homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL ! ! !-65

#1217 2008-08-23 15:34:13

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

Re: SEX ORAL ! ! !

inseamna ca esti pe aproape de mine....... si eu tot de vreo 2 luni m-am ingrasat. am fost stresata si cu bacul(desi nu am mancat mai deloc cat am fost in acea perioada) si tot m-am ingrasat...de la AC mai mult...ca in vacanta asta de 2 sau 3 ori am facut-o si le-am luat ca sa nu fac pauza.....si uite ca acum se observa

#1218 2008-08-23 15:35:59

Andrutsa16
Full member
Inregistrat: 2008-08-22

yikesyikesyikesyikes si eu am luat ac.. dar am luat dupa capul meu..rigevidon.. :-<

#1219 2008-08-23 15:38:29

Andrutsa16
Full member

nu stiam cum se iau..si mia fost rusine sa intreb..si am luat pana in ziua a 25-a...si imi venise ..si am crezut ca tre sa incep alta folie..si pe alea sa le arunc,..si nu am mai luat nik,,.am intrerupt ..si peste 2 luni iar am luat..2 luni[dar am luat cum trebuie]..si iar am intrerupt..

#1220 2008-08-23 15:42:08

Sonia_Simona
Insomniac member

offtopic
eu am luat Diane35 timp de sase luni...imi recomandase acum cativa ani un dr dermatolog...m-am dus la ginecolog si i-am spus ca pe astea le vreau si pe astea mi le-a dat...concluzie dupa capul meu si eu
acum e prima luna cand iau yasmin....si tot dupa capul meu...vreau sa merg la un cabinet de planning prin octombrie

#1221 2008-08-23 15:45:05

Andrutsa16
Full member

offtopic:am auzit si eu ca-s bune diane35 si ca nu te ingrasi de la ele..asa vrea si eu sa ma duc la un cabinet de planning...da nujh cand..nustiu

Publicitate

loading...

#1222 2008-08-23 15:48:00

Andrutsa16
Full member

offtopic :  la mine a mers big_smile am mancat 2 saptamani numai carne de pui fiarta sau la gratar cu salata verde big_smilebig_smilebig_smile si am slabit 8 kg.. da asta era in timpul scolii.. cand mai faceam si oleak de  miscare.. big_smile:-< si tine si de foame.. ;wink puss [ ca tot veni vb ca nu ne place cum aratam ]

#1223 2008-08-23 15:51:29

Sonia_Simona
Insomniac member

offtopic
ingrasa crede-ma....
pai acum si eu sunt la regim si fac miscare si se vede ceva

#1224 2008-08-23 16:11:41

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Katalyna2311 a scris:

stiu si eu 69 pe o parte, adica am vazut pozitia intr-un filmulet.
nu mai stiu cine a spus ca nici (vb in general) el nu e perfect si ca toti avem defecte. pai eu il vad perfect pentru ca e inalt si slab...da' eu mica la 1.66 ai mei si soldurile mele....eu ma vad defecta din cap pana in picioare si daca ar fi sa stau si in pozitia 69......ma gandesc cum naiba arat eu deasupra lui cu un fund imensssssssssssssssssssssssssssss.....

Nu ai d c sa fii jenata..oricum el e f bagat in treaba si nu prea iti poate privi funduletul din cauza pozitiei.
Eu zic sa lasi la o parte rusinea si sa te vezi frumoasa asa cum esti..ca daca el iti cere sa'ti faca oral stie ce o sa vada si ce nu o sa vada si cred ca daca nu i'ar placea nu ti'ar mai cere. puss

Ultima oara a fost editat de life (2008-08-23 16:12:18)

We Have To Be Strong !!!

#1225 2008-08-23 16:12:24

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

offtopic fetelor, nu luati ac dupa capul vostru,pot sa va faca rau
si faceti-va analizele regulat,nu e de joaca
daca le luati pe cele potrivite nu va veti ingrasa
Katalyna, tu esti de ceva vreme pe forum si stii cu ce se mananca ac, nu amana sa mergi la un cabinet de planning

si acum ontopic, ca ne dau warn fetele
mie imi place 69, a fost chiar prima pozitie care am incercat-o cu iubi(noi am inceput cu oral si apoi am trecut la normal, ciudat stiu. eram mici si parca ne era frica, dar totusi eram impreuna de mult si nu ne puteam abtine sa nu facem nimic tongue)
la inceput era asa parca cu randul..cand ii faceam lui nu ma puteam concentra la mine si invers, dar acum chiar imi place si e o senzatie f faina
pe o parte n-am incercat, numai eu deasupra sau el.. las ca incerc zilele astea

fetelor nu trebuie sa va simtiti aiurea. prietenii vostri va adora corpul chiar daca sunteti mai plinute si le place sa vada o fata sigura pe ea
iar daca ei vor sa va faca oral nu refuzati, nu stiti ce pierdeti wink

#1226 2008-08-23 16:32:13

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Katalyna,Andrutsa va rog sa fiti serioare.Daca iubitii vostrii sunt cu voi,inseamna ca va gasesc foarte atragatoare,ca altfel ar fii cu altele.Uite,eu am sanii micutzi si mereu am fost complexata,pana cand iubitul meu mi-a spus ca am sanii perfecti ptr el si se uita mereu in decolteul meu admirativ.Atunci am inteles,dragostea e oarba:)) si oricat de grasutze,slabutze,tzatoase sau nu suntem,baietii nostrii o sa ne vada frumoase,ptr ca ne privesc cu dragoste.

#1227 2008-08-23 16:39:11

Sonia_Simona
Insomniac member

pai l-am refuzat pentru ca nu ma simt eu bine fizic si mai ales in ultima vreme...iar cand nu sunt complexata nu imi zice......iar sa ii cer eu nici nu ma gandesc pentru ca simt ca il oblig
offtopic da ai dreptate, dar nu pot merge cand imi doresc eu....asa isi vor da seama ai mei de ceva si nu o sa fie bine pentru nimeni. acum astept facultatea si apoi merg.

Chick si daca ei iubesc doar interiorul nostru?  eu zic ca se poate si asta......
offff....daca ne-ar spune si ei mai des ca suntem superbe  al meu imi zice decat atunci cand ma vede mai schimbata, mai cocheta.....
de aici vine lipsa de incredere in timpul sexului oral

Ultima oara a fost editat de Katalyna2311 (2008-08-23 16:44:47)

#1228 2008-08-23 17:18:18

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Al meu e foarte frumusel si eu ii spun mereu cat de frumos e...aici ai dreptate,sunt mai...zgarciti cu complimentele...dar eu sincer cred ca te iubeste toata,din cate mi-am dat seama ai o viata sexuala reusita iar lucru asta nu se poate intampla daca nu te place fizic cu adevarat...

#1229 2008-08-23 17:23:31

lady in black
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

Chick si daca ei iubesc doar interiorul nostru?  eu zic ca se poate si asta......
offff....daca ne-ar spune si ei mai des ca suntem superbe  al meu imi zice decat atunci cand ma vede mai schimbata, mai cocheta.....
de aici vine lipsa de incredere in timpul sexului oral

se poate dar atunci ati fi doar amici nu iubiti. dorinta de a face sex cu cineva nu vine din iubire ci din atractie fizica. ca sexul e mai frumos cand cei doi se iubesc, asta e altceva
asa ca fetelor, cand ei vor sa va faca sex oral vor asta pt ca va gasesc atragatoare

si eu mai am compexe ca am sanii mici dar cand vad cat de innebunit e iubi dupa ei incep sa ma simt bine. asta e, dragostea e oarba lol

daca nu iti zice tot timpul asta nu inseamna ca nu te gaseste atragatoare. probabil el nici nu isi da seama ca tu ai unele complexe si e convins ca tu stii cat de mult te doreste

#1230 2008-08-23 17:33:23

Sonia_Simona
Insomniac member

adevarul e ca nu i-am spus mai nimic de compleze.....bine i-am spus o singura data acum vreo luna si ceva....si mi-a explicat cat se poate de clar ca sunt ok....da' deh...cine sa se inteleaga cu mine?! tongue
Chick da avem o viata sexuala ok....dar daca as renunta la complexe si i-as cere orice imi doresc in pat ar fi super...da' uite ca uneori nu indraznesc sa ii cer nimic...nici sa schimbam pozitia nu ii mai cer de la o vreme ca ma gandesc ca imi vede el vreun defect daca stau nu stiu cum. ce sa mai zic de oral....acolo chiar ca sunt praf...daca imi mai zice bine, daca nu nici ca mai vad asa ceva vreodata rodnar
din momentul in care m-am ingrasat ma simt super naspa cand ma dezbrac in fata lui si ne-a cam afectat destul de mult viata sexuala....acum desi am chef sa o fac cu el, cred ca as fi capabila sa il refuz, din cauza aripioarelor care s-au incapatanat sa mai scada de cateva zile desi ma lupt cu ele tongue
sua as face-o....dar nu m-as dezbraca prea mult sau as alege o pozitie in care el sa nu ma admire prea mult rodnar
sper ca peste 2 saptamani o sa fiu mai multumita de mine, caci atunci ma vad cu el si ocazii de love big_smile vor fi destule

#1231 2008-08-23 17:50:41

lady in black
Insomniac member

Katalyna, eu zic sa te gandesti ce norocoasa esti ca ai un prieten care te iubeste si ca relatia voastra merge bine
cu totii mai avem momente in care nu ne simtim bine in pielea noastra, stiu ce vb din experienta, dar incearca sa nu lasi asta sa-ti afecteze relatia
depinde doar de tine sa treci peste perioada aceasta si daca te simti in stare vb si cu el. sa nu creada apoi ca-l respingi din alte motive..
si cand va intalniti peste 2 saptamani imbraca-te si tu intr-o lenjerie mai sexy, bea un pahar de vin si ai sa vezi ca vei scapa de inhibitii big_smile

#1232 2008-08-23 18:01:53

Sonia_Simona
Insomniac member

este adevarat ca de mine depinde si incerc sa trec peste gandurile mele rele.
la fel de adevarat este ca sunt norocoasa ca il am pe el si ca ma iubeste cu adevarat
multumesc pentru sfaturi
puss

#1233 2008-08-23 23:35:33

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

Katalyna2311 a scris:

paulinne bine ai venit in clubul meu...si eu am aceeasi problema. probabil ai citit si mai sus si ai vazut. eu de fiecare data i-am spus cate o scuze si uite ca la un moment dat se va plictisi sa mai spuna"vreau sa iti fac oral".
Andrutsa16 si eu ma simt ciudat si pentru ca sunt putin plinuta...am vreo 60 si ceva de kg si ma simt cat o vaca sad
daca o sa mai zica ceva de oral sa imi faca atunci ii propun 69....sper ca atunci sa nu mai inventez vreo scuza

Ms, Katalyna.Si...dap...cunosc senzatia...si eu sunt complexata de aspectul meu fizic...am 1,68 si 51kg...si de cate ori aduce vorba despre sex oral...ma fac mica,incerc sa schimb subiectul...pentru ca mi se pare k gurita aia frumoasa alui nu are ce sa caute..."acolo"...smile

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#1234 2008-08-23 23:45:29

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

nu inteleg de ce nu ar avea ce sa caute acolo atata timp cat gura ta ajunge la el... (desi zic asta in general pt k nush dak tu i-ai facut oral:) )
trebuie sa-ti iubesti corpul..si sa accepti ceea ce esti...
din cum te-ai exprimat tu reiese k te simti "murdara" si k n-are ce cauta el acolo smile nu e bine asa... reveniti-va fetelor lol

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#1235 2008-08-23 23:48:47

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

YoHanna a scris:

nu inteleg de ce nu ar avea ce sa caute acolo atata timp cat gura ta ajunge la el... (desi zic asta in general pt k nush dak tu i-ai facut oral:) )
trebuie sa-ti iubesti corpul..si sa accepti ceea ce esti...
din cum te-ai exprimat tu reiese k te simti "murdara" si k n-are ce cauta el acolo smile nu e bine asa... reveniti-va fetelor lol

Ca sa-ti raspund la prima intrebare...dap i-am facut oral si..imi place muuuult de tot:)...dar nu ma simt confortabil ca el sa-mi faca...mi se pare deplasat...si deja m-a plicisit cu intrebarea:"da tu cand o sa ma lasi...???"

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.