homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?-13

#229 2010-07-01 12:32:48

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?

cersenin, in mod normal, sangele din urina n-ar trebui sa influenteze rezultatul testului, mai ales ca tu spui ca sangerezi foarte putin.
sfatul meu este sa mai faci inca un test. daca iese pozitiv, mergi urgent la medic, s-ar putea sa ai nevoie de tratament de sustinere, nu sunt prea ok sangerarile pe sarcina. daca iese negativ, posibil sa fi fost un avort menstrual- embrionul s-a eliminat la foarte scurt timp dupa nidare. nu pune probleme de nici un fel, se intampla relativ des. daca nu faceai test nici n-ai fi stiut.
eu iti tin pumnii stransi. iar daca acum nu va fi, iti doresc multa bafta data viitoare. te asteptam cu vesti

#230 2010-07-01 14:14:07

cersenin
New member
Inregistrat: 2010-07-01

gargarita a scris:

cersenin, in mod normal, sangele din urina n-ar trebui sa influenteze rezultatul testului, mai ales ca tu spui ca sangerezi foarte putin.
sfatul meu este sa mai faci inca un test. daca iese pozitiv, mergi urgent la medic, s-ar putea sa ai nevoie de tratament de sustinere, nu sunt prea ok sangerarile pe sarcina. daca iese negativ, posibil sa fi fost un avort menstrual- embrionul s-a eliminat la foarte scurt timp dupa nidare. nu pune probleme de nici un fel, se intampla relativ des. daca nu faceai test nici n-ai fi stiut.
eu iti tin pumnii stransi. iar daca acum nu va fi, iti doresc multa bafta data viitoare. te asteptam cu vesti

buna iti mult din suflet,asta e.sper sa fie bn:)testul sa il fac maine sau cand?ms

#231 2010-07-01 14:19:18

gargarita
Moderator

iubita, cat mai repede; in ideea de a merge la medic repejor in caz ca iti iese pozitiv.

#232 2010-07-01 14:23:08

cersenin
New member

gargarita a scris:

iubita, cat mai repede; in ideea de a merge la medic repejor in caz ca iti iese pozitiv.

am inteles.ms mult:)

#233 2010-07-01 14:24:07

gargarita
Moderator

cu placere smile

Publicitate

loading...

#234 2010-07-02 11:10:58

cersenin
New member

buna puss .nu stiu ce sa mai cred,de ieri dupa amiaza nu mi-a mai curs deloc,am gasit o asistenta aici care e din Romania.ea mi-a spus ca nu se face test de sarcina in timpul menstr,si ca nu este concludent rezultatul de ieri.acuma o sa mai fac un test sapt viitoare.
am insomnii,azi noapte ma dureau enorm de tare sanii,iar pe mn ma dureau sanii doar inainte de menstr nu dupa.sper sa fie bn si sa nu fie vreo complicatie,am si stari de voma.of.o zi frumoasa kram .ms pt tot

#235 2010-07-02 12:05:10

gargarita
Moderator

e foarte bine daca s-a oprit sangerarea. iti tin pumnii sa fie bine  puss  kram

#236 2010-07-02 16:33:34

cersenin
New member

gargarita a scris:

e foarte bine daca s-a oprit sangerarea. iti tin pumnii sa fie bine  puss  kram

ms mult,oare sunt insarcinata sau nu? supa

#237 2010-07-02 16:38:47

gargarita
Moderator

o sa afli cand faci test...

#238 2010-07-19 00:53:56

AC/DC
Membru
Inregistrat: 2010-07-19

BUNA seara, desi nu e prea buna pentru mine. punish

Am sa incerc sa scurtez cat pot de mult off-ul pe care il am pe suflet pc
Pana acum mi s-a luat  piatra de pe suflet, dar acum iar am inceput sa am indoieli, de asta am si amanat sa iau un test de sarcina si sa ma duc la ginecolog, pt ca eram sigura ca am scapat.

Am intretinut relatii sexuale pe 4 februarie, ne-am protejat, am folosit prezervativ.
Nu s-a rupt, dar nu stiu daca el s-a spalat inainte sa ne atingem partile intime(dupa ce ne-am atins partile intime bineinteles ca l-am batut la cap sa isi puna prezervativul).

Toate bune si frumoase(am avut pana acum ciclu, nu il am regulat, dar era normal: ma refer la culoare si la cantitate, nimic suspect de  bebic .

Pe la inceputul lunii mi-a fost rau intr-o seara, de am stat cu ligheanul la capatai, de la 04.00 pana seara, am vomat pana nu am stiut de mine, stari de moleseala, ma durea carnea pe mine, nu puteam sa stau in picioare, simteam o usoara durere la sanul stang, dureri de stomac de am zis ca o iau razna.

Si in prezent ma mai incearca o usoara stare de voma dupa ce mananc, indiferent de aliment, de cantitate.

Starile astea cu dureri de stomac le-am pus pe seama gastruoduodenitei de care sufar de multi ani(nu mai sunt demult sub tratament din motive financiare).

Luna aceasta, mai exact pe 13 mi-a venit ciclu asa cum ma asteptam, dar in prima zi mi-a curs foarte foarte putin, cat sa pateze chilotu(in prima zi pana acum, exceptand luna aceasta, imi curgea in prima zi fara oprire), in a doua zi mi-a curs un pic mai mult fata de prima zi, iar a treia zi deja era pe trecute, la fel, cat sa pateze chilotu. wow

Ce mi s-a parut suspect este culoarea, era mai inchisa la culoare,batea spre maronie, a doua zi incepea sa mai semene cu ceea ce eram obisnuita, iar a treia zi niste urme de culoare inchisa pe chilot.
Pe mine ciclu ma tine 4-5 zile, primele 3 zile abundent.

Mi se pare ca am pus pe mine la burtica un pic, desi nu e tare la atingere.

Eu buna bazata ca daca ai ciclu ai scapat de un  bebic , de asta am stat "cuminte" si nu mi-am luat un test.

Chiar am gasit niste filmulete pe net care certifica faptul ca nu e scris cu litera de lege daca ai ciclu nu esti  bang .

Cand i-am spus prietenului meu, normal ca a facut o fata de zici ca cine stie cu ce l-am jignit. Acum sunt singura, ma simt abandonata, in mama nu am sprijin(ea este singurul sprijin ramas in viata), si plus de asta ca este o femeie care traieste de pe o zi pe alta avand in grija gura satului.

Daca as fi insarcinata, nu as vrea in ruptul capului sa fac avort, el nu are nici o vina, mai degraba ma duc cu el pe lumea cealalta dar singur nu il las,dar vine o alta intrebare:"cu ce il cresc?!!!...sunt studenta, mai am 2 ani de facultate coffestudiu , nu-s independenta financiar.

Luna asta am intrat la banuieli. hopsieu

Sunt inconstienta(desi m-am protejat), am avut incredere oarba intr-un om pe care acum nu-l recunosc, sunt cum va vine la gura, ca le merit, ma simt vinovata, dar asta e cu totul alta poveste.

Un sfat, o solutie, voi ce ati face in locul meu?oricum la ginecolog o sa ma duc cat mai curand, dar un sprijin moral nu-l gasesc nicaieri supa

Doamne ajuta sa nu fie nimic rugaciune

Ultima oara a fost editat de AC/DC (2010-07-19 01:05:12)

#239 2010-07-19 01:18:12

AC/DC
Membru

Nu e nimeni cu o parere?grater...of

#240 2010-07-19 08:03:14

daenarys
Vizitator

doar un test de sarcina o sa te scape de indoieli.si iti zic sa faci testul pt.ca imi dau seama ca esti f stresata,eu ma indoiesc ca este vb de sarcina ai avut totusi menstra si s emai intampla sa nu fie la fel d ela o luna la alta.

#241 2010-07-19 10:38:45

gargarita
Moderator

pana sa te gandesti la a merge la ginecolog, fa un test de sarcina. cu doar cativa lei te lamuresti  si scapi de atea framantari. nu stiu de ce nu ai facut asta pana acum...
parerea mea este aceasi, ca nu esti insarcinata, dar zau ca merita ca sa faci un test.

#242 2010-07-20 12:27:31

Yvonne93
New member
Inregistrat: 2010-07-20

am si eu inca o problema....zilele trecute eu si prietenul meu urma sa avem un contact sexual insa in ultimul moment el a vazut ca nu mai avea prezervative.....problema este ca deja eram dezbracati iar la un moment dat el s-a lasat peste mine si m-a sarutat si a vrut sa facem petting insa eu am refuzat....problema e ca m-a atins cred ca 10-20 sec insa nu in zona vaginului ci la baza V-ului...nu a ejaculat...e vreo sansa cat de mica sa fiu insarcinata?

Don`t steal , the government hates competition !   box

#243 2010-07-20 12:38:23

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nu e nicio sansa, stai linistita

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#244 2010-07-20 12:42:46

Yvonne93
New member
Inregistrat: 2010-07-20

mersi....sunt mai linistita

Don`t steal , the government hates competition !   box

#245 2010-07-21 22:37:26

AC/DC
Membru

Cum iti calculezi saptamana de sarcina in care esti daca pana acum am avut asa zisa menstruatie. Contactul sexual a fost pe 4 februarie.
Astept raspuns. Multumesc

#246 2010-07-22 12:53:57

gargarita
Moderator

dar stii sigur ca esti insarcinata?

daca esti sigura (teste pozitive, echo) calculezi de la ultima menstra dinainte de contactul din 4 februarie.

#247 2010-07-28 20:45:52

roxana29
Membru
Inregistrat: 2010-07-28

buuna azi am facut testul de sange BETA HCG CANTITATIV SI A IESIT VALOAREA mUI/ml 0.413 este posibil sa fie sarcina?// happydance
va rog sa imi spuneti parerea ca mor de curiozitate...imi doresc un bebel majoreta
dictorita a zis ca daca nu era sa fie sarcina nu aprea valoarea asta ...adica trebuia sa fie o valoare mai mica  si ca aceasta valoare indica un inceput de sarcina ....dar eu stiu????? supa
eu vreau bebe si poate ma poate sfatui cineva.... bebe

Ultima oara a fost editat de roxana29 (2010-07-28 20:51:08)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.