|
Nu esti logat.
Sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?-16#286 2010-12-03 19:50:32
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?eu zic ca nu are rost. la 3 saptamani de la contact s-ar fi vazut la orice test daca erai insarcinata. dar daca vrei tu, poti sa faci... Offline #287 2010-12-03 19:55:25
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?Sunt mult prea stresata cu asta. Pt ca sunt studenta si nu am sub nici o forma cum sa imi asum inca o asemenea responsabilitate. Nu pot sa stau sa le cer la parinti bani sa imi cresc un copil. Poate asa ma mai linistesc umpic daca sunt 100% ca nu sunt. In principiu daca acel test de sange iese negativ nu trebuie sa imi mai fac griji nu? Offline #288 2010-12-03 19:58:11
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji nici daca nu-ti faci beta HCG. dar daca tu crezi ca o sa te linisteasca, il poti face. Offline #289 2010-12-03 20:26:30
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?multumesc mult pt sfaturi. sper sa se rezolve cat mai repede Offline #290 2010-12-03 20:32:45
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?cu placere. te asteptam cu vesti Offline Publicitateloading...
#291 2010-12-06 22:00:47
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?Duminica am mai facut un test de sarcina, alt tip decat cele facute inainte si mi a iesit tot negativ. Iar astazi am observat o surgere putin maronie si ma durea umpic burta ca si cum mi ar veni. Nu am apucat sa fac inca testul de sange. Asta ar insemna ca ar trebui sa imi vina cm? Offline #292 2010-12-06 22:44:53
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?cred ca o sa-ti vina Offline #293 2010-12-08 00:30:55
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?Buna! AM revenit cu problemele mele: am postat saptamana trecuta il legatura cu intarzierea menstruatiei.....vineri, 3 dec, mi-a venit menstruatia(sau cel putin asa vreau eu sa cred pt ca se manifesta cu dureri de burta- lucru obisnuit pt mine cand sunt la menstruatie), dar problema e ca a fost de culoare maronie....si abundenta(adica in cantitatile normale pt o menstruatie si nu doar cateva picaturi). Azi e marti si inca mai am scurgeri maronii. Joi am facut un test de sarcina si a iesit negativ. Ar exista o posibilitate sa fie vb despre o sarcina extrauterina? Nu, am avut contact neprotejat, dar asta nu ma face sa fiu mai putin stresata. Sau scurgerea sa fie de la intreruperea brusta a Ac de acum 3 luni? Offline #294 2010-12-10 20:14:08
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?Buna seara!am si eu o nedumerire iau anticonceptionale microginon21 si ar fi trebuit sa le iau infiecare zi dar am uitat 3 zile sa iau si au aparut greturi si dureri abdominale,la sani si dureri de cap.ce sa fac?am ramas insarcinata?trebuie sa imi vina vineri.mai am vreo speranta ca nu sunt insarcinata?si inca ceva eu fumam foarte mult pana acum 3 zile iar acum daca fumez sau se fumeaza langa mine imi vine sa vars.va rog mult sa imi raspundeti.cu respect ariana Offline #295 2010-12-10 20:21:53
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?
Sa inteleg ca ai avut contacte cu risc in perioada in care ai uitat pastilele? Daca da, sanse de sarcina sunt. Din pacate un test acum nu e concludent. Pentru moment nu poti decat sa astepti menstra si daca ea nu apare sa faci un BetaHcg. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #296 2010-12-10 20:22:26
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?
ai avut contact sexual neprotejat dupa ce ai uitat pilulele alea ? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #297 2010-12-10 20:28:19
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?am avut contact sexual luni cand am luat pastila dar le-am incuracat iar de duminica cred k le-am incurcat si sincer nu ma simt bn am stari de somnolenta si de voma.crezi ca pot fi insarcinata?in orice caz te voi anunta sambata daca nu vine.dar spunemi pot pastra sarcina daca am luat 9luni anticonceptionale?eu acum 9 luni am facut o intrerupere se sarcina si nu mai vreau sa trec prin asta Offline #298 2010-12-10 20:29:43
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?arianna ai uitat sa le iei? sau ai incurcat pilule intre ele? #299 2010-12-10 20:39:02
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?am luat doar luni si mai aveam pastile 1saptamana si nu am mai luat iar pe ceea de luni am luat-o in loc de ziua de duminica Offline #300 2010-12-10 20:40:51
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?arianna,partenerul a ejaculat in vagin?daca da sunt sanse de sarcina maricele.partea buna e ca sarcina se poate pastra eu una asa stiu.simptomele descrise de tine poate sa fie si SPM.oricum daca tot le iei ia le cum trebuie Ultima oara a fost editat de daenarys (2010-12-10 20:49:14) #301 2010-12-10 20:48:23
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?v-am lasat fara cuvinte nu?deci singura sansa a mea este sa astept ziua de sambata.nu? Offline #302 2010-12-10 21:00:32
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?a ejaculat in vagin? daca da...atunci riscul e mare. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #303 2010-12-10 21:18:44
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?asta vreau sa stiu eu m-am gandit sa le intrerup si sa numai iau.voi ce sfat imi dati?ca mai am o sapt pana tre sa imi vina problema Offline #304 2010-12-10 21:29:55
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?eu zic sa le intrerupi pana afli care e situatia...mai ales daca esti dispusa sa pastrezi sarcina "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|