homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL ! ! !-88

#1654 2009-02-03 23:24:13

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Re: SEX ORAL ! ! !

vaza cu degetele nu am incercat-o, da si noi dupa ce el imi face el mie sex oral, sau eu lui,ne sarutam de numa numa. Cred ca s-ar pierde tot farmecu daca am merge la baie hmm

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#1655 2009-02-03 23:25:13

bu773rfly
New member
Inregistrat: 2009-01-12

narissa a scris:

butterfly, ar cam trebui sa-ti editezi  post-urile ( vezi regulament) ca e posibil sa primesti warn:P.

On-topic. Sunt de acord cu tine.Daca stii ca esti curata,nu are de ce sa-ti fie scarba.E ca si cum ti-ar fi scarba de saliva ta,care e tot o secretie. Nu spun ca nu e si mai igienic cum zice November,dar se pierde tot farmecul acela de dupa. Asta e parerea mea. Fiecare are regulile sale in patul sau .tongue

multumesc frumos pt avertisment:D...poop

nelle cose piu semplice si trova la felicita:)......basta sognare......hjartahjartahjarta

#1656 2009-02-03 23:26:57

skumpi
Vizitator

pai eu sunt mai scarboasa din fire...si cand vad chestia aia k imi curge pe picior imi vine sa acklad .... oricum ii fac destul d rar oral... am o pb cu maxilaru lol pe bune` si dak ii fac ii fac asa d inceput...nu pana la capat.... sau si dak ii fac pana la capat doar nu crezi k ejaculeaza in gura... fereasca D`zeu rotfl ca dau in hepatatita` rotfl
si nu se duce nici un farmec pt ca tot tp avem lg noi suc...si ia o gura si gata.... mergem mai departe...da oricum nu incepem intotdeauna cu oral...de fapt chiar rar... oralu vine la sfarsit....dupa o partida` big_smile si nu e vorba de igiena pt ca eu nu pot sa fac iubi iubi dak n`am facut inainte dush... nu exista smile da pur si simplu dupa ce se face tot pe langa gura nu`mi vine sa`l pop asa rotfl
oricum nici eu nici el nu suntem mari fani ai oralului...ne place mai mult sa facem iubi` iubi hjarta ca ne simtim mai mult hjarta

si lady....el nu zice nik dak ii fac si`l pup...dar cum stiu ca nici mie nu`mi place beau ceva clarrr ...ce tie nu`ti place...altuia nu`i face lol

#1657 2009-02-03 23:36:42

narissa
Full member
Inregistrat: 2009-01-04

N-ai de ce butterfly.

ideea e ca e bine oricum.daca tu si partenerul va simtiti confortabil,e mega-tare tongue.
Ma cam roade curiozitatea sa-mi ziceti,daca ati patit faze amuzante legate de sex-ul oral? lol

Come play my game.

#1658 2009-02-03 23:37:07

Ewelina
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

November a scris:

bu773rfly a scris:

lady pink...heeelllllllpppp....toate sunt impotriva mea rotfl2)))) parerea ema e k se pierde tot...mie imi trece ...lui i se...scutura sa zicem ...si gata .........incercam alta data rotfl ..... pana la urma e vorba de pasarik mea....si eu stiu ca ma spal si sunt curata ...oricum sunt sigura k dupa ce-i faci u ...el t saruta si fara sa te speli ./...

asta deja d ela caz la caz. la mine nui asa dimpotriva ma trimite el la baie dupa mine las saruta da el ma trimite la baie big_smile

mie nu mi se pare normal sa te trimita la baie dupa ce ii faci oral adica i-ai oferit placere si dupa aia nu te pupa...nush

Publicitate

loading...

#1659 2009-02-03 23:39:28

November
Full member
De la: In Noiembrie
Inregistrat: 2008-10-05

Ewelina a scris:

November a scris:

bu773rfly a scris:

lady pink...heeelllllllpppp....toate sunt impotriva mea rotfl2)))) parerea ema e k se pierde tot...mie imi trece ...lui i se...scutura sa zicem ...si gata .........incercam alta data rotfl ..... pana la urma e vorba de pasarik mea....si eu stiu ca ma spal si sunt curata ...oricum sunt sigura k dupa ce-i faci u ...el t saruta si fara sa te speli ./...

asta deja d ela caz la caz. la mine nui asa dimpotriva ma trimite el la baie dupa mine las saruta da el ma trimite la baie big_smile

mie nu mi se pare normal sa te trimita la baie dupa ce ii faci oral adica i-ai oferit placere si dupa aia nu te pupa...nush

ma pupa dar nu pe buze big_smile

#1660 2009-02-03 23:40:44

narissa
Full member

nimeni nimic lol?

Come play my game.

#1661 2009-02-03 23:43:46

November
Full member

narissa a scris:

nimeni nimic lol?

ce unde cum ?

#1662 2009-02-03 23:45:14

narissa
Full member

narissa a scris:

Ma cam roade curiozitatea sa-mi ziceti,daca ati patit faze amuzante legate de sex-ul oral? lol

astaa

Come play my game.

#1663 2009-02-03 23:45:22

skumpi
Vizitator

deci noi nu ne trimitem la baie lol adika eu nu`l trimit la baie...pur si simplu ia o gura de suc ... nu vad ce e asa daunator`...

si dupa iubi `iubi...stam asa jumate de minut si mergem si facem dush... dupa aia avem tp sa stam imbratisati toata noaptea... nu trb sa stam atunci sa curga sperma peste tot pe cearceaf si apoi pune`te si curata...

#1664 2009-02-03 23:49:46

Darrrn
Full member
Inregistrat: 2008-12-15

Faze amuzante si in acelasdi timp frustrante am eu lol Ideea e ca am incercat deep in toate pozitiile indicate si p forum....si nu se poate....cand trece de omulet...am reflecxul de a varsa......nu e scarba...e doar reflexul..si nu pot lupta cu el sad Voi cum depasiti momentul ala....ca eu il depasesc retragandu-ma si continuand altfel sad Mi-ar placea si mie sa intre tot....dar n-am nicio sansa lol

#1665 2009-02-03 23:53:25

narissa
Full member

mie nu-mi vine sa vars .nush ce si cum fac.  daar,lol la faze amuzante am patit sa ii fac oral si sa numi dau seama cand termina si sa zboare tot pe perna ,exact langa el,si unde ar fi jumatatea mea de dormit . deci am bufnit intr-un ras  lol

Come play my game.

#1666 2009-02-03 23:56:13

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

mai si la mine a luat mult pana am reusit si nici acum nu reusesc tot timpul, dar ce pot sa-ti spun e sa nu te grabesti, sa o iei incet si cand simti ca te ineci sa respiri pe nas lol  te retragi si apoi incerci iar dar mergi mai adanc si ai sa vezi ca incet, incet depasesti reflexul
cu rabdare si exercitiu se poate lol

#1667 2009-02-03 23:56:14

November
Full member

stelutza
la mine e cam asa. dar incetisor incep totu de la capat si gata.

#1668 2009-02-03 23:56:16

skumpi
Vizitator

nici eu n`am faze funny cu oralu lol
imi amintesc una cu normalu rotfl  eu stateam in mijlocu patului si el statea pe jos in genunchi... si ajungea la mine rodnar dar ink un pic mai era ca sa fie perfect... la care nushtia el cum sa improvizeze si si`a luat slapu si l`a pus sub genunchi lol ca sa ajunga la mine cu totuuuuuuuu big_smile ... noi ne`am amuzat tare pe faza asta si mereu ne aduce aminte de slap lol

stelutza cum adica cand trece de omulet ? la ce ii spui omulet ? yikes pana unde D`zeu o bagi ? rotfl

#1669 2009-02-03 23:57:02

bu773rfly
New member
Inregistrat: 2009-01-12

narissa a scris:

N-ai de ce butterfly.

ideea e ca e bine oricum.daca tu si partenerul va simtiti confortabil,e mega-tare tongue.

cum va ziceam nu am inhibitzii...il iubesc pe el...ceea c inseamna k iubesc tot ceea c este a lui ....deci iubitul meu ejaculeaza oriunde vrea...si are el placerea asta k atunci knd ii fac sex oral sa ejaculeze pe sanii mei...big_smile is putin dotata sa zicem rotfl si il excita atat de tare (spune el) incat uneori are impresia unui orgasm multiplu big_smile .....si odata knd sa ejaculeze...era asa d excitat si ii placuse atat de mult ceea c facusem cu jucaria lui incat jetul si-a ratat tinta si mi-a intrat direct in nas....... rotflrotflrotflrotflrotflrotflrotfl

Ultima oara a fost editat de bu773rfly (2009-02-04 00:02:42)

nelle cose piu semplice si trova la felicita:)......basta sognare......hjartahjartahjarta

#1670 2009-02-03 23:58:25

skumpi
Vizitator

rotfl rotfl rotfl

#1671 2009-02-04 00:01:19

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

skumpi a scris:

nici eu n`am faze funny cu oralu lol
imi amintesc una cu normalu rotfl  eu stateam in mijlocu patului si el statea pe jos in genunchi... si ajungea la mine rodnar dar ink un pic mai era ca sa fie perfect... la care nushtia el cum sa improvizeze si si`a luat slapu si l`a pus sub genunchi lol ca sa ajunga la mine cu totuuuuuuuu big_smile ... noi ne`am amuzat tare pe faza asta si mereu ne aduce aminte de slap lol

stelutza cum adica cand trece de omulet ? la ce ii spui omulet ? yikes pana unde D`zeu o bagi ? rotfl

rotfl rotfl
deci cat am ras cu slapul rotfl

#1672 2009-02-04 00:01:21

narissa
Full member

rotfl2 rotfl2) rotfl
nu cred ca e prea placut rotfl

Come play my game.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.