|
Nu esti logat.
Sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?-6#96 2006-07-05 22:43:46
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?Mielushik, spalaturile astea sunt nule ca efect contraceptiv dar exista riscul sa-ti dea peste cap flora vaginala. Sfatul meu e sa te potolesti....trebuie sa te speli in vagin dupa contactul sexual dar cu apa si atit. In ceea ce priveste coitul intrerupt....eu mi-am mai spus parerea:pe linga ca are eficienta scazuta mie una mi se pare frustrant. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #97 2006-07-05 22:44:47
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?pai am luat anticonceptionale am mai spus yo la un topic dar nu mi-au facut bn deloc am fost la medic sa mi le prescrie dar nu mi-a facut test hormonal sau ceva ci doar un simplu control ceea c nu mi s-a parut normal,aveam sangerari in timpul zilei m-am ingrashat in 2 sapt 4 kg-5 ...si mi-era tot timpul rau d la ele....s-au purtat si urat cu mn la cabinet,am regeratat k m-am dus si sincer va spun am mai incercat si la alt medic pt k am avut colpita si s-a purtat la fel d urat pt k imi permit la varsta mea s aintretin relatii sexuale....nujt dc aceasta mentalitate intr-adevar am 17 ani nu-s mare dar am mers la medic sa rezolv o prblm nu sa mi se tina teorii d genul....a am uitat sa specific si k dupa 2 sapt am intrerupt anticonceptionalele(mare prostie am facut stiu) si aqm am nijte dereglari de nu-mi vine s acred nici inainte nu-mi venea regulat intarzia maxim 1 sapt si f rar se int asta dar aqm,la ultima menstruatie mi-a intarziat 17 zile ....si am facut atatea teste de sarcina si am trait cu atata stres...de nu va puteti imagina Offline #98 2006-07-05 23:13:45
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?eu zic ca dc te duci la un cabinet de planning nu se va stramba nimeni la tine si nu va urla si vei obtine si pastile gratis.eu iti pot sugera un cabinet dc nu vrei sa mergi chiar la doctoressa.iar ce zici tu despre pastile,erau stari normale pt inceput,adica intre 1-3 luni,mai ciudat era faza cu ingrasatul,dar se poate rezolva dc-ti gasesti un consilier bun.asa ca,multa bafta! A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #99 2006-07-05 23:14:53
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?Asa e, ai mai povestit despre asta.....exista insa si anticonceptionale cu care sa te intelegi si tu....si medici mai putin tifnosi, si de omenie....trebuie gasiti. Imi pare rau pentru experientele tale neplacute cu anticonceptionalele si cu medicii....cum imi pare rau pentru experientele similare ale altor fete de pe forum. Insa as vrea sa te rog sa nu renunti la ideea de anticonceptionale, fiind totusi o metoda extrem de eficienta da protectie impotriva sarcinii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #100 2006-07-05 23:59:19
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?mielushik chiar daca tie nu ti s-a parut normal..nu era nevoie neaparata (cred eu) de un test hormonal, dar oricum era normala acea sangerare pe care ai avut-o...cat despre de doctorul la care ai mers..cred ca era mai bine sa mergi in alta parte unde puteai primi ajutorul. Parerea mea este ca risti foarte mult..si daca Doamne fereste se intampla vreodata sa ai "probleme"..stii ca nu vei putea face curetaj fara acordul unui parinte, nu? Sfatul meu este sa iei din nou antibebe ca sa scapi de probleme. Bafta Ultima oara a fost editat de Infinity (2006-07-06 00:19:41) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline Publicitateloading...
#101 2006-07-06 00:10:11
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?Infinity are dreptate, nu e nevoie de teste hormonale(mai mult sunt inutile) cu exceptia cazului cind te stii diagnosticata cu o suferinta endocrina(tiroidiana de exemplu) iar atunci se fac dozari hormonale specifice afectiunii respective ca sa stim de unde plecam. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #102 2006-07-06 00:44:07
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?Sincera sa fiu, la cata coruptie si la cata mita se da in Romania ma indoiesc ca nu se fac si avorturi minorelor fara semnatura parintilor...eu am auzit de un spital unde se fac pe banda rulanta celor de 16ani, dar acum nu stiu cat e de adevarat... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #103 2006-07-06 00:45:07
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?Buna, sunt noua pe acest forum, dar am o problema legata de intarzierea menstruatiei si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat... Am inceput sa iau pilule (Novynette), insa dupa 2 luni le-am schimbat, la indicatia medicului, deoarece am avut sangerari puternice la jumatatea lunii. Am trecut apoi la Yasmine, pe care le-am luat 1 an de zile, insa am avut migrene puternice si medicul mi-a spus sa fac o pauza de 2 luni. Intre timp, cele 2 luni au devenit 3 pentru ca nu am apucat sa ajung la consultatie din cauza examenelor. Dupa intreruperea Yasmine, ciclul mi-a venit normal, ca si inainte, la 30-31 de zile (aproximativ, nu am avut niciodata un ciclu foarte regulat), ultima data pe 28 mai. De atunci am facut o data dragoste fara protectie, in ziua a 6-a, in ultimele zile, el a terminat afara (zilele 25-28), iar in rest am utilizat prezervativ. In perioada libera de contraceptie, am citit despre metoda mucusului cervical, l-am urmarit si l-am estimat destul de exact. Luna aceasta nu am avut niciun fel de simptom insa, doar o usoara umezeala, foarte vaga... Am facut si un test de sarcina pe 1 iulie, care a iesit negativ. Mentionez ca sunt in pragul licentei, intr-o perioada destul de stresanta, iar in clasa a 12-a, din cauza bacului, nu am avut ciclu 6 luni, iar organismul si-a revenit la normal de unul singur, dr-ul considerand ca e mai bine asa. Zilele acestea am dureri usoare de sani si de burta. Nu stiu ce sa fac, sunt ingrijorata rau, iar medicul meu e in concediu. Astept cu nerabdare orice raspuns. Va multumesc mult. Offline #104 2006-07-06 10:52:00
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?Ce nu stim este cind a fost ultima menstruatie...In principiu ziua a 6a era inca inainte de perioada fertila....pare destul de probabil ca menstruatia intirzie sa apara datorita stresului provocat de examenul de licenta si ca nu este vorba despre o sarcina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #105 2006-07-06 20:08:37
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?worried_girl, incearca sa te calmezi si sa astepti un raspuns sigur. Stiu ca este greu. Tocmai ce am trecut si eu prin asa ceva si inca nu sunt sigura 100% ca am scapat. Ultima oara a fost editat de eliana25 (2006-07-06 20:22:29) Offline #106 2006-07-06 20:15:45
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?mielushik, te rog mult ai grija de tine. Mergi si la 10 medici daca este nevoie pana gasesti pe cineva care sa stie sa te consulte asa cum trebuie si sa iti prescrie anticonceptionalele potrivite. Nu te juca de-a norocul, pentru ca vezi si tu ce am patit eu, prin ce trece worried_girl si adu-ti aminte cand ai trecut si tu prin stres de genul acesta. Offline #107 2006-07-06 23:31:55
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?Va multumesc mult pentru sfaturi, asa sper si eu, ca nu e nimic, mai ales ca mie orice problema mi-a dereglat menstruatia in trecut, iar acum mi se pare ca ma dor si spatele si sanii si burta, dar parca numai cand ma gandesc la problema, de parca mi le-as induce singura... Am mai citit si pe forum despre o posibila dubla ovulatie dupa pilule, care iar m-a pus rau pe ganduri... Nu stiu, sper sa fie bine, dar trebuie sa ma apuc de invatat pentru licenta si mi-e tare greu sa ma concentrez... eliana25, situatia mea seamana mult cu a ta, in sensul ca dupa ce termin facultatea, daca iau viza (sper ca da, totul e oficial), plec din tara pentru un internship, deci o sarcina e ultimul lucru de care am nevoie... Uff, tare grea e asteptarea asta... Offline #108 2006-07-07 00:07:04
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?Eu iti tin pumnii worried_girl si sunt alaturi de tine. Offline #109 2006-07-07 20:23:09
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?mutlumesc mult pt sfaturi....si chiar vreau sa incep iar sa iau anticonceptionale dar nu mai vreau sa ma sangerarile alea....trebuie sa existe si unele kre sa mi se potriveask voi merge si la alti medici promit...poate chiar sapt viitoare...eu am discutat si cu mama respectiv la anticonceptionalele p kre le-am luat eu si la c stari am avut si ea mi-a spus sa le intrerup pt k nu e normal,ea n-a avut nici una din aceste stari....am greshit amandoua e adevarat dar...se poate repara greseala,mama nu-i de acord cu anticonceptionalele pt k spune ea atak ficatul...oricum cred k o sa le iau iar...sunt mai mult decat convinsa...decat sa fiu in fiekre luna stresata d asta mai bn...antibebe ...o sa merg la doctor si o sa va scriu sa va spun ce-am facut ; Offline #110 2006-07-07 23:35:21
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?bravo mielushik, ma bucur ca ai luat decizia sa te protejezi. Poate incerci de data aceasta si la cabinet de planning, cum a spus doctoressa, pentru ca din cate inteleg vei fi sfatuita mult mai bine acolo pe tema anticonceptionalelor. Ultima oara a fost editat de eliana25 (2006-07-07 23:39:40) Offline #111 2006-07-09 01:01:17
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?Multumesc mult de tot, eliana25! Am mai facut un test de sarcina, a iesit tot negativ, vreau sa ma duc la medicul ginecolog zilele viitoare, desi e ultimul lucru de care mai am nevoie cand eu am de invatat, trebuie sa ma inscriu pt licenta... Tocmai asteptam prima zi ca sa reincep pilulele, dar mi s-a dat peste cap planul, poate si pentru ca aveam ezitari, am incercat deja 2 tipuri de pilule si am avut reactii adverse. Iar dr mi-a recomandat o pauza ca sa nu le tot schimb una dupa alta fara pauza... Mult succes si tie cu bursa! Offline #112 2006-07-10 16:19:41
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?eliana25, ai un test de sarcina negativ, asa-i? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #113 2006-07-10 21:45:58
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?Nu mi-am facut inca testul. Ultima oara a fost editat de eliana25 (2006-07-10 22:47:30) Offline #114 2006-07-10 22:31:27
Re: sunt sau nu sunt insarcinata? - cand se face un test de sarcina?Am fost acum si mi-am cumparat test in sfarsit. Il voi face maine dimineata si am sa scriu si pe forum rezultatul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|