SEX ORAL ! ! !-53
- ivy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-03-21
Re: SEX ORAL ! ! !
piscotel a scris:Eu as vrea sa incerc vreodata, sunt destul de dezinhibata in pat, insa mi-e greata numai cand ma gandesc la sperma. Si la mancaruri mi se face greata, de exemplu daca mananc sosuri, smantana, ma rog, orice moale. Ma gandeam sa incerc cu prezervativ prima oara, poate asa nu mi se face greata si ii ofera si lui placere. Toata chestia e de lichid si credeti-ma, am 99% sanse sa fac un accident naspa
incearca cu prezervativ, dar mai bine iei d-alea cu arome ca nu cred ca e prea placut sa "mesteci" o bucata de plastic n-am incercat, dar asa cred...
Just like a tattoo I'll always have you...
- fallen_angel
- Insomniac member
- De la: MM
- Inregistrat: 2007-05-07
piscotel a scris:Eu as vrea sa incerc vreodata, sunt destul de dezinhibata in pat, insa mi-e greata numai cand ma gandesc la sperma. Si la mancaruri mi se face greata, de exemplu daca mananc sosuri, smantana, ma rog, orice moale. Ma gandeam sa incerc cu prezervativ prima oara, poate asa nu mi se face greata si ii ofera si lui placere. Toata chestia e de lichid si credeti-ma, am 99% sanse sa fac un accident naspa
da,si mie mi-e fff scarba si nu pot fara ca sigur as varsa .Insa cu prezervativ de fructe e super ok
★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★
- unik
- Full member
- De la: Litoral..
- Inregistrat: 2006-10-08
tipu21 a scris:si prietena meaare conceptii invechite.crede ca o desconsider daca imi face sex oral,desi am facuta sa inteleaga ca sunt de acord cu acest gen de sex daruindui ei aceasta placere de vreo 2 ani buni
depinde...eu de exemplu ador sa ii fac pr sex oral...consider k imi da un aer de superioritate cum il pot manipula prin placere...cum il fac sa tanjeasca dupa mai mult....
- claudia78
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-05
mie imi place sa ii fac lui,imi place sa isi dea drumul la mine in gura...in schimb nu imi place cand imi face el mie...si e f suparat din cauza asta...
- unik
- Full member
loooooooooooooooool claudis...dc? poate nu iti face cum trebuie...eu ma crucesc cand intalnesc fete carora nu le place sexul oral....God! eu ador!
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
unik a scris:loooooooooooooooool claudis...dc? poate nu iti face cum trebuie...eu ma crucesc cand intalnesc fete carora nu le place sexul oral....God! eu ador!
subscriu
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- guvida
- New member
- Inregistrat: 2008-02-04
prima data nici eu nu am fost de acord cu sexul oral dar incetul cu incetul te obisnuiesti.nu tuturor le place dar poate daca ar incerca si-ar schimba parerea:)
Sa NU faci niciodata un lucru pe jumatate!
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
noua ne place. eu nu folosesc prezervativ dar nici nu ii fac pana la capat, mi s-ar face rau de la sperma, nu-mi place mirosul dar sa mai si gust . dar oricum ii place la nebunie. aseara am incins o partida. cu mama in casa ce dementi putem fi cateodata. god !
Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-02-04 14:43:05)
- andrutza
- Vizitator
adina84 a scris:noua ne place. eu nu ii fac niciodata pana la capat. dar oricum ii place la nebunie. aseara am incins o partida. cu mama in casa ce dementi putem fi cateodata. good !
eu fac mereu asa cu ai mei in casa, si el imi face mie si eu lui si de la un timp ii fac pana la capat, inainte nu inghiteam, dar acum inghit mereu si nu mi se pare naspa plus ca pt el e mult mai misto simte mai intens
- mitzili
- Hero member
- Inregistrat: 2007-06-04
unik a scris:tipu21 a scris:si prietena meaare conceptii invechite.crede ca o desconsider daca imi face sex oral,desi am facuta sa inteleaga ca sunt de acord cu acest gen de sex daruindui ei aceasta placere de vreo 2 ani buni
depinde...eu de exemplu ador sa ii fac pr sex oral...consider k imi da un aer de superioritate cum il pot manipula prin placere...cum il fac sa tanjeasca dupa mai mult....
Unik exact......e o senzatie super sa te simti stapana pe tot ce are el mai de pret
Ultima oara a fost editat de mitzili (2008-02-04 15:02:08)
You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby
- unik
- Full member
- MariaM
- New member
- Inregistrat: 2008-02-03
eu prima data l-am luat prin surprindere..pt k noi ne masturbam reciproc..si odata nush ce mi-a venit si ... a ramas blocat.....nu se astepta.. eu nu ii fac niciodata pana la capat..si nici nu ar vrea.. nici sa ii fac nu prea a vrut..dar in fine... in rest am gura cam mica..foarte mica..el cand imi face mie..
- unik
- Full member
- drunkfairy
- New member
- Inregistrat: 2008-01-31
bai ce-mi place d voi... toata ziua am citit diverse topicuri si sunt surprinsa k vad k as putea vb orice aici si imi place ptk io nu am pretene apropiate... kiar deloc... cu mama nu pot vb kiar despre orice da' sper k am nimerit in locul potrivit k sa imi fac un pic d lumina in kp... so... sunt intr-o rel frumoasa d un an si un pic... io 22 el 27, nush kt conteaza da' fie... la cap sex stam normal sa zicem... are o munk stresanta, nu are mereu kef, la fel cum nu am nici io mereu kef... da' knd e sa fie e formidabil... d kteva luni mi s-a pus pata sa-i fac si io sex oral... am mai facut-o odata, tot intr-o rel stabila da' kra nu a fo sa fie... ata ete... e mai bine asa problema e k desi el imi face ink d la primu contact... p mine nu ma lasa... la masajele erotice p kre i le fac e in al 9-lea cer knd aj sa-l sarut si sa-l mozolesc in zona inghinala si kiar mai jos... sa-l tachinez cu pupici and stuff... da' mai departe nu ma lasa... am incerkt sa vb cu el... mai mult in joak ptk nu a avut cu cine vb despre asa ceva si eduktia sexuala si-a facut-o km singur... si e destul d "conservator" in discutiile d genu asta... shtiu k ma iubeste f mult, da' are o problema cu "krapacea" nu prea ii place sa discute despre el d multe ori, sau despre c vrea... cu greu m-am invatat cu el si am reusit sa-l fac sa fie mai deskis... fac pariu p orice k i-ar placea... da' nush cum sa-l abordez... si dak insist c parere o sa aiba despre mine... e ciudat sa-mi pun asemenea intrebari... si dak prin minune aj sa-i fac asta... sa inghit sau nu? il iubesc f f mult si el p mine la fel... si d-aia vreau sa-i dau tot c si-ar putea dori... sa s simta cu mine f bine inkt sa-l fac sa s suie p pereti... (park a zis ceva d genu asta si JanisJoplin- btw: f tare tipa) dak poate kreva dintre voi sa-mi dea un sfat kt d mic... apreciez... am vzt k sunt si baieti p forum... n-ar strik o parere din partea lor... ms fain sex and rock'n roll \m/
make love not war
- blue*girl
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-06-26
~ _orice sfarsit e un nou inceput_~
- ivy
- Hero member
- drunkfairy
- New member
- Inregistrat: 2008-01-31
pai la noi problema e comunikrea! pana acu kteva luni abia imi zicea knd vrea sa s duk la o bere cu baietii... adik e f inkis in el si s asteapta sa ghicesc io tot... oi fi io fairy da' nici kiar asa... dak incep o discutie serioasa p tema asta o sa s uite ciudat la mine si o sa skimbe subiectu kt poate d rpd... ma rog d el d nu mai sh knd sa-mi zik c-i place... o fantezie... ceva... park vb cu peretii... e f inhibat... si kteodata imi vine s-o las balta si sa n rezumam la kteva kestii si atat...
make love not war
- taisha
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-17
drunkfairy a scris:bai ce-mi place d voi... toata ziua am citit diverse topicuri si sunt surprinsa k vad k as putea vb orice aici si imi place ptk io nu am pretene apropiate... kiar deloc... cu mama nu pot vb kiar despre orice da' sper k am nimerit in locul potrivit k sa imi fac un pic d lumina in kp... so... sunt intr-o rel frumoasa d un an si un pic... io 22 el 27, nush kt conteaza da' fie... la cap sex stam normal sa zicem... are o munk stresanta, nu are mereu kef, la fel cum nu am nici io mereu kef... da' knd e sa fie e formidabil... d kteva luni mi s-a pus pata sa-i fac si io sex oral... am mai facut-o odata, tot intr-o rel stabila da' kra nu a fo sa fie... ata ete... e mai bine asa problema e k desi el imi face ink d la primu contact... p mine nu ma lasa... la masajele erotice p kre i le fac e in al 9-lea cer knd aj sa-l sarut si sa-l mozolesc in zona inghinala si kiar mai jos... sa-l tachinez cu pupici and stuff... da' mai departe nu ma lasa... am incerkt sa vb cu el... mai mult in joak ptk nu a avut cu cine vb despre asa ceva si eduktia sexuala si-a facut-o km singur... si e destul d "conservator" in discutiile d genu asta... shtiu k ma iubeste f mult, da' are o problema cu "krapacea" nu prea ii place sa discute despre el d multe ori, sau despre c vrea... cu greu m-am invatat cu el si am reusit sa-l fac sa fie mai deskis... fac pariu p orice k i-ar placea... da' nush cum sa-l abordez... si dak insist c parere o sa aiba despre mine... e ciudat sa-mi pun asemenea intrebari... si dak prin minune aj sa-i fac asta... sa inghit sau nu? il iubesc f f mult si el p mine la fel... si d-aia vreau sa-i dau tot c si-ar putea dori... sa s simta cu mine f bine inkt sa-l fac sa s suie p pereti... (park a zis ceva d genu asta si JanisJoplin- btw: f tare tipa) dak poate kreva dintre voi sa-mi dea un sfat kt d mic... apreciez... am vzt k sunt si baieti p forum... n-ar strik o parere din partea lor... ms fain sex and rock'n roll \m/
eu in lcul tau l-as lega de maini si la ochi si l-as viola serios vorbind, ar trebui sa discuti cu el.. intreaba-l de ce nu te lasa sa-i faci, sa-ti expuna motivele lui.. explica-i k sexul oral e un lucru perfect normal intr-o rel, si ca vrei sa-i oferi placere asa cum el iti ofera tie
complicat baiat... propune-i sa-i faci odata si daca nu-i place nu-i mai faci
Ultima oara a fost editat de taisha (2008-02-06 14:01:39)
- ivy
- Hero member
nu e bne sa fie asa inchis in el... nu numai pe plan sexual, nu e bine pt toata relatia voastra... ar trebui sa-i spui chestia asta.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|