|
Nu esti logat.
Spiru Haret-5#77 2008-03-08 00:53:31
Re: Spiru Haret@evilpink vezi ca scria undeva aici forumspiruharet.jurnalultau.ro despre Dimitrie Cantemir Offline #78 2008-03-08 01:33:29
Re: Spiru Haretsi eu is la jurnalism. la universitatea dunarea de jos galati. e de stat. nu se invata nik. vai de ea facultate. trebuie sa ma gandesc la ce dau dupa. Offline #79 2008-03-09 14:22:31
Re: Spiru Haretpoke eu sunt la geografie la spiru....anul 2 si am avut tp sa imi fac o parere despre acest spiru...Despre profesori nimic de zis, toata stima si respectu, sunt f bine pregatiti si specializati in materia lor si nu numai.nu este adevarat ca e vreo diferentza intre stat si particular, mai ales ca majoritatea profilor pleaca de la stat si vin la spiru pt ca sunt f bine platiti.Si cine vrea sa invete cu adevarat invata oriunde. cu sigurantza ai mai auzit asta dar e ff adevarat.eu de ex am bursa...tip a adik nu platesc 2 rate din cele 3... and love saves the day... Offline #80 2008-03-09 15:29:54
Re: Spiru Haretgeo.b,pokemon deja e anul 1 deci nu mai tb faca o alegere Mamica de 2 pui scumpi Offline #81 2008-03-09 16:28:50
Re: Spiru Haretsunt si eu la spiru h si sincer stiu ca nu prea se face scoala(an 2)pe mine mar interesa sa stiu daca este acreditata pentru ca zvonuri am auzit multe dar nimic concret. Offline Publicitateloading...
#82 2008-03-09 18:35:55
Re: Spiru Haretma scuzati ca intervin si eu,dar as vrea sa va intreb ce parere aveti de fac. hyperion?am auzit ca e acreditata,dar in rest se face treaba,cum sunt profii? nu e legat de topicul asta..dar e legat tot de facultate. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #83 2008-03-09 18:50:26
Re: Spiru Haretam o prietena care a facut hyperion-psihologie si era destul de lejer. Mamica de 2 pui scumpi Offline #84 2008-03-09 19:54:24
Re: Spiru HaretAsa e, eu sunt deja in anul 1 si imi place. Dar e bine pentru altii sa mai auda o vorba. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #85 2008-03-09 20:03:08
Re: Spiru Hareteh, am incercat sa citesc cat mai mult dar se pare ca am trecut peste ce era mai nou. and love saves the day... Offline #86 2008-03-09 21:57:29
Re: Spiru Hareteu am inteles ca e acreditata si la zi si la fr..tu de unde stii detaliile astea?? www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #87 2008-03-10 03:28:35
Re: Spiru Haretcauta pe net legile HG 1609/2004 daca esti la spiru in anii 2-4 sau HG 676/2007 daca esti in primul an sau vrei sa te inscrii acum. acolo vrei gasi listele exacte cu ce facultati sunt acreditate si la fr sau id...si care nu. si la spiru doar vreo 5 facultati (din 30) au autorizare si pt fr sau id, restul doar la zi. din pacate. speram totusi sa se rezolve cumva... Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-03-10 03:29:21) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #88 2008-03-10 09:20:38
Re: Spiru Haret
suntem putini tare noi cei din anul doi tocmai pentru ca ne'am dat seama cum merge treaba...si mai e ceva avem orarul f dezordonat plin de ferestre eu una abia astept sa o termin cu spiru si sa dau la master la universitate when god made man she was only kidding. Offline #89 2008-03-10 14:23:43
Re: Spiru Haret
nu am gaist in acel document spiru deloc...am sa mai caut,daca ai un link direct da-mi si mie te rog Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2008-03-10 14:28:52) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #90 2008-03-10 18:14:08
Re: Spiru Haretda intr'adevar universitatea "spiru haret" e chiar o gluma eu sunt la zi si la inceput ne speriau profesorii ca nu ne baga in examene daca nu venim la seminarul lor si a trecut si sesiunea si e totul ok am luat note de 10, 9, 8 curios este ca sunt si persoane care pica depinde si facultate care ti'o alegi oricum grilele pentru examene sunt pe site si o parte din manuale apare tot pe site sau le puteti cumpara din facultate, nu sunt scumpe.Oricum e foarte usor la spiru. Offline #91 2008-03-10 18:49:42
Re: Spiru Haretpoti opta pentru o facultate de stat la care se intra pe dosar. Offline #92 2008-03-10 18:50:37Re: Spiru Hareteu sunt la psihopedagogie speciala la UBB Cluj si dupa ce ca am tras in fac sa iau note cat de cat bune si sa ma aleg cu ceva de pe urma celor invatate, nu mi-ar conveni sa vina cineva de la spiru sau altele particulare, care toata fac a copiat si nu a invatat nimic sa imi ocupe postul.noroc ca specializarea asta nu este la particular.mi-am petrecut zile intregi facand practica in scolile speciale ceea ce nu cred ca se face la spiru, practica. imi zicea mama ca toate colegele ei de serviciu sunt la spiru la fac ca sa obtina niste bani in plus la salar. nu zic ca nu se invatat si la astea...dar nu asa cum ar trebui Cu zambetul pe buze... Offline #93 2008-03-10 18:52:31
Re: Spiru Haretcorii, stai linistita, ca nu o sa se intample asa. Offline #94 2008-03-10 18:57:40
Re: Spiru HaretLa spiru se face practica din anul 2 cel putin la mine in facultate asa se face.Stiu ca se intra pe dosar insa eu am si media cam mica adik 8,47 deci ma gandesc ca mai bine invat si dau examen ma gandesc sa dau la SNSPA spre exemplu si sa dau examen la romana.Oricum ca si atunci nu sunt destul de informata. Pe dosar puteam sa intru la politehnica si la fel nu am stiut insa cica multi intra putini o termina.Asa ca nu stiu daca vreau sa mai dau la politehnica.....(eu inca nu stiu exact ce vreau de la viata si asta ma enerveaza)nu prea stiu incotro sa ma indrept. Offline #95 2008-03-10 19:00:34Re: Spiru Haretdaca vrei sa vezi medii de intrare la fac uitata-te pe site-urile facultatilor la admitere si de acolo la arviha. si te gandesti bine, du-te unde este ex de admitere, nu concurs de dosar. acolo se face diferenta....sau ma rog, cat se mai face si acolo Cu zambetul pe buze... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|