu l-am mai lasat,apoi intr-o noapte ma prins la" inghesuiala" si nu am mai scapat . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #945 2008-01-03 13:09:31
Re: SEX ORAL ! ! !poi el e primul la mine in toate..si dupa ce am facut-o prima oara mi-a zis k si la el a fost prima oara...deci nu a mai facut asa ceva nici1data...si nici eu.dar am mai ctit pe net,am intrebat de voi,,si din cate am observat si mi-a spus i place sa i se faca. Offline #946 2008-01-03 13:11:49
Re: SEX ORAL ! ! !sila mine ca la tine tot primul este.ii sugerezi si tu ceva ,subtil,subtil si invatati impreuna ce si cum VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #947 2008-01-03 13:13:43
Re: SEX ORAL ! ! !nu nu nu, pai cum vine asta...stie sa se simta bine da nu se deranjeaza sa te faca sa te simti bine....cand te mai saruta pe piepta sau pe burtica impingei capul in jos putin, poate se prinde de aluzie sau spune-i k vrea pisicutza un pupic de la el si pune-i mana acolo...dk comenteaza ceva spune-i : credeam k vrei sa ne simtitm bine amandoi! sau cand vrea el sa-i faci oral spune-i k si tu esti curioasa cum ar fi sa te sarute acolo jos! mi se pare ceva absolut normal..... Offline #948 2008-01-03 13:14:09
Re: SEX ORAL ! ! !..ma mai gandesc..pana vineri seara am timp:P dak imi iese..bine..dak nu..:-??ata ete Offline #949 2008-01-03 13:14:35
Re: SEX ORAL ! ! !
diavol mic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #950 2008-01-03 13:16:55
Re: SEX ORAL ! ! !"bitch please" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|