|
Nu esti logat.
Sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?-14#248 2010-07-28 21:15:32
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?daca e 0,... nu are cum sa fie sarcina. imi pare rau ca te dezamagesc. nu stiu de ce ti-a zis asta doctorita dar greseste. daca era 413, da... Offline #249 2010-10-28 21:58:18
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?Eu iau Diane 35 de vreo 2 ani,dar luna trecuta n-am mai luat.Am avut contacte sexuale protejate cu prietenul meu,dar mi-a intarziat.Oricum mi s-a mai intamplat,uneori,dar totusi a trecut o luna.Mi-am facut miercurea asta un test si mi-a iesit negativ.Chestia e ca ma doare si capul si am o oarecare stare de greata.Ce-mi pune niste semne de intrebare e ca noi nu putem prezervativul fix cum incepem...il las o perioada mica fara si apoi il punem.Nu e tocmai ok,nu?Mi-am propus si saptamana viitoare sa-mi mai fac un test Offline #250 2010-10-28 22:18:15
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?aaa...am uitat sa zic,k testul mi-a iesit negativ,dar dupa vreo 4-5 ore cand m-am uitat iar la el se vedea in dreptul la a 2 linie o linie alba deci linia de control e rosie si linia de test alba , se vedea formatul pe ea , poate fi interpretat pozitiv? Offline #251 2010-10-28 22:32:17
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?cel mai probabil este o dereglare survenita in urma intreruperii AC. a trecut o luna de cand? repeta testul asa cum ti-ai propus. si puneti prezervativul de la inceput... Offline #252 2010-10-28 22:59:45
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?O luna se face acum la inceputul lunii de cand trebuia sa-mi vina.Luni imi iau iar un test si-l fac.Ma gandesc ca durerea de cap sa nu fie si din cauza stresului din ultima saptamana.Si poate fiindca sunt speriata,sa am impresia ca am stare de greata.Oricum de cum imi vine,reincep tratamentul cu AC si o sa ma tin iar de el,pana cand voi vrea un bebe. Offline Publicitateloading...
#253 2010-10-29 08:55:05
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?fetelor.. sa vedeti ce chestie curioasa Offline #254 2010-10-29 15:35:47
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?nu inteleg de ce te stresezi...practic te-ai protejat si cu prezervativ si cu metoda calendarului... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #255 2010-10-29 15:39:36
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?
a si niciodata nu isi da drumu in mine, nici cand folosim prezervativul am zis sa nu riscam deloc pana am sa ma apuc de antibebe.. nu vreau deloc sa fiu pusa in situatia de a lua pilula de a 2a zi.. Offline #256 2010-10-29 15:43:53
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?ai de mine...deci ati folosit 3 metode (prezervati+metoda calendarului+metoda coitului intrerupt) si tot te panichezi???? nu-i deloc bine "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #257 2010-10-29 15:54:03
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?ai dreptate.. e asa mare bataia de cap.. momentat nu stam impreuna si nu o facem asa de des... de aceea nu m-am apucat inca de pilule Offline #258 2010-10-30 17:44:20
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?uff nici azi nu a venit, si ar fi fost a 28a zi... incep sa ma ingrijorez serios:( desi am toate semnele premenstruale, cosuri, indispozitie etc Offline #259 2010-10-31 10:14:20
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?LadyBird ceea ce zici tu pare o dereglare hormonala. Eu mereu patesc asta, in special la schimbarea anotimpurilor se deregleaza si ma gandesc ca si la tine poate fi aceasi chestie. Iti poate veni si la a 33 a zi What doesn't kill me, makes me stronger Offline #260 2010-10-31 11:12:29
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?sper eu inainte de a-mi incepe viata sexuala anul asta nu am avut niciodata dereglari, aveam ciclul regulat la 28 de zile.. oricum chiar nu aveam cum sa raman insarcinata, dar faptul ca e prima oara cand imi intarzie (3 zile deja) ma face sa ma ingrijorez... Offline #261 2010-10-31 11:19:33
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?LadyBird daca te-ai protejat in timpul contactelor nu ai de ce sa te ingrijorezi. Ai sa vezi ca vei mai avea dereglari, si eu cand mi-am inceput viata sexuala am avut dereglar isi cand am fost plecata in strainatate nu imi venise vreo doua luni, aleori mi-a venit ciclu de 2 ori pe luna. Ai sa vezi ca zilele astea iti vine. Ce varsta ai? What doesn't kill me, makes me stronger Offline #262 2010-10-31 11:48:05
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?sper sa fie asa implinesc 19 (sper sa-mi vina pana atunci ) Offline #263 2010-10-31 12:00:15
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?Multi inainte LadyBird . Stai calma o mica intarziere e o problema f minora . Ma vad pe mine parca cand mi-am inceput viata sexuala cu toate ca ma protejasem nu imi venise ciclu vreo 2 luni, eram panicata , m-am dus sa fac test de sarcina . Acum cand imi aduc aminte rad . Crede-ma iti va veni zilele astea. Ti-am zis poate veni si in a 33a sau a35 a zi. pup What doesn't kill me, makes me stronger Offline #264 2010-10-31 12:14:56
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?multumesc frumos, chiar m-ai mai linistit Offline #265 2010-10-31 12:32:58
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?Cu placere LadyBird:* What doesn't kill me, makes me stronger Offline #266 2010-10-31 13:16:01
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?mi-a veniiiiiiiit la a 29a zi.. nu e asa dereglat zic eu. inainte aveam la fix 28. phew multumesc mult fetelor m-ati linistit Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|