|
Nu esti logat.
Spiru Haret-6#96 2008-03-10 19:41:37
Re: Spiru Haretmihaela2289, eu le am in calculator....da-mi adresa ta de mail si ti le trimit. nici eu nu mai stiu exact pe unde le-am gasit, ca ti-as fi dat linkurile. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #97 2008-03-10 20:11:42
Re: Spiru Haretmihaela2289@yahoo.com e mail-ul meu. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #98 2008-03-10 20:20:20
Re: Spiru Haretam trimis acum mail-ul. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #99 2008-03-10 21:38:45
Re: Spiru Haret
poi eu stiu asta pt ca am auzit de la profi care ne mai zic cate unele sau altele.plus ca sunt reprez. al studentilor si particip la sedintze si chiar se vb la un momentdat de faptul ca tre sa urgenteze dosarele de acreditare la id si fr. sunt sigura 100% de lucrul asta. si cel putin la mn la facultate cam jnumate dintre cei de la id si fr s-au transferat la zi cand au aflat si ei. deci sfatul meu : interesatzi-va caat mai bn de facultatea daca este acreditata sau nu si nu la secretare pt ca ele nu vor sa recunoasca. nu se merita sa arunci niste bani degeaba, si tp pierdut aiurea. and love saves the day... Offline #100 2008-03-11 19:51:10
Re: Spiru HaretEu raman in continuare la ideea ca daca vrei sa inveti, inveti oriunde. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline Publicitateloading...
#101 2008-03-11 19:56:22Re: Spiru Haretnu e chiar asa. la cj la Spiru, te duci fain frumos cu fituicile si cu obiectul de copiat si copiezi de nu ai treaba sau vine ceva prof sau seminarist care iti da raspunsul la grile si dupa aia iesi afara si te mai si lauzi (vb la pers a treia in general). fac private sunt numai ca sa faca bani altii si ma poti contrazice tu sau altcineva ca io tot pe a mea o tin. nu am incredere in viitorul absolvent si licentiat de facultate privata. asta e!!!! Cu zambetul pe buze... Offline #102 2008-03-11 20:02:36
Re: Spiru Haretcorii, peste tot e asa... daca vrei sa inveti, si iti place facultatea la care esti inveti si la o facultate particulara. eu in anul 1 am dat examenul la antropologie, si dupa examen, a 2a zi am facut rost de manual si m-am apucat sa-l citesc. acum, dupa sesiune vreau sa ma apuc de sanatate mintala (examen pe care deja l-am dat, dar fiind in sesiune nu am avut timp sa citesc tot manualul cu atentie)...deci daca vrei sa inveti, inveti. daca nu...la orice facultate poti copia, sau sa iti platesti examenele. ca acum e mai usor sa-ti faci fituici la 100-200 intrebari decat la un manual intreg, e adevarat si asta...sau ca examenele de la spiru haret sunt mai usoare pentru ca apar grilele inainte....dar crede-ma ca stiu multe persoane de la facultati de stat cu note mari (numai 9 si 10) care nu stiu nimic...au platit examenele, au copiat...deci...peste tot e cam la fel... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #103 2008-03-11 20:12:35
Re: Spiru HaretCorii, eu nu te contrazic, incerc doar sa imi expun parerea. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #104 2008-03-11 20:37:05Re: Spiru Haretnu mi-am laudat deloc facultatea si nici nu mi-o vad ca fiind cea mai buna. insa clar se invata mai mult decat la cele particulare. statul ofera locuri bugetate...daca ai nesansa sa intri la plata si vrei sa faci si in astfel de conditii foarte bine. la stat am facut si una la plata si una la buget, si daca ar mai fi sa mai fac una tot la stat m-as duce, desi nu as mai avea dreptul dcat la taxa. dar nu ma deranjeaza pt ca e de stat si asta conteaza foarte mult pt mine. cu asta am incheiat ce aveam de spus , nu mai scriu ca numa ne-om certa si nu vrem asta, nu? Ultima oara a fost editat de corii (2008-03-11 20:38:18) Cu zambetul pe buze... Offline #105 2008-03-11 23:13:06
Re: Spiru Haret
Aici inddraznesc sa te contrazic. manualele...in 90% din cazuri lipsesc.apar inainte de ex cu o zi, 2 max o saptamana. sau chiar dupa examen.plus ca nu am inteles niciodata dece trebuiesc editate in fiecare an aceleasi manuale...ma rog probabil tipografia vrea sa scoata f multi bani. si despre stat...am o scarba totatala. nu-s conditii deloc..stai la seminar si iti pica tavanu in cap. sau te trimit io stiu unde sa faci seminariile, prin voluntari. Dar indiferent de situatie....dupa ce termin cu licentza masterul il voi da la universitatea bucuresti! pt ca spiru....REPET din punct de vedere al organuizatiei..SUCKS, sunt neseriosi. and love saves the day... Offline #106 2008-03-13 00:28:32
Re: Spiru Haretda skumpi asa e. ai perfecta dreptate. eu invat..luni marti mieruri si atat. ore f putine. si..ca sa nu mai zic de ferestrele uriase din fiecare zi...Pacat, prin tot sistemul asta al lor de kk ne forteaza practic sa nu invatat decat acele grile. and love saves the day... Offline #107 2008-03-13 17:36:14
Re: Spiru HaretApai, atunci eu nu stiu ce sa zic... La noi vin si profii, avem si manuale... Si eu am decat pana miercuri ore intr-o saptamana, dar recuperez in cealalalta cand sunt toate seminariile. Atunci stau la scoala si de la 7 juma, pana la 4. Nici pauze nu prea avem, decat in 2 zile. Si nu ma deranjeaza pentru ca trag o fuga la biblioteca, iar in cealalta, care e de 3 ore, am timp sa merg acasa. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #108 2008-03-15 09:46:00
Re: Spiru Haretpokemon trebuie sa ne intalnim odata la o bericica acolo la bodega de langa facultate when god made man she was only kidding. Offline #109 2008-03-15 09:48:54
Re: Spiru Hareteu am cate 6-8 ore pe zi de luni pana joi profii vin se fac si seminariile...... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #110 2008-03-15 17:04:27
Re: Spiru Haretskumpi gandeste pozitiv invata aucm pe cont propiu cat poti iar la master opteaza spre stat si gata ai rezolvat problema! Ultima oara a fost editat de mimoo (2008-03-15 17:08:24) when god made man she was only kidding. Offline #111 2008-03-15 23:04:23
Re: Spiru Haretsfatul meu e sa iti menti mintea deschisa pentru ofertele ce vor veni si sa inveti din mers de peste tot din carti din experienta din viata de zi cu zi eu asha fac de un an si ceva ( un an m'am plans de ce fac aiurea am si apoi mi'am dat seama ca gresesc) si sa sti ca viata mea e pe drumul cel bun sper ca peste 3 ani sa fiu un viitor colaborator de gazeta sau de radio si o profa pe cinste si vecina da'i cafea when god made man she was only kidding. Offline #112 2010-08-30 16:41:35
Re: Spiru Haretfetelor este vreuna din voi la master la spiru? They can because they think they can. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|