homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?-12

#210 2009-11-02 19:56:07

deedee05
New member
Inregistrat: 2009-11-02

Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?

buna....am si eu o nelamurire, mi-a intarziat 21 de zile, timp in care de la ultima menstruatia am luat pilula de a doua zi. si sambata am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv, duminica la fel si duminica seara am inceput sa am niste scurgeri maronii, si azi au devenit rosii, gen cum as fi la menstruatie. pot sa mai fac un test de sarcina avand astfel de scurgeri sau sa ma duc direct la un test la o clinica specializata?

#211 2009-11-02 20:29:54

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Eu zic sa mergi la medic. Daca 2 teste au fost pozitive ... ai grija sa nu fie un avort menstrual.

Fericita mamica de Aida Maria!

#212 2009-11-02 20:33:29

deedee05
New member

pffffff mi-am facut oricum maine o programare pt un test de sarcina la o clinica dar simptomele care le am si faptul ca am scurgeri ca si cu as fi la menstruatia mai vroiam sa fac un test in seara asta. oricum am sa revin maine cu noutati de la medic tongue

#213 2009-11-02 20:34:56

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

daca scurgerile alea sunt rosii... si eu inclin sa cred ca pierzi sarcina neutral iar testul o sa-ti mai iasa pozitiv cateva zile, oricum....

ti-as zice sa fugi de urgenta la spital dar... s-ar putea sa fie prea tarziu sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#214 2009-11-03 19:04:24

deedee05
New member

mda deci am fost la medic si sunt insarcinata in 5 saptamani si sangerarile sunt semn de pierdere de sarcina dar voi face si un chiuretaj. super tare  forgetit

Publicitate

loading...

#215 2010-01-20 19:30:11

emishor
New member
Inregistrat: 2007-03-16

am o problema..imi intarzie ciclul de 3 zile si sunt un pic speriata ( folosec metoda coitului intrerupt ). pana cand pot sa fac un test de sarcina concludent mai am vreo 4 zile de asteptat. intre timp beau ceai de pelin, am inteles ca este avortiv. stiti cumva daca are vreun rost sau ma "amarasc" degeaba?

#216 2010-01-20 19:34:00

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Sincer, eu n-am auzit ca ceaiul de pelin sa aiba efect avortiv ... Poate mai are altcineva si alta parere, dar eu una nu am auzit de asa ceva. Cred ca e mai degraba un mit ...

Si na, treaba ta, dar ai grija cu coitul intrerupt ...

Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-01-20 19:34:38)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#217 2010-01-20 19:50:50

emishor
New member
Inregistrat: 2007-03-16

Pe mai multe pagin de net scrie ca este avortiv si deci contraindicat femeilor insarciante pentru ca provoaca contractii ale uterului.

#218 2010-01-20 20:02:11

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

emishor a scris:

am o problema..imi intarzie ciclul de 3 zile si sunt un pic speriata ( folosec metoda coitului intrerupt ). pana cand pot sa fac un test de sarcina concludent mai am vreo 4 zile de asteptat. intre timp beau ceai de pelin, am inteles ca este avortiv. stiti cumva daca are vreun rost sau ma "amarasc" degeaba?

iti dai seama k daca ar avea asa efect...nu ar mai fi atatea avorturi facute de doctor... ? si cu siguranta nu s-ar vinde asa lejer... smile
deci..sustin ce-a zis kdeea...k e un mit.

k dauneaza sarcinii aia e altceva....asa cum dauneaza si antibioticele...dar aia nu inseamna k daca iei antibiotice ,cand ai folosit metoda coit intrerupt nu ramai insarcinata...

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-01-20 20:03:24)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#219 2010-02-14 21:54:20

nato99
Membru
Inregistrat: 2010-02-14

buna ziua am 19 ani,as avea  o mica/mare nedumerire

Am avut menstruatie luna aceasta iar dupa 2 saptamani am avut un contact sexual cu prietenul meu
1 neprotejat, iar inainte de a ejacula el a scoso iar grogul a fost afara dar el spune ca ,crede ca a curs ceva inainte de a ejacula
2la a doua tura a folosit protectie.

3 Urmatoarea zi a inceput sa ma intepe de la sani pana la aproape la ovare , iar de doua zile incoace am stomacul ciudat si am senzatie de greata azi e a treia zi

Din cate am vazut pe siteuri greturile te apuca deabea dupa 2 3 saptamani daca e sa fi gravida , iar testul am inteles ca se face cel mai devreme dupa 3 -4 zile de la actul sexual

Sunt putin cam speriata si nu stiu ce sa fac iar bani pentru ecografie nu detin momentan si nici nu stiu cat m-ar costa

Va rog ajutatima deoarece sunt cam speriata!!!

#220 2010-02-15 09:00:27

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

testul de sarcina se face cel mai devreme la 14 zile dupa contact
greturile nu apar asa devreme , e psihologica treaba

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-02-15 09:01:27)

#221 2010-02-15 12:36:51

nato99
Membru
Inregistrat: 2010-02-14

multumesc m-am mai linistit

#222 2010-03-27 21:45:50

fato
Membru
Inregistrat: 2010-03-27

buna ziua, am o mare problema sad

Acum 3 luni am avut contac sexual cu prietenul meu neprotejat.
Inainte sa o facem  a ejaculat.. iar dupa vreo 3 ore am facut sex timp de vreo 5-7 minute.
Dupa o saptamana mi'am facut 4 teste de sarcina si au iesit toate negativ.
Mi'a venti ciclu 2 luni la rand, iar acum luna asta nu imi vine sub nicio forma.
Mi'am facut 2 teste de sarcina si nimic, au iesit negativ.
Exista vreo sansa sa fiu insarcinata?

plizz... help me.. sunt disperata neutral

#223 2010-03-27 21:47:07

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

De la ultima menstruatie ai mai avut contacte neprotejate?
Testul se face la o saptamana de la intarzierea menstruatiei sau la 3 saptamani de la contactul cu risc.

#224 2010-03-27 21:47:46

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

daca nu ai mai avut si alte contacte neprotejate intre timp, nu ai cum sa fii insarcinata

#225 2010-03-27 21:51:14

fato
Membru
Inregistrat: 2010-03-27

nu, nu am mai avut niciunul de atunci.
Mi'am facut un test acum 3 saptamani, iar altul acum 2 zile .

Pf... totusi exista macar sa fie o mica sansa?
Ca altfel nu intelege de ce nu imi vine menstruatia .
Ca nu mi s'a mai intamplat pana acum sa imi intarzie asa mult.
Si am citit ca la unele fete le vine menstruatia chiar daca sunt insarcinate .

#226 2010-03-27 21:52:58

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

nu ai nici o sansa sa fii insarcinata, stai linistita. poate fi o dereglare

#227 2010-03-27 22:02:09

MissPerfectiune
New member
Inregistrat: 2010-02-08

deedee05 a scris:

mda deci am fost la medic si sunt insarcinata in 5 saptamani si sangerarile sunt semn de pierdere de sarcina dar voi face si un chiuretaj. super tare  forgetit

Wow wow  Unele fete ca tine ar innebuni daca ar afla ca-s insarcinate...

24.03.2010:Irina a venit pe lume bebe Seamana cu mine rotfl2

#228 2010-07-01 11:49:55

cersenin
New member
Inregistrat: 2010-07-01

buna tuturor:)
am 23 de ani si st maritata.am o mica pb:(.ne asteptam ca luna aceasta sa fiu insarcinata deoarece as putea spune ca am programat asta sau ma rog ne-am dorit sa avem un bebe:).lungimea cicilului meu e de 29 de zile.mi-a venit pe 30 mai,iar noi am facut drag pe 3 iunie,12 iunie,14 iunie si pe 16 iunie.deci in per fertila(12,14).am avut si unele simptome,plus ca sanii ma dor f tare si acuma.pe 28 iunie am facut un test de sarcina,e drept ca l-am facut dupa-amiaza,insa a iesit linia roz de sarcina f repede la iveala:).noi bineinteles ca ne-am bucurat.sincer trecem prin niste per fffffffffff stresante,cred ca e cea mai stresanta per din viata mea.ne-am mutat in belgia cu sotul,si acuma imi caut de munca.sotul si-a gasit,insa am avut pb cu gasirea unei chirii,etc.acuma st bn:).
mentionez ca mi-au aparut si pete pe fata,cosuri f multe si al meu rade de mine ca nu m-a vazut niciodata asa.nici eu nu m-am vazut asa,in adolescenta nu am avut cosuri decat ffffffff putin.
pb a intervenit a 2 zi,cand am inceput sa sangerez.sincer am ramas blocata,deja ma gandeam cum sa ii anuntam pe ai nostri...si iata-ma sunand-o pe mama si intreband-o ce se intampla:(.am fost la o farmacie aici si mi s-a spus ca poate fi un avort spontan,eu st speriata.sincer daca nu st insarcinata ok,daca st e tot ok,insa chiar nu as vrea sa cred ca e avort.
farmacista m-a sfatuit sa mai iau un test si sa il fac in ac dim,la 5 fara 20,am facut testul.sincer nu stiu daca se poate face test cand ai sangerari,urina mea era cu sange.ac test insa a iesit negativ.acuma nu stiu ce sa mai cred.
mentionez ca ac sangerari nu st ca la ciclu,adica eu in 1 si a 2 zi sangeram fffffff mult,pe cand acuma fffffffff putin,si culoarea e diferita,e mai deschisa,e  spre un roziu dulce.
aseara ba imi curgea,ba nu.acuma f putin.la mn tinea 5 zile si apoi trecea,insa imi curgea f mult in primele 3 zile.
nu stiu ce sa fac,i-am trimis mamei un sms ca am mai facut un test si cred ca nu st insarc.sunt insarcinata  sau nu?
va multumesc mult pt tot:)
o zi frumoasa.salutari din bruxelles!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.