homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spiru Haret-3

#39 2007-05-23 02:57:31

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: Spiru Haret

mikki, nu e chiar asa. Eu anul trecut nu aveam manualul la antropoligie si abia dupa examen am facut rost de el de pe net. Eh...m-am apucat sa-l citesc...chiar daca dadusem examen, luasem 10...si nu-mi mai trebuia. Asta este...daca iti place ceea ce inveti...mai si citesti de placere.
Stiu ca se poarta sa faca cineva grilele si toti ceilalti sa copie de la el...fara sa stie ce e pe acolo...dar mie imi place sa raspund singura la intrebari (si pentru asta trebuie macar sa citesc manualul...sa am idee cam pe unde se gaseste intrebarea). Problema e ca mai sunt materii la care nu avem manuale, asa ca suntem obligati sa-i credem pe ceilalti care au rezolvat grilele si sa le invatam ca papagalii. Plus ca e este mult mai usor sa ai idee despre ce se vorbeste pe acolo prin grile...decat sa inveti mecanic 100-200 intrebari.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#40 2007-05-23 09:07:04

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

asa fac si eu raspund singura la intrebari ca altfel chiar ca nu mi'ar ramane nimic in cap ideea e ca metoda asta de evaluare cu grile nu prea mi se pare buna big_smile

Avem 1 an si 5 lunite

#41 2007-05-23 16:23:05

Andreea86
Hero member

La cum facem noi cei de la ID rost de manuale mi se pare normal sa avem grilele inainte...ca sa mai putem cauta pe la biblioteci, google...orice sa reusim sa rezolvam. Ca macar la jumatate din materii nu am avut manual, sau am facut rost de manual inainte cu 1-2-3 zile inainte de examen (si nu datorita facultatii, ci tot datorita colegilor care le scaneaza si ni-l trimit pe net). Plus ca fiind atat de multi studenti nu fac fata profesorii sa corecteze...asa ca e mai usor sa faca un program pe calculator care sa se ocupe de problema in locul lor. Numai ca si calculatorul mai greseste...si nu doar o data s-a intamplat ca sa fie validat de calculator un raspuns gresit.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#42 2007-05-23 22:13:35

mikki_20
Hero member

stiu si mie mi s'a intamplat si te oftici cand inveti sa te neindreptatesca  si faza tare mai e ca aratam si profesorului care ne supraveghea imi spunea ca e corect raspunsul meu si calculatorul mi'l lua gresit. nu e drept ce fac ei

Avem 1 an si 5 lunite

#43 2007-05-23 22:47:47

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

da sa vezi cand scrii ca prostu la examen nu stiu cate foi si te pik..si altcineva care a copiat aceiasi chestie ia 6..atunci e "aoleu" mai maresi cik e de stat.le mai platesc si 18 mil.+prezenta ca la carte ca cine m-a pus sa dau la litere nu stiu...REGRET REGRET REGRET

Publicitate

loading...

#44 2007-05-23 23:54:40

kalista34
New member
Inregistrat: 2007-02-21

hm,eu fac a doua facultate,prima am terminat-o in '97 si am ales sa fac acum psiho la Spiru ,am filiala in oras si am exercitiul invatatului.....nu este atata de pretentioasa ca si prima facultate,dar niciuna din ziua de azi nu mai este ca cele pana in 95 .96!Eu sunt multumita,atat timp cat colaborez cu psihologi de inalta pozotie si ei gasesc ca-s pregatita si lucrez ca si consilier cu tinerii defavorizati social si cei cu dizabilitati si culmea,doar eu am ramas din 15 consilieri....oare de ce?Iar specializarea si reflexul in meserie il faceti voi mai incolo,lucrand si practicand,colaborand,si atata timp cat salarizarea se face in functie de diploma,care-i necazul?Oricum<BAFTA IN SESIUNE!
Este acreditata,diploma recunoscuta!

Ultima oara a fost editat de kalista34 (2007-05-23 23:55:52)

Iubirea te face sa-ti vezi imaginea in oglinda!

#45 2007-05-24 02:19:45

Andreea86
Hero member

Butterfly20 a scris:

da sa vezi cand scrii ca prostu la examen nu stiu cate foi si te pik..si altcineva care a copiat aceiasi chestie ia 6..atunci e "aoleu" mai maresi cik e de stat.le mai platesc si 18 mil.+prezenta ca la carte ca cine m-a pus sa dau la litere nu stiu...REGRET REGRET REGRET

Macar la faza asta la Spiru e mai bine...nu cere nimeni mita (cel putin din cate stiu eu nu a dat nimeni nici un ban in plus), notele se iau in mod corect, in functie de cate raspunsuri corecte ai (singura problema e cand tu stii ca ai raspuns corect si calculatorul iti spune ca e gresit....degeaba te duci si cu manualul la secretare...n-au ce-ti face....si pentru 0.5-1 punct nu te baga in seama). Am auzit si faze de genul colege care au raspuns corect si au luat 4....si pana la urma le-a lasat sa dea un alt test...si pana am ajuns noi in sala ni s-a zis ca acele calculatoare (cu testele validate gresit) erau "defecte". Oricum, din cate am inteles raspunsurile validate gresit sunt puse special pentru a nu se lua prea multe note de 10 (cel putin asa s-a auzit...nu e nimic sigur).

hjarta Eu si puiu hjarta

#46 2007-05-24 10:38:36

mikki_20
Hero member

da exact asta am auzit si eu ca sa nu se mai ia atatea note de 10

Avem 1 an si 5 lunite

#47 2007-05-24 23:59:01

just-me
Hero member

cu capu si astia de parca le iei lor din buzunar ceva daca iei u 10 .

#48 2007-05-25 07:48:12

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

pai daca ai media mare primesti un fel de bursa,care inseamna ca platesti doar jumatate din taxa big_smile
deci nu le convine sa aiba prea multi bursieri....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#49 2007-05-25 10:24:52

just-me
Hero member

da ultima veste despre facultati e ca vor taia in carne vie locurile de la facultatile cu profil uman ptr a incuraja tinerii sa se indrepte spre inginerie,informatica etc.De ex ce sa incurajeze o clasa care a terminat umanu si n-a facut mai deloc mate cum a fost exemplul meu?adica eu niciodata nu voi putea face mate sau ase ca nu am mai facut matematica dintr-a9a ca lumea.Asadar fara locuri la invatamantul de stat ,invat. particular va mari taxele."GREAT NEWS"

#50 2007-05-25 18:27:53

BeetleBoy
New member
Inregistrat: 2007-02-03

alexia a scris:

cu riscul de a leza anumite persoane de pe aici... parerea mea este ca spiru haret e o gluma. in sensul k poti sa nu te prezinti niciodata si sa iesi cu o diploma... Acum fiecare ce isi doreste.

eu sunt la spiru anu 1 la zi si am fost sesiunea trecuta, am luat aproape toate examenele cu note mari, am picat la unul. examenele le-am dat de genul ini-mini-maini-mou si asa o sa fac si sesiunea asta.daca vrei o facultate calumea, nu venila spiru.

#51 2007-05-26 15:15:07

miru
New member
Inregistrat: 2006-12-06

nu stiu ce se intampla dupa ce termini facultate la spiru si te duci cu dioploma undeva.. cat despre facultate.. eu am fost un an la arhitectura la spiru unde teoretic ar trebui sa se faca scoala calumea ca de.. dupa nu`ti stau "casile" in picioare si nu`mi mai trebuie..  E adevarat ca daca vrei sa inveti poti sa o faci oricunde, dar cand tu inveti si te stresezi iei note mari gen 9 10, dar il vezi pe un coleg care vine de 2 ori pe semestru cum ia la examen sau la proiect 8.. so care e diferenta?? ca tu o sa stii mai multe dupa - si la ce te ajuta daca toata lumea stie ca la spiru nu se face treaba si nu are ncredere sa te angajeze dupa.. ca sa nu mai spun ca vazand cum sta treaba este foarte usor sa te culci pe-o ureche".. asa ca daca dupa ce termini stii ca nu ai ceva asigurat si vrei sa faci cariera du`te la facultate, oriunde dar nu la spiru.. Dupa ce am vazut aolo sunt super multumita ca m`am mutat la stat si pot sa zic k nu se compara nici pe departe..

Adevarul nu insulta.. ci serveste dusuri reci prostiei calde..wink

#52 2007-05-27 15:16:04

lilian@
Full member
Inregistrat: 2006-12-14

buna! vad ca vb aici de spiru,si dca tot veni vb as vrea sa intreb e cineva la LLS anul 1? fac si eu spirul asta ca a2 a fac, si luna viitoare  am licenta la drept,si nu prea am timp sa rez. subiectele  alea.va rog dati -mi si mie rasp la engleza contemporana ,anul 1 ,daca le are cineva. va rog mult ,mult!! gata , nu mai e nevoie ,l am trecut

Ultima oara a fost editat de lilian@ (2007-05-28 21:15:57)

#53 2007-06-01 22:34:37

Florentina
New member
Inregistrat: 2006-09-07

oricum in ziua d azi nici un angajator nu mai tine mare cont de ce diploma ai ci de ceea ce stii sa faci, cat despre univ spiru haret...degeaba spune-ti de testele grila k nu ramaneti cu nimic in cap...nu va opreste nimeni sa invatati sau sa veniti la cursuri...la spiru nu va bate nimeni la cap cu invatatul atata tot...dar dak vrei sa inveti o poti face f usor

#54 2007-06-01 23:45:15

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu nu sunt de accors ca nu conteaza de unde ai diploma, dimpotriva conteaza f mult. o am exemplu pe mama care ca si angajator nu primeste decat licentiati de la stat, preferabil de la universitatea bucuresti, a avut surprize f neplacute de la cei de la particulare. eu incerc sa l conving pe prietenul meu care e la titu maiorescu sa faca macar masterul la stat ca altfel...nu stiu ce va gasi de munca asa cum vrea el

#55 2007-06-02 00:26:59

kalista34
New member
Inregistrat: 2007-02-21

chiar cautarea raspunsurilor dupa o citire in prealabil si apoi recitire inseamna fixare,mie imi place sistemul,sincer!

Iubirea te face sa-ti vezi imaginea in oglinda!

#56 2007-06-02 07:53:45

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

Intr-adevar chiar conteaza diploma aia..prietena mamei este directoare la o banca si mi-a spus ca primul criteriul al alegerilor cv-urilor pt interviu..este facultatea absolvita...sunt alesi cei de la stat...Depinde de locul de munca si pretentiile care le ai..e bun si Spiru, iti da o diploma acolo...daca ai noroc e mai bine cu ea, decat fara
(macar teoretic)

#57 2007-06-02 10:52:27

girly
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-08-16

si eu mai am 1 an de liceu si ma gandeam sa merg la jurnalism ( la Iasi ) vroiam sa intreb daca este cineva cumva acolo si daca imi poate oferi anumite detalii . multumesc smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.