homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spiru Haret

#1 2007-05-12 20:27:20

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Spiru Haret

fetele am si eu o mica problema.
m am hotarat sa ma inscriu la spiru la jurnalism.se intra pe baza uni intreviu,ma rog,am priceput ca nu ar fi probleme
intreb insa cum e facultatea?mentionaz ca eu o sa fiu la zi.
e cineva care sa imi spuna cum e cu cursurila,daca se cer bani aiurea sau tot felul de chestii de genul asta,pentru ca am auzit multe scenarii
cei de la universitate zic ca la spiru e aiurea si invers wink
adevarul pe unde e?
multumesc!
kiss

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2 2007-05-12 21:58:05

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Re: Spiru Haret

big_smile de universitate nu cred sa fie mai aiurea dekt de spiru..nu sunt in cauza,dar zik si yo big_smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#3 2007-05-13 00:50:43

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

cu riscul de a leza anumite persoane de pe aici... parerea mea este ca spiru haret e o gluma. in sensul k poti sa nu te prezinti niciodata si sa iesi cu o diploma... Acum fiecare ce isi doreste.

#4 2007-05-13 18:58:07

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu urmez tot o facultate particulara si invat de imi sar capacele smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2007-05-13 19:11:39

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

important e sa fie recunoscuta diploma

expect the worst , hope for the best!

Publicitate

loading...

#6 2007-05-13 19:34:18

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Eu zic ca Spriu Haret e o facultate care-si bate joc de studenti. La zi nu stiu cum o fi, dar la Id e groaznic (lipsa de manuale sau alte materiale, noutatile ajung foarte greu la centre...nimeni nu stie nimic, secretare care se comporta urat...etc). In plus anul asta au fost multe probleme cu diplomele (eu stiu de psihologie)...de genul ca nu sunt recunoscute de colegiul psihologilor. Am inteles ca sunt facultati care inca nu sunt acreditate, dar tin licenta...si studentii nu stiu daca diploma le va fi recunoscuta sau nu... Pe forumul oficial orice post care vorbeste de rau facultatea sau nu le convine profesorilor este sters (asa rezolva ei problemele)...au sters o data chiar si userii care au postat acele subiecte.
Deci, dupa parerea mea de student la Spiru Haret ID, aceasta facultate e o mare tampenie. Intr-adevar notele sunt putin mai mari, dar la sfarsit risti ca sa ai o diploma pe care sa nu ti-o recunoasca nimeni. Sau in ultimul an sa-ti spuna ca facultatea de fapt nu e acreditata si ca ai pierdut anii degeaba. Eu nu as recomanda nimanui sa se duca la Spiru Haret, dar eu vorbesc din perspectiva mea, de student la ID...poate la ZI o fi mai bine. Nu cunosti pe nimeni care sa fie la jurnalism la zi la spiru haret? Cred ca ar fi cel mai in masura sa-ti zica cum merge treaba pe acolo...

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-05-13 19:36:13)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#7 2007-05-13 19:38:01

evilpink
Banat

la mine la facultate e k diploma e recunoscuta profii care preadu la mine predau si la stat etc.etc.fratele unei colege e la jurnalizm acolo si are pt. fiecar examen max. 30.pag nu trebuie sa te stersezi sa inveti si am inteles ca daca cumperi manualul profesorului te trece imidiat examenul poti sa copiezi linistit si esti chiar indemnat sa faci asta.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#8 2007-05-13 19:46:59

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

aia cu secretarele e tare..si eu sunt la id..spiru..si sunt nesuferite rau:))

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#9 2007-05-13 19:48:36

evilpink
Banat

nici secretaraele de la mine de la facultate nu sunt niste amabile acum mai e cum mai e dar in anul 1...........

puss puss puss

#10 2007-05-13 21:28:54

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

secretarele sunt niste scorpii prin definitie, indiferent de facultate. cred ca asta este criteriul la angajare...

#11 2007-05-14 08:10:23

pokemon
Diamond member

saru mana fetele puss
facultatea este acreditata ca de asta m am interesat si stiu din surse sigure ca diploma este recunoscuta wink
cat despre asta cu invatatul si cu cata materie e,cred ca la jurnalism cam asta este.am vorbit cu cineva care a terminat la stat si tot asa zicea ca materie e usurica si examenele nu sunt grele deloc.
eu am vorbit si cu pro-decanul de la spiru haret si el a predat ani de zile la stat.si pe langa asta am vazut ca este bine dotata ceea ce am inteles ca la universitate nu prea se gaseste...
oricum va multumesc! si mai astept pareri big_smile

#12 2007-05-14 12:41:21

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

mai dupa parerea mea e universitatea cam de cacao si eu sunt tot la spiru haret si sincera sa fiu sunt total dezamagita de cum decurg toate pe acolo.si ca sa fiu sincera examenele grila cum le dau ei nu's bune de nimic adica le inveti pe de rost si nu ramai cu nimic in cap

Avem 1 an si 5 lunite

#13 2007-05-14 13:01:41

pokemon
Diamond member

mikki tu la ce esti?

#14 2007-05-14 13:12:25

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

eu sunt la mk si afaceri ec. internationale

Avem 1 an si 5 lunite

#15 2007-05-14 15:41:01

ramonel
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

facultatea aceasta e pentru cei care isi doresc o diploma sau pt cei care au nevoie de o marire de salar substantiala si asa o pot obtine, deci nu va revoltati impotriva acestei facultati(universitati). pt k de exemplu eu sunt ;la babes bolyai din cj  la stiinte econ sectia finante banci si invat pe rupte si in plus mai si lucrez si profii deloc nu ne ajuta ba din contra ne dau tot mai multe  proiecte referate examene partiale+ trebuie sa avem toate prezentele ca sa intram in examen............... si  nu iti ofera deloc posibiliatea de a si lucra si de a face o facultate,,,,,,,,,,pt k apoi cand termini faculta....si vrei sa te angajezi nu ai experiante deloc si se cere cam 2 ani- 3 ani de experienta,,,,,,,,,,,si de unde ........???? si atunci suntem nevoiti sa acceptam un servici fffffff prost platit............eu sunt anul 2-lucrez 4 ore si am salar de 3 mil,,,,,,,,,,,

#16 2007-05-14 16:13:00

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ramonel si eu sunt la babes bolyai dar la psihologie si aici profesorii sunt intelegatori cu cei care lucreaza sau au si o a 2 facultate...iar prezentele nu sunt obligatorii...dar e adevarat ca examenele si proiectele sunt al dracului de grele...banuiesc ca depinde de fiecare facultate...dar nici sa treci prin ea ca prin apa nu e bine...iesi cu o diploma si dupa aia ce faci?...poti avea diploma ca daca esti pe nicaieri oricum nu ti gasesti de lucru...dar bineinteles aici tine de fiecare persoana si cat de motivata e...in ziua de azi oricine poate termina a facultate dar nu oricine poate fi dupaia si un bun profesionist...asa ca eu zic ca nu conteaza atat de mult facultatea...sa fie recunoscuta...iar de acolo incolo totul tine de tine...vrei sa inveti...inveti oricum...sunt cursuri, carti, prelegeri, traininguri, etc...ai din ce alege in special in bucuresti...vrei numai sa ai o diploma...iar e problema ta...diferentele se vad mai incolo...

happy with him...inlove with him...puss

#17 2007-05-14 18:51:21

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

dak esti la o facultate particulara nu inseamna k nu treb sa inveti...este adevarat k examenele sunt usoare(nu toate!) dar ramai q ceva in cap dak inveti cursurile si nu rasp la grile..aqm depinde de fiecare dak vrea sa invete sau nu..

#18 2007-05-14 19:23:20

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

asta asa e FeliciaM

expect the worst , hope for the best!

#19 2007-05-14 22:11:24

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

hmmm eu vreau sa incep a2a fac si ma gandeam la spiru ca oricum sunt la fac de stat si invat pe rupte ptr ce???sa-si bata joc de noi,de banii nostrii,sa ne dea note mici si sa ne ceara prezenta la sange.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.