homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?-10

#172 2007-08-16 14:51:03

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?

mikisor, daca oricum iti doresti copilul stai linistita inca vreo sapt...dupa aceea mergi la medic...nu ai nici o urgenta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#173 2007-08-16 18:26:22

mikishor
New member
Inregistrat: 2007-08-16

Multumesc mult pentru mesaj Doctoressa!
Cred ca o sa mai astept, desi uneori ma simt un pic cam rau, de exemplu acum am niste dureri  in zona ovarelor si a abdomenului, sunt suportabile si apar din cand in cand insotite de o oarecare senzatie de greata.M-am gandit,Doamne fereste, ca ar putea fi si o sarcina ectopica.Acest tip de sarcina se poate depista prin testul de sarcina? Nu stiu ce sa zic.Am impresia ca devin putin paranoia si cred ca din acest motiv asteptarea este mai grea...

#174 2007-08-17 13:49:06

Al Pacino
Administrator

nu e ectopica...e normala...intotdeauna la prima sarcina apar aceste dureri...nu sunt de la ovare ci de la ligamentele care sustin uterul...in plus, nu faci sarcinaectopica bilateral!

#175 2007-09-24 22:27:37

ramonique
Full member
Inregistrat: 2007-01-10

am si eu o intrebare, poate stupida, sunt eu mai paranoica de felul meu big_smile iau AC, mi-a venit menstruatia pe 19 mai devreme cu vreo 2 zile decat era normal, am avut dureri aiurea de sani inaintea venirii menstrei si stari de greata, am fost cam panicata, dar daca a venit parca e mai bine putin, dar totusi ca sa ma linistesc total, cand as putea face un test sarcina care sa fie concludent? parca si acum mai am niste stari de greata [poate sunt doar in capsorul meu sad ] si mi-e tare groaza sa nu fie sarcina. maine ar trebui sa incep alta folie de AC (Logest). help me somebody, doctoressa!!!

totusi ca sa stau eu linistita, cand sa fac un test de sarcina care sa fie concludent? ma ajuta cineva? thx oricum ankuzza
multe prietene mi-au zis sa ma calmez, zici ca sunt nebuna big_smile poate doar dupa test ma voi calma, sper, ca de nu o iau razna. vorba aia daca nu ai de lucru iti faci. big_smile

Ultima oara a fost editat de ramonique (2007-09-24 22:34:24)

Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära:

Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. applause

#176 2007-09-24 22:29:25

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

daca ai menstra nu esti insarcinata..menstruatia peste sarcina e diferita la culoare,la cantitate..deci stai linistita..e in capul tau doar..

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

Publicitate

loading...

#177 2007-09-24 22:38:53

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

am si eu o intrebare dak nu iei antibebe la ora exacta de exemplu...am inceput la 6 apoi...a doua zi la 9 a treia zi la 11 a4`a zi...tot 11 a 5`a zi la 7 dimineatza [am uitat`o] azi la 11 sad pot sa raman insarcinata asa????

Ultima oara a fost editat de LadyInRed (2007-09-24 22:42:05)

#178 2007-09-25 00:00:03

LadyInRed
Hero member

nici una nu shtiti?grater

#179 2007-09-25 08:23:02

ramonique
Full member

LAdyInRed ar fi bine sa iei pastilele cam la aceeasi ora, maxim jumate de ora diferenta, si cea care ai laut-o dimineata e la distanta de mai mult de 12 ore de ultima, deci trebuie protectie suplimentara in cazul unui contact sexual, da poti ramane insarcinata daca nu te protejezi suplimentar in urmatoarele 7 zile dupa ce ai uitat sa iei pastilutza. smile pe viitr ai grija si ia-le la aceeasi ora, pune-ti pe telefon memento sau fa cumva sa nu le mai uiti! smile

Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära:

Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. applause

#180 2007-09-25 08:40:18

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

ia`le si tu macar la diferente mai mici..+/- o ora ,doua..teoretic nu trebuie sa depasesti 12 ore,dar pt siguranta ta incearca sa le iei si tu mai corect

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#181 2007-09-25 08:42:38

LadyInRed
Hero member

ramonique a scris:

LAdyInRed ar fi bine sa iei pastilele cam la aceeasi ora, maxim jumate de ora diferenta, si cea care ai laut-o dimineata e la distanta de mai mult de 12 ore de ultima, deci trebuie protectie suplimentara in cazul unui contact sexual, da poti ramane insarcinata daca nu te protejezi suplimentar in urmatoarele 7 zile dupa ce ai uitat sa iei pastilutza. smile pe viitr ai grija si ia-le la aceeasi ora, pune-ti pe telefon memento sau fa cumva sa nu le mai uiti! smile

era 11 seara... nu m`am exprimat eu corect si nu` au trecut 12 ore vreo 8 ore asa...

#182 2007-09-25 09:17:08

ramonique
Full member

imi spune si mie cineva cand se face testul de sarcina pt a fi concludent in pb mea? plsss

#183 2007-09-25 10:12:17

Al Pacino
Administrator

ramonigue...la vreo 3 sapt de la contactul cu risc...tu nu ai avut contacte cu risc...ce sa iti spunem???? fa-l oricind

#184 2007-11-28 16:51:23

iepurash_20
New member
Inregistrat: 2007-11-27

Fetelor buna....buna si tie doctoressa! Sunteti grozave si dulci toate:)! Am si eu o problema despre care am scris la alte subiecte..cu o posibila sarcina in urma coitus interruptus...dar alta solutie nu am decat sa astept sa-mi vina ciclul...sad asta e....o alata rugaminte am ...Doctoressa...am inteles k esti medic...cum as putea sa fac si eu rost de un nr de tel de-al tau....o adresa de email...un id de messenger..orice:)? Este posibil..? As vrea sa pot discuta mai multe cu tine la cabinet....chiar as vrea sa am un medic constant...si imi inspiri multa incredere:) Daca este posibil, iti las emailul meu (dulceatza1987@yahoo.com) ..si imi trimiti tu acolo o adresa de contact..ca sa nu fie postat pe forum:)...mersi mult de tot:*

#185 2007-11-28 16:52:27

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

numarul doctoressei este pe forum. de mentionat ca doctoressa este medic de planning si nu ginecolog.

http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … p?id=10215

mami de minuni hjarta

#186 2007-11-28 16:55:07

iepurash_20
New member
Inregistrat: 2007-11-27

...unde anume pe forum..sad..cred k nu am cautat unde trebuie...sad

gata am gasit:P
mersi frumos !!!!

#187 2008-06-11 00:29:30

anemona mihai
New member
Inregistrat: 2008-06-10

si eu am o problema:-<....pe 25 mai mia venit..a durat cateva zile (parca 5) in intervalul acestor zile am facut sex neprotejat cu prietenul meu...pe 8 iunie mia aparut o scurgere vascoasa inchisa la culoare...am facut un test ,si e negativ...imi puteti zice daca sunt insarcinata sau daca nu,despre ce ar putea fi vb ?:-<...va rog ajutatima

#188 2008-06-11 00:35:35

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

anemona...mai fa un test  la 3 saptamani de la contact...daca rezultatul se mentine atunci ar putea fi vb de un chist...

happy with him...inlove with him...puss

#189 2008-06-11 09:43:59

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

mie imi suna a ovulatie in perioada aia...

mami de minuni hjarta

#190 2008-06-11 12:28:46

anemona mihai
New member
Inregistrat: 2008-06-10

:(nici nu stiu ce sa fac ..pt ca la medic nu stiu cum pot sa ajung fara trimitere :-< pt ca parintii se cunosc cu doctorita de familie si isi pot da seama ...app eu am 17 ani si jumatate si de asta ar fi o problema de prietenul cu care am avut contactul sexual mam desparitit sapt trecuta...am suferit groazic(au fost 3 ani)....

Ultima oara a fost editat de anemona mihai (2008-06-11 12:31:47)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.