|
Nu esti logat.
SEX ORAL ! ! !-97#1825 2009-02-08 14:40:42
Re: SEX ORAL ! ! !
si acolo am zis eu ca il lingi dupa wc ? am zis k UNDE O SA SE AJUNGA si ca sunt microbi oricum Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-02-08 14:41:48) #1826 2009-02-08 14:57:45
Re: SEX ORAL ! ! !eu le admir pe fetele care au curajul sa isi puna in practica fanteziile.. good for u! e adevarat ca la unele chestii nu ma gandisem niciodata si mi se pareau yaki, dar cu timpul am si ajuns sa practic unele... http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #1827 2009-02-08 15:04:40
Re: SEX ORAL ! ! !lol #1828 2009-02-08 15:08:10
Re: SEX ORAL ! ! !probabil peste cativa ani o sa faci niste lucruri la care acum te strambi si faci ... http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #1829 2009-02-08 15:15:49
Re: SEX ORAL ! ! !ma indoiesc Publicitateloading...
#1830 2009-02-08 15:21:18
Re: SEX ORAL ! ! !poate nu esti asa prostuca cum crezi..si chiar nu esti avand in vedere ca te informezi si stii ce iti face bine in ceea ce priveste sexul...asa eram si eu la inceput..insa cu timpul o sa vrei sa incerci si altceva, poate si partenerul va avea un cuvant de spus (in sensul ca o sa intalnesti pe altcineva cu o alta viziune decat actualul prieten, nu ca ti-as dori sa te desparti sau ceva de genul asta, nu vreau sa fiu interpretata altfel )..never say never! http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #1831 2009-02-08 15:26:38
Re: SEX ORAL ! ! !pai nu sunt prostuca #1832 2009-02-08 16:33:39
Re: SEX ORAL ! ! !fetelor...nu are rost Lady...stii prea bine k eu in fatza ta asta mai ales pt sinceritate dar nu numai insa sunt sigura k scumpi nu a vrut sa jigneasca si mai ales pe tine in mod special ...cum noi tot vorbeam pe acilea de experiente care cu siguranta nu le are orice femeie ...s-a oripilat si ea putin dar nu trebuie sa ne suparam ...asta e parerea ei ...si in plus a si zis k nu o mai face...asa k hai sa uitam ... mai bine concentreaza-te sa mai spui cate o povestioara din aceea fantastik (pt cele interesate)... cum numai u stii ....na..ia niste pumpincei k sa treaca pumpincei valabili si pt scumpi nelle cose piu semplice si trova la felicita:)......basta sognare...... Offline #1833 2009-02-08 17:19:05
Re: SEX ORAL ! ! !am si eu o problema sau mai degraba o nelamurire si as avea nevoie de niste sfaturi, va rog.practic de ceva timp sex oral cu prietenul meu (4-5 luni) si in ultimul timp am facut asta destul de des ( de 3-4 ori pe saptamana si uneori mai mult decat odata pe zi).de vreo 1 luna si ceva au inceput sa imi sangereze gingiile la periaj iar acum cateva zile m-am trezit cu un abces la o masea si...nu stiu cum sa zic exact...oasele de la baza fetei, in zona gatului, ma dor cand inghit si cand incerc s ridic capul. mentionez ca nu mereu cand i-am facut oral prietenului era scos de la dus, adica nu era proaspat spalat...intrebarea mea: s-ar putea ca problemele mele cu gingiile sa fie de la asta? V., soarele si luna Offline #1834 2009-02-08 18:01:36
Re: SEX ORAL ! ! !de gingii si masea nush ce sa zic... si mie imi sangereaza uneori gingia...nu trb sa aiba neaparat legatura cu asta` #1835 2009-02-08 18:12:18
Re: SEX ORAL ! ! !maxilarul ma doare si pe mine si in timp ce fac,si inclusiv a doua zi.dar nu ma doare tare tare,doar putin asa:)) cat sa-mi amintesc de nebunii am facut cu o seara inainte. Come play my game. Offline #1836 2009-02-08 18:29:22
Re: SEX ORAL ! ! !de cand ma stiu limba mea e alba:)) cred ca e de la faptul ca nu prea sunt adepta mancarii, sunt putin anemica (mananc f putin pt varsta mea si aproape tot ce imi place se numeste mancare nesanatoasa).cat despre maxilar si pe mine ma doare cand ii fac daca fac prea mult, dar dupa ce ma opresc imi trece imediat...de asta sunt cam confuza..oricum maine ma duc la dentist ( n-am mai fost de cativa ani buni:)) in general n-am avut probleme cu dintii) si asta m-a cam pus pe ganduri...ms pt raspunsuri:* V., soarele si luna Offline #1837 2009-02-08 18:34:44Re: SEX ORAL ! ! !Cristiana, nu cred ca e de la asta. Offline #1838 2009-02-08 20:21:58
mare dreptate ai Offline #1839 2009-02-09 20:21:45
M-am abtinut mult sa nu zic nimic. E foarte usor sa SPUI ca nu judeci pe un forum pentru a nu avea probleme dar practic judecati si asta nu e ok. Aici suntem la "Totul despre sex" nu? Pe mine ma intereseaza tot ce are lumea de spus, indiferent cat de scarbos e acel lucru pentru mine dar a spune ca e scarbos si "aualeu.. " si alte mentiuni legate de fecale deja este deplasat si urat. Nu am nimic cu nimeni, va rog sa ma credeti, dar nu este frumos fata de cei ce au curajul ( chiar daca suntem intr-o comunitate online unde unii sunt protejati de anonimitate ) sa isi impartaseasca experientele. Daca orice mai neobisnuit sau mai putin practicat este intampinat de replici precum "CE SCARBOOOOS!!!" sau "Eu nu as face asa ceva nici sa-mi pui pistolul la tampla", credeti ca userii sunt incurajati sa fie deschisi si sa impartaseasca experientele? Sau timorati si rusinati sa isi impartaseasca experiente datorita reactiilor negative si prejudecatilor? E totul despre sex nu? Aici, dintre toate sectiunile forumului, lumea ar trebui sa fie cat mai deschisa in gandire si, chiar daca nu este de acord cu ce fac altii, sa nu arunce o lumina negativa asupra experientei sau practicilor sexuale ale altor persoane. E posibil sa imi sui multe persoane in cap dar, daca nu aveti ceva frumos de zis, daca nu va intereseaza subiectul si/sau daca aveti doar un dezaprob fata de subiect de ce postati? Sincer, e pacat. Si e posibil sa spuneti "Dar nu am zis nimanui sa nu posteze sau sa nu faca x", da, e adevarat, nu ati spus, dar felul in care va aratati dezgustul fata de o practica sexuala ce face parte din repertoriul unui membru al forumului, va garantez, nu incurajeaza la postat si/sau la impartasit experiente. Haideti, in mod practic, nu doar teoretic, sa nu mai judecam sau sa avem reactii negative la ceea ce fac alti membrii ai forumului. Nici eu nu inteleg coprofagii dar daca asta e alegerea unei persoane, atata timp cat este constienta de riscurile medicale, e treaba ei. Nu as face decat sa reamintesc de riscuri, daca sunt prezente, si sa imi vad de ale mele. Numai bine. Offline #1840 2009-02-09 20:30:55
Re: SEX ORAL ! ! !eu am inteles ideea #1841 2009-02-10 23:18:12
Re: SEX ORAL ! ! !Pff.. sper ca nu am omorat topicul Offline #1842 2009-02-10 23:48:07
Re: SEX ORAL ! ! !nu nu Hugzy. Come play my game. Offline #1843 2009-02-10 23:58:49Re: SEX ORAL ! ! !narissa, ce ai pus in practica?? ce? ce? ce? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|